Novice po SVETU
Posted 23 October 2020 - 11:45 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 October 2020 - 11:48 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 October 2020 - 12:06 PM
Meni je tudi to naravnost neverjetno.
Jaz v svetu, v katerega se pocasi peljemo ne zelim ziveti. Ce se bo to takole poslabsevalo v nedogled popolnoma razumem vse, ki se odlocijo narediti konec.
Pa da se razumemo, nisem tam. Si pa lahko predstavljam, kaksen ta svet bo, ali pa bi lahko bil, ce ne bomo dali v vzvratno oz spremenili smeri.
Posted 25 October 2020 - 12:26 PM
Posted 02 November 2020 - 05:05 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 November 2020 - 05:07 PM
Posted 02 November 2020 - 05:22 PM
[Napoleon]
Posted 02 November 2020 - 05:51 PM
Unega drugega pa ne poznam dovolj, da bi sodila.
Ne morem verjeti, da med 300 miljoni ljudi ne najdejo enega mlajsega od 60 let da bi vodil USA....
Mislim pa, da bo Trump vseeno dejansko zmagal...
Posted 02 November 2020 - 06:44 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 November 2020 - 07:21 PM
[Napoleon]
Posted 02 November 2020 - 07:22 PM
Posted 02 November 2020 - 08:17 PM
Kdo bo zmagal jutri? Mene je obeh groza, ampak Trumpa manj. Globalno mogoce slabse s Trumpom (ali pa ne, za to je bil se Obama slabsi).
Z akaj te je Trumpa manj groza?
Meni se zdi, da med njimi ni bistvene razlike. Trump samo jasno pove kaj si misli in ne skriva svojih predsodkov. V bistvu nimajo izbire.
Mi gre pa Trump organsko na zivce, ne morem ga videti.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 November 2020 - 08:23 PM
Se strinjam s Frčico. Demokrati imajo pa tudi zelo slabega kandidata.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 November 2020 - 09:01 PM
Posted 02 November 2020 - 09:09 PM
Posted 02 November 2020 - 09:19 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 November 2020 - 07:53 AM
Posted 03 November 2020 - 08:32 AM
Mene čudi, da Trumpova kampanja to potemtakem bolj ne izkoristi, ali pač?
[Napoleon]
Posted 04 November 2020 - 12:33 PM
Samo bi res znal zmagati Trump ker je showman, čist na nivoju reality tv-ja na kar bi pa rekla da ogromno američanov pada in se s tem poistoveti. Kakšno škodo dela z izstopom iz vseh mirovnih zavezništev, podnebnih dogovorov, WHO itd na dolgi rok pa bolje da ne vemo. Meni je odvraten
Posted 04 November 2020 - 01:19 PM
Jaz pa sploh ne spremljam volitev, Bidna poznam samo po imenu, tako da ga sploh ne morem komentirat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users