Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12341 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 September 2009 - 09:48 PM

Pika na i so pa itak komentarji o tem, kak je baba dosadna in kak ga ma na ketni rolleyes.gif
Sposobna pol oštarije razbit, če mi kdo kaj takega spusti, medtem ko razrešujem kako stvar s tipom. Rajši D O N' T F * *K W I T H M E takrat verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif

Po tiho upam na msn zmenek. Nekak se nema ne rata dobit danes. :s
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12342 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 18 September 2009 - 09:48 PM

QUOTE(Kalypso @ 18. 9. 2009 - 18:04) View Post

Petek je... yahoo.gif 2 dni lenarjenja.

Jaaaa!!!! thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#12343 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 18 September 2009 - 10:25 PM

QUOTE(Adriane @ 18. 9. 2009 - 22:48) View Post

Pika na i so pa itak komentarji o tem, kak je baba dosadna in kak ga ma na ketni rolleyes.gif
Sposobna pol oštarije razbit, če mi kdo kaj takega spusti, medtem ko razrešujem kako stvar s tipom. Rajši D O N' T F * *K W I T H M E takrat verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif

Midva sva bla za zaprtimi vrati njegove sobe, pa se sploh nisva drla al pa kej. Ampak je očitno mat pred njimi stala al kaj. Mislm pa, da je pr 22ih in po skor 2,5 letih zveze sposobn sam kej povedat in ne rabva da se ona vtikuje in pol sprašuje kaj mi je. Nč mi ni p****, pač povem kar me mot, ker ga pač pogrešam in rabm ob seb, njemu pa pač to včasih ni jasn na prvo žogo. Če si pa pol še kej druzga poveva, pa to še ne pomen, da je kdo prfuknen al pa tečn al pa ne vem kaj, ampak pač da naenkrat vse spucava, tist mal kar je. Pa ne bi rekla, k bi se res skregala al pa kej, ampak k sva se res sam pomenla. Sej ni glih tko k da sm mu cev mesec pokvarla, pač je šu 3 minute kasnej od doma. Itak zmer povsod zamudi smile.gif Najbl mi gre pa na organ to, da se kr eni vtikujejo. ne morš sodt kdo je kej kriv, če slišš sam dva stavka. Pa k je itak vseen kdo je kej kriv. Kristus.

Ja, znervirana sm pa še od fotra, ker sm zadnč res misnla, da mi bo umrl na urgenci, pa zarad izpita, pa zarad nastopov v šoli, pa ker bi rada čimbolš izkoristla ta vikend, ker se pol najbrž ne vidva do nasledne sobote. Jz pač ne morm vsega kr takoj predelat, mi pa pač ful pomaga, če me mal objame in stiska, in zato k si tega želim mislm da še nism noben kriminalc. Pa pač mi gre na jetra, če me cev dan nateguje, da bo mev čez 3 minute 1 minuto časa zame, pa pol še tega ni.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#12344 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 September 2009 - 12:36 AM

Klecam kak najstnica surrender.gif
wub.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#12345 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26068 posts

Posted 19 September 2009 - 06:11 AM

QUOTE(Buggy @ 18. 9. 2009 - 23:25) View Post

Midva sva bla za zaprtimi vrati njegove sobe, pa se sploh nisva drla al pa kej. Ampak je očitno mat pred njimi stala al kaj. Mislm pa, da je pr 22ih in po skor 2,5 letih zveze sposobn sam kej povedat in ne rabva da se ona vtikuje in pol sprašuje kaj mi je. Nč mi ni p****, pač povem kar me mot, ker ga pač pogrešam in rabm ob seb, njemu pa pač to včasih ni jasn na prvo žogo. Če si pa pol še kej druzga poveva, pa to še ne pomen, da je kdo prfuknen al pa tečn al pa ne vem kaj, ampak pač da naenkrat vse spucava, tist mal kar je. Pa ne bi rekla, k bi se res skregala al pa kej, ampak k sva se res sam pomenla. Sej ni glih tko k da sm mu cev mesec pokvarla, pač je šu 3 minute kasnej od doma. Itak zmer povsod zamudi smile.gif Najbl mi gre pa na organ to, da se kr eni vtikujejo. ne morš sodt kdo je kej kriv, če slišš sam dva stavka. Pa k je itak vseen kdo je kej kriv. Kristus.

