Spovednica
Posted 19 September 2009 - 07:44 PM
^^ Ja, res lepo prebrat. Pravljično. -)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 September 2009 - 08:20 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 September 2009 - 08:45 PM
love is what makes the world go around!
ej hahahahah, k si to napisala, sm si začela pet ta stavk ( money menjala za love ) s to melodijo
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 September 2009 - 11:12 PM
Zdej me pa boli glava, pa žejna sem, pa na pouno sem razpizdena ker mi gre na k* folk ki je zdej kar naenkrat naaajbol pametn in naaajbolj za SRBIJOO pa kako je Slovenija najbolj bedna. Večina jih itak ni bla rojena v Srbiji, lahko bi spoštoval državo v keri živijo, državo v keri jim gre stokrat boljš kot bi jim šlo v Srbiji. Če pa temu ni tko pa nevem kaj še delajo tuki. Fak, al nas nej spoštujejo al nej se pa poberejo golazni ušive!
After all this time?
Always.
Posted 20 September 2009 - 08:30 AM
Pa še moja spoved: ne da se mi pospravljat danes
Posted 20 September 2009 - 10:16 AM
Men se zdiš ti ful drama queen, pa nesposobna preživet dan brez fanta. ja vem, jst sm čist drugačna, tud drugačno zvezo mam, samo res se mi zdi fascinantno to, da se ti zdi velik problem ker nisi seksala že 4 dni, in ker se tipu po xy času zveze ne da objemat neki pa stiskat. Razumem da če sta bla zmenena ok, in te je pol zajebal, sam ne vem..včasih se mi iz postov ven zdiš ful emocionalna pijavka. Sori če sem dobila napačen vtis, itak te ne poznam, samo kar mi leži na duši jaz povem, pol pa jebeš...
Pač si dubla tak vtis, nč ne zamerm, si pa mislm da nisi glih zadela. Ni res, da sm nesposobna prežvet dan brez fanta, niti slučajno. Pač mava tko zrihtan, da tud če sva skup, lohk vsak počne tist kar bi počev tud če bi biv sam, mi pa neizmerno paše, da mu medtem ko počnem svoje reči lahko dam lupčka in ga stisnem in mu povem da mi je fajn z njim. Poleg tega mi ful polepša dan, če lohk spim in se zbudim zravn njega in tega ne bi zamenjala za nč na svetu. To, če 4 dni ne seksam, mi pa ni VELIK problem, mi je pa kr velik - prvič zato, ker sem zasvojena s seksom z njim, ker se res fantastično ujameva, drugič pa zato, ker mi pač paše vedt, da si me želi, da je sam moj ipd. in ker se po seksu počutm še ful bl povezana z njim. Mi je res taka pika na i pri intimi. Tega ti najbrž ne morš razumet, ker ti s svojim ni tok dobr seksat. Pr prejšnem mojem fantu mi je bla tud to bl muka in sm komi čakala menstro, da sm mela mal miru, zdj sm pa spoznala čist drugo plat te zgodbe, hvala bogu. To, da se mu po xy času ne da objemat in stiskat si pa totalno zgrešila, ker se skoz stiskava, tud na njegovo željo. Mogoče sm res jz začela s tem, ker me objemanje ful pomirja, ampak nadaljuje pa on. Zvečer in zjutri se obvezno stiskava in mečkava v postli, ko prideva s faksa/službe pa glih tko, vsaj prvih par minut, tok da si mal poveva kako je blo itd. V petek me pa ni v resnic nč zajebu, ker pač dejansko ni mev časa, kar pa še ne pomen, da mi ne gre na živce, če neki oblub, pa pol tega ne nardi. Sm ga pač rabla, ker me najhitrej pomiri. Ne vem zakaj bi skoz vse sama nosila na svojih ramenih, če je pa on tuki zato da mi pomaga, ker je to hitrejši in bolj učinkovit način. kar ne pomen, da sm odvisna od njega, ampak za moje pojme samo to, da mava zdrav odnos, kjer se lahko zanesem nanga, da mi bo stal ob strani in mi pomagu, če bo treba. Men je pač fino, da mava skupnih 3/4 spominov, pa 1/4 vsak svojih. Se mi zdi bedno, da bi bla kao z nekom, pa bi vse zajebancije oba počela sam s svojimi kolegi, skup bi se pa dobila sam občasno za kšn seks al kaj.
