Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1221 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 October 2009 - 03:38 PM

Na enem forumu je ena napisala, da je najprej naročila neko kremo ravno od Juice Beauty s strawberrynet, kasneje pa kupila drugje in je bila prva krema redkejša!
  • 0

#1222 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 October 2009 - 04:11 PM

Aja? To je pa čudn... No, to je itak serum, tko da je dost redek, tko gelast. biggrin.gif Jst sm prvič od tukej naročala, tko da ne vem...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1223 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 October 2009 - 06:55 PM

QUOTE(rea @ 4. 10. 2009 - 2:37) View Post

kako je lah krema konkretno mastna, če je za nego nečiste kože, a so to potem ta nekodogena olja al kako?

Ne vem kaj so študirali ko so jo delali, ker je res, da ima večina folka, ki ima probleme s konkretnimi nečistočami, bolj mastno kožo in potem na mastno kožo ne gre mastna krema. To s komedogenostjo pa se ne morem popolnoma strinjat, namreč jaz imam mešano kožo in mi dejansko olja občasno pašejo, meni absolutno NE mašijo por in tudi veliko drugim ljudem jih ne, baje so bolj problematična masla (recimo kakavovo). Pa recimo moja sestrična ima ful problematično kožo, ampak ne mastno, prej bi rekla da rahlo suho. Torej za moje pojme bi bila ta krema pač primerna samo za tiste, ki imajo probleme z možoljčki in ob enem bolj suho kožo. Meni bo ene 2x na teden fajn pasala, ker imam dostkrat suho povrhnjico, za vsak dan pa bi mi bila pretežka.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1224 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 October 2009 - 11:33 PM

aha, dilema, hvala za razlago... ja, recimo men je znala bit že cosmerba na trenutke mastna, ni se mi nikol čist vpila in to.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1225 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 25 October 2009 - 11:17 AM

Rabim vlažilno nemastno in nekomedogeno kremo, ni treba, da je naravna. Garnier Fresh je šla iz prodaje. cry.gif Edino ne sme biti kakšna aloe vera, ker sem alergična.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1226 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 October 2009 - 12:23 PM

Clinique DDMG?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1227 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 25 October 2009 - 12:27 PM

Predraga, ker je ne uporabljam vsak dan. Pa kako so lahko Garnierjevo dali ven. mad.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1228 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 October 2009 - 12:29 PM

A so jo res al kaj? Jaz sem jo še v petek vidla v DM-u (za filo faksom), fantu sem jo kupila pa ene 14 dni nazaj (na Trdinovi). Pejt po DM-ih pa si nared zalogo.
  • 0

#1229 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 25 October 2009 - 12:34 PM

Jaz sem bla v dveh, pa v Müllerju je tut ni. Bom šla še v kakšnega pogledat. Pa tut tonika nisem več vidla, kr neki. rolleyes.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1230 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 25 October 2009 - 12:36 PM

WTF, Total fresh so dali iz prodaje??? Pa kaj se jim je čisto zmešalo al kaj??? blink.gif mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1231 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 25 October 2009 - 07:03 PM

Mislim, da res. Tudi tonik.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1232 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 October 2009 - 12:11 AM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 10. 2009 - 18:55) View Post

Ne vem kaj so študirali ko so jo delali, ker je res, da ima večina folka, ki ima probleme s konkretnimi nečistočami, bolj mastno kožo in potem na mastno kožo ne gre mastna krema. To s komedogenostjo pa se ne morem popolnoma strinjat, namreč jaz imam mešano kožo in mi dejansko olja občasno pašejo, meni absolutno NE mašijo por in tudi veliko drugim ljudem jih ne, baje so bolj problematična masla (recimo kakavovo). Pa recimo moja sestrična ima ful problematično kožo, ampak ne mastno, prej bi rekla da rahlo suho. Torej za moje pojme bi bila ta krema pač primerna samo za tiste, ki imajo probleme z možoljčki in ob enem bolj suho kožo. Meni bo ene 2x na teden fajn pasala, ker imam dostkrat suho povrhnjico, za vsak dan pa bi mi bila pretežka.

