Mozolji
Posted 15 December 2011 - 01:17 PM
Evo in točno zato sem nehala kupovat sto in ene kreme, gele, tonike, ker nič ne naredi (bistvene) razlike. Ampak to ne pomeni da ne skrbim za nego. Pač je res osnovna. Zvečer si umijem obraz z Bebe penico in splahnem z mrzlo vodo. Zjutraj pa samo hladna voda. Pa mažem se ne, edino korektor občasno. Ker nimam več energije za cele obrazne rituale zjutraj in zvečer, ker ni dovolj učinkovito da bi bilo vredno.
Ampak za razliko od tebe, ki jih dobiš pred in po M, jih jaz skoraj vedno dobim v zelo stresnih obdobjih še posebej takih ki vključujejo veliko pomanjkanje spanca. To je tudi povezano s hormoni?
Posted 15 December 2011 - 01:29 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 December 2011 - 01:30 PM

Posted 15 December 2011 - 01:42 PM
Jaz jih imam zdaj, če jih že imam, tud vedno okoli ust.

Ti so menda hormonski, ker meni se delajo skoraj izključno po čeljustni kosti ali okoli nje (zgoraj ali spodaj), bolijo ko pes in so prav ogromni.
In enkrat mi je ena kozmetičarka tudi razlagala, da če jih imaš več na levi strani, potem nagaja desni jajčnik, in obratno. Koliko je na tem, pojma nimam.
Ali si mislila slabo prebavo ali slabo prehrano. Ker prebavo imam jaz OK, o prehrani pa raje ne bi. Ampak enako jem že 20 let, tako da tudi to ne bi smelo biti razlog.
Me je pa groza, ko mi je gospodična včeraj "svetovala" kozmetike za čez 100€, mesečne obiske v salonu (od 50 - 60€ vsakič seveda), plus vsaj ene 4x nek piling, vsak po 30€). Ko da serjem denar, res!
Sem se za začetek zmenila za eno nego, pa par preparatov, potem bomo pa videli kje smo!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 December 2011 - 01:51 PM
A Murad ti je priporočila? Pri nas se ga ne splača kupovat, najceneje je na lookfantastic, jaz sem si TO naročila.
Sem imela dve stvari že prej in sem ful zadovoljna.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 December 2011 - 01:59 PM
Ti so menda hormonski, ker meni se delajo skoraj izključno po čeljustni kosti ali okoli nje (zgoraj ali spodaj), bolijo ko pes in so prav ogromni.
Ja, tudi to! Sem pa tud za slabo prebavo (ne prehrano, sej prehrana nasplošno vpliva na kožo) že slišala.
Te nege in tretmaji res ogromno stanejo. Jaz sem dala celo premoženje za te stvari, samo če se pa kej splača, se pa to. A ti si šla v BM Studio?
Posted 15 December 2011 - 02:10 PM
Edino tisto zadevo v akciji sem si že naročila.
Priporočila mi je pa:
- Anti age serum za mastno kožo, ki stane 58€, tam pa 57 funtov
- korektor, ki pa pri njih stane 22€, na spletni strani pa 17 funtov.
Sicer je predlagala še dnevno kremo, pa tonik, ampak sem vzela na znanje samo to dvoje. Ostalo mogoče kasneje oz. po potrebi.
Put A Kilt On It!
Posted 15 December 2011 - 02:36 PM
Aha, OK. Ker recimo Skin Perfecting Lotion je pri nas 50 ml 32 €, tukaj je pa ful cenejši. Enako geli.
― V. Van Gogh
Posted 19 December 2011 - 03:02 PM
Kami, a si mogoče že probala njihov korektor, tisti, ki si ga dala ocenit?
― V. Van Gogh
Posted 19 December 2011 - 03:49 PM
Kami, a si mogoče že probala njihov korektor, tisti, ki si ga dala ocenit?
Ne še, ta teden ga grem šele iskat, ko imajo to akcijo. Sporočim, če bo kaj pomagalo.
Put A Kilt On It!
Posted 19 December 2011 - 03:59 PM
OK. Mene mika, ampak dvomim, da je dovolj svetel odtenek zame, tako da ne upam naročit.
― V. Van Gogh
Posted 19 December 2011 - 04:10 PM
Ta teden, ko imajo tisti popust te pride 16,5€, pa še v živo lahko probaš. Tester sem sigurna, da imajo.
Put A Kilt On It!
Posted 19 December 2011 - 04:14 PM
Dvomim, da bom imela čas, ker mi je ful s poti. Bom pobrskala za swatche.
― V. Van Gogh
Posted 21 December 2011 - 02:33 PM
Priporočila mi je pa:
- Anti age serum za mastno kožo, ki stane 58€, tam pa 57 funtov
- korektor, ki pa pri njih stane 22€, na spletni strani pa 17 funtov.
Mogoče se prekmalu pohvalim, ampak po edem tednu uporabe seruma, se mi je koža bistveno izboljšala. Sicer imam še vso razbrazdano od prej in bo še nekaj časa potrebovala, da se zaceli. Ampak se mi pa vsaj novi ne delajo več oz. še zdaleč ne v taki meri. Za enkrat sem navdušena!
Korektor sem 2x uporabila, ampak ker se ne delajo novi, nimam razloga za uporabo.

Put A Kilt On It!
Posted 24 December 2011 - 11:51 AM
kot je napisala Frida, se mi je sedaj stanje po 2mesecih jemanja R. koža na desnem delu obraza lica in blizu ustnic zelo poslabšala, neke podkožne mozolje mi meče ven. Jaz upam, da je to ker se čisti koža?! Je imela še katera tak izbruh kot je napisala Frida?
Posted 24 December 2011 - 05:32 PM

Posted 24 December 2011 - 10:59 PM

Posted 25 December 2011 - 09:25 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users