Sej ni važn, ti ne razumeš kako mava midva zrihtan, men pa ni jasn kako lahko vidva temu kar mata, rečeta zveza. Jz se z unimi kolegi, k mi niso prjatli več pogovarjam, seksata pa vidva itak ne. Ni mi jasn s čim sta sploh povezana in zakaj sta skup.
Men pač paše, da se slišva zjutri, zvečer pa n-krat vmes, da si hkrat umivava zobe in sva velik skup, če pa teb ne, mi pa res dol visi. Mi je pač noro lep občutek, ko zjutri vrže nogo pa roko čez mene in reče da mu je ful lepo z mano, če pa ti zato mislš da sm emocialna pijavka in da mu nož držim na vratu, da mi pove kej lepga, pol je pa to čist tvoj problem. Če bi bla mal drugačna, bi najbrž zarad tega ti mal bolj cenila svojga, ker ti ne govori tega, ampak men se zdi, da ti je itak vseen.
Če ti ne sede taka zveza, je ne probavat furat, zato k se mam jz lepo s svojim fantom in ker sva velik skup, pa to še ne pomen, da je s kom od naju al pa celo z obema, kej psihično narobe.
Upam, da sm ti uspela kej razjasnt in da boš kdaj lahko razumela kako to je, če pa ne mi pa tud dol visi. Če te je ob branju mojih postov strah, da bi ti tud kdaj mogla furat kej tazga, jih pa pač ne ber.
Posted 20 September 2009 - 10:42 AM
mal sm razmislna in se mi zdi, da komentiranje in izražanje svojih mnenj v SPOVEDNICI ni na mestu, ker v končni fazi, vsi mamo kdaj slabe dni in mamo napake in mamo ups and downs in si težko ustvariš kakršnokoli mnenje o nekom, ki mogoče piše v spovednico samo tiste slabe trenutke...čist odvisno od človeka do človeka, kje ma tisto mejo, kaj bo razkril na forumu in kaj ne in je brezveze "sodit" nekoga, ki si upa priznat svoje "napake".
Sam še tole:
ps: citiram: "Sm ga pač rabla, ker me najhitrej pomiri. Ne vem zakaj bi skoz vse sama nosila na svojih ramenih, če je pa on tuki zato da mi pomaga, ker je to hitrejši in bolj učinkovit način."
Se popolnoma ne strinjam. Zakaj bi bil on tuki, da ti pomaga, on ma svoje življenje, svojo pot, in svoje stvari za predelat pri sebi in se ni rodil za to, da bo tvoje probleme na hiter način, kot sama temu praviš, reševal. Sploh se mi pa to ne zdi UČINKOVIT način. Ker on tvojih problemov ne bo mogu rešit, ti pa jih z njegovo pomočjo lahko sam na stran daš, predelat jih boš pa mogla sama .Primer: ti si slabe volje, ker si se zredila 3kile in fant ti reče, ne lubica, še vedno si ful lepa in oh in sploh. ja, to ti pomaga za eno urco dve. Ampak vzrok tega pa ni rešen. Samozavesti ti on permanentne ne more dat. In če rešuješ probleme na tak način rataš odvisn od partnerja, ker je on tista droga, k ti da dobr filing začasno, ampak na dolgi rok se pa vsak naveliča vlivat vodo v sod brez dna.Drugače pa valda da ti more fant stat ob strani pa to ampak jst mislm, da ti lahko služi kot ogledalo, kaj morš še na seb delat ne pa kot orodje, ki ga uporabljaš za to da se bolš počutiš.
Posted 20 September 2009 - 10:59 AM
Buggy men je odnos, k ga tle opisuješ čist všeč in se mi z njim ne zdi nič narobe, se vid, da se mata rada, ampak ta odnos mi ne gre skupi recimo s tistim, ki ga mam v glavi od tvojih objav, da upaš da bo fanta zebl zuni/da mu ne bo fajn in da te bo klicu da ga prideš iskat, ker ti ga rabiš, ne vem a mu ne privoščiš da se ma fajn če gre vn. Pa da če gre s kolegi vn ga pit je že cel halo. Jst mislm, da če maš z nekom res lep kvalitetn odnos, ga ne omejuješ in mu res želiš vse naj , ker s tem k raste njegova "sreča", raste tut tvoja.
