Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#1201 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 27 November 2020 - 09:17 AM

Gospodična bo dobila posteljnino One direction in prevleko za povšter Harry Styles.

Sine šah z rimskimi figuricami (po moje bodo za vse drugo, samo za igranje šaha ne).

Za ostale še nič ne vem. Za otroke mi je tako enostavno kupovat, za vse ostale pa cela muka!

evo, gospodični kupila še Tople zimske pajkice Luxy.

Upam da ji bodo prav, ker je samo ena številka. Drugače jih bom prodajala naprej, če bo koga zanimalo :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1202 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 November 2020 - 11:00 AM

Pri nas pa nikoli ni bilo v navadi, da otroke obdarujejo tudi drugi sorodniki, ce ze, sem dobila kaksno malenkost od strica in se vedno je tako (letos verjetno ne bo nic z obdarovanjem, ker se je fotr ful skregal z bratom :lol:). Mozevi sorodniki pa ponavadi zberejo denar za skupno darilo otrokom, so blizje v starosti in je tudi zato lazje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1203 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 November 2020 - 11:11 AM

Mi smo vedno imeli Dedka Mraza. :) Bozic je pri nas nematerialisticen praznik, cas prezivet v krogu druzine z bozicno hrano. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1204 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 27 November 2020 - 11:22 AM

Pri nas je bila samo cokolada ponavadi pod smreko. Za celo druzino ena, haha. Dedek Mraz samo sindikalni, Miklavz pa za vse od vseh. Ampak tudi tam ni bilo nekih strasnih igrac. Bolj sladkarije, fige in klementine. Meni se je lani Miklavz ful zameril pri enih sorodnikih. Kao ful cerkveni, ampak nobene meje pri materialu in cenah. Fuj in fej. Mi se ne bomo sli tega. Otroci so bili kot na kokainu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1205 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 27 November 2020 - 11:30 AM

Bozic je pri nas nematerialisticen praznik, cas prezivet v krogu druzine z bozicno hrano. :)

To je meni smisel, jaz bi tako imela. :)

• 0

#1206 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 27 November 2020 - 12:16 PM

Pri nas doma, ko sem bila majhna, je bilo obdarovanje samo za Miklavža. Od tete sem pa dobila za Dedka Mraza. Nasploh se mi zdi, da v tistih časih ni bil aktualen Božiček.

Jaz imam za malega za Miklavža en mali Lego duplo paketek, za Božička kuhinjo. Za dedka Mraza se pa ne obdarujemo.

Pri nas podobno, kocke in kuhinja. :) Midva sva ji kupila zdaj v Spar akciji tisto večjo škatlo osnovnih Duplo kock, bo dobila za Miklavža. Pa Lidlovo kuhinjo še imamo zapakirano, ampak ne vem še, ali bova mogoče kar do rojstnega dneva počakala z njo. 

Sem skrila zadnjič kocke na zgorno polico garderobne omare, kjer itak kao ne bo videla. In včeraj tamala ravno tisto omaro gre odpirat in vidi gor škatlo, ker je bila na robu police in začne kazat gor in govorit "mami to, to, to je". Potem pa jok, ko sem zaprla omaro. :lol: Sem potem prestavila škatlo v drugo omaro in jo porinila v ozadje najvišje police. Še dobro, da je tako majhna, da je že pozabila, kaj je videla haha.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1207 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 30 November 2020 - 09:21 PM

Pri nas doma je bil vedno Miklavž, kasneje tudi božiček ko sva jih začela z bratom sekirat zakaj vsi v šoli dobijo takrat darila midva pa ne :P Zdaj praznujemo Božička, za Miklavža dobimo mandarine in kakšno čokoladico.

