Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12241 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 September 2009 - 09:35 PM

mad2.gif

Že prav, že prav, jezna sem, ker me nekdo ignorira na veliko, gnida gnida gnidasta. V sredo NE grem z njim na pijačo, pa če ne na kolenih prosi. glare.gif (kao da me bo) LOL
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12242 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 September 2009 - 10:32 PM

Net me zafrkava. Na živce mi gre! mad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12243 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 14 September 2009 - 10:37 PM

- zadnje dneve semčisto opustila telovadbo in zdarvo prehranjevanje
- nekoga bi vidla
- slabo vest mam
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12244 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 14 September 2009 - 10:50 PM

hahaha, bivši me je povabo an turnir v nogometu, ki ga organizira. rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12245 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 15 September 2009 - 05:05 AM

Pja včeraj potem vsa jezna poklicala mal pred osmo in se je čez naročenih 15min zganil pred mojo hišo (menda sva se včeraj že zmenila za eno uro, rahlo kasnejšo, in da bi me klicu, če bi bolan ratu. Najb bi jst narobe razumela). Vmes je mami prišla za kratek čas in mu naredila večerjo. Joj, tok se je blo luštno stiskat, se nisva že 10 dni vidla smile.gif smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12246 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 September 2009 - 06:58 AM

Jaz mam tud šiht dans. Pol grem pa v domžale še enrkat barvo zoba popravit... Tak se mi ne da :\
pa spet bo cela ljubljana ziher zabasana pa nikamor se ne bo promet premaknu, sto posto. I hate it.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#12247 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 September 2009 - 09:27 AM

Včeraj mi je mami za moment zlomila srce. Saj ne rečem, zbija mi moralo (oz. poizkuša in dela na tem, ampak me ne zjebe več) že nekaj časa, ampak kar mi je pa včeraj rekla, je bila pa kaplja čez rob. No, vse njeno zmerjanje in posmehovanje včer je blo že na meji bolanega, ampak- kot pravim- mene to ne gane več, če me ma ona za gnoj to ne pomen da sm dejansko gnoj, ker nisem. Daleč od tega. Ampak s točno določeno izjavo včeraj je šla pa preko roba, in če misli to dejansko naredit, spokam še isti moment in se poberem nekam. K fotru, kakšnemu kolegu, kamorkol. Samo, da je ne vidim več. Pa postavila ji bom ultimat za vračilo vsega denarja, ki mi ga je dolžna, ker sm ji itak samo za to dobra.

No, še nekaj lepšega; včeraj sva se dobila ob osmih zvečer, domov prišla malo pred šesto. Ne morem verjet, kako mi hitro mine čas z njim (sva vsakič, ko se dobiva skupaj tam nekje od 8 ur+, ponavadi pa kar okoli 10, lol), pa kako mi je lepo. wub.gif
  • 0

#12248 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 September 2009 - 10:14 AM

Sinnaia, drži se. console.gif Pa full lepo brat, da se maš lepo z dečkotom. love.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12249 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 September 2009 - 10:17 AM

Včeraj postavla rekord v chatanju. Več kot 12,5h! lart.gif
Zaj grem pa na pijačo. yahoo.gif closedeyes.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12250 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 15 September 2009 - 10:25 AM

Sinnaia, sem se nase spomnila 6 let nazaj. Midve sva se z mami enkrat tok sprle, (me je tud s takimi nizkimi obkladala zarad faksa) nakar sem enkrat spakirala in šla k fotru živet. In mi je tok odleglo! Zdej sem pa na svojem in sem sploh srečna, da sem sama svoj gospod. biggrin.gif

Če ni sonca sem čist brez elana.
  • 0

#12251 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 September 2009 - 11:07 AM

Jebenti bus, ene 4 sem morala zamenjat, da sem na Vič prišla, sami obvozi. In folk, ki kiha za mano. Pričakujem svinjsko gripo v roku dveh tednov. In frocovje, jaoooo, neki malčki so se drli na vsaki postaji: ZDAJ VEM KJE SEM, ZDAJ VEM, ZDAJ SMO V ŽIVALSKEM VRTU.

