Sladkarije
Posted 22 May 2020 - 09:43 AM

Posted 22 May 2020 - 09:55 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 May 2020 - 10:23 AM
Meni tud.nasploh so mi vse Fridine sladice ful presladke.
A je katera poskusila tortice pri Vilinski tortici?
https://instagram.co...id=wbnzmr24e6aj
Posted 22 May 2020 - 10:43 AM
Posted 22 May 2020 - 12:32 PM

Ful so mi lepe. Je resen kandidat za narocilo torte za rojstni dan. 😀
Posted 22 May 2020 - 01:02 PM
Tort še nisem naročala, enkrat je fant prinesel mini torto, bila je čokoladna in maline vmes, ful dobra.
Posted 27 May 2020 - 10:41 AM
Posted 28 May 2020 - 06:51 AM
Jaz sem malinin brownie pa mi je bila bedna pa ful presladka, kot neka pena malinina.
Meni je bil dober za enkrat ugriznit, ker je res presladek.
Posted 11 November 2020 - 12:36 PM
Ta čokolada mi je všeč - temna, kremna, s celimi lešniki... njami.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 November 2020 - 12:39 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 November 2020 - 12:50 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 November 2020 - 02:10 PM
Ta je dobra, ja, se mi zdi, da je že bila pred leti hit na forumu. : ))
Posted 11 November 2020 - 02:53 PM
Ni dvakrat za rečt, da dupliciram svoj post, ja, zdaj, ko si omenila..
Posted 11 November 2020 - 03:16 PM
Posted 13 November 2020 - 07:12 PM
Uf, tale je tud mene premamila, ko smo bili nazadnje v Sloveniji pa mi ni bila prevec všeč.Vceraj sem kupila Fridiko od Tete Fride, ker so bile ravno znizane v Hofru in je jagodni cheesecake ful dobra. Kot majhna tortica. Iz hladilnika bi bila najbrz se boljsa. Sicer je majhna, ampak zadovolji pa se ni nekih aditivov notri.
Midva sva prejsnji teden preizkusala različne Lindorje v Lindtovem World of Chocolate in mi je bil ful všeč okus jagoda-bela čokolada.
Posted 13 November 2020 - 08:19 PM
Meni je bila Lindt Gold mlecna cista zmaga pa se je nekaj spremenila. Ne vem a je pomanjkanje kakava ali kaj jih je prizadelo. Je pa tista v Mullerju se vedno boljsa kot iz Italije. Res velika razlika v okusu in teksturi.
Posted 13 November 2020 - 08:33 PM
Posted 13 November 2020 - 08:36 PM

Posted 13 November 2020 - 09:12 PM
Jaz pa zadnje čase delam Pavlovo, v meringue dam mal popraženih pinjol, pa naredim kao panna cotto, ampak s pol manj želatine, da je srednje tekoča. In je noro dobro!
Pa navdušena sem na tonka oreščkom, ki ga naribam namesto vanilije, božansko!
Posted 14 November 2020 - 11:24 PM
Tonka je vrhunska, se strinjam <3 Čisto premalo poznana tu pri nas.
Dej recept za pavlovo, bitte... Čeprav se vse skupaj bere kr mal prekomplicirano za moj nivo (ko rada poenostavljam do skrajnosti, ko je še okej nekaj )... pa kako sliko, če nism že preveč needy
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users