Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

• Guests

Posted 25 January 2011 - 01:29 PM

Meni je bilo pa kar sem jedla v Oljki precej brez okusa. Al Capone je moja prva izbira, če jem v Cityparku.
  • 0

#1202 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 25 January 2011 - 01:32 PM

meni je v Oljki dobra solata z morskimi sadeži - dobiš zeleno solato + rukolo....potem pa čez dajo sveže (ne iz konzerve itd) morske sadeže z žara.
  • 0

#1203 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 January 2011 - 01:34 PM

Meni je ful dobro v Parmi. Imajo res noro dobre solate, pizze pa so ful smešne, ker so tak hudo male, da so bolj za malico. Imajo pa tudi na bone. Je pa to v tistem podhodu pri maxiju.
  • 0
Viens, reste ici!

#1204 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 25 January 2011 - 01:38 PM

ja sam tiste pice se ful naješ biggrin.gif
  • 0

#1205 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 25 January 2011 - 01:39 PM

Ja! Tam so super solate. To je menda prva picerija v Ljubljani. Pice so pomojem še vedno iste kot takrat. Zelo posebne. Zraven pa nujno njihov preslavni borovničev sok.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 25 January 2011 - 01:43 PM

Kolikor se spomnem imajo tiste pice veliko testa, bolj kruhaste so. Kaj je meni ful dobro ... tako da ne vem, zakaj že tako dolgo nisem bila tam. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 January 2011 - 01:46 PM

Meni so pice v Parmi kr OK, pa nikakor za malico, se za kosilo ponavadi ne pojem cist cele. Zgledajo male, ampak majo tolk testa, da bi iz njih dobil eno ogromno pico s tankim testom. Solate so mi pa tam zanic. down.gif Samo jaz ne jem nobenih teh prelivov z jogurtom, majonezo itd., in so mi potem totalno brez okusa. So mi pa zakon solate v Tomato (tam je pa Braun rekla, da so ji brez okusa, recimo). smile.gif Sto ludi, sto cudi.
  • 0

#1208 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 January 2011 - 01:48 PM

Men majo pa Parma pice zanič sir, ker na sladko potegne. drgač so pa kr ok.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1209 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 January 2011 - 01:54 PM

Ok, bom probala enkrat pico, če jo hvalite. smile.gif Meni ful mala zgleda biggrin.gif ..
  • 0
Viens, reste ici!

#1210 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 25 January 2011 - 02:27 PM

V Kratochwillu v BTC-ju sem bila enkrat in mi je bilo všeč. Jedla sem široke rezance z rakci in bučko. Bi še šla, ampak bi naročila kaj drugega, da se še malo prepričam. smile.gif

Moram pa pohvalit restavracijo Grajski dvor v Radovljici. Jedla sem piščančji ali puranji zrezek (ne spomnim se točno kaj je bilo) s sirom in svežim paradižnikom ter njoki s pehtranovo omako. Fant si je pa naročil steak z ne vem kakšno prilogo že. Oba skupaj pa sva jedla še vitaminsko solato (popečen tofu, korenje, zelena solata,...). Bila sem zelo zadovoljna. Solata super, glavna jed prav tako. Zelo sočno. Tudi steak je bil zelo dober. Restavracija je bila nabito polna, pa kljub temu sploh nisva dolgo čakala.

Prejšnji teden pa sem bila v Hotelu Evropa v Celju, zadaj v obrambnem stolpu. Zelo lep ambient za kakšne posebne priložnosti, za zaključeno družbo. Hrana super, postrežba se mi je tudi zdela na nivoju. Natakarji se mi niso zdeli kar eni brez pojma, kar mi je zelo všeč.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1211 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2011 - 09:52 PM

Ana, kake solate pa imajo?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1212 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 25 January 2011 - 09:59 PM

QUOTE(Princeska @ 25. 1. 2011 - 13:18) View Post

A v BTCju ti pa nobena od naštetih ni všeč, saj jih ni malo no biggrin.gif

Pred Tunelom težko dobiš parking!