Lol, to da upam, da ga bo zebl, da bo čimprej doma, sm napisala čist samo enkrat, pa še takrat je blo poln smajlijev zravn, ker sm se logično zafrkavala. Kristus. Se opravičujem, da vam zgleda k da je na ketni al kaj, če bi blo v živo, bi blo najbrž vsem jasn kaj je zafrkancija in kaj ne, če pa napišeš pa mogoče kdaj res narobe zgleda. Niti nism nikol rekla da me mot al pa da je prasec k gre s kolegi vn, gre zgolj za to, da si včasih kak petek, ko se med tednom bl mal slišva želim, da bi bil z mano. Se je tud že velikrat zgodil, da je sam reku, da ne gre z njimi vn, ker bo rajš mal z mano. Poleg tega ne vem zakaj bi resno misnla, da upam, da ga bo zebl, ker če že gre vn, je čist vseen a pride ob 11ih al pa ob 3eh zjutri domov. Da upam, da mu ne bo fajn pa mislm, da nism nikol napisala, ker si tega nism nikol misnla. Če bi si, bi ga pač rajš pustila. Nikol nism rabla met nekoga sam zato, da bi lohk rekla da nism sama. Če bi misnla, da mu bo s kero drugo bolš, bi ga glih tko spustila iz rok.
Zdj pa grem, ker se morm it očitno skregat z njim, ker sm taka prasica, on pa misle it v petek na obletnco valete, kjer bo tud ženska s katero je prvič seksu in bo zdj zihr spet. Pa še pil bojo. Ni šans, da ga pustim da gre.
Posted 20 September 2009 - 11:06 AM
^Verjamem, da je bilo vzdušje fenomenalno, zmaga bi bila le še pika na i. Morda se je samo meni zdelo čudno ampak zakaj so že dali hrvaškega sodnika na to tekmo? V glavnem jaz zelo spoštujem naše fante, ker so res pokazali timsko delo in borbeni duh, kljub ogromnim razlikam med njimi (na eni strani NBA milijonar in na drugi strani igralci brez klubov). Žal so poškodbe in sumljive sodniške odločitve naredile svoje. Jaz sem še vedno zelo ponosna na našo ekipo zato mi niti ni najbolj jasno kako lahko slovenski državljan na takšni tekmi navija za drugo ekipo. Žal. :
se podpišem pod Bellini
glede zadnjega stavka pa:to je tisto kar manjka nam Slovencem in imajo druge države ex Jugoslavije(predvsem Hrvaška in Srbija) narodna zavest!!!
Moj je tudi od doli(starši on se je rodil v Slo) pa je včeraj tako vneto navijal za naše, mislim logično,čeprav drugače (če ni pač naših)vedno navijava za Srbe
Sama sem, uživam na pune
Posted 20 September 2009 - 04:36 PM
Nič še nisem za šolo nardila, pa take cilje imam
Posted 20 September 2009 - 06:03 PM
ne morem sedet,ne ležat,nič gledat.....vsake tolko me oblije ali dobim kurjo polt
Posted 20 September 2009 - 06:31 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 September 2009 - 06:33 PM
Zdej me pa boli glava, pa žejna sem, pa na pouno sem razpizdena ker mi gre na k* folk ki je zdej kar naenkrat naaajbol pametn in naaajbolj za SRBIJOO pa kako je Slovenija najbolj bedna. Večina jih itak ni bla rojena v Srbiji, lahko bi spoštoval državo v keri živijo, državo v keri jim gre stokrat boljš kot bi jim šlo v Srbiji. Če pa temu ni tko pa nevem kaj še delajo tuki. Fak, al nas nej spoštujejo al nej se pa poberejo golazni ušive[!
Poglej na zadevo z druzga vidika. Lej ti npr. če bi živela v Srbiji a bi navijala za Srbijo, ker tam živiš in jo spoštuješ ali bi navijala za Slovenijo, ker se pač čutiš Slovenko, in pri srcu veš da si bolj z njimi? Pomojem da slednje.
Če niso navijal za Slovenijo še ne pomen da je ne spoštujejo. Sorry ampak men šport pa spoštovanje države nimata nobene povezave. Državo lahko spoštuješ tudi če se ne čutiš Slovenca. In če nekdo ni rojen v "svoji" državi še ne pomeni, da ima manjšo narodno zavest. Itak je to odvisno od milijon drugih faktorjev (Koliko starši povdarjajo narodnost, družba, vrtci..baje v nekaterih vrtcih otroke razdelijo v skupine posebej slovenci, posebej ta spodnji. Pa če že celo življenje večina nate gleda z viška, ker nisi Slovenc kako se boš potem sploh čutil za Slovenca itd. itd.)
To je enako kot, da bi ti jaz rekla, da ne spoštuješ svoje države, ker v fuzbalu navijaš ne vem za Manchester in ne za slovenske klube (sam upam, da mi navš zdj rekla, da v ligi prvakov itak ni slovenskih klubov
Tisto za golazni ušive pa srčno upam, da si rekla le zaradi razočaranja nad tekmo in tega ne misliš v resnici.
