Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1221 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 March 2012 - 08:28 AM

ZS.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1222 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 07 March 2012 - 08:45 AM

Adriane, meni se tudi prqaši en samsung doma. star je bil 3 leta, stal je pa 5 centov :D komot ti ga prepustim. ni tako fancy kot od AP
  • 1

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1223 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 07 March 2012 - 08:49 AM

fancy :lol:
  • 0

#1224 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 07 March 2012 - 08:59 AM

ja, ma tako fajno tipkovnico pa tak. men zgleda fancy, sploh če ga primerjam z mojim tastarim :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1225 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 March 2012 - 09:38 AM

Anouk je tudi že pojerbala enega mojega. Ji še vedno dobro služi :D

Pa jaz tudi, tocno takrat, ko so mojega sunili! :-)
Skratka, Adriane, skoda, i feel you. :/
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1226 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 07 March 2012 - 09:56 AM

Jst sem pa enga od Ore pojerbala :lol:

Olivija, sej res. Un je bil nekaj čuden (ugašal se je). LG. Bil je pa lep :lol:
  • 0

#1227 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 07 March 2012 - 03:26 PM

Sem se odločila, da bom kupila spet nokio e72 Katera je lepša- črna ali bela?

Jst sem mela zlato! Pa ni bla slatka mala! :o
Posted Image
Se mi pa kar naenkrat ni več hotla polnit, pa ful sem pazila nanjo, res je minimalno opraskana, enkrat mi je mogoče na tla padla in pravijo, da oni tega ne bodo kril z garancijo in mi hočejo računat nekih 150eur, ja zihr. bi jo rada popravila, ker zdej sm mela pa C6 in je razpadla, tko pokrovček mi je dol odpadu, kr deli plastike so se odlomil, pa tok je počasna, skos šteka. Nočem si pa novega telefona kupovat, ker mam pogodbo do julija. :AJEBEŠ:
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1228 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 08 March 2012 - 08:46 AM

Pri katerem operaterju pa si? Pri SiMobilu lahko nabaviš nov telefon (brez doplačila) 6 mesecev pred iztekom pogodbe
  • 0

#1229 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18533 posts

Posted 08 March 2012 - 09:12 AM

To možnost bom izkoristil jaz. Pade na enajstega junija. Upam tudi, da bo takrat kaka dobra akcija. Pišuka, moj frend je naletel na eno akcijo in posledično mu nanese ful majhen račun. V primerjavi z mojim je razlika hjudž.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1230 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 08 March 2012 - 09:18 AM

Men aneks poteče julija, torej bi načeloma tud že lahko vzela nov telefon; čeprav se mi zdi, da je tista meja 5 mesecev pred iztekom, lahko pa, da se motim.
Opažam pa da je moja Nokia C3 začela kr tako za brezveze "zmrzovat", potane čist neodzivna za par minut, posebej, če brskam po galeriji posnetkov, recimo, ali pa če sem prehitra, hehe...
pojma nimam, kaj bi vzela, ker men je 50 € max kar mislim dat za telefon.
  • 0

#1231 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 March 2012 - 01:26 PM

^ Enako, moja Nokia C6 je podobno stekala. Sem na novo nalozila Symbian, spraznila oba pomnilnika in je bolje. Ne potrebujem novega telefona, je pa zanimivo, ze 6 mesecev prej lahko nov telefon vzames, sigurno? Ko sem bila jaz na tem, sem ga vzela 2 meseca pred potekom in ni bilo nic za doplacat. 6 se mi zdi res 'velikodusno' od njih.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1232 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 08 March 2012 - 01:29 PM

SIMOBIL:

Predčasen nakup telefona - kadarkoli do novega telefona
Z 12.07.2010 ukinjamo omejitev, ki vam je ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev omogočala vsakih 6 mesecev nakup novega telefona ali opreme za dostopanje do Mobilnega interneta.
Odslej lahko ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev takoj po podaljšanjunaročniškega razmerja kupite nov telefonski aparat ali opremo za dostopanje do Mobilnega interneta.

