Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1201 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5824 posts

Posted 06 March 2007 - 11:39 PM

ja
  • 0

#1202 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 March 2007 - 09:55 AM

Če naročim paket preko spleta, gre stvar preko pošte? Kolikšnba je naročnina v tem primeru? Ali ti paket dostavi njihov posrednik? Zanimajo me iskušnje tistih, ki ste naročale v LJ. Hvala!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1203 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 March 2007 - 11:28 PM

A: "O, Adriane! Vidim, da nobena ne vidi tvojega vprašanja. Ti povem za svojo izkušnjo...
Evo, stvar je taka. Če kličeš v Studio MA, ti za dostavo paketa pošta računa 1,5€. Dostavijo ga že naslednji dan. "

B: "Hvala ti Adriane"

A: "Ni za kaj! smile.gif "

Pravkar odprla (raztrgala) paket. Do zdaj sme mogla čakat, da mi ga je stanodajalec prinesel (bil je pisan na njegovo ime). Naročla sem akcijo za kodraste lase (Curl amplifier, balzam, šampon - vse v mini izvedbi). Šampon in balzam dišata ko Bananakivi pijača od Radenske!!! Še močneje!! Kar pojedla bi! w00t2.gif Ker je komplet glede na embalažo bil premajhen, so ga obložli z listi iz revij. Še listi dišijo!! Ko operem glavo, podam oceno.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1204 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 March 2007 - 11:31 PM

Bananakivi... to pa mora res dišat. In še 100-tič: čestitke za superfakingkul pridobitve! thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1205 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 March 2007 - 11:34 PM

Samo je taka icibici majhna pakunga mad.gif Pena bo šla ko keks, šamponi pa bojo za razvajanje wub.gif Če mi bo ustrezala, naročim naslednjič večjo.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1206 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 10 March 2007 - 12:25 PM

Končno sem si kupila Root Boost izdelek, ampak se mi zdi da ni tako učinkovit.....res da naredi dobro grivo, ampak men lase zlepi, preveč strdi, izgubijo vso mehkobo, so kot slama...mogoče bo boljše ko ga bom večkrat uporabila....kaj pa krema cocky za volumen?....mogoče je to boljša izbira-prav tako naredi volumen, ampak lasje ne postanejo trdi, obteženi....kakšne imate pa vi izkušnje?
  • 0

#1207 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 March 2007 - 01:42 PM

Jinadaze je enkrat rekla, da je Cocky dober, ampak da lepi. Kolikor se spomnem. Malo bolj si razčeši lase pred in med feniranjem, pa bo mogoče bolje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1208 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86111 posts

Posted 10 March 2007 - 07:54 PM

Ja, Cocky obupno zlepi in strdi lase. down.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1209 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 April 2007 - 11:40 AM

Spet je zunaj nekaj mamljivih akcij. Boste kaj naročile? DiLeMa? twisted.gif
Jaz sem že spet naročila dvojček OH, haha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1210 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 April 2007 - 11:52 AM

Tralalalala, spet so dvojčki, interesantno. Me nič ne mika, onadva Fashionista in Curls Rock se mi sestavinsko ne zdita za dol past (čeprav vsekakor sta kvalitetna), Oatmeal&Honey sem se pa naveličala zaradi resnično prekomerne uporabe. tongue.gif Zdej sem se res odločla, da najprej porabim enormne zaloge, potem pa bom prešaltala na natural kozmetiko, tudi za lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1211 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 April 2007 - 12:01 PM

A pol misliš, da se najde še kaj bolj kvalitetnega od famoznih OH dvojčkov?
Eh, jaz sem naročila... itak se vsega slekoprej naveličam, tudi to dvoje mi občasno prek pride... ampak ker mam resnično ful lepše lase, ko to dvoje uporabljam, potrpim.
  • 0

#1212 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 April 2007 - 12:04 PM

Zadnje čase se začenjam izogibat silikonom, raznim PEG substancam in parabenom, zato mi je naravna kozmetika bolj mamljiva. Doma smo itak zmetal stran skor vse, torej res fulll kozmetike je šlo, js mam zdej kreme pa te fore vse naravne iz Biotopica in sm ful zadovoljna, za lase bom pa vzela od Lavere in Logone šampone in maske, ko porabim zaloge. Baje se tudi pripravlja novi Lush v Celju ali Mariboru in če se to uresniči, bom še tam stalni odjemalec.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1213 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 April 2007 - 12:07 PM

Kaj zaj? Hočeš rečt, da po novem ta OH stvar sploh ni več tak uau? IPB Image

• 0

#1214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 April 2007 - 12:11 PM

Ja, gre za zlo fajn zadevo, pravzaprav je to še vedno nekaj najboljšega, kar sem kdaj videla za nego las.
  • 0

#1215 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 April 2007 - 12:18 PM

Huh, krasno! ;p

haha, zaj sem še dečkota prepričala, da to onadva z mamo morata met, ker je to enostavno za umret dobra akcija. Je že naročil. Mi vsaj ne bo treba šamponovja in balzamovja zraven vlačit k njemu. twisted.gif

• 0

#1216 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15206 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 April 2007 - 02:57 PM

QUOTE(***_InChY_*** @ 10. 3. 2007 - 13:25) View Post

Končno sem si kupila Root Boost izdelek, ampak se mi zdi da ni tako učinkovit.....res da naredi dobro grivo, ampak men lase zlepi, preveč strdi, izgubijo vso mehkobo, so kot slama...mogoče bo boljše ko ga bom večkrat uporabila.
...kakšne imate pa vi izkušnje?

Ej, jst tudi mam root boost. Sem pričakovala neko bajno skodrano čupo, puno volumna, in sem si jo nanesla skoraj po celotni površini las. Jow, big mistake. Sm tud mela čist trde in skrepane.

Ampak pol naslednjič sem pa mal navodila sčekirala. enkrat za spremembo. biggrin.gif Anyway, peno sem pol čist tko pošpricala pod lase; pr fenanju sem vrgla čupco naprej, in eneparkrat špricnla proti lasišču z root boostom, čupa je bla fulkul vredu, fajn se je držala še kaka dva dneva, pa tud prav kasnej so se mi zmastili, več volumna so meli lasje dejansko. Tk da ga je dejansko treba uporabljat na roots, da pol celo čupo gor boost-ne. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1217 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17641 posts

Posted 03 April 2007 - 08:43 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 4. 2007 - 13:04) View Post
Doma smo itak zmetal stran skor vse, torej res fulll kozmetike je šlo

Men je pa takih stvari toook škoda. tongue.gif Mogoče bi pa tle kej prodala pa bi še dnar pokasirala? laugh.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1218 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 April 2007 - 08:48 PM

Ja, ne bi blo slabo. Ampak je bila to mamina ideja in je v ihti kar zagrabla ono veliko vrečo za smeti in stran pometala. laugh.gif
  • 0

#1219 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 03 April 2007 - 09:31 PM

cry.gif
Aso že pobirali smeti? laugh.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1220 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 04 April 2007 - 02:28 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 4. 2007 - 12:40) View Post

Spet je zunaj nekaj mamljivih akcij. Boste kaj naročile? DiLeMa? twisted.gif
Jaz sem že spet naročila dvojček OH, haha.

Do kdaj trajajo te akcije?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users