Če lahko nekaj pripišem glede olj na nečisto kožo...

Jaz sem februarja začela uporabljat jojobino olje in od takrat naprej ga uporabljam dnevno.. in to recimo lahko rečem:

- naredi ful mehko kožo
- pomaga da se ŽE VNETI mozoljčki prej in lepše zacelijo

- po drugi strani pa mi dejansko maši pore
- dela mi tud take male podkožne mozoljčke

in na čase je moja koža zelo čudna, in predvidevam da ravno zarad olja. Po licih NIKOLI nisem mela mozoljev (le okoli nosa) odkar uporabljam to olje pa se je čelo dokaj spucalo ampak lica pa so katastrofa (lahko pogledate slike v temi zdravljenje z Roaccutane) ..

tak da danes sem se odločla da neham uporabljat olje, čeprav mi je odkar sem na tej tabletih ful pasalo ker mam čisto izsušeno in luskasto kožo OBENEM pa grozne goromozanske mozolje, mislim ne znam si hujše kombinacije zamislit res. Koža zgleda totalno nezdrava, prav pokvarjena.

Zdaj bom le uporabljala Clinique DDMG tolko da le mam neki vlažilni gel, drugega pa nič ... ta gel je itak bolj kot ne nevtralen tak da bom vidla kak bo koža zdaj ko bo skoraj da bres vsega. (razen čiščenje seveda)

• 0
Memento mori.

#1233 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 26 October 2009 - 02:11 PM

Eno vprašanje- kera cenovno ugodna krema (tip Nivea, Dove?) bi bila sestavinsko uredu? Moj oči zdej uporablja Niveo soft, pa mu že skos govorim da je to največje sranje, pa prav da on itak nerab nevem kakšne kreme, zato bi mu kupla neki podobnega, samo da je malo bolj normalno. Ma pa precej mastno kožo, pa zabrit je na nulo in se mu pleša skos ful sveti. Sej ni nujno da je krema ki matira oz. posebaj za mastno kožo, samo da ni glih uno sranje od nivee. Ve kera za kej takšnega, pa da prodajajo v kakšnem šparu itd.? smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1234 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 October 2009 - 02:29 PM

Če je res niso umaknili iz prodaje bi bla fajn Garnier Total Fresh.

Pa od Neutrogene tud mislim da niso preveč drage, pa sestavinsko fajn.
  • 0
Memento mori.

#1235 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 26 October 2009 - 03:22 PM

Aha, hvala. Total fresh mam pa še eno doma, sicer je že stara kakšno leto ali dve, a se to kvari? Mu bom dala da sproba, če mu bo kul. Sam k je tak mejhn lonček, on to porab v ogromnih količinah ker se po celi glavi maže (dobesedno biggrin.gif ).
  • 0

After all this time?

Always.

#1236 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 26 October 2009 - 05:37 PM

MOgoče bi probal z losijonom od balee z ureo. Velika pakunga, poceni je, pa sestavinsko bila dobro ocenjena biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1237 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 October 2009 - 05:39 PM

ja, ta Urea je super smile.gif
  • 0

#1238 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 26 October 2009 - 06:59 PM

Aha, bom šal pogledat v DM torej, hvala smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1239 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 October 2009 - 04:47 PM

QUOTE(Jinadaze @ 25. 10. 2009 - 12:17) View Post

Rabim vlažilno nemastno in nekomedogeno kremo, ni treba, da je naravna. Garnier Fresh je šla iz prodaje. cry.gif Edino ne sme biti kakšna aloe vera, ker sem alergična.

Jst ti ful priporočam tole Clean&Clear kremo. Je nemastna in nekomedogena, hitro se vpije in je super podlaga za puder. Pa še precej poceni (okoli 5€) je thumbup.gif
  • 0

#1240 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 28 October 2009 - 05:04 PM

A tale? http://www2.cudovita...hp?sh...n&Clear Jo majo v Müllerju?

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users