QUOTE(Frida @ 21. 4. 2008 - 20:55)

Uh Dilema, dej povej kaj si vse naročila
Pa za Sympathy ti ne bo žal, kljub črnim pikicam, k si zadnjič pisala, da te to moti. Vsaj zame so popolnoma nemoteče in kr padejo dol enkrat, jih niti na obleki ni...
Sympathy For The Skin krema za telo
The Comforter in Creamy Candy peneči kopeli
Jungle, Coolaulin in American Cream regeneratorji
Honey Bee, Sugar Rush in Blackberry Bath Bomb kopalne krogle
Mange Too, It's A Pleasure Treasure in Each Peach masažne ploščice
Sm si dala duška, ker nimam več niti ene kreme za telo (samo Justov mandljev losjon, ki pa mi je postal ful premalo) in bom kombinirala SFTS z masažkami, ker mi super nahranijo kožo. Tolk kopeli pa zato, ker se s fantom ful rada kopava in take stvari pri nama zlo hitro poidejo. Zdej se bom vzdržala Lusha za ene pol leta, zagotovo.
Nila, meni se zdi skorajda must have masažna ploščica
Nutts - njen vonj je mešanica kakava in lešnikov (vsaj zame) in morda najprej v kosu ne diši tako, ko pa se začneš mazat, je heaven. Super mi je tudi to, da je ful topljiva in ni treba 100 let drgnit, da se omehča. V podobno čokoladasto grupo spada tudi
Soft Coeur, vonj te ploščice je pa menda všeč dobesedno vsem in baje so nanjo še posebej nori moški (tudi moj), gre pa za izjemno pristno mešanico vanilije in čokolade s kančkom medu (vsaj tako pravi moj nos). Meni je všeč še bolj, kot Nutts, je pa res, da je vonj zelo sladek - ampak ne osladen.
Fever ploščice ne priporočam, ker ima za moje pojme močno ženski vonj, sicer božanski, ampak res babji. Se pa ful strinjam z Adriane glede
Each Peach masažne ploščice, pomoje bi mu bila zeeelo všeč mešanica breskev in limon. Jaz bi ti za prvič še najbolj priporočala torej Each Peach in Nutts, pa še obe sta ovalni in dobiš škatlico zastonj zraven. =)
Jaz sem zdej vzela Mange Too in me res zanima, kako diši. Upam, da nisem zasrala.