Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#1221 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 November 2011 - 08:59 PM

Spremljam Aprilin nastop. A to naj bi bila njena nova pesem? Pa to je že znana pesem, a ni (vsaj melodija)? Nincha, ti bi vedela mogoče... Kakšna Ina??
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1222 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 27 November 2011 - 09:01 PM

Ej, glih sem zamudila. Oz. ta naga ženska s tipkovnico na joških, a je bila to Brina al April? Tok sem bila šokirana ob pojavi da nisem uspela face pogledat. blink.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1223 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 November 2011 - 09:07 PM

April je bla. biggrin.gif Pa mislim, da je na playback pela. Pa sem najdla pesem. Deja Vu je bil oz. ni bil! tongue.gif

Ojoj, zakaj se ljudje spravljajo pet Lady Gaga, sploh pa Bad Romance?? ermm.gif Ni mi preveč všeč... ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1224 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 27 November 2011 - 09:10 PM

Bom pogledala zvečer/jutri posnetek na jutubu, me zanima že zaradi njene oprave. laugh.gif

Joj trenirka od Zlatkota, jao! laugh.gif Ne moreš falit, da je Fužinc. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1225 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 November 2011 - 09:28 PM

Jaz sem pa čisto pozabila na to oddajo danes. Zdaj sem preklopila in vidim Majo Keuc. Jao bože njena angleška izgovorjava blink.gif Kako izgovarja Heaven laugh.gif
  • 0

#1226 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 27 November 2011 - 09:55 PM

QUOTE(bellini @ 27. 11. 2011 - 21:28) View Post

Jaz sem pa čisto pozabila na to oddajo danes. Zdaj sem preklopila in vidim Majo Keuc. Jao bože njena angleška izgovorjava blink.gif Kako izgovarja Heaven laugh.gif

Ja čisto res, no. butl.gif Nasploh ji je tale pesem pasala kot kravi sedlo.
  • 0

#1227 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17678 posts

Posted 27 November 2011 - 09:58 PM

Eva Boto res izstopa po talentu.
Sicer pa stajlingi, kamera, Zlatko - poden. down.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1228 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2011 - 10:12 PM

Ja, katastrofa.
Pa hvala bogu da je ta posebna spaka izpadla, ker je odurna.
  • 0
Viens, reste ici!

#1229 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 27 November 2011 - 11:05 PM

QUOTE(bellini @ 27. 11. 2011 - 22:28) View Post

Zdaj sem preklopila in vidim Majo Keuc. Jao bože njena angleška izgovorjava blink.gif Kako izgovarja Heaven laugh.gif
OMG. Eno mojih najljubših pesmi je uspela popolnoma pokvarit. blink.gif cry.gif down.gif

Mene tudi slaba angleška izgovorjava iz tedna v teden bolj moti. cry.gif

Dvojčici sta mi danes pri "oh oh oh oh" zveneli kot Jedward. laugh.gif

Kdaj pa jim bodo dali za pet avtorske pesmi, ki bi lahko šle na Eurosong?
  • 0

#1230 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2011 - 11:07 PM

To bo pomojem naknadno zbrano, ampak imaš point, nisem razmišljala o tem. HALO!!! Glede pesmi pa se ne moramo potem mi odločit. :/
  • 0
Viens, reste ici!

#1231 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 27 November 2011 - 11:09 PM

Kako pa je izgovarjala heaven maja? Pa danes je bila grozno namazana, kolikor sem uspela ujeti.

In ni mi všeč, da sem že tretjič ta komad od flore in one druge slišala. Bi rada, da preko več različnih komadov ocenimo...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1232 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 27 November 2011 - 11:10 PM

Maja & Heaven http://www.youtube.c...u/6/lfDwJT9quNo
Pa Maja ni edina s slabo izgovorjavo. Se mi zdi, da se kar vsem sliši, da niso native speakerke. Pri nekaterih pesmih naglas pač bolj izstopa kot pri drugih.

Po poslušanju vseh današnjih kandidatk se mi zdi, da je šo poslali domov pravo.

• 0

#1233 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 28 November 2011 - 11:12 AM

Jst Keučeve sploh ne morm več poslušat, odvratno mi poje. Vedno dam na drug program, ko poje.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1234 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 12 December 2011 - 12:23 PM

Kaj tisto kar je imela Manuela oblečeno je mišljeno kot obleka ali tunika? hmm.gif
  • 0

#1235 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 December 2011 - 12:30 PM

laugh.gif

Mislim, da je bila obleka, ampak je čudno/grdo izpadlo. Tisti njihov tako imenovani stilist dela sramoto svojemu poklicu, ker jih sploh ne obleče glede na postavo, ampak samo glede na . . . trend? Niti to ne. Nekaj kar je njemu všeč? Mogoče. hmm.gif blink.gif

Končno je komisiji uspelo, da je šla Ema Flora domov, 3 krat so jo dali v bottom 2. No, recimo da ni najboljša pevka (še), pa izredno mlada je. Nika Zorjan mi sploh ni bila slaba v zadnji oddaji. wink.gif

Dvojčici mi pa nista všeč, ne morem pomagati, pač stvar okusa, preprosto; kot 2 opici sta spet letali po odru, ni zame.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1236 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 12 December 2011 - 12:37 PM

QUOTE(Kalypso @ 27. 11. 2011 - 23:10) View Post

Nov link, zgornji ne dela vec:

Skoda, da je Flora izpadla vceraj, mi je bila vsec, bolj vsec kot Nika. Dvojcicama je Tina upraviceno naredila pridigo. O.o
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1237 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 12 December 2011 - 12:40 PM

QUOTE(Kinky @ 12. 12. 2011 - 11:30) View Post

Tisti njihov tako imenovani stilist dela sramoto svojemu poklicu,
Se strinjam.

Nika pa mi je bila tokrat všeč. Veliko bolj kot dvojčici. Meni se zdi, da se dvojčici že od začetka šlepata na tem, da sta pač dve in nekoliko drugačni od ostalih punc. Njuni nastopi se pa mi zdijo vsi po enem in istem kopitu - dvigovanje rok + miganje, manj svetleča in poskakujoča različica Jedwarda. Po glasovnih sposobnostih so si že nekje na istem.

• 0

#1238 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 December 2011 - 01:01 PM

Sem pogledala tisti posnetek od Keučeve, bad no. laugh.gif Pa nasploh mi ni všeč, cela nakičena je, taka okrogla in polna šminke in las in pol se mi zdi, kot da je vsega preveč, pa kako se samovšečno nasmiha. wacko.gif Pa taka kmetica mi deluje, ko gledam kake intervjuje, kot da se ne zna izražat in se stalno nekaj reži pa vsaka druga beseda je 'ful' (sej ne rečem v pogovornem jeziku, ampak na televiziji je malo tumač).
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1239 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 December 2011 - 01:05 PM

Pa non stop ima oblečene usnjene kratke hlače. hmm.gif Sumim, da so se ji na rit prilepile in jih ne more sleči.

Ampak ona je proti Zlatku še super. Včeraj je rekel za dvojčici: NJIH DVE. blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1240 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2011 - 01:08 PM

Jaz tega ne morem poslušat, kakšno odvratno petje in glas, prav na bruhanje mi gre.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users