Yeah, tam so te verjetno posvojili, jaoooo, mulc smotan. surrender.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12252 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 15 September 2009 - 03:01 PM

QUOTE(Kinky @ 15. 9. 2009 - 12:07) View Post

In frocovje, jaoooo, neki malčki so se drli na vsaki postaji: ZDAJ VEM KJE SEM, ZDAJ VEM, ZDAJ SMO V ŽIVALSKEM VRTU.

Yeah, tam so te verjetno posvojili, jaoooo, mulc smotan. surrender.gif

laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12253 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 15 September 2009 - 03:04 PM

nč se mi ne da. ne učit, ne it na kolo, ne gledat tv, ne bit na kompu, ne brat knjigo. safr.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#12254 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 September 2009 - 03:09 PM

Končno sem končala eno tečno seminarsko, zraven sem trpela ko Kristus, res totalni safr.
Sovražim delat seminarske, že od nekdaj, dejansko se raje učim kot pa delam to sranje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12255 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 September 2009 - 03:24 PM

Jaz bi se pa mogla učit za jutrišnji izpit pa rajši zabušavam down.gif . Pa celi cajt sn lačna.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#12256 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 September 2009 - 04:16 PM

Špela, hvala za vzpodbudo. Sicer pa ja, tale moj je čist mmm:).

celia, tudi jaz bi z veseljem spakirala k svojemu fotru, pa mislim oz. sem prepričana, da me tam ne bi glih sprejeli z odprtimi rokami... Ne rečem, saj ko pridem na obisk, ni nikoli problem, ampak trajna selitev je nekaj drugega in pomojem bi se tukaj ornk zataknilo. ermm.gif
Sicer pa, še zmeraj je varjanta, da si najdem flet pa zaživim v svojem ljubem miru.

• 0

#12257 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 15 September 2009 - 04:28 PM

QUOTE(Sinnaia @ 15. 9. 2009 - 17:16) View Post

Sicer pa, še zmeraj je varjanta, da si najdem flet pa zaživim v svojem ljubem miru.

Prej ali slej bos sla na svoje, priceless res. Jaz sem ravno zadnjic spet bezala od starsev, pa smo bili samo 24 ur skupaj, god, ko se moj foter loti!! Ni bilo dovolj, da mi je 20 let uniceval samozavest, treba nadaljevati vsakic, ko se ponudi prilika! Sam stran!! wacko.gif Seveda, ko me ni, me dostikrat klice po telefonu, da kdaj kaj pridem etc., ko pa sva skupaj v miru zdrziva ravno ene dve uri, dokler mu ne pade sladkor. Ne dvomim v to, da me ima rad, samo njegovi nacini izkazovanja ljubezni in skrbi zame so pa precej nenavadni. Mami pravi, da ima najbrz kaksne travme iz otrostva, sej kul, poskusam razumeti, ampak kot je zadnjic Špela napisala, tudi moje razumevanje ima meje!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12258 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 September 2009 - 04:37 PM

QUOTE(sade @ 15. 9. 2009 - 16:24) View Post

Jaz bi se pa mogla učit za jutrišnji izpit pa rajši zabušavam down.gif .

Podpis pod tole. Pa še živčna sm. Sploh ni fore, ker ni pogoj. Ampak jst se zmeri preveč sekiram.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12259 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 September 2009 - 04:38 PM

Imeti svoj lasten flet in mir so moje sanje že od nevemkdaj. Kot sem nekoč (I think) že omenjala, spadam med ljudi, ki rabijo ogromno prostora in časa zase. Tako da trenutno iščem kakšno spodobno varjanto in upam na pozitiven rezultat, bomo videli. Ne grem se več, ker ne rabim tega, kar se dogaja doma. Nisem Jezus, da bom nastavljala svoje drugo lice vsakič znova in znova.
  • 0

#12260 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 15 September 2009 - 05:11 PM

Tudi jaz si že dolgo želim svojga mira...sam mislim d mi to še nebo kmal ratal...vsaj dokler ne dobim službe..to pa nebo ravno kmalu saj imam še pol leta faks+pol leta praksa..kje je šele diploma...
Tudi jaz mislim da nism na svetu da bom doma poslušala vse te bedarije in se obadala z njimi in si vse jemala k srcu in poskušala že miljonkrat spremenit vse verymad.gif In mi zbijajo samozavest..k je že tak na podnu blink.gif in potem mam občutek kot d sm kr ena k je lahk že vesela če ji nekdo reče hvala. nono.gif nono.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users