Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#12201 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 April 2009 - 08:38 AM

Čez Koroški most, na levo, pol pa po tablah. Bolj točno ti ne vem povedat, ker sem pešački po MB.

Edit: Mogoče ti bo v pomoč:
http://www.viamichel...amp;indemnite=0

UŽIVAJ NA KONCERTU! cool.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12202 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 07 April 2009 - 08:51 AM

Kinky, morda ti bo tudi to: http://maps.google.c...a...ge&resnum=1 pomagalo:

Navodila za vožnjo do ŠTUK Maribor
130 km – o 1 h 30 min
Ljubljana Republika Slovenija
1. Pojdite v smeri vzhod po Petkovškovo Nabrežje proti Obrežna Steza 0,3 km
2. Zavijte desno na Resljeva Cesta 0,2 km
3. Zavijte levo na Gestrinova Cesta 0,2 km
4. Nadaljujte po Poljanska Cesta 0,2 km
5. Zavijte rahlo desno, da ostanete na Poljanska Cesta 1,3 km
6. Nadaljujte po Litijska Cesta 3,5 km
7. Zavijte levo in se priključite na A1/E57
Odsek s plačilom cestnine 112 km
8. Pojdite na izhod Slivnica proti Maribor-Jug/Dravograd/Šentilj/Lendava/Pohorje 1,0 km
9. Priključite se na A1 0,7 km
10. Nadaljujte po Ljubljanska cesta 1,0 km
11. Nadaljujte po Pot 430 2,4 km
12. Zavijte rahlo desno, da ostanete na Pot 430 0,9 km
13. Zavijte rahlo desno proti Tržaška Cesta 0,5 km
14. Zavijte rahlo desno na Tržaška Cesta 0,7 km
15. Zavijte levo na Cesta Proletarskih Brigad 2,2 km
16. V krožišču pri izvozu 1. zavijte na Pot 1
Pojdite skozi 1 krožišče 2,0 km
17. V krožišču pri izvozu 3. zavijte na Gosposvetska Cesta 0,5 km
18. Zavijte levo na Koroška Cesta 0,1 km
19. Zavijte levo na Gosposvetska Cesta
Cilj bo na levi strani 0,3 km ŠTUK Maribor

• 0

#12203 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 April 2009 - 08:55 AM

Hvala punce, obema sem zelo hvaležna. kiss.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12204 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 April 2009 - 09:23 AM

Aja, mater. Sem prebrala OD Štuka DO lj. Mi je blo sicer malo čudno, ampak ok biggrin.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#12205 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 07 April 2009 - 04:44 PM

Hehe Adriane. smile.gif Kinky, srečno pot. Uživaj na koncertu. wink.gif
  • 0

#12206 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 April 2009 - 09:01 AM

cool.gif Hvala bejbe, našli smo takoj, ni bilo v Štuku, ampak v neki telovadnici za štukom. Koncert je bil super, Maribor je pa full full lep. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#12207 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17753 posts

Posted 08 April 2009 - 02:04 PM

UŠC Leona Štuklja ;)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12208 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 April 2009 - 06:50 PM

Aaaa, najbrž, super plac. Je bil pa pred Štukom en 'orenk' študenstki žur, in ravno pridem ven iz WC-ja, pa me uhvatijo in so hoteli naj skozi eno luknjo mečem kao neki kifelc. Jaz pa: WTF???? blink.gif

Anyway, super mesto imate, res!!!

• 0

#12209 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 April 2009 - 07:59 PM

QUOTE(rea @ 5. 4. 2009 - 0:12) View Post

Ja levček je še 100%
pa baje je res najcenejši!

ja, pa s študentsko maš še popust wink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12210 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30513 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 April 2009 - 08:17 PM

kok časa hranite plačane položnice in izpiske iz banke, račune iz trgovine, potrdila od dvigov na bankomatih ter podobne papirje? pa potem, ko to zavržete, ali jih uničite z rezalnikom al strgate al kr tko, cele, vržete proč?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12211 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 08 April 2009 - 08:44 PM

Za zdaj še nimam nekih rednih položnic, razen simobil računa, ki ga poravnam preko spleta s kreditno kartico. Vse ostale transakcije delam preko banka-neta zato tudi ne shranjujem bančnih izpiskov. Vedno, ko dvigujem denar iz bankomata si dam nardit potrdilo, ki ga ob naslednjem praznjenju denarnice raztrgam in vržem v koš. Tudi račune od oblačil, čevljev hranim do enega meseca in nato zavržem v kolikor ne želim reklamirat. Vse ostale račune na katere je vezana garancija pa shranjujem v posebni mapi, ki jo enkrat na leto pregledam in nato zavržem račune s preteklo garancijo.
Če bi imela rezalnik doma bi ga zagotovo uporabljala.
  • 0

#12212 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17753 posts

Posted 08 April 2009 - 08:45 PM

QUOTE(Kinky @ 8. 4. 2009 - 19:50) View Post

Aaaa, najbrž, super plac. Je bil pa pred Štukom en 'orenk' študenstki žur, in ravno pridem ven iz WC-ja, pa me uhvatijo in so hoteli naj skozi eno luknjo mečem kao neki kifelc. Jaz pa: WTF???? blink.gif

Anyway, super mesto imate, res!!!

