Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1221 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 April 2008 - 10:10 PM

Verjetno ona Peach zadeva ni, ker vsebuje veliko citrusov.

Nutts se mi zdi prav tako super, ker ima res tisti pristen okus po kakavu in lešnikih, kot je FTSE napisala.

Drugače poznam še Fever, Pleasure, treasure, Soft coeur in Wiccy. Od tega je najmanj sladka Pleasure.
Moja Wiccy ima sicer bolj vonj po mentolu, a marsikatera pravi, da ji zelo diši po cimetu.

Btw. ploščica s eje malo obrabila in ni več tako intenzivna mentolova. voham celo cimet closedeyes.gif Fajn se obnese na razbolelih mišicah (pokvarjena pološča? laugh.gif), ker jih segreva. Fižolčki so super masaža. Pogrešala jih bom, ko jih ne bo več.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 21 April 2008 - 10:14 PM

thanks.gif, Adriane! Sem si zapisala in grem jutri v nabavo! wink.gif
  • 0

#1223 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 April 2008 - 10:20 PM

Če kupiš 2 ploščici ovalnih oblik (Fever, Wiccy...) dobiš v dar posodico za njih. A samo, če kupiš take oblike! Če boš zraven kupla 50 drugih ostalih oblik, ne bo škatle. mad.gif

Mene še Mange too mika oops.gif, a se bom vzdržala, ker moram prej porabit one. Jih uporabljam bolj tak, da sama sebi dišim. biggrin.gif

Ni nekih pametnih ovalnih plošč, razen Nutts hmm.gif Mela bi še kako škatlo! mad.gif Brezveze.
Mogoče je Peach ok. jo bom naslednjič sprobala.

Nila, uživajta! biggrin.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1224 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 10:46 PM

QUOTE(Adriane @ 21. 4. 2008 - 23:20) View Post
Mene še Mange too mika oops.gif

Tale bo ziher moj naslednji nakup.
A šele takrat, ko mi zmanjka vseh drugih. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1225 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 April 2008 - 10:16 AM

QUOTE(Frida @ 21. 4. 2008 - 20:55) View Post

Uh Dilema, dej povej kaj si vse naročila smile.gif
Pa za Sympathy ti ne bo žal, kljub črnim pikicam, k si zadnjič pisala, da te to moti. Vsaj zame so popolnoma nemoteče in kr padejo dol enkrat, jih niti na obleki ni...

Sympathy For The Skin krema za telo
The Comforter in Creamy Candy peneči kopeli
Jungle, Coolaulin in American Cream regeneratorji
Honey Bee, Sugar Rush in Blackberry Bath Bomb kopalne krogle
Mange Too, It's A Pleasure Treasure in Each Peach masažne ploščice

Sm si dala duška, ker nimam več niti ene kreme za telo (samo Justov mandljev losjon, ki pa mi je postal ful premalo) in bom kombinirala SFTS z masažkami, ker mi super nahranijo kožo. Tolk kopeli pa zato, ker se s fantom ful rada kopava in take stvari pri nama zlo hitro poidejo. Zdej se bom vzdržala Lusha za ene pol leta, zagotovo.

Nila, meni se zdi skorajda must have masažna ploščica Nutts - njen vonj je mešanica kakava in lešnikov (vsaj zame) in morda najprej v kosu ne diši tako, ko pa se začneš mazat, je heaven. Super mi je tudi to, da je ful topljiva in ni treba 100 let drgnit, da se omehča. V podobno čokoladasto grupo spada tudi Soft Coeur, vonj te ploščice je pa menda všeč dobesedno vsem in baje so nanjo še posebej nori moški (tudi moj), gre pa za izjemno pristno mešanico vanilije in čokolade s kančkom medu (vsaj tako pravi moj nos). Meni je všeč še bolj, kot Nutts, je pa res, da je vonj zelo sladek - ampak ne osladen. Fever ploščice ne priporočam, ker ima za moje pojme močno ženski vonj, sicer božanski, ampak res babji. Se pa ful strinjam z Adriane glede Each Peach masažne ploščice, pomoje bi mu bila zeeelo všeč mešanica breskev in limon. Jaz bi ti za prvič še najbolj priporočala torej Each Peach in Nutts, pa še obe sta ovalni in dobiš škatlico zastonj zraven. =)

Jaz sem zdej vzela Mange Too in me res zanima, kako diši. Upam, da nisem zasrala. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1226 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 April 2008 - 11:54 AM

Dilema, ful dobr! Jungle mi je ful dober balzam.

