Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1221 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 07 June 2009 - 08:50 PM

Men je blo enkrat najbolj grozn, k mami zjutri razlaga kako je sanjala da so nm vlomil v stanovanje pa vse pokradl, se odpravi od doma in ugotovi da celo noč nismo bili zaklenjeni. Kr uno mal nelagodno ti postane haha, čeprou je res vse samo sanjala, ni nič zmanjkal biggrin.gif Se pa skos zaklepamo. Mi je pa nekak zanimiv, dokler smo mel obična vrata pa sem recimo šla dol v nabiralnik (živim v bloku) sem pustila vedno odklenjen. Zdej k mamo pa protivlomna vrata jih pa res skos zaklepam, nima veze kam grem biggrin.gif Se pa sam zarad tega upam bit sama doma pa to, itak v 4. nadstr. noben nebo priplezal, pa lažji bi prebil zid k vlomu v ta vrata. Če bi bla pa v hiši bi mi blo zihr nelagodno. Že pr fantu k majo velko teraso, čeprou živijo na vrhu bloka (7. nadstr.) me je včasih k prespim pr njemu pa da sva sama kr mal strah oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1222 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 07:38 PM

Ko malo prebiram forume, je prava poplava pomanjševalnic - krem(i)ca, serumček, šminkica, lakec - kaj je babe, ste vse po vrsti prizadete?! IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1223 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 June 2009 - 08:02 PM

Ja malček se pomiri, deklica, slabo za živčke. blink.gif laugh.gif

(btw, tudi meni so pomanjševalnice BI AR JU EJČ. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1224 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 13 June 2009 - 10:41 PM

Haha frendici v petek napisem en popiz*itis na temo srecke nosecke in me natezi nazaj, da sem zadnje case nenormalno sitna. laugh.gif Sedaj pa preberem post od FTSE. lol1.gif It's not just me, it's everybody else. I knew it. laugh.gif laugh.gif Ne me resno jemat, mal prevec piva sem zvrnila. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1225 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 11:42 PM

Jaz sem mela eno sošolko (s katero sva se kar družili), ki me je, ko sem ji povedala, da nimam želje po otrocih (tukaj je sploh bil neprecenljiv izraz megalomanskega začudenja na frisu) in da mi gredo na jetra mamice, ki mislijo, da so kraljice sveta in da za njih ne veljajo nobena družbena pravila, označila kot za skorajda nerazsodno in da nimam pojma, kaj govorim. butl.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1226 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 14 June 2009 - 01:49 AM

FTSE sej ves, vse kar ni mainstream je nerazsodno, cudno, nesprejemljivo, krivoversko... Res se cudim, da se taksen zaplakan clovek vsaj kdaj ne ove, da je meni njegovo ravnanje ravno tako nesprejemljivo kot je njemu moje. down.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1227 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 June 2009 - 02:32 PM

Izraz mamica pa mene ne moti vedno. Jaz sem svojo mater tak klicala, ko sem bla majhna, - otročkom je dovoljeno! tongue.gif Če pa odrasla oseba na veliko preklada z nazivom mamica, je pa scarry. Preko kolegice bežno poznam nekoga (no, ona mi razlaga), ki pri 42ih svoje starše še vedno kliče mamica in tati, pa ful rad razlaga vsem naokoli, kaj je počel s tatijem in kaj mu je skuhala mamica. laugh.gif

Na živce mi gre, ko folk pokliče na telefon in se ne predstavi. V momentu postanem obupno freh in bevsknem ''se lahko prosim predstavite?'' Mislim, to gre za tiste, ki niso kaki družinski frendi in well-known osebe in jih nimamo v telefonskem spominu. Torej kaka sodelavka od fotra ali mame, ki zelo redko pokliče (parkrat na leto) in podobne scene. A SE JE TAK TEŽKO PREDSTAVIT? Porkamadona, dokler ne vem kdo si, ti ne bom dala nobenga na telefon, pa če se na trepalnice postaviš!!! Ne moreš enostavno rečt ''zdravo, dejte mi to-pa-to na telefon''. rolleyes.gif A sem jaz edina, ki dejansko reče ''dober dan, Nastja pri telefonu, bi lahko prosim govorila z Mihcem?''. Res take ljudi bi lahko sesula, pa ponavadi niso to neki debili, ampak izobražen folk, od katerega pričakuješ nekaj manire. Pa še vedno če je za mamo, me ona najprej vpraša (pred prime slušalko) kdo je. Ma pač tako navado in mene velikrat prime, da bi naglas (tak da bi klicatelj slišal) rekla ''nek neotesan idiot, ki se ne zna predstavit'' ampak bi blo pol materi bad. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1228 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 02:39 PM

Mene tudi to totalno raz***** evil.gif . In tudi vedno vprašam "kdo pa kliče?"
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1229 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 June 2009 - 03:06 PM

