Pudri
Posted 13 January 2007 - 02:41 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 January 2007 - 02:42 PM
Posted 13 January 2007 - 02:45 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 January 2007 - 02:58 PM

Posted 13 January 2007 - 03:41 PM

Posted 13 January 2007 - 11:05 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 January 2007 - 11:35 PM
vichy Aera Teint creme satinee - tekoči puder: Nekoliko bolj masten puder, primeren za normalno kožo. Ni komedogen, nima UV zaščite in je OK.
vichy aera teint fluide mat: vlažilen, tudi za mastno kožo, vendar vsebuje alkohol. In ima slabo UV zaščito, ker je filter bolj pri sredini seznama. Ima pa nekaj AOK.
IFALLIBLE PUDER LOREAL: Puder je nekomedogen, nemasten, brez UV zaščite. Ok tudi za mastno kožo.
Gosh X-Ceptional Wear tekoči puder: Vlažilen, vpija tudi maščobo, z enim AOK. Je pa tudi nekoliko bolj masten. Zdi se mi pa da je komedogen. Sicer dober. Primeren je za normalno kožo.
Posted 14 January 2007 - 12:41 PM
http://www2.lepa-si....?showtopic=6872
evo anci kle mas link do ocene, gor je tut slikca

Joj, sem že hotela kupit ta puder, pa mi je prodajalka v Limoniju svetovala, da je le za mastno in mešano kožo, za suho pa da je neprimeren. In ga nisem kupila. V resnici pa naj bi bil celo za malo suho kožo. Ah, se je zmotila ali sploh nima pojma?! Sem kar malo jezna. Drugič se bom raje tu pozanimala. Sicer ga pa še vedno lahko kupim.
Posted 14 January 2007 - 12:44 PM
Posted 14 January 2007 - 03:13 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 January 2007 - 03:42 PM
Posted 14 January 2007 - 03:57 PM
Čist tko, ko je bilo govora o brezhibno namazanih Limonijevkah - meni se zdi naravnost grozna tista svetloba v drogerijah, ker dobesedno prodre skozi puder in ti izpostavi vse napake na obrazu (pa ne da jih imam dost, ponavadi so to podočnjaki in malo pordelosti če je zunaj mraz), enako je v kabinah ko pomerjam obleke, prav grozno no. Na dnevni svetlobi pa izpadem normalna.
To o kabinah pa res. Dve leti sem pomerjala kopalke v h&m in se zgrozila! zgledala sem res grozno, spomnim se da sem hodila s solzami v očeh okoli in se spraževala kako naj grem na plažo če pa zgledam ko naplavljeni kit in da moram nujno začeti hujšat.... Ko sem kopalke pomerila doma(ja še kupila sem jih) je bilo pa kar v redu(po besedah ostalih pa super). Ne vem zakaj ne naštimajo lepše svetlobe saj bi jim dolgoročno nosilo dobiček. Pa kakšno zraaaaaaaaačenje lepo prosim, sploh h&m v ljubljani!
drogerije so podobna zgodba, samo tam s tem najbrž več zaslužijo če si rečeš mater sem grda si morm nov make-up kupit

Posted 14 January 2007 - 04:11 PM
Totalno res. Človek bi res pričakoval, da bo vendarle taka svetloba, da se v špeglu vidiš realno ali celo boljše kot v resnici, ne pa, da se kar zgroziš - potem te pa nakup kaj hitro mine.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 January 2007 - 04:15 PM
se strinjam, ko se v kakšnih strgovinah pogledam v špegu, mi je grozovitno pogledat moj obraz, kot da bi bila 5x v solariju

Posted 14 January 2007 - 06:46 PM
In kaj naj nardim z iskalnikom?

Mladoletna, bogica.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2007 - 08:25 PM
To o kabinah pa res. Dve leti sem pomerjala kopalke v h&m in se zgrozila! zgledala sem res grozno, spomnim se da sem hodila s solzami v očeh okoli in se spraževala kako naj grem na plažo če pa zgledam ko naplavljeni kit in da moram nujno začeti hujšat.... Ko sem kopalke pomerila doma(ja še kupila sem jih) je bilo pa kar v redu.

Meni je ful groza Zara... V H&M-u me mine da bi pomerjala, ko vidim vso tisto gužvo na blagajni pa še za kabine.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 January 2007 - 08:38 PM

Ja, zara ni nič boljša. Vsaj dnar šparam.
Posted 14 January 2007 - 09:09 PM

Posted 14 January 2007 - 11:00 PM
Ja točno to bi človek pričakoval. Sj naprimer ko se doma napudram, zgleda moja polt čisto v redu, v izdajalskih ogledalih hudičevih drogerij pa se vidim v vsej svoji bedi...

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 January 2007 - 02:14 AM
A veš da sem to tudi že jaz opazila? Ene 3x sem bla prav prijetno presenečena. Ko sem se pogovarjala s kakšno prodajalko, ne samo, da je kar precej dobro izgledala, je bila tudi zelo dobro namazana. Sploh eno imam trenutno v mislih... svetla polt, trepalnice neverjetno košate in naravno namazane, da ne omenjam hot rdečega odtenka na ustnicah... seksi.
bluberry,
si že šla vohunit za Lancome TI Ultra pudrom?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users