Aja edit, našla, kaj je napisala: 'Pila sem veliko vode, ko pa sem bila lačna sem pa mal juhce vzela (torej zjutraj sem juhco za kosilo solatko pa za večerjo juhco)'
'Sadja nisem jedla, mogoče le grozdje včasih. '
'Uf VELIKO TELOVADBE zjutraj sem se zbudila sem šla tečt (vsak dan več) potem sem psa peljala na sprehod potem sem šla še na orbitrek za 180-270 minut (odvisno od dneva) potem je bil zajtrk pol sem šla na kolo za ene 3 urce pol je bilo kosilo po kosilu sem pač postorila kaj doma in večerjo potem pa za 3-5 ur na fitnes oz. vodene vadbe potem pa sem samo padla v posteljo V sredah in petkih sem imela mal drugačen urnik ker sem imela zjutraj še body pump
Hodila sem čez vikende tud na kolesarske maratone tko takrat je bil tud drugačen urnik sem pa šla še vedno v soboto na vodene vadbe če se mi je le izšlo, v nedeljah sem ponavadi tud v atlantis šla mal pogledat pa mal zaplavat skos se je neki dogajal'
'Vsak dan cel dan skos neki sem si vzela čas prov samo za šport ker sem res drastično spremenila moj dnevni urnik in nisem nič počela takrat kot samo v fitnesu oz. na vadbi visela '
'Za nagrado sem šla tudi na liposkucijo.'