Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 June 2009 - 08:50 PM
After all this time?
Always.
Posted 13 June 2009 - 07:38 PM
Ko malo prebiram forume, je prava poplava pomanjševalnic - krem(i)ca, serumček, šminkica, lakec - kaj je babe, ste vse po vrsti prizadete?!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 June 2009 - 08:02 PM
(btw, tudi meni so pomanjševalnice BI AR JU EJČ.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 June 2009 - 10:41 PM
Posted 13 June 2009 - 11:42 PM
Jaz sem mela eno sošolko (s katero sva se kar družili), ki me je, ko sem ji povedala, da nimam želje po otrocih (tukaj je sploh bil neprecenljiv izraz megalomanskega začudenja na frisu) in da mi gredo na jetra mamice, ki mislijo, da so kraljice sveta in da za njih ne veljajo nobena družbena pravila, označila kot za skorajda nerazsodno in da nimam pojma, kaj govorim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 June 2009 - 01:49 AM
Posted 14 June 2009 - 02:32 PM
Na živce mi gre, ko folk pokliče na telefon in se ne predstavi. V momentu postanem obupno freh in bevsknem ''se lahko prosim predstavite?'' Mislim, to gre za tiste, ki niso kaki družinski frendi in well-known osebe in jih nimamo v telefonskem spominu. Torej kaka sodelavka od fotra ali mame, ki zelo redko pokliče (parkrat na leto) in podobne scene. A SE JE TAK TEŽKO PREDSTAVIT? Porkamadona, dokler ne vem kdo si, ti ne bom dala nobenga na telefon, pa če se na trepalnice postaviš!!! Ne moreš enostavno rečt ''zdravo, dejte mi to-pa-to na telefon''.
Posted 14 June 2009 - 02:39 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 June 2009 - 03:06 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 14 June 2009 - 03:09 PM
Posted 14 June 2009 - 03:18 PM
Posted 14 June 2009 - 03:26 PM
Jaz sem eno žensko trikrat vprašala (in povedala, da če ona ve, koga je poklicala ... da imam jaz pravico izvedet, kdo me kliče), kdo je, pa je zignorirala moje vprašanje. Ko mi je tretjič rekla, da to zdaj ni pomembno, kdo je ona, sem ji rekla, da pa potem se nimava več kaj za pogovarjat in sem ji prekinila. Gnoj pač.
Tisti, ki pokličejo, potem pa vprašajo "koga sem pa to dobil/a" pa so itak najboljši. Ja p****, ne veš, koga si klical/a??!! Jaz na to odgovorim "koga pa ste želeli priklicati?".
Posted 14 June 2009 - 03:37 PM
Ko malo prebiram forume, je prava poplava pomanjševalnic - krem(i)ca, serumček, šminkica, lakec - kaj je babe, ste vse po vrsti prizadete?!

Crnin "lol" tudi za vse napisano pod tem.
Domačega telefona sploh več ne dvigujem. Glih se mi da laufat iz zgornjega štuka do njega... Zame itak ni, vsi ostali člani družine majo pa gsm. Naj tista oseba kar tja pokliče, če misli s kom govorit. brez veze, da ji jaz razlagam, da jih ni doma.
Isto ne odpiram vhodnih vrat. Zame ni. Poštar naj lepo pusti listek, prodajalci me ne brigajo, če hočejo koga od naših, pa velja zgoraj napisano. Naj ga pokličejo. Ni ga doma.
Kak sem bedna, a samo racionalno poskušam trošit svojo neprecenljivo energijo
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 14 June 2009 - 03:39 PM
Posted 14 June 2009 - 03:45 PM
Odkar se nam izpiše klicana št., tudi jaz skoraj ne dvigujem več telefona (če je kaka neznana št.). Vrat pa že dooolgo nepoznanim ne odpiram več. BMK.
Jaz ne maram presenečenj. Ne takih ali onakih.
Posted 14 June 2009 - 03:51 PM
Zaj sem se spomnila ene prigode, ko sva z D hodla na metallicin koncert v Italijo z organiziranim prevozom.
Nekaj sva se po koncertu razdelila (ali kaj za vraga je že blo) in ga kar lep čas še ni blo na busu. Ga kličem, dobim eno Italijanko. Najin razgovor:
Ona: Prosim
Jaz vsa popizdjena, ker se je javla neka baba: Kdo je tam?!
Ona: Kaj, "Kdo je tam?" Kdo je tam?!
Jaz: Ne ti meni "Kdo je tam?" Kdo je tam?!! Kaj za vraga se javljaš na telefon od mojega tipa?!!
Prekine.
Preplavlja me val moje tipične kolerične energije, nakar pride D na bus, ko še njega napizdim, kje hodi in kaj se ma ena Italijanka za javljat na njegov telefon. Mu ni nič jasno. Pravi, da ga sploh nisem klicala in da je celi čas stal poleg busa in se menil z enimi tipi.
Ugotovima, da pred klicanjem nisem dala odhodne za SLO.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 14 June 2009 - 03:55 PM
Posted 14 June 2009 - 04:26 PM
Posted 14 June 2009 - 04:35 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users