Jaz ga imam. Sem kar zadovoljna. moram pa dvakrat potegnit, da rata prav črna črta. Prav ultra tanko črto je malo težje narediti. Je pa meni zelo obstojen, se mi nič ne spaca. Ko ga odstranjuješ pa gre prav v koščkih dol.
Embalaža je pač malo bolj cenena, ampak za tako ceno se ne pritožujem. Namreč, ko odvijem pokrovček, se mi večkrat zgodi, da na pokrovčku ostane tisti del plastike, ki spada na vrh odprtine.
Sem ga včeraj preizkusila. Moj (imam waterproof verzijo) se zelo lepo nanaša in je dovolj le 1 nanos, da je črta čisto črna. Obstojen je res cel dan in tudi vodoodporen definitivno je. Ponavadi se mi ta črtala po nekaj urah prenesejo na veko - naredijo odtis, ta pa ni. Se mi pa zdi, da so me cel dan pekle oči. Ne vem, če je razlog v tem eyelinerju, ker sem včeraj prvič uporabila tudi eno novo senčilo, ampak se mi dozdeva, da bi lahko bil to razlog.Tudi to odstranjevanje me zelo moti - da gre v koščkih dol. Sem imela po odstranjevanju ogromno teh mikro delcev v očesu, kar je bilo zelo neprijetno in dolgotrajno, da sem vse odstranila. Tako da je ok, ampak verjetno ne bom več kupila, ko/če porabim tega do konca.