Za L sva kupila osnovne duplo kocke, nečak dobi igrico za PS, BF kaj od Afrodite, secret santa tudi kozmetiko katero vem da uporablja, hčerka od kolegice nočna lučka, za moje domače in ene kolege bom pa glede na situacijo kar košarico dobrot - vino, suha salama, čokolada ipd
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1208 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 December 2020 - 09:31 PM

Pri nas je očitno največ navdušenja požela magnetna tabla s priloženim flomastrom, saj je nonstop v uporabi, odkar jo je dobila, hehe. Piše, riše, dela naloge za šolo na njej... Danes sem morala že nov flomaster po hitrem postopku zrihtat, ker se je prvi že izrabil.
  • 1

#1209 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 13 December 2020 - 05:14 PM

Kje bi kupila lepe voščilnice kakega lokalnega ustvarjalca ali v dobrodelne namene?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1210 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 December 2020 - 06:40 PM

https://www.trgovina...cne-voscilnice/
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1211 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 13 December 2020 - 07:11 PM

Hana Stupica ima krasne.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1212 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 19 December 2020 - 09:09 AM

Pred dnevi sem v Sparu slučajno videla neke čokolatine Baileys in sm jih vzela za mojega, ga bodo čakali pod smrečico :-) Pa nogavice TH sem mu naročila na best secret, ko so bile znižane in so prišle v lepi kovinski škatli, tako da mu jih nisem takoj dala v uporabo, ampak bodo tudi kot darilo. 

Te Baileys bom verjetno vzela še za svaka, za ženo imam nogavice & labelo, za njuna otroka pa nogavice Dedoles, za punčko še dišečo svečko, za fanta pa čokolado.

• 0

#1213 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 20 December 2020 - 09:30 AM

R je v sluzbi za novo leto dobil tole in smo se vceraj malo zabavali zvecer:

Quest-2-with-packaging.jpg

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1214 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 20 December 2020 - 07:36 PM

Kaj je to, Anouk, navidezna resničnost?

Ahaa, zato tako težko dobim nogavice in čokolatinčke. : )) Šalo na stran, včeraj sem v Sparu komaj odkrila zadnje škatle Bacijev. Nogavice pa izropane (čez teden so imeli termo nogavice z zimskimi motivi, očitno sem imela ravno srečo, da sem naletela nanje).
V Galebu so dokolenke naročili, tudi ni več številk. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1215 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 20 December 2020 - 08:04 PM

Ja, pravi, da je danes vecerjal v risanki Lepotica in Zver, potem je sel pa na sprehod po eni  lepi plazi in kasneje se v zabaviscni park na tobogan, lol. Saj si je zasluzil malo oddiha. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1216 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 20 December 2020 - 08:53 PM

Hvala za vse predloge glede voščilnic, na koncu sva se odločila za Zvezo prijateljev mladine Slovenije, imajo ful luštne pakete po 5.

Najin izbor daril:
cimra: dišeča svečka
nečakinja 1: komplet termo žabic, za starše pa vino, kava, čokolada
nečakinji 2&3: za vsako komplet suheha sadja, za obe skupaj komplet mini tuš geli
nečak 4: čokolada, gate
prijateljica 1: "survival kit" ker dela v zdravstvu: kava, čaj, mini razkužilo in krema za roko
prijateljica 2: arašidovo maslo, čaj, vroča čokolada

Za moje starše doma pečeni piškoti, če mi bo uspelo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1217 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 December 2020 - 09:13 AM

Ja, pravi, da je danes vecerjal v risanki Lepotica in Zver, potem je sel pa na sprehod po eni  lepi plazi in kasneje se v zabaviscni park na tobogan, lol. Saj si je zasluzil malo oddiha. 

:lol:

Jaz sem za bližnje naredila domačo granolo, tako da vsak dobi en kozarec tega.

Za fanta sem kupila viski, kavo, knjigo in piknik/camping leseni pribor (da je nož, vilice, žlica in odpirač vse v enem, na princip švicarskega noža). 

Za fantovo mamo: Domači kis, naribani črni tartuf v kozarcu in čokolado s karamelo in soljo.

Za prijateljico pa, ker je ravno psa posvojila priboljške za psa in eno igračo.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1218 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 21 December 2020 - 09:42 AM

Za mamo: okrasna blazina za novi kavč.

Za sestro: pižama, ki si jo je zaželela.

Za fanta: najbrž samo kako čokolado

Manjka mi samo že za očeta, prav nimam pojma. Po navadi sem mu dala bone za kopanje, zdaj pa tak nič tega ne dobiš niti ne moreš koristit.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1219 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 21 December 2020 - 09:49 AM

^Eno dobro domačo suho salamo/pršut in dobro vino :)

• 0

#1220 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 21 December 2020 - 09:53 AM

Pri nas to ni aktualno, imamo sami doma meso in delamo salame/bunke. ;) Mogoče mu dam liter bučnega olja, ki ga obožuje. :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users