Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1221 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 November 2008 - 02:03 PM

Sanjala sm kako sm se po mestu ves čas rolala (poletje je blo), pa kako sm šla v eno štacuno gledat ene obleke smile.gif
  • 0

#1222 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 November 2008 - 02:30 PM

V sanjah sme bla na tem, da se zafiksam, a sem si premislila, čeprav je bilo treba le še bat potisnit. Groza.

Če me kaka stvar z D obremenjuje, me vedno tlačijo more. Glede na to v kaj se spreminja, sme lahko smao srečna, da ga ni več toliko v mojem življenju kot prej ermm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1223 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2008 - 05:16 PM

sanjala sem, da sem gledala mrtvo babico na pojstli. na moje veliko presenečenje sploh ni blo tko grozno, samo pač zgledalo je kot da spi. in sem hotla it, pa so rekle sestre v domu, naj ostanem in gledam babico in ni nič pomagalo, da sem jim poskušala razložit, da je že umrla .... pravzaprav niti ni bila nočna mora, pomirjena sem se zbudila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1224 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 12 November 2008 - 08:20 AM

sanjala sem o bivšem fantu (izpred 10 let blink.gif ), da je prišel k meni in mi govoril naj prideva skupaj,... solze, objemi, poljubi, sex ...

Pa še Bena A., da sva tekala na stadionu in on me je stalno priganjal in malo tudi objemal. oops.gif

(Verjetno je to znak, da začnem malo bolj skrbet za svoje telo. hmm.gif )
  • 0

#1225 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 14 November 2008 - 09:03 AM

spet neke čudne sanje, najprej čakam v čakalnici, potem hočem svoj zdravniški karton, ker mi ga nočejo dat, ga vzamem, za mano nekaj kričijo, tečem po hodniku, na banki prekličem kartice, se skrivam, mimo pride MK, (ki ga nisem vidla že od faksa dalje ... 4 leta) z črnim BMW5 in mi ponudi prevoz, me nekaj objema in me miri, se peljemo mimo nekih kolovozov, kjer je vse pod vozo, tudi pokopališče, voda je čista, vse zgleda kot potopljeno mesto? Zraven teče deroča reka...

na tej točki se zbudim ... moj bog, kaj dela moja podzavest ...

Da bi mi kdo znal to razložit. hmm.gif
  • 0

#1226 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 14 November 2008 - 09:23 AM

Slo bli na letalu, smo nekam leteli in gor je bla tut bivša kolegica k sva ble najbolše prjatlce. Pač letel smo, nakar nam v eni sobi (od kdaj ma letalo sobe??) pokažejo film, kako se bo letalo zrušilo. Iz zraka dol je pa dala tut ena hiša ohmy.gif No po končanem filmu, naženemo vsi paniko in mi tista kolegica da kompletk za prvo pomoč, k ga je dobila v eni omari. v tistem trenutku sva spet najbolše prjatlce. sli mo se skrit pod stopnišče ampak smo ugotovli, da to ni najbolša ideja, ker so ble stopnice v obliki nekih nožev in bi nas lahko razmesarle. tko da smo šli na drugo stran in tam počakal da strmoglavmo, ležeče na tleh.
vsi preživeli.

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1227 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 21 November 2008 - 02:26 PM

Sanjala da sem imela starejšo sestro, ki ej rodila in sem tako postala teta. Potem pa je prišel Z. mi čestital in me poljubil. Poljub je bil pa tako resničen. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1228 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 December 2008 - 10:16 AM

Po dolgem času sem spet sanjala, da se moram učit za latinščino. Mora. Pa profesorca je rekla nej pridem na govorilne, da mi bo snov dodatno razložila wacko.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1229 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 December 2008 - 05:38 PM

Neke grozne odlomke iz filma Karantena. Pa sem vedla da mi ne bo dalo spat. sad.gif Jaz res nisem za grozljivke, čist vedno jih pol sanjam ..
  • 0
Memento mori.

