Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 13 June 2008 - 10:04 AM
Posted 13 June 2008 - 10:08 AM
Posted 13 June 2008 - 10:42 AM
Posted 13 June 2008 - 01:29 PM
Posted 13 June 2008 - 01:33 PM
Posted 13 June 2008 - 01:35 PM

Posted 16 June 2008 - 03:01 PM
Pa še postrižena sem bila fuul grdo, res moje že tko tanke pa suhe lase je še nekak zredču, pa postrigu mi je konice kao resasto ampak tok nekak površno da so zgledale konice še 10x bl uničene k v resnici. No po tistem sem se aprila še 1x pobarvala, pa zdaj maja spet. Končno sm najdla eno subrinino barvo k je fuul lepa (edin mogoče se mal prehitr spira) , tko da zdej bom barvala samo še narastek, ne več celotne dolžine. Lasje se mi sicer ne cepijo tok, je pa na koncu lasa (kakšen cm pred konico) ful tistih belih pikic kjer se las odlomi al karkoli. No pa tut drugač zdej bo poletje in vem da bosta sonce in morje + barvanje lase še bl uničl, zato me zdej zanima če bi bila ta nega z baleinim globinskim šamponom pa Joico šamponom in rekonsteruktorjom tut zame primerna? Umivam si lase vsak drug dan, do zdej z John Frieda Sheer blond šamponom, kot balzam uporabljam Bain de terre Cucumber, ko si umijem lase pa si dam gor še silinkonske kapljice od Joicota. U bistvu porabim fuul silikonskih izdelkov ane

Torej, od balee globinski šampon bi jz verjetno skor nujno rabla glede na to kok silikonov porabim? To bi potem uporabljala samo 1x na teden naprimer? Friedin šampon nadomestim z Joicovim in ga uporabljam normalno ves čas? Reconstruktor pa spet samo enkrat na teden, skupaj z baleo? Kaj pa maske? Kakšna je sploh razlika med balzamom, masko in rekonstruktorjem?Katera maska je ful dobra in bi jo priporočal za tanke barvane lase? Pa po možnosti da se dobi v kakšnem mullerju ali DMu, nemaram hodit stvari kupovat v frizerski salon

Pa še to, kaj je s suhimi balzami (?), za to sploh nisem vedla da obstaja, kaj je to in kateri so kej kvalitetni? Nej si tut to kupim?
No zdej glede na to da jih mučim s to blond barvo bi res rada pravilno skrbela zanje, že tako so redki in bolj bogi, ta barva jim pa sigurno ne koristi preveč. Aja pa še to, drugače me ni najprej zblanžiral ampak me je frizer pobarval pač z normalno barvo. Sej verjetno sem zato prišla ven ful rumena, čeprov nimam temnih las. No po tej subrinini barvi sem dobila pa men osebno popolno barvo tko da sem bom zdej verjetno kar z njo barvala

No evo, prva je moja naravna barva+mal blond pramenov, druga sem kot kanarček, tretjo mam pa zdaj barvo.

After all this time?
Always.
Posted 16 June 2008 - 03:16 PM
Posted 16 June 2008 - 03:29 PM
Sem šla k frizerju par dni nazaj in sem zelo razočarana. Ni spremembe v barvi sploh pa še postrigla sem se preveč in sem blazno slabe volje. Skoraj nič se ne pozna, da sem šla, celo narastek je še vedno na pol viden. Ne vem kako so to barvali. Skratka brezveze

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 June 2008 - 03:39 PM
Če imaš lase izjemno izsušene, lahko po vsakem pranju namesto K-PAK conditionerja, uporabiš raje intense hydrator.

Posted 16 June 2008 - 03:50 PM
Bi temno rjav preliv kaj prijel na mojo barvo las (z veliko rdečega pigmenta) ali je boljša barva? Že lansko poletje sem nekaj sanjala o temnejši rjavi, zdaj bi bilo pa to že pametno uresničit

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 June 2008 - 03:59 PM
Dilema, se pravi 1x na teden vseeno uporabljam balein šampon? Drugače pa tako k si napisala. In to je to? Brez še kakšnih drugih dodatkov? Silikonske kapljice bi pred likanjem še vedno uporabljala. Drugač pa se mi lasje ne zdijo spet took izsušeni

No, ful hvala. Upam da bojo moji laski preživel

After all this time?
Always.
Posted 16 June 2008 - 04:04 PM
Lepa barva je

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 June 2008 - 04:07 PM
Posted 16 June 2008 - 04:09 PM
Mladoletna, zate bi jaz bolj hydrator priporočala, ja. Ker ti imaš res zelo suhe lase, pa še skodrane.
Posted 16 June 2008 - 04:19 PM

Koliko je pa sploh cena? Mi gre na živce, da ni to na njihovi strani napisano

Posted 16 June 2008 - 04:23 PM

After all this time?
Always.
Posted 16 June 2008 - 04:33 PM

Mladoletna, Joico šamponov je 300ml in ful so koncentrirani, jaz svojega porabim zelo malo, ker se mi že ob prvi uporabi zelo speni (eden redkih). Poleg tega si jaz perem lase 3x na teden, ti pa enkrat in pomoje ga boš imela za precej dolgo. Je pa res, da je še vseeno drag ...
Posted 16 June 2008 - 04:37 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 June 2008 - 04:38 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users