Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2171 replies to this topic

#1201 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 September 2012 - 06:54 AM

:o Pa tako mlad je še bil.
  • 0

#1202 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 September 2012 - 07:27 AM

Ojojojoj. :(
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1203 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 September 2012 - 11:16 AM

:(
  • 0

• Guests

Posted 07 September 2012 - 09:05 AM

http://www.24ur.com/...pod-trupli.html

:cry: :cry: Ubogi deklici :/

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=170346

Tale nesreča se je danes zgodila v bližini mojega kraja, ko sem izvedela, mi je sapo zaprlo, hvala bogu, angelom, višji sili, komurkoli že se imam za zahvaliti, HVALA, da ni bilo mojega očita tukaj, ravno je bil na poti, po opravkih :cry: Mami ga je takoj ko je izvedela poklicala in se mi je kamen odvalil od srca, ker se je javil. Kljub temu sem še vedno mal v šoku zaradi nesreče, prav tresem se. Upam, da ni kdo poznan med žrtvami. In sočustvujem z bližnjimi :/
  • 0

#1205 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 07 September 2012 - 10:18 AM

Hjoj Felicia, taki občutki so grozni, ne veš ali bi se jokal, ker si bil tako prestrašen ali bi smejal, ker se je vse srečno izšlo. Seveda pa sožalje svojcem, meni osebno je taka izguba življenja tako zaman, da ne znam opisat.Nočem biti nesramna, pametovati in upam, da se meni NIKOLI to ne bo zgodilo, ampak kako lahko spregledaš znak in voziš v nasprotno smer. To je že ratal slovenski nacionalni hobi. Grozno.
  • 0

#1206 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 September 2012 - 10:22 AM

Pa kaj se zdaj to dogaja? Par dni nazaj pa tista nesreča v Šentjerneju. Groza. :(
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 07 September 2012 - 11:08 AM

Ja, res, meni se zdi, da so zadnji čas same tragične nesreče :(

Prejle je prišel oči domov in je rekel, da je nameraval iti ravno nekje ob tej uri, ko se je zgodila nesreča, po tej cesti do enega tipa, ki nekaj dela zanj - ta se mu potem ni javil na telefon in ni šel. :/ Hvalaa, res iz dna srca hvala hvalaa! Res sem tko vesela, da ni bilo njega kje tam zraven, ko sem pomislila na to (in sem že vedela, da je na varnem) mi je ratalo kar tesno pri srcu, prav začutila sem in kar na jok mi je šlo, kljub temu, da sem vedela, da mu ni nič.

Glede voznice, ki je vozila v nasprotno smer (po neuradnih informacijah), nekako se mi zdi, da je dovolj velika kazen (če je preživela) ta, da bo morala živeti s tem. In ne upam si je obtoževati - kaj, če bi se to zgodilo meni ali komurkoli izmed nas... Mi pa takšne stvari dajo misliti, v prometu je res potrebno imeti široko odprte oči in biti zelo pozoren, kljub navajenosti in znanju v zvezi z vožnjo (pač včasih se nam zdi vožnja neki običajnega, morda celo varnega, predvidljivega, čeprav ni tako).

Edit: ni preživela :/
  • 0

#1208 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 07 September 2012 - 11:18 AM

Ne, ne saj ne pametujem, konec koncev se vsakemu lahko to zgodi, tudi meni! Ampak res ne vem... Zanje čase se nesreče dogajajo skorajda le iz tega razloga. Morda pa ni tukaj le človeški faktor, ampak so znaki nejasno postavljeni.
  • 0

#1209 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 07 September 2012 - 12:01 PM

jaz vem, da sedaj, ko naredim cca 75 km na dan, da je lahko že miljoninka sekunde, ko nisi pozoren, lahko usodna...ravno danes sem bila malo zamišljena in šla na napačen izvoz in tako vozila par km v nasprotno smer...
drugače pa ni hujšega, ko slišis za nesrečo in veš, da se tam dnevno vozi nekdo, ki ga poznaš...jaz v takem primeru takoj kličem mamo/tatota/fanta...ko je mene mama poklicala, da je tata mel nesrečo, me je skori kap, kr dihat nisem mogla, grozen občutek (na srečo ni blo nič hujšega)
  • 0

#1210 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24738 posts

Posted 07 September 2012 - 12:14 PM

midva sva zadnjič vozila v dalmacijo in to ponoči (kar res ne maram). Cesta je bila hvala bogu prazna, ampak zaradi vseh teh nesreč sem bila več čas full pozorna, da ne bi kdo pripeljal proti meni. Saj verjetno bi bilo tako hitro, da niti opazila ne bi, ampak vseeno sem imela ves čas en črn oblak nad seboj.
in je res, da včasih se tudi jaz spračujem ali na kakšni neznani cesti sploh zavijem pravilno ali ne.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1211 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 September 2012 - 03:55 PM

Mene je tudi ta nesreča pretresla, pa ne poznam nikogar vpletenega, ampak samo dejstvo, ko veš, da se lahko zgodi ko si na cesti ti ali tvoj bližnji. Jaz v tem primeru za nič na svetu ne bi rekla, da ji ne gre sodit in da se "vsakemu lahko zgodi", prekleto kako lahko spregledaš pet zaporednih znakov ki ti res na veliko kričijo NAPAČNA SMER, potem pa še lagano prevoziš par kilometrov, brez da bi se odstavil, kljub temu da mimo tebe vozijo vozila v nasprotno smer, kak si lahko tak ignoranten,kak?! Tudi če že spregledaš 15 znakov, ko vidiš avtomobile, kaj za vraga mora bit z osebo narobe da se ne umakne na odstavnega?! Krivim to žensko 100%. Ali pa naš sistem, ki dovoljuje vozit starejšim osebam še ko so napol slepi, gluhi in brez refleksov.