Jaa, kr je bil kao Kifelj žur, žur posavskih študentov of whatever ... smile.gif Si se prepričala, da s(m)o štajerci fejst ljudje. wink.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12213 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30513 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 April 2009 - 08:54 PM

bom še sama odgovorila na lastno vprašanje: plačane položnice in bančne izpiske hranim dve leti (za tekoče leto in nato še eno leto), potrdila od bankomata en mesec, skupaj z računi iz trgovin (ko pregledam bančni izpisek, pokljukam zneske in račune nato zavržem v reciklažo). garancije hranim skupaj z navodili za uporabo. položnice, izpiske iz banke (ter raznorazne pogodbe z banko pa to), plačilne liste, odsotnosti z dela hranim v ločenih mapicah znotraj enega fascikla. včasih se mi zdi, da je res tooo muuuch papirja vse skupi, samo je kljub temu fajn imet še hard copy, za vsak slučaj.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12214 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 April 2009 - 09:03 PM

Špela, jaz jih raztrgam. Mam nekak boljši občutek.

Bančnih izpiskov nimam, ker imam Klik. Račune hranim do 2 leti oz. do preteka garancije.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#12215 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29691 posts

Posted 08 April 2009 - 09:34 PM

Špela, jaz podobno kot ti. Placane poloznice hranim za eno leto nazaj in za tekoce leto, bancne izpiske imam samo v Kliku, garancije dokler veljajo skupaj z navodili in racunom, racune od oblek kaksen mesec ali dokler je prvic ne operem - v smislu, ce bi slucajno kaj odletelo. smile.gif Ceprav mi verjetno tako ali tako ne bi menjali. Racunov od hrane in manjsih nakupov ne spravljam. Sej sem ze nekje pisala, kako so se mi ene hlace (svila ali nekaj podobnega) skrcile po prvem pranju...10 cm, ce ne se vec...sem pisala prav proizvajalcu pa so se malo nasmejali mojemu mailu, poslali prijazen odgovor, to je bilo pa tudi vse. Sej malo sem bila sama kriva, ker je na etiketi pisalo, da se precej skrcijo, lahko bi me pa tudi prodajalka opozorila na to. Hlace niso bile ravno poceni. Jih pa sedaj nosi mami, vsaj eno zadoscenje. smile.gif

Ko mecem proc trgam, vcasih sem bolj na drobno, pa malo loceno metala v smeti, zadnja leta se mi ne da vec, strgam na par kosov in dam v reciklazo. Ceprav pri vsem sranju, ki se danes dogaja, me vsaketoliko presine, da bi bilo morda dobro vse skupaj bolj temeljito zavreci. Razmisljam o nakupu rezalnika za sluzbo pa bom potem se privat zadeve rezala na njem.

Se stinjam, da se ti papirji kar nabirajo in nimas kam z njimi, ampak mojo mami je ze enkrat teplo, ko je prehitro vrgla proc placane odrezke poloznic za RTV prispevek. Hrani tako kot jaz za tekoce leto in za eno leto nazaj, RTV se je pa spomnil po ene dveh letih in ji tezil za placilo prispevka, ki je bil seveda ze placan. Kolobocije. :|

Aja placilne liste imam pa trajno spravljene, nikoli ne ves, kdaj bos moral ob odhodu v pokoj (ce ga bomo sploh docakali) komu kje dokazovati delovno dobo. Potrdil o dvigu gotovine na bankomatu ne izpisujem, vsaketoliko (enkrat na 14 dni) v Kliku preletim transakcije, da vidim, ce je kje kaj sumljivega.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12216 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 April 2009 - 10:12 PM

Jaz sem se včeraj v eni trgovini zelo grdo udarila v golenico in mam ogromno buško in ene 7cm krvavo špuro (sem hotla sprat pa nikakor ne gre). Včeri sem mela tok zatečen, da sem komi hlače slekla, ampak danes je samo še buška hvalabogu. Zanima me, kaj nej naredim, da se mi čimprej pozdravi? Ker mam v torek maturantski ples! ohmy.gif Zdej vneto mažem z Bepanthenom, samo me zanima če pozna katera še kaj "močnejšega" za celjenje ran (da ne bom zastonj hodila v lekarno) al pa kakšno domačo zadevo (sej res, ognjič mogoče?)?
  • 0

#12217 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89703 posts

Posted 09 April 2009 - 10:42 PM

Če maš možnost, si nabavi Bodyfresh od Justa.

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12218 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 April 2009 - 10:49 PM

^^Oo, škoda, bolj ne, sploh k so te prazniki. Hvala vseen.

Pa še tole bi rabila. biggrin.gif Jaz mam eno nogo za skor številko večjo od druge, poleg tega me pa še vsaki čevlji žulijo. The thing is, da nujno rabim ene nizke čeveljce (ne superg seveda), da se bom lahko na maturancu preobula pa potem za na after party. Pa da so čip, ker ne bi za to dajala velik denarja, po možnosti samo za eno noč. Zanima me kam nej grem pogledat? Kakšen Mass, Peko mogoče? ermm.gif Pa da znajo še svetovat zraven pa da lahko kupim vložke al neki, da se mi na eni nogi ne bo sezuval.
  • 0

#12219 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18962 posts

Posted 09 April 2009 - 10:58 PM

Če hočeš čip čevlje pejt v BTC in poglej v Mio, Najo, Labusa.. Čeprou hm ti nimaš tazga stila pomoje hmm.gif Kaj pa humanic?
  • 0

After all this time?

Always.

#12220 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 April 2009 - 11:27 PM

Bi raj kakšen center, mi je praktično vseeno kje (celo! laugh.gif ), samo da niso načičkani, najraj enobarvne (modre, oranžne, turkizne), balerinke v bistvu (samo te mi največ problemov delajo biggrin.gif ).
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users