#1230 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 11 December 2008 - 06:00 PM

Dans se vidi, da je luna. Jssm sanjala en kup groznih sanj, pa se nobenih ne spomnem. Ene so ble o varanju s strani mojega dragega... Očitno je k**** dosegla svoj namen.
  • 0

#1231 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 December 2008 - 07:41 PM

Ful velik se mi je sanjal, pa vse tko v živo. Tako da sem popoldne mami neki oporekala, da sem ji to itak že zjutri povedala, pa ji očitno nisem oops.gif .

Vmes je bila ena tema, da sem imela nekaj z enim mladim prof. iz zdej letos narjene osnovne šole, ki mi je že skoz lušten, pa skoz se kj zasmeji. Škoda, k ni res. Mi je rekel v sanjah, da ga ne smem med šolo tok očitno zapeljevalno gledat biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1232 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 28 December 2008 - 10:53 AM

z nekom sva se leže na nekih ploščicah konkretno poljubljala (pa ful znancev-familije okol, sicer rahlo presenečenih, ampak ne pretirano (kar je čudno)). ohmy.gif in sploh ne morem spravit iz glave tega nikakor, grrr.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1233 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 December 2008 - 12:03 PM

Da sem igrala s srbsko moško odbojkarsko reprezentanco proti Črnogorcem, pa me je nek Črnogorec začel provocirat in sem za kazen morala iti na nasprotnikovo stran in servirati proti svoji ekipi. Kr neki. huh.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1234 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 January 2009 - 09:52 AM

Na poti iz šole so mi rekli, da sem skoraj bela v obraz. Potem sem bila s tremi ljudmi, ne vem sploh, s čim so imeli veze in sva potem z enim na koncu nekaj imela.
  • 0

#1235 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 January 2009 - 04:05 PM

Jaz mam že dva dni tako žive sanje, kr grozljive. Danes se mi je sanjal, da ne vem točn kaj, ampak naš razred je bil nekako kaznovan al kaj in smo za kazen mogli ustrelit sosošce na mostu nad Krko (tistim nad Loko v mestu). Šlo je po abecedi, prvi je mogel ustrelit drugega itd..., če je tisti preživel npr. da je en zgrešil je bil rešen in šlo pač naprej (uglavnem kar neki vrstni red, se niti ne spomnem dobro) . Ko sem bila jaz na vrsti, je tisti pred mano preživel. V ''real lajfu'' sva prijatelja. Ustrelil me je pa v desno od srca in jaz sem pala nazaj v Krko. Razmišlala sem fak a zdej moram pa umret, al kaj, kako če me ni že strel ubil, sem moram pa utopil. Uglavnem ful se spomnem kaj sem razmišlala, pa rane se ful spomnem. Vem da sem se dotaknila dna in v isti sekundi sem se odločila živet in sem splavala na površje. Potem je megla, za konec sem samo spomnim da sem prišla domov in sem rekla, da me morajo v bolnico pelat. Pol sem se zbudila. Grozno huh.gif . Ne vem kaj naj bi to pomenilo, v sanjski knjigi nič ne najdem.
  • 0

#1236 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 January 2009 - 04:19 PM

Boga sad.gif . Po takih sanjah si ponavadi prav izmučen zjutraj.
  • 0

#1237 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 January 2009 - 04:30 PM

Ma kr neki. Zadnji teden spim po 12 ur, pa sem zjutraj kot cunja down.gif . Fotr prenavlja kopalnico, ki je zraven moje sobe, pa vrta in tolče ful zgodaj zjutraj pa me ne zbudi. Pa mam drugače full rahel spanec.
  • 0

#1238 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 04 January 2009 - 02:04 PM

Ene pregrešne sanje, ful realistične, škoda, ker sem se zbudila oops.gif
  • 0

#1239 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 04 January 2009 - 02:47 PM

u, moje tudi.
Sem sanjala da sem se meckala z ene 3 tipi, zenim je bilo ful hudo. oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1240 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 04 January 2009 - 03:26 PM

večkrat sanjam neke preverzne sanje s svojim sošolcem-k mi drgač ni nč tko posebnga. zadnč sm sanjala da sm spala sede na njemu on me je objemu in se je začeu kr neki premikat sem pa tam, mene je rajcal in zraven je sedel moj (zdej bivši) fant-ki pa je sošolčev najbolši frend.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users