Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1201 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 July 2007 - 07:12 AM

Buggy, brez zamere, samo jaz sem mnenja, da pri 19 letih še ne moreš nekoga resnično iskreno ljubiti. Lahko si resnično zaljubljen, kaj pa pomeni ljubiti...to je pa čisto nekaj drugega (po moje).
  • 0

#1202 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 26 July 2007 - 07:49 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 7. 2007 - 8:12) View Post

Buggy, brez zamere, samo jaz sem mnenja, da pri 19 letih še ne moreš nekoga resnično iskreno ljubiti. Lahko si resnično zaljubljen, kaj pa pomeni ljubiti...to je pa čisto nekaj drugega (po moje).

Kaj pa si potem misliš na primer o parih, ki ostanejo skupaj od srednje šole naprej?

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1203 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 26 July 2007 - 07:54 AM

Science Fiction biggrin.gif

Malo se hecam Buggy, ne mi zamerit. Dejansko večina srednješolskih parov razpade, ali pa ostane skupaj samo še iz navade. To seveda posplošeno govorim, izjeme se najdejo v obeh primerih. Sicer pa vsi govorite o ljubezni kot, da točno veste kaj to je oz. kot nekaj kar je vse vsem enkao. Ljubezen je po moje za vsakega drugačna in jo tudi različno dojemamo.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1204 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 26 July 2007 - 08:19 AM

Ja, lih to sm hotla dopisat - da je to za vsazga neki druzga in da se ne da posploševat. Se pa v danem trenutku ne strinjam z Ancko, mogoče se čez 4 leta bom, trenutno mi pa misel, da pr 20ih nisem sposobna ljubit kogarkoli, ne zdi ravno prijetna. Pa tud ... prov mogoče te mlajše generacije nis(m)o tok sposobni ljubit kukr bi lahko bli, predvsem zato, ker postajamo zmer bolj egoistični, ampak po Anckinem mnenju se pol naši starši in stari starši tud niso ljubil - konc koncev so se poročal pr 20ih al pa prej?

Eh, zadnja dva dni sploh nism sposobna razmišljat rolleyes.gif
Mimgrede, a bi se mi rajš v Razmerja preselil mogoče, da nas ne bo kdo tepu?

• 0

#1205 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 July 2007 - 09:42 AM

No saj ravno to sem mislila... moje mnenje je bilo, da sem nekoga neizmerno ljubila...pa sedaj vidim, da to ni bilo res. Tudi jaz bi se pri 20 letih zmrdovala, če bi mi nekdo rekel, da nisem sposobna ljubiti. V bistvu ne pravim, da nisi sposobna ljubiti, ampak da boš sčasoma videla, da je ljubezen nekaj drugega. Nekaj več.

Zdi se mi, da si moje mnenje vzela malce preveč resno, oziroma ne vidiš kaj želim povedati (itak sem profesionalc v tem, da hočem neki razložit pa mi ne uspe)... Ne rečem, da se naši starši niso ljubili. Vendar pa je res, da zaljubljenost preraste v ljubezen. To pa se ne zgodi v letu ali dveh (po moje). Štekaš? Stari starši (če so jim po možnosti še zrihtal poroko) se itak niso ljubil. Na začetku sploh ne smile.gif

Kar se tiče pa srednješolskih parov, ki ostanejo skupaj...je že Hsul vse povedal smile.gif So izjeme.

In tudi to je res, kar je rekel Hsul, da imamo vsak svoje pojmovanje ljubezni. Ob tem se mi je utrnilo vprašanje - kaj sploh je ljubezen?
  • 0

#1206 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 26 July 2007 - 02:06 PM

Sploh se mi ne da več v službo hodit.
  • 0

#1207 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24550 posts

Posted 26 July 2007 - 02:36 PM

QUOTE(Kalypso @ 26. 7. 2007 - 15:06) View Post

Sploh se mi ne da več v službo hodit.

sicer me je malo sram, ampak se moram tukaj podpisati z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI in še podčrtat! oops.gif

Z mislimi sem čisto drugje in sem totalno neproduktivna!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1208 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 July 2007 - 02:46 PM

Omg odkar sem prišla domov sem na kompuin naredila totalno nič. huh.gif ohmy.gif
  • 0

#1209 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 July 2007 - 02:58 PM

QUOTE(rain_girl @ 25. 7. 2007 - 13:14) View Post

Po pol leta, mi je nošenje zvezdic že čisto dosadilo! sad.gif

Jst sem jih imela 4 leta, bodi tiho. laugh.gif

Prijateljici sem obljubla, da se še čujemo in se nekaj zmenimo, pa se mi je ne da poklicat
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1210 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 July 2007 - 05:02 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 7. 2007 - 10:42) View Post

Kar se tiče pa srednješolskih parov, ki ostanejo skupaj...je že Hsul vse povedal smile.gif So izjeme.

