Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1201 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 13 January 2007 - 02:41 PM

Ja to maš pa čist prov, sonchika, se počutim kot grdi raček. biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1202 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 January 2007 - 02:42 PM

Samo jaz res ne vem, kdo jih maže. Same verjetno ne, ker dvomim, da bi izpadlo tako dobro.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1203 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 13 January 2007 - 02:45 PM

Misliš? To pa štacuno kar drago pride po moje. Res pa je da so potem to žive reklame za dekorativo in tako kaj več prodajo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1204 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 13 January 2007 - 02:58 PM

to sem pa tudi jaz opazila, pa sem zelo malokrat tam, samo sem se pa takrat počutila, kot da gledajo v vsako mojo poro na moji koži, pa sicer nisem pozoljasta laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1205 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 January 2007 - 03:41 PM

Saj imajo vsak dan kakšnega vizažista tam, ki ponuja kozmetiko. potem jih pa še tako usput namaže. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1206 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 13 January 2007 - 11:05 PM

Iskalnik mi ne dela že nekaj časa (javlja mi neko napako), tako da ne morem priti do ocene Vichy Aéra Teint Fluide Mat Ultra Tenue, Loreal Infallible in Gosh X-Ceptional Wear. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1207 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 13 January 2007 - 11:35 PM

Se mi glih da:
vichy Aera Teint creme satinee - tekoči puder: Nekoliko bolj masten puder, primeren za normalno kožo. Ni komedogen, nima UV zaščite in je OK.
vichy aera teint fluide mat: vlažilen, tudi za mastno kožo, vendar vsebuje alkohol. In ima slabo UV zaščito, ker je filter bolj pri sredini seznama. Ima pa nekaj AOK.
IFALLIBLE PUDER LOREAL: Puder je nekomedogen, nemasten, brez UV zaščite. Ok tudi za mastno kožo.
Gosh X-Ceptional Wear tekoči puder: Vlažilen, vpija tudi maščobo, z enim AOK. Je pa tudi nekoliko bolj masten. Zdi se mi pa da je komedogen. Sicer dober. Primeren je za normalno kožo.

• 0

#1208 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 14 January 2007 - 12:41 PM

QUOTE(piko*biko @ 12. 1. 2007 - 21:28) View Post

http://www2.lepa-si....?showtopic=6872

evo anci kle mas link do ocene, gor je tut slikca smile.gif men se zdi kr obstojen, pr men je do 10 ur brezhiben

Joj, sem že hotela kupit ta puder, pa mi je prodajalka v Limoniju svetovala, da je le za mastno in mešano kožo, za suho pa da je neprimeren. In ga nisem kupila. V resnici pa naj bi bil celo za malo suho kožo. Ah, se je zmotila ali sploh nima pojma?! Sem kar malo jezna. Drugič se bom raje tu pozanimala. Sicer ga pa še vedno lahko kupim.
  • 0

#1209 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 January 2007 - 12:44 PM

rec da ti ga dajo mal v loncek, pa doma sprobi, ce ti ustreza
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1210 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 January 2007 - 03:13 PM

Čist tko, ko je bilo govora o brezhibno namazanih Limonijevkah - meni se zdi naravnost grozna tista svetloba v drogerijah, ker dobesedno prodre skozi puder in ti izpostavi vse napake na obrazu (pa ne da jih imam dost, ponavadi so to podočnjaki in malo pordelosti če je zunaj mraz), enako je v kabinah ko pomerjam obleke, prav grozno no. Na dnevni svetlobi pa izpadem normalna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1211 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 January 2007 - 03:42 PM

Hja, tak se vedno gledam v Mullerju na Čopovi, ko se vozim po stopinicah, MU pa katastrofalen.
  • 0

#1212 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 14 January 2007 - 03:57 PM

QUOTE(crna @ 14. 1. 2007 - 15:13) View Post

Čist tko, ko je bilo govora o brezhibno namazanih Limonijevkah - meni se zdi naravnost grozna tista svetloba v drogerijah, ker dobesedno prodre skozi puder in ti izpostavi vse napake na obrazu (pa ne da jih imam dost, ponavadi so to podočnjaki in malo pordelosti če je zunaj mraz), enako je v kabinah ko pomerjam obleke, prav grozno no. Na dnevni svetlobi pa izpadem normalna.

