Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#1201 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 February 2010 - 10:36 AM

Sem glihkar prebrala, ful faca smile.gif čeprav se mi zdi 9 mesecev za tako izgubo kilogramov, kar malce ekstrem. Jaz sem v 6 mesecih shujšala 15kg... Vseeno pa svaka ji čast!!

Aja edit, našla, kaj je napisala: 'Pila sem veliko vode, ko pa sem bila lačna sem pa mal juhce vzela (torej zjutraj sem juhco za kosilo solatko pa za večerjo juhco)'

'Sadja nisem jedla, mogoče le grozdje včasih. '

'Uf VELIKO TELOVADBE zjutraj sem se zbudila sem šla tečt (vsak dan več) potem sem psa peljala na sprehod potem sem šla še na orbitrek za 180-270 minut (odvisno od dneva) potem je bil zajtrk pol sem šla na kolo za ene 3 urce pol je bilo kosilo po kosilu sem pač postorila kaj doma in večerjo potem pa za 3-5 ur na fitnes oz. vodene vadbe potem pa sem samo padla v posteljo V sredah in petkih sem imela mal drugačen urnik ker sem imela zjutraj še body pump

Hodila sem čez vikende tud na kolesarske maratone tko takrat je bil tud drugačen urnik sem pa šla še vedno v soboto na vodene vadbe če se mi je le izšlo, v nedeljah sem ponavadi tud v atlantis šla mal pogledat pa mal zaplavat skos se je neki dogajal'

'Vsak dan cel dan skos neki sem si vzela čas prov samo za šport ker sem res drastično spremenila moj dnevni urnik in nisem nič počela takrat kot samo v fitnesu oz. na vadbi visela '

'Za nagrado sem šla tudi na liposkucijo.'
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1202 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 February 2010 - 10:53 AM

Meni se zdi to pretiravanje. Telo mora počivat vmes, moja filozofija. No ja, vsakomur svoje...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1203 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 February 2010 - 11:01 AM

Ja, sej vsakomur svoje in jaz se zanašam na meje-imam tako meje pri hrani, športu,... ampak če komu rata, pol rata.
Je pa res tak urnikk totalno podrejen dieti. Jaz tega nočem. Ker potem vem, da se svet vrti le okoli tega. To pa ne pustim. Življenje in različne stvari se odvijajo naprej, poleg vsega pa malce več postorim na področju zdravega življenja smile.gif moja filozofija.

Ampak če pa komu rata z bolj strogim, pa naj smile.gif
  • 0

#1204 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 18 February 2010 - 11:07 AM

Na začetku napiše, kako se ni ničemur odrekala, ker je nasvezadnje delala v pekarni, potem pa vidiš, da je dejansko stradala in cele dneve samo športala. smile.gif Sej ful pohvalno, ampak ... too much.

Jaz sem povečala gibanje in začela kontrolirat to, kaj dam v usta. Samo dosleden moraš bit pa je.
  • 0

#1205 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 February 2010 - 11:12 AM

IPB Image Tako tako, Princeska. Sej sčasoma pride šport v življenje kot nekaj povsem običajnega. Kot si lepo napisala, nisi podrejen.

Zmernost je lepa čednost =)

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1206 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 February 2010 - 11:19 AM

QUOTE(Princeska @ 18. 2. 2010 - 10:36) View Post

'Uf VELIKO TELOVADBE zjutraj sem se zbudila sem šla tečt (vsak dan več) potem sem psa peljala na sprehod potem sem šla še na orbitrek za 180-270 minut (odvisno od dneva) potem je bil zajtrk pol sem šla na kolo za ene 3 urce pol je bilo kosilo po kosilu sem pač postorila kaj doma in večerjo potem pa za 3-5 ur na fitnes oz. vodene vadbe potem pa sem samo padla v posteljo V sredah in petkih sem imela mal drugačen urnik ker sem imela zjutraj še body pump

SORRY, ampak ali ima ta ženska job ali kaj? 20 ur na dan je samo telovadila.

Meni se zdi, da je full pretiravala. down.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1207 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 February 2010 - 11:48 AM

Ja zgleda se res ni z ničemer drugim ukvarjala kot s tem. To je že bolestno.

Pa saj ne rečem, jaz tudi kar dolgo telovadim, ampak tole je pa res že čez mejo.
  • 0

#1208 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 February 2010 - 11:53 AM

Tek: 1 ura
Pes: 1 ura
Orbi: 4 ure
Kolo: 1 ura
Fitnes: 4 ure

Okvirno, nekaj sem dala približek.

Skupaj: cca 11 ur na dan športa. butl.gif Plus dodatne vadbe, maratoni, in podobno.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1209 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 February 2010 - 12:03 PM

QUOTE(Sinnaia @ 18. 2. 2010 - 11:48) View Post

Ja zgleda se res ni z ničemer drugim ukvarjala kot s tem. To je že bolestno.

Pa saj ne rečem, jaz tudi kar dolgo telovadim, ampak tole je pa res že čez mejo.

Ja sam tok k ti telovadiš, je meni čist super!

