GSM aparati
Posted 07 March 2012 - 08:45 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 March 2012 - 08:49 AM

Posted 07 March 2012 - 08:59 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 March 2012 - 09:38 AM
Anouk je tudi že pojerbala enega mojega. Ji še vedno dobro služi
Pa jaz tudi, tocno takrat, ko so mojega sunili! :-)
Skratka, Adriane, skoda, i feel you. :/
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 March 2012 - 09:56 AM

Olivija, sej res. Un je bil nekaj čuden (ugašal se je). LG. Bil je pa lep

Posted 07 March 2012 - 03:26 PM
Sem se odločila, da bom kupila spet nokio e72 Katera je lepša- črna ali bela?
Jst sem mela zlato! Pa ni bla slatka mala!

Se mi pa kar naenkrat ni več hotla polnit, pa ful sem pazila nanjo, res je minimalno opraskana, enkrat mi je mogoče na tla padla in pravijo, da oni tega ne bodo kril z garancijo in mi hočejo računat nekih 150eur, ja zihr. bi jo rada popravila, ker zdej sm mela pa C6 in je razpadla, tko pokrovček mi je dol odpadu, kr deli plastike so se odlomil, pa tok je počasna, skos šteka. Nočem si pa novega telefona kupovat, ker mam pogodbo do julija.

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 08 March 2012 - 08:46 AM
Posted 08 March 2012 - 09:12 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 March 2012 - 09:18 AM
Opažam pa da je moja Nokia C3 začela kr tako za brezveze "zmrzovat", potane čist neodzivna za par minut, posebej, če brskam po galeriji posnetkov, recimo, ali pa če sem prehitra, hehe...
pojma nimam, kaj bi vzela, ker men je 50 € max kar mislim dat za telefon.
Posted 08 March 2012 - 01:26 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 March 2012 - 01:29 PM
Predčasen nakup telefona - kadarkoli do novega telefona
Z 12.07.2010 ukinjamo omejitev, ki vam je ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev omogočala vsakih 6 mesecev nakup novega telefona ali opreme za dostopanje do Mobilnega interneta.
Odslej lahko ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev takoj po podaljšanjunaročniškega razmerja kupite nov telefonski aparat ali opremo za dostopanje do Mobilnega interneta.
Pogoji za predčasen nakup
Vsi s sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, ki ste jo prejeli ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja z nakupom telefona ali s popustom pri mesečnem računu za najmanj 24 mesecev, se lahko ob doplačilu kadarkoli odločite za:
- nov telefonski aparat oz. opremo za dostopanje do Mobilnega interneta ali
- za popust pri mesečnem računu.
Višina doplačila za predčasen nakup telefona
Višina doplačila je odvisna od tega, kdaj ste sklenili Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni, ko bi naročnik še moral biti v naročniškem razmerju.
Osnova za doplačilo je vrednost ugodnosti, ki ste jo prejeli na podlagi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in se dnevno znižuje. Odvisna je od razlike med redno in subvencionirano ceno telefonskega aparata.
Končna cena telefona je tako odvisna od višine doplačila in cene izbranega telefona . Če vam do izteka veljavnosti obstoječe pogodbe manjka 150 dni ali manj, vam doplačila ni potrebno plačati.
KLIK
Posted 08 March 2012 - 02:22 PM
Posted 08 March 2012 - 10:30 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 March 2012 - 04:29 PM
Žal ne morem sprejet. Čuden občutek. :/ Hvala vseeno!!!Adriane, meni se tudi prqaši en samsung doma. star je bil 3 leta, stal je pa 5 centov
komot ti ga prepustim. ni tako fancy kot od AP
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 April 2012 - 04:46 PM

Posted 24 April 2012 - 04:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 April 2012 - 04:58 PM
Posted 24 April 2012 - 05:10 PM

Samsung Galaxy Ace je precej mali, ali pa sem samo jaz tako navajena, S pa je že kar konkretno velik, ga ima fant in je enako velik kot moj SE Xperia, edino ekran ima pikico manjši. Tako da če se odločaš med S in Note je vseeno katerega vzameš, oba sta konkretno velika in dobra.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 April 2012 - 05:14 PM
Ace je pa identične velikosti, kot iPhone, za primerjavo. Meni je kul, ker imam majhne roke in prste, fantu je pa še S II malo majhen.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users