EMA
Posted 27 November 2011 - 08:59 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 27 November 2011 - 09:01 PM

After all this time?
Always.
Posted 27 November 2011 - 09:07 PM

Ojoj, zakaj se ljudje spravljajo pet Lady Gaga, sploh pa Bad Romance??

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 27 November 2011 - 09:10 PM

Joj trenirka od Zlatkota, jao!

After all this time?
Always.
Posted 27 November 2011 - 09:28 PM

Posted 27 November 2011 - 09:58 PM
Eva Boto res izstopa po talentu.
Sicer pa stajlingi, kamera, Zlatko - poden.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 November 2011 - 10:12 PM
Ja, katastrofa.
Pa hvala bogu da je ta posebna spaka izpadla, ker je odurna.
Posted 27 November 2011 - 11:05 PM
Zdaj sem preklopila in vidim Majo Keuc. Jao bože njena angleška izgovorjava

Mene tudi slaba angleška izgovorjava iz tedna v teden bolj moti.

Dvojčici sta mi danes pri "oh oh oh oh" zveneli kot Jedward.

Kdaj pa jim bodo dali za pet avtorske pesmi, ki bi lahko šle na Eurosong?
Posted 27 November 2011 - 11:07 PM
To bo pomojem naknadno zbrano, ampak imaš point, nisem razmišljala o tem. HALO!!! Glede pesmi pa se ne moramo potem mi odločit. :/
Posted 27 November 2011 - 11:09 PM
In ni mi všeč, da sem že tretjič ta komad od flore in one druge slišala. Bi rada, da preko več različnih komadov ocenimo...
Posted 27 November 2011 - 11:10 PM
Pa Maja ni edina s slabo izgovorjavo. Se mi zdi, da se kar vsem sliši, da niso native speakerke. Pri nekaterih pesmih naglas pač bolj izstopa kot pri drugih.
Po poslušanju vseh današnjih kandidatk se mi zdi, da je šo poslali domov pravo.
Posted 28 November 2011 - 11:12 AM
Jst Keučeve sploh ne morm več poslušat, odvratno mi poje. Vedno dam na drug program, ko poje.
Posted 12 December 2011 - 12:23 PM

Posted 12 December 2011 - 12:30 PM

Mislim, da je bila obleka, ampak je čudno/grdo izpadlo. Tisti njihov tako imenovani stilist dela sramoto svojemu poklicu, ker jih sploh ne obleče glede na postavo, ampak samo glede na . . . trend? Niti to ne. Nekaj kar je njemu všeč? Mogoče.

Končno je komisiji uspelo, da je šla Ema Flora domov, 3 krat so jo dali v bottom 2. No, recimo da ni najboljša pevka (še), pa izredno mlada je. Nika Zorjan mi sploh ni bila slaba v zadnji oddaji.

Dvojčici mi pa nista všeč, ne morem pomagati, pač stvar okusa, preprosto; kot 2 opici sta spet letali po odru, ni zame.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 December 2011 - 12:37 PM
Nov link, zgornji ne dela vec:
Skoda, da je Flora izpadla vceraj, mi je bila vsec, bolj vsec kot Nika. Dvojcicama je Tina upraviceno naredila pridigo. O.o
Posted 12 December 2011 - 12:40 PM
Tisti njihov tako imenovani stilist dela sramoto svojemu poklicu,
Nika pa mi je bila tokrat všeč. Veliko bolj kot dvojčici. Meni se zdi, da se dvojčici že od začetka šlepata na tem, da sta pač dve in nekoliko drugačni od ostalih punc. Njuni nastopi se pa mi zdijo vsi po enem in istem kopitu - dvigovanje rok + miganje, manj svetleča in poskakujoča različica Jedwarda. Po glasovnih sposobnostih so si že nekje na istem.
Posted 12 December 2011 - 01:01 PM

Pablo Picasso
Posted 12 December 2011 - 01:05 PM

Ampak ona je proti Zlatku še super. Včeraj je rekel za dvojčici: NJIH DVE.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 December 2011 - 01:08 PM
Jaz tega ne morem poslušat, kakšno odvratno petje in glas, prav na bruhanje mi gre.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users