'Glede tega kar sem jedla in kar nisem jedla jedla sem samo zelenjavo (solatke na 1000 in en način) pa zelenjavno juho ampak ne une z vrečk (sm jo kar velik lonc skuhala pa pol ene 3-4 dni jedla ampak brez dodatkov kot so rezančki kaša pa te zadeve) '
To je ona na enem forumu odgovarjala, sem že nekaj časa nazaj videla.
  • 0

#1210 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 18 February 2010 - 12:14 PM

Ja, pomojm je tud pretiravala. Ampak po drugi strani jo razumem. Ko ti je dovolj, ti je dovolj in si sposoben iti čez vse ovire. To pa je volja!

Drugače pa čestitam vsem puncam, ki tako lepo izgubljate kilograme. Vsaka vam čast! smile.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1211 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 February 2010 - 12:38 PM

Če se je že šla to z juho... zelenjava je še isti dan izgubila precejšen delež vitaminov in mineralov. Sama se take juhe ne bi pipala na delč s kuhovnico, kaj šele v usta dala. Jebat ga, če je striktno, je pač striktno.
  • 0

• Guests

Posted 18 February 2010 - 02:51 PM

QUOTE(Kinky @ 18. 2. 2010 - 11:53) View Post

Tek: 1 ura
Pes: 1 ura
Orbi: 4 ure
Kolo: 1 ura
Fitnes: 4 ure

Okvirno, nekaj sem dala približek.

Skupaj: cca 11 ur na dan športa. butl.gif Plus dodatne vadbe, maratoni, in podobno.

Po tako striktnem prehranjevalnem rezimu i bojo sle kile takoj nazaj gor, ko se bo zacela normalno prehranjevat, kar se tice pa tega pretiravanja pri gibanju pa isto. Pa ja ne mors tk zivet. To je isto ko un tip, ki gre vsak dan na triglav. Ko se bo enkrat zgodilo neki takega, da ne bo mogu it kak teden, ga bo pa kap, ker bo taka sprememba za telo. Vse ma svoje meje. down.gif
  • 0

#1213 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6713 posts

Posted 18 February 2010 - 03:00 PM

Jap, verjetno bo res spet dobila kile sčasoma nazaj... Poznam dosti takih primerkov..
  • 0

#1214 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27714 posts

Posted 18 February 2010 - 06:11 PM

QUOTE(Kinky @ 18. 2. 2010 - 11:19) View Post

SORRY, ampak ali ima ta ženska job ali kaj? 20 ur na dan je samo telovadila.
Meni se zdi, da je full pretiravala. down.gif

QUOTE(URŠKA @ 18. 2. 2010 - 12:38) View Post

Če se je že šla to z juho... zelenjava je še isti dan izgubila precejšen delež vitaminov in mineralov. Sama se take juhe ne bi pipala na delč s kuhovnico, kaj šele v usta dala. Jebat ga, če je striktno, je pač striktno.

QUOTE(izabela @ 18. 2. 2010 - 14:51) View Post

Po tako striktnem prehranjevalnem rezimu i bojo sle kile takoj nazaj gor, ko se bo zacela normalno prehranjevat, kar se tice pa tega pretiravanja pri gibanju pa isto. Pa ja ne mors tk zivet. To je isto ko un tip, ki gre vsak dan na triglav. Ko se bo enkrat zgodilo neki takega, da ne bo mogu it kak teden, ga bo pa kap, ker bo taka sprememba za telo. Vse ma svoje meje. down.gif

Podpis pod vse troje. Kar se tice prehranjevanja mene pri veliko ljudeh (zenskah?) vsakic zmoti ena in ista zadeva, ki se ji rece pomanjkanje doslednosti. Kot je Ančka rekla, se da s tem veliko dosect, ni potrebe po ekstremih.

En mesec jamra, kako nic vec sladkarij, se drzi tega en teden, naslednji mesec spet jamra. Grozno mi je, da pri nekaterih vse suce samo se okoli hrane mislec, da, ce doseze magicno mejo nekih kg se bo buca spremenila v kocijo, zaba v princa itd...

Nic osebnega, na eno znanko sem se spomnila.

Keep up the good work babe! ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1215 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 18 February 2010 - 06:30 PM

^^ Podpis. Ni druge, kot da se zredi po hitrem postopku, ko začne normalno jest.

Jaz sem tudi na dieti, nenamerni. Prav odveč mi je jest zadnje čase, živci pa to. x(

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1216 Magnetism

Magnetism

sramežljivec

• Člani
  • 44 posts

Posted 18 February 2010 - 07:07 PM

http://www.facebook....0.1403061753..1

Men se zdi, da je to ta ženska, ker omenja na enem forumu, da je noseča, tk da zdaj je že zdavnaj rodila. Seveda se lahko motim.
Mene zanima sam, kolk je nazaj dobla in kak je bilo med in po nosečnostjo, ker je res ekstremno shujšala.
  • 0

#1217 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25922 posts

Posted 18 February 2010 - 07:13 PM

je taprava, ja - glej profile pictures.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1218 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 February 2010 - 08:55 PM

Jst sm pa videla njen album: http://www.mojalbum....c-y/revija-lisa

• 0

#1219 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 18 February 2010 - 09:00 PM

Svaka ji čast, ampak stila pa glih nima tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1220 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 25 February 2010 - 08:19 PM

laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users