Men je pa vonj It's a pleasure treasure začel kr mal najedat, moram probat Soft Coeur, ker je edini, ki mi diši od masažnih ploščic.
  • 0

#1227 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 12:02 PM

Joj, Frida, dej mi mal napiš, kako se uporablja Jungle, kakšne lase nardi, za kolkrat ga imaš, kako diši ... uglavnem čim več informacij. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1228 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 April 2008 - 12:16 PM

Jungle je taka zelena okrogla zadeva. Jaz sem jo najprej uporabljala tako kot milo, da sem v dlaneh naredila maso za na lase, ampak mi je čist preveč zamudno, ker se nič ne peni in ful traja. Jaz zdej samo zmočim in ga nanašam direktno na mokre lase, brez mencanja balzama v rokah. In je tud ful bolj učinkovito, ker se bolj prime las, kot pa rok. Lasje so pa po tem balzamu ful mehki in sijoči in diiiiššeeečiiiiii joj kako to diši. Men diši prav tipično po Lushu, tako kot diši v trgovini. Nisem še imela balzama, po katerem bi mi lasje dišali še po tem, ko jih posušim, tale mi je pa res dober v vseh pogledih. Jaz imam ful rada dišeče lase. Balzam pa nanašam samo na konice oziroma nikoli po lasišču, tako da ne vem, kako kej vpliva na mastenje (a je to sploh beseda?).

EDIT: jaz mam tale balzam šele en teden in sem ga uporabila 3x, tako da ne vem, za koliko časa bo. Pomoje za enako dolgo, kot balzam v kakšni tubi, čeprav mi je balzam v kosu velik bolj všeč, ker ga uporabiš tolk, kakor potrebuješ; ga ne morš preveč zlit ven iz flaške...
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2008 - 01:25 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 4. 2008 - 11:16) View Post

Nila, meni se zdi skorajda must have masažna ploščica Nutts - njen vonj je mešanica kakava in lešnikov (vsaj zame) in morda najprej v kosu ne diši tako, ko pa se začneš mazat, je heaven. Super mi je tudi to, da je ful topljiva in ni treba 100 let drgnit, da se omehča. V podobno čokoladasto grupo spada tudi Soft Coeur, vonj te ploščice je pa menda všeč dobesedno vsem in baje so nanjo še posebej nori moški (tudi moj), gre pa za izjemno pristno mešanico vanilije in čokolade s kančkom medu (vsaj tako pravi moj nos). Meni je všeč še bolj, kot Nutts, je pa res, da je vonj zelo sladek - ampak ne osladen. Fever ploščice ne priporočam, ker ima za moje pojme močno ženski vonj, sicer božanski, ampak res babji. Se pa ful strinjam z Adriane glede Each Peach masažne ploščice, pomoje bi mu bila zeeelo všeč mešanica breskev in limon. Jaz bi ti za prvič še najbolj priporočala torej Each Peach in Nutts, pa še obe sta ovalni in dobiš škatlico zastonj zraven. =)

Dilema, hvala! Izgleda, da mi danes ne bo uspelo v Lusha, grem jutri. Bom torej vzela Nutts in Each Peach. smile.gif Fever pa kdaj samo zase. wink.gif
  • 0

#1230 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 01:38 PM

Super.
NUJNO rabim Jungle balzam. mad.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1231 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 01:51 PM

IPB Image

mad.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 01:53 PM

Hahahohohuhu.

Ah, saj ne še zdaj.
Rabim hlače prej.

Čeprav... ni tak drag. Okoli 5eur. woot.gif

• 0

#1233 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 01:57 PM

LOL, ja, 5€ whistling.gif
Mange too je tudi samo 8,3 whistling.gif
In Pleasure je biola samo 5€ whistling.gif

Ti šment! Glej, samo 19€ pride vse skupaj whistling.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1234 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:03 PM

Daj, ftihni. mad.gif
Jungle kupim enkrat drugič. Mange Too je pa tudi v planu, kajpada.
Je tako ugodno, da bi bil greh, če ne bi, haha.
Kupi tudi ti!!!

• 0

#1235 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 02:07 PM

Brez skrbi, da bom. Mislim, da kar v kratkem. wacko.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1236 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:08 PM

HAHAHA. Kdaj pa boš kupila Mange Too? Maš tudi to v planu?
Jaz mam tole masažno ploščico že dooolgo v planu, ampak mi je skos bla rahlo predraga, pa sem medmes skos nekako pozabila na njo.

Ampak 5eur res ni veliko no... laugh.gif

• 0

#1237 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 02:17 PM

Saj res ni veliko, ne. Še posebej, ker je takih finih sestavin, da kar poskakujem na stolu.
Ne, Mange bo padel, ko porabin najmanj3 ostale:closedeyes: Bodmo racionalni, no! wacko.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1238 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:22 PM

Ja, jaz sem si tudi rekla, da nove m. ploščice ne kupim,
predno ne porabim vseh drugih. closedeyes.gif

Jungle pa ima res super sestavine. Pa bojda traja ful dolgo.
Še dodaten plus. ;-)

• 0

#1239 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 02:24 PM

Pardon, ampak Jungle regenerator se tudi meni zdi prav ugoden, glede na to, da vsebuje same kvalitetne sestavine, ki so že same zase dost drage (avokado, kumkvat, pasijonka, fige, itd.) in tudi zato, ker je zelo hranljiv in sklepam, da se ga izredno malo porabi. Aja, stane pa 100gramov natanko 5,50€.

Aha, vidim da me je že Fluffy prehitela. =)

Frida, ful hvala za poročilo! Komaj čakam, da ga sprobam ...
  • 0

#1240 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:31 PM

No super, samo še tebe in tvojih priporočil je bilo treba. mad.gif laugh.gif blink.gif cry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users