Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1201 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 November 2007 - 02:53 PM

Al pa so tak glupe, da preprosto ne vejo.
Al pa treba prišparat za njihove znanke, znance in sebe, ki se pač zalagajo s testerji, da jim sploh nič kupit ni treba.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1202 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 November 2007 - 02:56 PM

js bom pa naslednjič iz principa, ko bom kaj kupila, na koncu pri blagajni vprašala za darilo in tester, in če bo rekla da nima, se bom nardila neumno in da sem denarnico doma pozabila in šla ven.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1203 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 November 2007 - 03:00 PM

Eh, saj to smo se že menle, ampak meni je izpod časti tam nekaj prosjačiti in to, čeprav bi blo najbrž kar ok narediti to, kar si ti URŠKA napisala, ker me res razpizdi, da se pri enih delajo totalne glupače. Jaz mam skos tako "srečo" s temi stvarmi. Poleg tega skos berem/slišim, da če je tip poleg, skos tudi njemu primaknejo kakšen tester. Seveda v mojem primeru tega niso storile.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1204 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 23 November 2007 - 03:06 PM

Jah ne vem...jst mam drgač pozitivne izkušnje... V Nm sem dobra prijateljica prodajalke (ampak ful nerada jemljem testerje - kao da bi si doma samo refill nardila...čeprav mi jih ponujajo). V CityParku sem enkrat zinla, če majo medeni gel za umivanje pa mi ga je dala. Tko čist brez problema. Ma ej to je čist odvisno od prodajalke, pa tud to, kakšne majo direkcije (se ful spreminja to).
  • 0

#1205 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 November 2007 - 03:08 PM

Saj jaz ne bi dejansko prosila =) Prašala bi jih, če imajo kakega. In res ne vidim nič zlega v tem, da se potem še sama naredim tošota, če so že prodajalke take. Obojestranska komunikacija. Kaj več tudi ni za pričakovat.

Jenna, v bodoče ti pa želim, da bi naletela na "razumevanje" in karseda radoradno roko smile.gif (z njihove strani seveda)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 November 2007 - 03:15 PM

Jaz sem v CityParku 2x vprašala za ene testerje, pa obakrat niso meli. =) Od tistega cajta ne sprašujem več. Če kaj dobim, ok, če ne, pa ne.

• 0

#1207 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 23 November 2007 - 05:37 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 11. 2007 - 14:46) View Post

na Mestnem trgu so tudi mene že hoteli "nasamariti", da niso imeli testerjev. Vprašala sem jih, če imajo mandljevo olje za tuširanje - sošolka se ni mogla odločit, al bi ga kupila al ne. Pa mi je una odgovorila, da tega pa nikol niso mel v obliki testerjev. Kako da ne, če sem ga pa jaz dobila (sicer pri nakupu nad 10.000sit)... Ma ene so res smotane

To je bilo darilo ob nakupu ne tester.

Meni tudi včasih dajo testerček včasih ga pa nimajo pač ampak me to ne moti.

Sicer sem pa jaz bolj impulzivna nakupovalka tako da v bistvu sploh ne odkrivam njihovih izdelkov preko testerjev ampak ga kr kupim pa sem potem malo bankrot ampak ponavadi zadovoljna biggrin.gif .

Sicer pa lahko rečem samo še to da v kakih drugih trgovinah sploh nimajo testerjev ali pa so čist brezvezni tko da je L'Occitane prav fajn.
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1208 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 23 November 2007 - 06:41 PM

Vem da je to darilo ob nakupu...vendar pa bi lahko rekla, da obstaja, vendar ga dobiš le, če nakupiš za 10 jurjev krame. Pač če veš da obstaja v mini verziji pa ti reče, da tega niso nikoli imeli, se ti zdi bedno.
  • 0

#1209 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 November 2007 - 06:46 PM

sam, Ančka, moraš razumet, da se testerja ne podrazumeva isto kot darilca ob nakupu lol1.gif - pa čeprav je oboje kao zastonj (no, darilo ob nakupu te stane bivših 10k, pa še to so nekam škrte ratale s tem - mislim, wtf, če je politika podjetja taka, da jih dajejo, majo, da jih dajejo - jaz sem isto zadnjič prav popizdila, potlej mi pa reče: 'veste, vam lahko ponudim samo tralalalala', ja pač mi to daj, a ne, budalo).