P.S. drgač pervenstva sploh gledala nisem
Posted 20 September 2009 - 06:37 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 September 2009 - 06:40 PM
Moja spoved: mama me je prijetno presenetla glede ene stvari. Bova verjetno spet ukrepali brez očetove vednosti.
Posted 20 September 2009 - 07:37 PM
Jaz sem še vedno zelo ponosna na našo ekipo zato mi niti ni najbolj jasno kako lahko slovenski državljan na takšni tekmi navija za drugo ekipo. Žal.
Oooo, here we go again. Ta zadnji stavek se mi zdi popolnoma zgrešen. Državljanstvo nima nobene zveze - kaj če imam dvojno državljanstvo, recimo francosko in nemško, za koga naj potem na tekmi FRA:NEM navijam? Jaz Slovenijo spoštujem, tu sem rojena, govorim slovensko, hodim v slovensko šolo in lahko imam pet tisoč slovenskih državljanstev, samo Slovenka pa ne bom nikoli. Ni važno, kje živiš; važno je, kje je srce.
Če niso navijal za Slovenijo še ne pomen da je ne spoštujejo. Sorry ampak men šport pa spoštovanje države nimata nobene povezave. Državo lahko spoštuješ tudi če se ne čutiš Slovenca. In če nekdo ni rojen v "svoji" državi še ne pomeni, da ima manjšo narodno zavest. Itak je to odvisno od milijon drugih faktorjev (Koliko starši povdarjajo narodnost, družba, vrtci..baje v nekaterih vrtcih otroke razdelijo v skupine posebej slovenci, posebej ta spodnji. Pa če že celo življenje večina nate gleda z viška, ker nisi Slovenc kako se boš potem sploh čutil za Slovenca itd. itd.)
What she said.
In še nekaj, to enostavno moram spravit ven. Kolikokrat so mene Slovenci zajebavali, ker doma nismo govorili slovensko. In ko sem rekla, da govorimo srbsko, so oni rekli, da ni res, da govorimo hrvaško. Ko sem rekla, da sem Srbkinja, so mi rekli 'glupa Bosanka'. Ooo, ko pa sem se na kakem področju izkazala, so mi na priimek pribili Č in čudežno sem postala 'njihova'. In vsa ta grenkoba enostavno ostane v človeku. Vsakič, ko mi napišejo trdi č, protestiram, pa mi pol serejo, da ć-ja pa ni v slovenski abecedi (zakaj potem Whitney napišejo brez problemov, ko pa niti y niti w nista v abecedi???). Po takem odnosu, kot ga je imela večina Slovencev do mene, se ti enostavno zamerijo.
Aja, še en razlog, zakaj ne navijam za slovenske športnike. Ker sem sama športnica, vem, kakšna je situacija, posebej v ekipnih športih. Človeku se enostavno obrne želodec.
Pablo Picasso
Posted 20 September 2009 - 07:46 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 September 2009 - 07:53 PM
Zdi se mi pa FUL narobe, da je folk tok ignoranstski pa nehvaležen, da se v 30letih "ne morejo" naučit našega jezika in potem NIKJER ne govorijo slovensko. Mene to res razpizdi na polno, a če se bo pa v Nemčijo preseliu bo pa lahko en bosanec govoril nemško že po enem mesecu, tuki pa po 10 letih še vedno "ne zna".
Ej, kot, da bi jst napisala. Mene tut to strašno moti.
Posted 20 September 2009 - 07:57 PM
Jaz sem se v otrostvu preselila samo z enega konca Slovenije na drugega (s Stajerske na Primorsko) pa se nikoli nisem mogla cisto vziveti v novo okolje. NIKOLI. Pred blokom si nisem upala niti mame naglas poklicati, ker so me otroci zafrkavali, da ji recem mamI, ne mamaA. In tega je bilo se in se in se. Po drugi strani pa sem se na Primorskem seveda naucila lokalnega naglasa, tako da so se sorodniki na Stajerskem (sicer v sali) ob vsakem obisku norcevali iz mene.
Trpela sem kot kristus in na vse skupaj nekoliko pozabila sele zadnjih 10 let, ker sem pac prerastla. Cisto pozabis pa ne nikoli. Se danes, ce me kdo vprasa, od kod sem, ne vem, kaj odgovoriti.
Posted 20 September 2009 - 08:11 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users