Ja, znervirana sm pa še od fotra, ker sm zadnč res misnla, da mi bo umrl na urgenci, pa zarad izpita, pa zarad nastopov v šoli, pa ker bi rada čimbolš izkoristla ta vikend, ker se pol najbrž ne vidva do nasledne sobote. Jz pač ne morm vsega kr takoj predelat, mi pa pač ful pomaga, če me mal objame in stiska, in zato k si tega želim mislm da še nism noben kriminalc. Pa pač mi gre na jetra, če me cev dan nateguje, da bo mev čez 3 minute 1 minuto časa zame, pa pol še tega ni.

word.

rahlo slabo se počutim, ker sem pojedla preveč mafinov. down.gif ogromno stvari je, k jih bi rada naredila, preden se faks začne, pa enostabno ne vem, kako naj se vsega skupaj lotim. sad.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12346 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32728 posts

Posted 19 September 2009 - 09:12 AM

Še zmer se skor ne pogovarjava, ker se on obnaša, kot da ni nič kriv, jst pa čakam opravičilo ermm.gif
Itak je zdej šel, ker je s tamalo oz. ji je obljubil, da bo dans z njo.
Sej po en stran mi paše, sem sama, mogoče bo popoldne bolje, ko se vrne, eh, deci evil.gif
  • 0

#12347 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 September 2009 - 09:41 AM

Dilema, fak... ko berem o faksih kjer mado 18 izpitov pa nič časa, hvalim vse jezuse kristuse in marije device da nisem na takem faksu...To ti more pa požret živcev pa življenja, indeed.... Upam da bo vse ql.

QUOTE(Princeska @ 18. 9. 2009 - 19:26) View Post

FASALA BOM ŽIVČNGAAAAAAAAA

Fak jst mam prov krizo. Odstopla bom s projekta.

Vsaka kriza mine. Chill princeska, samo enkrat se živi. Morš mau bl žvet, pa mau bl na izi...Itak si ogromno dosegla na tem področju že, kjer še dolg nazaj niti v sanjah nis misla da boš lahko, in to je vse super...Ampak morš se naučit kdaj tud komu rečt ne, pa imet čas tud samo zato, da poslušaš travo rasti.

QUOTE(Buggy @ 18. 9. 2009 - 19:57) View Post

Kok so eni carji k prsluškujejo pogovorom in so pol celi pametni če se kdo kdaj skrega. rolleyes.gif Sva se pač, pa kaj pol, ne se vtikat če sploh ne veš za kaj gre in kdo je kej kriv. Mi gre pač na kurac, če pridem k njemu, pa ga 17x prosm če me lohk mal stisne, pa se nima časa niti pol minute pogovarjat z mano v celem dnevu in pol kr naenkrat reče da gre vn pit in da se mu že mudi. Halo, jz tud obstajam.

Edit: pa pač bi lohk kdaj tud seksala prej, če že 4 dni nisva. Ob treh zjutri k bo pršu vs naklan domov najbrž glih ne bova.

Buggy, ne mi zamerit, sam jst sm tud v živo zelo direktna oseba, tko da ne se grdo držat name al pa kej, samo neki bi rada povedala in če boš jezna pol razumem.

Men se zdiš ti ful drama queen, pa nesposobna preživet dan brez fanta. ja vem, jst sm čist drugačna, tud drugačno zvezo mam, samo res se mi zdi fascinantno to, da se ti zdi velik problem ker nisi seksala že 4 dni, in ker se tipu po xy času zveze ne da objemat neki pa stiskat. Razumem da če sta bla zmenena ok, in te je pol zajebal, sam ne vem..včasih se mi iz postov ven zdiš ful emocionalna pijavka. Sori če sem dobila napačen vtis, itak te ne poznam, samo kar mi leži na duši jaz povem, pol pa jebeš...

Drugač pa mam nove zobe, v ustih mam 3000€ s strani države in 1400e s strani staršev.
Upam da sem dobra za par let zdej. (5 mininalno).

