Lepo zgleda.

Posted 24 April 2024 - 07:35 AM
Posted 24 April 2024 - 07:40 AM
Tla! Kako so lepa! Meni je tudi všeč, zgleda zelo svetlo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 April 2024 - 07:47 AM
pa vtičnice lahko vedno dodaš
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 April 2024 - 07:48 AM
Ugodno je, spalnica in otroška soba sta tudi prostorni, s slik se ne vidi.
Men so tudi tla ful lepa. Pa svetloba. Na J je obrnjeno. Garažo ima (35€ za 3 mesece). Čakam, da se mož odloči.
Posted 24 April 2024 - 09:54 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 May 2024 - 12:34 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 May 2024 - 11:30 PM
Posted 04 May 2024 - 05:53 AM
Posted 04 May 2024 - 11:03 AM
Posted 11 May 2024 - 09:31 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 May 2024 - 06:22 AM
Posted 13 May 2024 - 06:58 AM
To se že ful dolgo prodaja. Slike so popačene, ker je ful malo, 60 kvadratov. Ful predrago.
Posted 13 May 2024 - 07:02 AM
Stanovanje mi sicer deluje simpatično, ampak cena je mal visoka ja. Verjetno na račun lokacije.
Posted 23 May 2024 - 08:03 AM
Barbarina si videla tole stanovanje? Ima ful potenciala, če se še vmesna stena med dnevno sobo in kuhinjo podre in doda otok
https://24nep.si/ogl...qhcEoGVVnvur3hj
Posted 23 May 2024 - 08:25 AM
Hvala, sem videla, ne bi šla iz 50 kvadratov na 60. Mi imamo ful visoke strope (3,50 m) in sva ful navajena na to prostornost. Kjerkoli sva bila na ogledu in so bili nizki stropi, sva imela občutek utesnjenosti.
Če bi takrat, ko sva prenavljala, imela večji budget, bi naredila loft, ker smo že na teh 3,50 m znižali strope.
Zadnje dni sva že tik pred tem, da dava naše stanovanje iz prodaje in za 20.000 preuredimo naše stanovanje v nulo, z opremo po meri, midva bi spala v dnevni, kjer bi dali tudi tv wall do stropa, splanico pa bi pregradili, da bi nastala ena mini garderobna soba in J. soba.
V bistvu se mi zdi to ta trenutek najboljša ideja, glede na ponudbo in cene in to, da nama ni nič všeč.
Posted 23 May 2024 - 08:41 AM
Zakaj pa se zdaj ne lotita prenove in dvignila zakonsko posteljo nad sedežno v dnevni sobi recimo, da ne izgubita preveč prostora? To bi itak bila še najboljša rešitev, če vama je stanovanje in lokacija všeč. Vsaj, da poiščeta kakšen biro, ki bi vama izrisal možne rešitve.
Te pa razumem glede višine stropov.
Posted 23 May 2024 - 08:46 AM
Sedežno imamo pri oknu, če bi tukaj tako naredili, se bojim, da bi bila ful tema. Ja, res bi morala kakega arhitekta poiskat, bi bilo najboljše.
Posted 23 May 2024 - 09:42 AM
Posted 23 May 2024 - 09:48 AM
Bill Bullard
Posted 23 May 2024 - 10:05 AM
Ja, pride. Če bo kdo v kratkem naše stanovanje kupil. 3 oglede smo imeli, agenta mi nista potem nič več javila, ali je kdo kaj javil ali ne.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users