Pogoji za predčasen nakup

Vsi s sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, ki ste jo prejeli ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja z nakupom telefona ali s popustom pri mesečnem računu za najmanj 24 mesecev, se lahko ob doplačilu kadarkoli odločite za:
  • nov telefonski aparat oz. opremo za dostopanje do Mobilnega interneta ali
  • za popust pri mesečnem računu.
S tem, ko izkoristite ponudbo, Si.mobil šteje, da je pogoj iz predhodne Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, izpolnjen. To pomeni, da imate le eno aktivno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti.

Višina doplačila za predčasen nakup telefona

Višina doplačila je odvisna od tega, kdaj ste sklenili Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni, ko bi naročnik še moral biti v naročniškem razmerju.
Osnova za doplačilo je vrednost ugodnosti, ki ste jo prejeli na podlagi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in se dnevno znižuje. Odvisna je od razlike med redno in subvencionirano ceno telefonskega aparata.
Končna cena telefona je tako odvisna od višine doplačila in cene izbranega telefona . Če vam do izteka veljavnosti obstoječe pogodbe manjka 150 dni ali manj, vam doplačila ni potrebno plačati.

KLIK
  • 0

#1233 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 08 March 2012 - 02:22 PM

se pravi 5 mesecev pred iztekom lahko kupiš nov telefon brez dodatnega doplačila (150 dni)
  • 0

#1234 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 08 March 2012 - 10:30 PM

Mah, jst mam Tušmobil, lopovi!! :turned:
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1235 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 March 2012 - 04:29 PM

Adriane, meni se tudi prqaši en samsung doma. star je bil 3 leta, stal je pa 5 centov :D komot ti ga prepustim. ni tako fancy kot od AP

Žal ne morem sprejet. Čuden občutek. :/ Hvala vseeno!!!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1236 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 April 2012 - 04:46 PM

Jaz se odločam med Samsung Galaxy S II in Notom. Note mi je ful kul, ker je velik pa računalnik v malem in lepo normalno tipkam, ne morem edino tipkat samo z eno roko (itak lažje tipkam z obema, tud na tem zdajšnjem). In ful enih lepih casov obstaja. :cry: :lol: Pa taki, da zgleda k blokec. :woot: :lol: Galaxya pa ne poznam, sej karakteristike so dost iste, mal se bojim, da ne bom mogla lepo tipkat, ker je tok manjši, po drugi strani se pa bojim, da bi se Nota ravno zaradi velikosti naveličala. Pa toucha še nikoli nisem mela in ga v bistvu nisem vajena, samo moram s časom naprej, kaj pa naj. Blackberrya nočem met več, iPhone je predrag pa zgleda mi čis premajhen pa Samsungi naj bi bili boljši.
  • 0

#1237 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 24 April 2012 - 04:51 PM

Galaxy S II ti sigurno ne bo premajhen, verjemi. Jaz imam Galaxy Ace, ki je dosti manjši, pa mi je v redu.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1238 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 April 2012 - 04:58 PM

Kako pišeš smse? Tako, da ga obrneš? Men je tako ful lažje, kot če je pokonc.
  • 0

#1239 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 April 2012 - 05:10 PM

^^ Ja, če ga obrneš je ful lažje, ker so večje tipke, itak :)

Samsung Galaxy Ace je precej mali, ali pa sem samo jaz tako navajena, S pa je že kar konkretno velik, ga ima fant in je enako velik kot moj SE Xperia, edino ekran ima pikico manjši. Tako da če se odločaš med S in Note je vseeno katerega vzameš, oba sta konkretno velika in dobra.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1240 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 24 April 2012 - 05:14 PM

Tako je, ja.
Ace je pa identične velikosti, kot iPhone, za primerjavo. Meni je kul, ker imam majhne roke in prste, fantu je pa še S II malo majhen.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users