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#12348 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 September 2009 - 11:02 AM

QUOTE(Sally @ 19. 9. 2009 - 10:41) View Post

emocionalna pijavka

Couldn't agree more.

Moja spoved: včeri zvečer sm se namerno nažirala. Nisem bla lačna, ampak sita in sm se zavedala tega, da hočm neki jest, čist sam zato k mi neki manjka oz. čutm eno nepojasneno praznino v seb, kljub temu sm kr jedla in jedla, k je blo tko fajn. oops.gif
  • 0

#12349 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32728 posts

Posted 19 September 2009 - 11:06 AM

Ja no, pa kaj, ljudje smo različni; dejte se mal naučit sprejemat različnost; ne vem zakaj potreba po pljuvanje vsega, kar je drugačno od vas in vašega načina...??
  • 0

#12350 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 September 2009 - 11:09 AM

ej kaj pa ti zdej delaš? Pluvaš po folku k razmišla drugače kot ti biggrin.gif

če je neki v tvojih očeh negativno, še ni pluvanje, pač sva s sally izrazle mnenje, ki je drugačno, zato pa še ne pomeni da pljuvava kogarkoli.
S tem, da je sally še lepo razložila, da je to njeno mnenje itd.

• 0

#12351 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 September 2009 - 11:49 AM

Waaaaaaa, kaj se je v moji betici dogajalo včeraj . . . in se še vedno . . . butl.gif .

Na poti nazaj mi je bilo slabo. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12352 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 September 2009 - 11:56 AM

lejck: exactly. Forum je izmenjava mnenj, as far as I know. To je moje mnenje in nič ne pljuvam, samo tko si mislem. In mislem da mam rpavico povedat kar mislem, ker tud vseh v real lifu povem kar mislm, pol pa užaljensot gor al dol. Poanavd so mi še hvaležni, češ, drugi mi lažejo v faco, ti mi vsaj poveš kot je.
  • 0

#12353 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 September 2009 - 12:10 PM

Omg, kako zelo sem zaljubljena, prav preseneča me.
  • 0

#12354 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28070 posts

Posted 19 September 2009 - 01:28 PM

Bom kar tu OT: Sally zelo mi je vsec tvoja nova forumska podoba. Vse se barvno ujema - avatar, podpis, me like! smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12355 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 September 2009 - 01:43 PM

Planetka, hvala smile.gif Meni je tud zelo všeč ;)
  • 0

#12356 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 19 September 2009 - 02:07 PM

komaj zgubila tiste 3,5 kg k sm jih prinesla iz dopusta, se morem že nažret k packa... sej grem na rolerje-oblubm!!! thumbup.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#12357 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 September 2009 - 06:51 PM

Prazen hladilnik imam, pa žrla bi vse po vrsti, že vidim, kako bom kmalu uničevala olive, ki jih sploh načeloma ne maram preveč. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12358 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29995 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 September 2009 - 07:01 PM

mah, sej to, da so tipi razred zase, smo itak že ugotovile, bejbe ne se sekirat, nima smisla. console.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12359 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 September 2009 - 07:26 PM

Po treh letih in pol sem še vedno noro zaljubljena v svojega fanta. Prav ne morem verjet, vsak dan ga imam rajši, še vedno me noro rajca, dejansko je on vse, kar si želim. Od njega dobim ogromno pozornosti, razumevanja in vsega ostalega, jaz pa tudi vse to vračam brez kančka truda, ker si to želim in mi je v veselje. Ko vidim, kolk zamer, kreganja, nesporazumov in varanja je med pari okoli mene, prav ne morem verjet, da sem ravno jaz zadela tako terno. Če se mi je v kateremkoli aspektu mojega življenja res posrečilo, je pa to pri ljubezni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12360 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 September 2009 - 07:40 PM

Blazno lepo prebrat! Zaradi takih stvari, jaz še vedno verjamem v njo in bom do konca svojih dni, čeprav do sedaj nisem imela najbolj srečne roke.
love is what makes the world go around!

• 0

Bruce Lee

d035.gif

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users