Krema / serum za obraz
Posted 04 October 2009 - 03:38 PM
Posted 04 October 2009 - 04:11 PM

Posted 04 October 2009 - 06:55 PM
kako je lah krema konkretno mastna, če je za nego nečiste kože, a so to potem ta nekodogena olja al kako?
Ne vem kaj so študirali ko so jo delali, ker je res, da ima večina folka, ki ima probleme s konkretnimi nečistočami, bolj mastno kožo in potem na mastno kožo ne gre mastna krema. To s komedogenostjo pa se ne morem popolnoma strinjat, namreč jaz imam mešano kožo in mi dejansko olja občasno pašejo, meni absolutno NE mašijo por in tudi veliko drugim ljudem jih ne, baje so bolj problematična masla (recimo kakavovo). Pa recimo moja sestrična ima ful problematično kožo, ampak ne mastno, prej bi rekla da rahlo suho. Torej za moje pojme bi bila ta krema pač primerna samo za tiste, ki imajo probleme z možoljčki in ob enem bolj suho kožo. Meni bo ene 2x na teden fajn pasala, ker imam dostkrat suho povrhnjico, za vsak dan pa bi mi bila pretežka.
Posted 05 October 2009 - 11:33 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 October 2009 - 11:17 AM
Rabim vlažilno nemastno in nekomedogeno kremo, ni treba, da je naravna. Garnier Fresh je šla iz prodaje.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2009 - 12:23 PM
Posted 25 October 2009 - 12:27 PM
Predraga, ker je ne uporabljam vsak dan. Pa kako so lahko Garnierjevo dali ven.

― V. Van Gogh
Posted 25 October 2009 - 12:29 PM
Posted 25 October 2009 - 12:34 PM
Jaz sem bla v dveh, pa v Müllerju je tut ni. Bom šla še v kakšnega pogledat. Pa tut tonika nisem več vidla, kr neki.

― V. Van Gogh
Posted 25 October 2009 - 12:36 PM

[Napoleon]
Posted 25 October 2009 - 07:03 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 October 2009 - 12:11 AM
Ne vem kaj so študirali ko so jo delali, ker je res, da ima večina folka, ki ima probleme s konkretnimi nečistočami, bolj mastno kožo in potem na mastno kožo ne gre mastna krema. To s komedogenostjo pa se ne morem popolnoma strinjat, namreč jaz imam mešano kožo in mi dejansko olja občasno pašejo, meni absolutno NE mašijo por in tudi veliko drugim ljudem jih ne, baje so bolj problematična masla (recimo kakavovo). Pa recimo moja sestrična ima ful problematično kožo, ampak ne mastno, prej bi rekla da rahlo suho. Torej za moje pojme bi bila ta krema pač primerna samo za tiste, ki imajo probleme z možoljčki in ob enem bolj suho kožo. Meni bo ene 2x na teden fajn pasala, ker imam dostkrat suho povrhnjico, za vsak dan pa bi mi bila pretežka.
Če lahko nekaj pripišem glede olj na nečisto kožo...
Jaz sem februarja začela uporabljat jojobino olje in od takrat naprej ga uporabljam dnevno.. in to recimo lahko rečem:
- naredi ful mehko kožo
- pomaga da se ŽE VNETI mozoljčki prej in lepše zacelijo
- po drugi strani pa mi dejansko maši pore
- dela mi tud take male podkožne mozoljčke
in na čase je moja koža zelo čudna, in predvidevam da ravno zarad olja. Po licih NIKOLI nisem mela mozoljev (le okoli nosa) odkar uporabljam to olje pa se je čelo dokaj spucalo ampak lica pa so katastrofa (lahko pogledate slike v temi zdravljenje z Roaccutane) ..
tak da danes sem se odločla da neham uporabljat olje, čeprav mi je odkar sem na tej tabletih ful pasalo ker mam čisto izsušeno in luskasto kožo OBENEM pa grozne goromozanske mozolje, mislim ne znam si hujše kombinacije zamislit res. Koža zgleda totalno nezdrava, prav pokvarjena.
Zdaj bom le uporabljala Clinique DDMG tolko da le mam neki vlažilni gel, drugega pa nič ... ta gel je itak bolj kot ne nevtralen tak da bom vidla kak bo koža zdaj ko bo skoraj da bres vsega. (razen čiščenje seveda)
Posted 26 October 2009 - 02:11 PM

After all this time?
Always.
Posted 26 October 2009 - 02:29 PM
Pa od Neutrogene tud mislim da niso preveč drage, pa sestavinsko fajn.
Posted 26 October 2009 - 03:22 PM

After all this time?
Always.
Posted 26 October 2009 - 05:37 PM

[Napoleon]
Posted 26 October 2009 - 05:39 PM

Posted 26 October 2009 - 06:59 PM

After all this time?
Always.
Posted 28 October 2009 - 04:47 PM
Rabim vlažilno nemastno in nekomedogeno kremo, ni treba, da je naravna. Garnier Fresh je šla iz prodaje.

Jst ti ful priporočam tole Clean&Clear kremo. Je nemastna in nekomedogena, hitro se vpije in je super podlaga za puder. Pa še precej poceni (okoli 5€) je

Posted 28 October 2009 - 05:04 PM
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users