Jaz sem pa danes naletela na to novico, ki je verjetno že kar stara, ampak mene še ni nič tako ganilo, ko berem članke in gledam slike, mi gre na jok.

Assault and acid attack

Daniel Lynch, a martial arts enthusiast who had been tracking Piper's media and modelling career, met her through the online social site Facebook.Unknown to her, Lynch had previously been jailed for throwing boiling water into a man's face. The two first met in person in Reading, Berkshire, where Piper had been working, and initially Piper was pleased with the relationship.

Two weeks into their relationship, the couple booked into a hotel in Bayswater, following a meal out. In the hotel room, Lynch raped and beat Piper, threatened to cut her with a razor and hang her, and stabbed her several times in the arms. After eight hours at the hotel, they drove back to Piper's Golders Green flat. Piper was treated for her wounds at Royal Free Hospital, but withheld the nature of the incident from the doctors and police, because she was afraid of Lynch.

Piper received numerous phone calls and apologies from Lynch. Two days after the initial attack, Lynch persuaded Piper to go to an internet cafe to read an email he had sent to her Facebook account. Lynch gave her details to Stefan Sylvestre, who identified her on Golders Green Road. Wearing a hoodie to obscure his identity, Sylvestre approached Piper, who thought he was going to ask for money, and then threw sulphuric acid at her face. The attack was caught on CCTV, and both Lynch and Sylvestre were later arrested. Lynch received two life sentences, and will serve a minimum of 16 years. Sylvestre received a life sentence, and will serve a minimum of 12 years. As a pre-trial inmate Lynch was held in the Pentonville Prison.

http://www.dailymail...m-kill-her.html

[url="http://www.youtube.com/watch?v=wdN4xeZPxRw"]http://www.youtube.com/watch?v=wdN4xeZPxRw[/url]
  • 0
Memento mori.

#1212 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 11 September 2012 - 06:17 PM

Golazen nemarna, takemu bi jaz isto naredila. Sicer, kar se tiče takih kaznivih dejanj, kjer je prisoten naklep, bi uvedla talionsko načelo nazaj.
  • 0

#1213 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 12 September 2012 - 07:23 AM

Če smo pri konkretnem primeru... Voznica je delala samomor. Pred tem je šla še obiskat svojo hčerko in potem odšla direktno na avtocesto. Zanalašč je šla v nasprotno smer. Naciljala je na tovornjaček, vendar jo je ta opazil in pravočasno odvil. Za njim pa je bila ena uboga 77-letna ženica v cliu. Stvar je bila v tistem trenutku neizogibna. Srce me je zabolelo, ko sem izvedela, da je za tisto ženico vozila družina z majhnimi otroki. Na srečo so imeli dovolj veliko varnostno razdaljo in so se lahko izognili katastrofi.

Nikoli ne bom razumela, zakaj gre folk tako delat samomor. Dej....najdi škarpo pa se vanjo zaleti...ali pa popij uspavala, vrži se z mostu... Ne pa poleg delat še umora!
  • 0

#1214 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 12 September 2012 - 08:31 AM

Kako pa veš, da je delala samomor?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1215 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 12 September 2012 - 10:45 AM

ok, tega 100% ne bomo nikoli vedeli. Je pa baje imela že dlje časa težave... "ni bila taprava" .

Pač ker je tule domačinka se itak vse mogoče sliši.

Moje mnenje je tako, da če se ti dan za dnem voziš po istih cestah, ne zaviješ "ponesreči" na nasprotni izvoz.
  • 0

#1216 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 12 September 2012 - 10:47 AM

Nikoli ne bom razumela, zakaj gre folk tako delat samomor. Dej....najdi škarpo pa se vanjo zaleti...ali pa popij uspavala, vrži se z mostu... Ne pa poleg delat še umora!

:yes:
  • 0

#1217 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 12 September 2012 - 12:32 PM

Jst sem že zdavnaj rekla, da je naredila samomor in da tudi večino ostalih je isto delalo, z izjemo tistih, ki so bili toliko pijani, da zase niso vedeli. Vse ostalo pa še posebi ker se število kar veča je sigurno samomor plus umor zraven. Ne verjamem, da lahko kar toliko ljudi zgreši oz ne opazi, da pelje v nasprotno smer, še posebi na cestah kjer se že celo življenje vozijo. Halo, ni šans, to so folki k delajo samomr in zraven seveda še koga ubijejo.
  • 0

#1218 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 12 September 2012 - 12:47 PM

Verjetno to delajo zaradi zavarovalnine, ker je verjetno težje dokazat, da gre za samomor. Pri ostalih, ki jih je Ančka našstela, je pač jasno...ni pa to zato nič manj opravičljivo, kvečjemu manj.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1219 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 September 2012 - 05:57 PM

Umrl Andy Williams

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1220 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 September 2012 - 05:58 PM

:cry:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users