Ej, saj bo zgleda kr nekaj v BTC-ju. Se nam ne bo dalo kaj preveč kompicirat, še posebej, če se bo v službi zavleklo. Hvala vsem za predloge! Bom poročala kam nas bo pot zanesla.
  • 0

#1213 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2011 - 10:00 PM

V BTCju imaš res morje restavracij in boste ziher našle nekaj po vašem okusu, pa še zagotovljen parking.
  • 0

#1214 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 25 January 2011 - 10:44 PM

QUOTE(Podgana @ 25. 1. 2011 - 13:39) View Post

To je menda prva picerija v Ljubljani. Pice so pomojem še vedno iste kot takrat. Zelo posebne. Zraven pa nujno njihov preslavni borovničev sok.

QUOTE(PurePoison @ 25. 1. 2011 - 13:43) View Post

Kolikor se spomnem imajo tiste pice veliko testa, bolj kruhaste so. Kaj je meni ful dobro ... tako da ne vem, zakaj že tako dolgo nisem bila tam. biggrin.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 25. 1. 2011 - 13:38) View Post

ja sam tiste pice se ful naješ biggrin.gif

yes.gif

In se vedno jih pecejo v tisti elektricni pecici na tekoci trak, se je spomnim se iz otroskih let. : D Zadnjic zavila k njim, sem bila skoraj za zajtrk tam zato je bilo se precej mirno (najveckrat, ko grem mimo, je obupna guzva, hate guzva) : ), v glavnem pizze so se vedno taksne kot se jih spomnim izpred mnogih let. thumbup.gif Na borovnicev sok sem pa cisto pozabila. :\ Next time!
Nekaj podobnega Parmini pizzi dobis v Pizza hutu, ce narocis pizzo z veliko testa. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1215 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 January 2011 - 10:45 PM

QUOTE(rea @ 25. 1. 2011 - 21:52) View Post

Ana, kake solate pa imajo?

Različne.
Jaz sem jedla s tuno in s kozicami. Imajo pa tudi grško s feta sirom, olivami, pa ful vrst. Zdaj se ne spomnim več natančno. Dobiš pa zraven take kruhke s sirom. Kot pizza podobno. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1216 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2011 - 10:47 PM

Mmm, solate bi šla probat enkrat. Bom fanta enkrat zvlekla s sabo. A za s sabo slučajno tudi dajejo, kaj veš?
  • 0

#1217 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 January 2011 - 11:02 PM

Mislim da ne. Nisem pa prepričana.

• 0
Viens, reste ici!

#1218 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2011 - 11:07 PM

Aha, hvala vseeno, bom vprašala nekoč, ko se oglasim. Je pa fant privolil, da gre tja z mano, je pa menda že enkrat bil, in bil zelo razočaran, pa se bo tokrat malo žrtvoval za svojo najdražjo. sleep.gif
  • 0

#1219 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 January 2011 - 11:11 PM

Meni so tam porcije ravno prav velike, mogoče celo malo preveč. Fantu pa je odločno premalo in tja skupaj ne hodiva jest... Je pa grozna gužva tam vedno down.gif
  • 0

#1220 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 February 2011 - 12:55 PM

QUOTE(Princeska @ 16. 12. 2010 - 17:59) View Post

Pa v LJ, na Aškerčevi se je odprl Loving Hut, veganski fast food smile.gif

Jaz sem testirala falafel. In moje mnenje je takšno:
  • falafel mi je SLABŠI od tistega na Trubarjevi ulici
  • uporabljajo neke vrste žemljo, kruh, in ne 'palačink' kot na Trubarjevi
  • noter dajo drugačno zelenjavo (papriko, kumarice)
  • začinili so mi, brez da bi me vprašali, ali želim pikantno ali ne
  • stane 3.70 blink.gif blink.gif blink.gif
  • noter delata 2 sicer ZELO prijazna možakarja, ki pa po moje nimata veliko pojma o kuhi, sploh pa veganski, oz. tak vtis dajeta
  • falafel je bil na pol mrzel

Vse skupaj mi deluje malo amatersko, če sem poštena; oz. kot da se še full 'lovijo'. Ponujajo pa precej glavnih jedi, veganski golaž, neke zadeve s sejtanom, mavrični riž, itd.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users