Jenna, mislim, da vem, ktera prodajalka ti je smotana - ista ko men. Zato se trudim, da narajmam na kako novo, ki še kdaj da kak tester, če se lepo obnašaš. tongue.gif

Lalica, kakšne so tri mini kremce za roke? Jaz razmišljam, da bi jih (in morda še glosse) kupila in raztalala kot darilca - a so vredne nakupa?

http://img.loccitane...mp;id=24KTMCRGL
http://img.loccitane...mp;id=24KTMCRMA
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 November 2007 - 08:13 PM

QUOTE(Špela @ 23. 11. 2007 - 18:46) View Post
Jenna, mislim, da vem, ktera prodajalka ti je smotana - ista ko men. Zato se trudim, da narajmam na kako novo, ki še kdaj da kak tester, če se lepo obnašaš. tongue.gif

Do mene je prav pridirjala, ko sem stopila notri. Grrr. In to ne prvič!!!
Pa da to zdaj ne bo izpadlo, kot da smo neki siromaki in izsiljujemo testerje - gre se za to, da ne obravnavajo vseh enako in da se še lažejo povrhu vsega. In kaj pol, če drugje nimajo testerjev?! A zdaj bi pa se jim mogli klanjati, če se nas usmilijo s kakim? Ja saj zato pa jih imajo a ne!!! In ponavadi je tako, da so pri dražjih izdelkih skos tudi na voljo testerji, če dobro pomislim... tak da se ne da iz tega vidika gledat, da pač eni jih sploh nimajo. Nimajo jih ponavadi izdelki nižjega in srednjega cenovnega ranga. In testerji so z razlogom na voljo. Samo eni si očitno te razloge precej napačno interpretirajo!
  • 0

#1211 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 November 2007 - 09:19 PM

QUOTE(Špela @ 23. 11. 2007 - 18:46) View Post

Lalica, kakšne so tri mini kremce za roke? Jaz razmišljam, da bi jih (in morda še glosse) kupila in raztalala kot darilca - a so vredne nakupa?
http://img.loccitane...mp;id=24KTMCRGL
http://img.loccitane...mp;id=24KTMCRMA

Meni je tista s karitejem super, med & limona prav tako, tiste tretje pa še nisem uspela probat. oops.gif (mami jo ima trenutno). Meni se zdi, da so vredne nakupa, med & limona še posebej diši. blush1.gif Jaa, jaz udi razmišljam o glossih. Če jih boš kupila prej kot jas, mi povej kako se obnesejo.
  • 0

#1212 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 November 2007 - 09:47 PM

Prav dobijo se vsi trije glossi v paketu? Kolk pa stanejo, vsaj približno?

Kteri trije pa so? Med/limona, češnja in ... za tretjega ne vem, izgleda kot kakšna vrtnica.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1213 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 November 2007 - 09:49 PM

Ja, vsi trije se dobijo. smile.gif Mislim, da so malo pod 25€.

Tretji je listi vrtnic (nekak tak oops.gif )
  • 0

#1214 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 November 2007 - 09:51 PM

Hmm, zakaj pa kupit vse tri glosse. Mislim, a niso vsi praktično enaki, enak finiš in to? Samo vonj se razlikuje. Ali se motim? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1215 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 November 2007 - 09:53 PM

Saj imaš prav, ampak jaz bi vseeno vse tri. oops.gif Ali pa bi za sebe obdržala tistega med & limona, druga dva bi pa dala, kot darilo. smile.gif
  • 0

#1216 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 November 2007 - 09:56 PM

Jaz tudi študiram, da bi dala za darila dva, enega pa bi zase obdržala. Pa itak se splača, ker drgač so glossi okol 11, 12€ (če se ne motim), tle pa dobiš tri za okol 25€.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1217 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 November 2007 - 09:58 PM

Pol se pa jaz priporočam za vajino darilo tongue.gif

Ja, splača se nedvomno, ker dobiš enega zastonj. Tako da če je za darila, se mi zdi ful lepo darilo. Da bi pa sebi kupila vse tri pa se mi je malo brezveze zdelo. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1218 goga

goga

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 102 posts

Posted 23 November 2007 - 10:53 PM

QUOTE(Špela @ 23. 11. 2007 - 20:46) View Post

Tole tudi mene mika wub.gif
Sem na franc. strani gledala cene: glossi so 30€, kremice pa 18€. Vprašanje, če so pri nas tudi take cene hmm.gif
  • 0

#1219 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 November 2007 - 10:58 PM

Kremice vem, da so 18€. Ampak, da bi bili glossi 30 ? ohmy.gif Meni se zdi, da so manj, nisem pa sigurna.
  • 0

#1220 goga

goga

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 102 posts

Posted 23 November 2007 - 11:00 PM

Tukaj so cene.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users