To o kabinah pa res. Dve leti sem pomerjala kopalke v h&m in se zgrozila! zgledala sem res grozno, spomnim se da sem hodila s solzami v očeh okoli in se spraževala kako naj grem na plažo če pa zgledam ko naplavljeni kit in da moram nujno začeti hujšat.... Ko sem kopalke pomerila doma(ja še kupila sem jih) je bilo pa kar v redu(po besedah ostalih pa super). Ne vem zakaj ne naštimajo lepše svetlobe saj bi jim dolgoročno nosilo dobiček. Pa kakšno zraaaaaaaaačenje lepo prosim, sploh h&m v ljubljani!
drogerije so podobna zgodba, samo tam s tem najbrž več zaslužijo če si rečeš mater sem grda si morm nov make-up kupit hmm.gif
  • 0

#1213 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 14 January 2007 - 04:11 PM

Totalno res. Človek bi res pričakoval, da bo vendarle taka svetloba, da se v špeglu vidiš realno ali celo boljše kot v resnici, ne pa, da se kar zgroziš - potem te pa nakup kaj hitro mine. rolleyes.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1214 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 14 January 2007 - 04:15 PM

se strinjam, ko se v kakšnih strgovinah pogledam v špegu, mi je grozovitno pogledat moj obraz, kot da bi bila 5x v solariju verymad.gif ... ker zunaj je pa lepo svetla videti biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1215 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 14 January 2007 - 06:46 PM

Frčica, ful ful hvala!

In kaj naj nardim z iskalnikom? mad.gif

Mladoletna, bogica. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1216 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 January 2007 - 08:25 PM

QUOTE(Frčica @ 14. 1. 2007 - 15:57) View Post

To o kabinah pa res. Dve leti sem pomerjala kopalke v h&m in se zgrozila! zgledala sem res grozno, spomnim se da sem hodila s solzami v očeh okoli in se spraževala kako naj grem na plažo če pa zgledam ko naplavljeni kit in da moram nujno začeti hujšat.... Ko sem kopalke pomerila doma(ja še kupila sem jih) je bilo pa kar v redu.

laugh.gif Tole pa zmaga!

Meni je ful groza Zara... V H&M-u me mine da bi pomerjala, ko vidim vso tisto gužvo na blagajni pa še za kabine.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1217 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14272 posts

Posted 14 January 2007 - 08:38 PM

Hvala oops.gif
Ja, zara ni nič boljša. Vsaj dnar šparam.
  • 0

• Guests

Posted 14 January 2007 - 09:09 PM

Ko ze govorite o ogledalih in smotani osvetljavi: js sm lani sla kupovat kopalke in ko sm se vidla v speglu sm jih dala nazaj in sla direkt v mulerja in kupla gel proti celulitu smile.gif Ampak to je tk ko bi namerno si delali antireklamo. Kdo pa bo kupil pol tam kopalke, ce je pa obupen v njih. To bi mogli nardit tk, da bi sence tk padale, da bi zgledu super, spegu bi bil malo raztegnjen, da bi zgledu super vitek.. smile.gif eeehhh..
  • 0

#1219 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 14 January 2007 - 11:00 PM

Ja točno to bi človek pričakoval. Sj naprimer ko se doma napudram, zgleda moja polt čisto v redu, v izdajalskih ogledalih hudičevih drogerij pa se vidim v vsej svoji bedi... cry.gif Vrag naj jih pobere!
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1220 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2007 - 02:14 AM

QUOTE(sonchika @ 13. 1. 2007 - 14:35) View Post
Meni so vedno ful dobro namazane prodajalke v Limoniju.

A veš da sem to tudi že jaz opazila? Ene 3x sem bla prav prijetno presenečena. Ko sem se pogovarjala s kakšno prodajalko, ne samo, da je kar precej dobro izgledala, je bila tudi zelo dobro namazana. Sploh eno imam trenutno v mislih... svetla polt, trepalnice neverjetno košate in naravno namazane, da ne omenjam hot rdečega odtenka na ustnicah... seksi.

bluberry,
si že šla vohunit za Lancome TI Ultra pudrom? IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users