Se ne bi mogla bolj strinjati z obema, tudi k nam domov večkrat kličejo osebki, ki predvidevajo, da imam jaz telepatske sposobnosti, ter da bom ugotovila, kdo je na drugi liniji. evil.gif evil.gif evil.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1230 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 03:09 PM

Očitno se jim ne zdi pomembno, da ti to veš. biggrin.gif
  • 0

#1231 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 June 2009 - 03:18 PM

Najbrž. Manire so jim španska vas. Pa koli K so tako zelo skrivnostni, saj ne kliče James Bond. biggrin.gif
  • 0

#1232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2009 - 03:26 PM

Jaz sem eno žensko trikrat vprašala (in povedala, da če ona ve, koga je poklicala ... da imam jaz pravico izvedet, kdo me kliče), kdo je, pa je zignorirala moje vprašanje. Ko mi je tretjič rekla, da to zdaj ni pomembno, kdo je ona, sem ji rekla, da pa potem se nimava več kaj za pogovarjat in sem ji prekinila. Gnoj pač.

Tisti, ki pokličejo, potem pa vprašajo "koga sem pa to dobil/a" pa so itak najboljši. Ja p****, ne veš, koga si klical/a??!! Jaz na to odgovorim "koga pa ste želeli priklicati?". butl.gif

• 0

#1233 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2009 - 03:37 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 13. 6. 2009 - 20:38) View Post

Ko malo prebiram forume, je prava poplava pomanjševalnic - krem(i)ca, serumček, šminkica, lakec - kaj je babe, ste vse po vrsti prizadete?! IPB Image
lol1.gif word ;)

Crnin "lol" tudi za vse napisano pod tem.

Domačega telefona sploh več ne dvigujem. Glih se mi da laufat iz zgornjega štuka do njega... Zame itak ni, vsi ostali člani družine majo pa gsm. Naj tista oseba kar tja pokliče, če misli s kom govorit. brez veze, da ji jaz razlagam, da jih ni doma.

Isto ne odpiram vhodnih vrat. Zame ni. Poštar naj lepo pusti listek, prodajalci me ne brigajo, če hočejo koga od naših, pa velja zgoraj napisano. Naj ga pokličejo. Ni ga doma.

Kak sem bedna, a samo racionalno poskušam trošit svojo neprecenljivo energijo closedeyes.gif butl.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1234 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 03:39 PM

Jaz pa vedno dvignem domači telefon pa pdpret tudi grem. Saj nikoli ne veš, kdo te hoče presenetit :P
  • 0

#1235 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2009 - 03:45 PM

Odkar se nam izpiše klicana št., tudi jaz skoraj ne dvigujem več telefona (če je kaka neznana št.). Vrat pa že dooolgo nepoznanim ne odpiram več. BMK.

QUOTE(sade @ 14. 6. 2009 - 16:39) View Post
Saj nikoli ne veš, kdo te hoče presenetit tongue.gif

Jaz ne maram presenečenj. Ne takih ali onakih. sleep.gif

• 0

#1236 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2009 - 03:51 PM

Jah, jeba. presenečenje splavalo po vodi laugh.gif

Zaj sem se spomnila ene prigode, ko sva z D hodla na metallicin koncert v Italijo z organiziranim prevozom.
Nekaj sva se po koncertu razdelila (ali kaj za vraga je že blo) in ga kar lep čas še ni blo na busu. Ga kličem, dobim eno Italijanko. Najin razgovor:

Ona: Prosim
Jaz vsa popizdjena, ker se je javla neka baba: Kdo je tam?!
Ona: Kaj, "Kdo je tam?" Kdo je tam?!
Jaz: Ne ti meni "Kdo je tam?" Kdo je tam?!! Kaj za vraga se javljaš na telefon od mojega tipa?!!
Prekine.
Preplavlja me val moje tipične kolerične energije, nakar pride D na bus, ko še njega napizdim, kje hodi in kaj se ma ena Italijanka za javljat na njegov telefon. Mu ni nič jasno. Pravi, da ga sploh nisem klicala in da je celi čas stal poleg busa in se menil z enimi tipi.
Ugotovima, da pred klicanjem nisem dala odhodne za SLO. butl.gif lart.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1237 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2009 - 03:55 PM

IPB Image

• 0

#1238 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 04:26 PM

In ti si se to v italijanščini pogovarjala?
  • 0

#1239 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2009 - 04:31 PM

Veš kak se je fajn kregat v tem jeziku, ko je tako tekoč? Tak da bi si človek kar zmislil prepir, samo da bi lahko debatiral laugh.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1240 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 04:35 PM

Kaki bed, da ne znam italijansko, pa tak rada se kregam cry.gif No, saj v slovenščini mi tudi ne gre slabo...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users