Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#1221 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 08 December 2006 - 10:34 AM

To pa je super... A maš izkušnje s to masko, kakšna se ti zdi?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1222 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 December 2006 - 10:43 AM

Jaz jih nimam, ampak tiste, ki so to masko probale, pravijo, da je super.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1223 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 December 2006 - 04:15 PM

V novem katalogu je torej ponudba, da kupiš dva proizvoda iz linije Planet Spa za 2.400 tolarjev - sem naročila dve olivni maski za lase in sm čist vzburjena. laugh.gif Drgač ena stane 3.300, zdej dobim pa dve za 2.400 tolarjev ... topim se od sreče. tongue.gif

Aja, Suzyka ti si spraševala, kakšna je ta maska za lase - meni je fenomenalna, res fantastična in čudovita. laugh.gif Naredi izjemno mehke lase, vidno nahranjene in navlažene, ampak jih ne zmasti niti malo. Ima tak pristen olivni vonj, ki je meni strašno prijeten in se obdrži tudi na laseh. Je pa maska taka lepo kremasta in mazljiva, uglavnem meni je ena najljubših, ampak je zdej že dolgo nisem imela, ker se mi zdi polna cena previsoka.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1224 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 16 December 2006 - 04:30 PM

no js sm zdej končno sprobala to novo maskaro in morm rečt, da sm razočarana. močno mi je vse zlepl, grudice, ma ne vem, res nikakva. al pa js kle nečesa ne znam...
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1225 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 16 December 2006 - 05:55 PM

Meni tudi maskara ni všeč. Ali pa se je moram še navaditi...
  • 0

#1226 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 December 2006 - 08:21 PM

a to mislta super full mascara? men je pa ful fajna, nisem mela čist nč grudic pol al pa d bi mi trepalnice zlepilo. mogoč jo na začetku obrišeš ob rob posodce od mascare... nwem no. men je dobra.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1227 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 16 December 2006 - 08:25 PM

Za moj okus se ne more primerjat z MF Masterpiece (imata zelo podobno krtačko, zato primerjam) down.gif
  • 0

#1228 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 16 December 2006 - 09:02 PM

kak je s popusti če sem naročala prejšnji teden prvič sama in sem mela 25% a če zdaj naročim mam tudi 25% tudi če malo naročim?
  • 0

#1229 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 December 2006 - 09:31 AM

Ja. Razen če naročiš pod 8k. Takrat nimaš popusta.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1230 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 20 December 2006 - 11:15 PM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 12. 2006 - 16:15) View Post

V novem katalogu je torej ponudba, da kupiš dva proizvoda iz linije Planet Spa za 2.400 tolarjev - sem naročila dve olivni maski za lase in sm čist vzburjena. laugh.gif Drgač ena stane 3.300, zdej dobim pa dve za 2.400 tolarjev ... topim se od sreče. tongue.gif

O te maske sm hotla tut jst naročit... Dj Dilema poročej pol, kako se obnesejo!!!
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1231 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 21 December 2006 - 07:32 AM

No to masko sm jst včeraj prvič sprobala. In morm rečt da je super. Naredi res tak fin ovoj, tko kot vsaka maska no, samo da se mi tuki lasje zdijo še bolj mehki in "oviti". Vonj sicer ni nevem kaj, pač olive, ampak maska je vsen super. Sploh pa za tako ceno.
  • 0

#1232 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 December 2006 - 10:57 PM

Sonchika, a mi lahko priporočaš kako dobro kremo/ali kreme za noge od Avona. Slišim, da imajo hudo dobre...
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1233 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 December 2006 - 07:46 AM

Heel softening cream. Pa piling blazinice.
Nisem probala veliko tistih krem, ampak to dvoje sta moja favorita.
  • 0

#1234 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 December 2006 - 08:46 AM

Se mi je zdelo, da zna biti ta dobra. Hvala! wink.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1235 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 31 January 2007 - 03:49 PM

Lep pozdravček vsem!

Imam vprašanje glede Avona...Če naročam do 104,99 evrov, imam 15 % popusta, če naročam nad tem (105 evrov) pa 25%. Okej, kaj pa se zgodi, če recimo naročim za toliko, da ob naročilu padem v kategorijo 25%, potem pa par izdelkov ni na zalogi, in dobim potem dostavo vredno za manj od tega naročila? Mi dajo manjši popust (torej 15%), čeprav jaz nisem kriva, da nimajo tega na zalogi, in nisem vedela, da bo tako...?Ali upoštevajo znesek naročila, pa potem ni važno, koliko dejansko tudi dobiš v tej pošiljki-in mi upoštevajo prvotno predviden popust?

Hvala za odgovor, lp
  • 0

#1236 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 January 2007 - 03:57 PM

Mislim, da je tako, da dobiš nižji popust. Enkrat sem skoraj znorela zaradi tega. Zdaj pa ne vem, ali je kaj drugače. Mislim, da še vedno velja, da se štejejo proizvodi, ki si jih prejela.
  • 0

#1237 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 31 January 2007 - 04:04 PM

So pa packi. Ker ta razlika se pa že pozna, nam običajnim naročnikom, in to precej....
  • 0

#1238 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 01 February 2007 - 09:33 AM

Klavdija 27- tud jst sm bla dooolgo v dilemi zarad tega naročanja in sm zgubila velik živcev zarad tega, zadnjič pa sem dokončno razčistila to. Če naročiš neke izdelke v vrednosti recimo za 26.000 sit in ti pripada 25% popusta in potem nekaj izdelkov ne dobiš in padeš recimo na 23.000 sit, boš 100% imela obračunan 25% popust.
In tudi če recimo naročiš za 34 in še nekaj evrov- toliko da imaš poštnino 300 sit in potem spet nekaj izdelkov manjka in padeš recimo pod 8000 sit in bi s tem mogla plačat 1000 sit poštnine- ne, plačaš jo še vedno 300 sit in imaš popust- ker res ni tvoja krivda da izdelki manjkajo.

Punce potrebno pa je paziti kakšne vrednosti imate napisane na svojih belih listih, ker recimo če ti nekaj izdelkov manjka, ti izdelki niso upoštevani pri skupni kataloški vrednosti- no vsaj izgleda tako, ker če sešteješ izdelke ki si jih prejel in potem pogledaš skupni kataloški znesek, se tadva zneska ujemata. dejansko pa ni tko- UPOŠTEVANI SO TUDI IZDELKI, KI SO TI MANJKALI, SAMO DA TI TEGA NIMAŠ NAPISANEGA NA BELEM LISTU. TISTI PRI AVONU IMAJO PA TUDI VREDNOSTI OD TEH IZDELKOV PRIPISANE. Razumljivo?

V glavnem, punca si mora vsaka pri sebi voditi evidenco in nič zaupati tistim podatkom na ta belih listih!
  • 0

#1239 **Alenka**

**Alenka**

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 07 February 2007 - 12:19 PM

Ve katera ali je danes dostava ali je v petek. Jaz bi seveda najraje videla, da bi bila danes. wink.gif
  • 0

#1240 juhca

juhca

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 08 February 2007 - 02:46 PM

Zanima me, ali je katera probala (iz kolekcije SPA) losion (riž in sake)?

Kakšen je vonj, oziroma koža po nanosu, losion je namreč dokaj drag, jaz bi ga pa takoooo imela....
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users