ja, izjeme, ki mi niso baš pri srcu - prehitro ratajo ko stare mam pa stari fotri. laugh.gif in vsem pametujejo, kdaj se je treba zresnit in imet resne zveze, njihova pa ... eh, kaj bi blo brez španskega baroka! laugh.gif

bog mi pomagaj, buggy, kaj ve sem jaz mislila pri 19ih - haha, huronski krohot je premalo, da bi opravičil moje misli takrat. pač z leti med drugim pridobivamo na distanci, ki je super asistenca.

ančka, pridružujem se tvojemu vprašanju. jaz glasujem za iluzijo. smile.gif

imam se za spovedat, da delam ogromni OT. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1211 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 26 July 2007 - 05:46 PM

včasih mi jezik dela hitreje od možganov, ......in zdaj me je sram
  • 0

#1212 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 July 2007 - 06:14 PM

Meni pa sta starša včeraj zvečer uničla cel teden za naprej.... Mat mi je že po telefonu napovedala, da se bomo moral "pogovorit". To pri nas pomeni - midva govoriva, ti poslušaš. Pridiga pač. Pridiga o tem, kako sem neodgovorna, kako ne znam poskrbet za osnovne stvari v hiši...da vedno ostane kaj razmetano (če še nisem omenila, starša postajata fuckin' Martha Stewarts...(clean freeka po domače)). Da kako si sploh upam pomislit na poroko, če sem pa taka, potem sta mi metala naprej to, da kao moj dragi želi upravljat z njunim imetjem pa sploh ni njegovo (fora je v tem, da z dragim sanjariva kje in kako bi mela bajto in pol tastari to čist resno vzamejo), ful je slabo to, da on ni naredil mature in nima interesa, da bi jo delal še enkrat. Da naj malo razmislim kakšen človek je. Ali si res želim s takim človekom preživet celo življenje. Kje se vidim čez 10 let? Ali sploh imam načrte za naprej? Da sem navajena ful visokega standarda...in kako si ga bom zagotavljala, ko bom na svojem. Kdo the fuck pa je želel, da grem igrat golf (sej ga rada igram...ampak vseeno). Kdo the fuck hodi 4x na leto na počitnice v tujino? Kdo the fuck...

Točno vejo, da imava s fantom čist iskren odnos... kar se njega tiče pa tudi če ni rožnato, mu povem. In potem mi mati prisoli, da je dobro kdaj kaj zase zadržat. A to je potem iskren odnos? Da jst zadržujem zase stvari, ki se tičejo tudi njega? Kok sta .... sploh ne najdem besede...

Res komi čakam, da se odselim... Imam ju ful rada. Sta zlo fajn starša... Sam vedno težje je živet z njima. Upam, da mi bo uspelo, da bom še pred pisanjem diplome nekje na svojem in da se mi moj dragi kmalu pridruži. Da jima dokažem, da nisem tak otrok, za kakršnega me imata.

(well...now that's off my chest...) cry.gif

• 0

#1213 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 26 July 2007 - 06:45 PM

QUOTE(Špela @ 26. 7. 2007 - 18:02) View Post

[size=1]
bog mi pomagaj, buggy, kaj ve sem jaz mislila pri 19ih - haha, huronski krohot je premalo, da bi opravičil moje

Preselila sm nadaljevanje v Razmerja, da ne bomo smetil.

Naši so komi dobro uro doma, pa mi gre tamav že pošteno na živce.
  • 0

#1214 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 26 July 2007 - 07:12 PM

Eden tistih bolj brezveznih dni. Cel dan že pospravlam, peglam, pakiram ...

eh pismo, mal sm zgrešila temo. Prosim moderatorje če bi lahko post prestavli v temo vtisi današnjega dne. Hvala
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1215 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 July 2007 - 07:19 AM

Isto kot lani. Panika pred Anglijo. Joooooooooj! cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1216 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 July 2007 - 07:21 AM

da vas ne bo odplavilo! biggrin.gif
  • 0

#1217 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 July 2007 - 07:23 AM

Ne skrbi, bom imela plavutke s seboj! cool.gif (pa ravno v Oxfordu kamor grem jaz je najhuje) blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1218 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 July 2007 - 07:26 AM

Uff...sem bla tam pred...hmm... 6 leti. St Claire's or something smile.gif preko Kompasa. Ful se je blo luštno usest na bus pa se zapeljat do mesta, ful not sem tam nabavla, šli smo na punting smile.gif pa uno huge knjižnico so nam pokazal... ful je blo zabavno. smile.gif
  • 0

#1219 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 July 2007 - 07:30 AM

Aha, St. Claire's - imam nekaj tečajnikov tam, ja (delam preko Kompasa). wink.gif Jaz pa grem na St.Hugh's pa malo bom tudi leteča - imam 'pod nadzorom' tudi Hertford College, ta je prav v centru. Ampak je tudi moj samo 20 minut peš oddaljen, tako da se bom pač še malo rekreirala, ni panike (ali pa vadila kravl če ne bo šlo peš LOL). Oxford je čudovit, res prelepo mesto, muzeji, knjižnice, punting...nema da nema. smile.gif
  • 0

#1220 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 July 2007 - 07:39 AM

Dej mi lušt delat! biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users