Spovednica
Posted 26 July 2007 - 07:12 AM
Posted 26 July 2007 - 07:49 AM
Buggy, brez zamere, samo jaz sem mnenja, da pri 19 letih še ne moreš nekoga resnično iskreno ljubiti. Lahko si resnično zaljubljen, kaj pa pomeni ljubiti...to je pa čisto nekaj drugega (po moje).
Kaj pa si potem misliš na primer o parih, ki ostanejo skupaj od srednje šole naprej?
Posted 26 July 2007 - 07:54 AM

Malo se hecam Buggy, ne mi zamerit. Dejansko večina srednješolskih parov razpade, ali pa ostane skupaj samo še iz navade. To seveda posplošeno govorim, izjeme se najdejo v obeh primerih. Sicer pa vsi govorite o ljubezni kot, da točno veste kaj to je oz. kot nekaj kar je vse vsem enkao. Ljubezen je po moje za vsakega drugačna in jo tudi različno dojemamo.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 26 July 2007 - 08:19 AM
Eh, zadnja dva dni sploh nism sposobna razmišljat

Mimgrede, a bi se mi rajš v Razmerja preselil mogoče, da nas ne bo kdo tepu?
Posted 26 July 2007 - 09:42 AM
Zdi se mi, da si moje mnenje vzela malce preveč resno, oziroma ne vidiš kaj želim povedati (itak sem profesionalc v tem, da hočem neki razložit pa mi ne uspe)... Ne rečem, da se naši starši niso ljubili. Vendar pa je res, da zaljubljenost preraste v ljubezen. To pa se ne zgodi v letu ali dveh (po moje). Štekaš? Stari starši (če so jim po možnosti še zrihtal poroko) se itak niso ljubil. Na začetku sploh ne

Kar se tiče pa srednješolskih parov, ki ostanejo skupaj...je že Hsul vse povedal

In tudi to je res, kar je rekel Hsul, da imamo vsak svoje pojmovanje ljubezni. Ob tem se mi je utrnilo vprašanje - kaj sploh je ljubezen?
Posted 26 July 2007 - 02:06 PM
Posted 26 July 2007 - 02:36 PM
Sploh se mi ne da več v službo hodit.
sicer me je malo sram, ampak se moram tukaj podpisati z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI in še podčrtat!

Z mislimi sem čisto drugje in sem totalno neproduktivna!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 July 2007 - 02:46 PM

Posted 26 July 2007 - 02:58 PM
Po pol leta, mi je nošenje zvezdic že čisto dosadilo!

Jst sem jih imela 4 leta, bodi tiho.

Prijateljici sem obljubla, da se še čujemo in se nekaj zmenimo, pa se mi je ne da poklicat
Pablo Picasso
Posted 26 July 2007 - 05:02 PM
Kar se tiče pa srednješolskih parov, ki ostanejo skupaj...je že Hsul vse povedal

ja, izjeme, ki mi niso baš pri srcu - prehitro ratajo ko stare mam pa stari fotri.

bog mi pomagaj, buggy, kaj ve sem jaz mislila pri 19ih - haha, huronski krohot je premalo, da bi opravičil moje misli takrat. pač z leti med drugim pridobivamo na distanci, ki je super asistenca.
ančka, pridružujem se tvojemu vprašanju. jaz glasujem za iluzijo.

imam se za spovedat, da delam ogromni OT.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 July 2007 - 05:46 PM
Posted 26 July 2007 - 06:14 PM
Točno vejo, da imava s fantom čist iskren odnos... kar se njega tiče pa tudi če ni rožnato, mu povem. In potem mi mati prisoli, da je dobro kdaj kaj zase zadržat. A to je potem iskren odnos? Da jst zadržujem zase stvari, ki se tičejo tudi njega? Kok sta .... sploh ne najdem besede...
Res komi čakam, da se odselim... Imam ju ful rada. Sta zlo fajn starša... Sam vedno težje je živet z njima. Upam, da mi bo uspelo, da bom še pred pisanjem diplome nekje na svojem in da se mi moj dragi kmalu pridruži. Da jima dokažem, da nisem tak otrok, za kakršnega me imata.
(well...now that's off my chest...)

Posted 26 July 2007 - 06:45 PM
[size=1]
bog mi pomagaj, buggy, kaj ve sem jaz mislila pri 19ih - haha, huronski krohot je premalo, da bi opravičil moje
Preselila sm nadaljevanje v Razmerja, da ne bomo smetil.
Naši so komi dobro uro doma, pa mi gre tamav že pošteno na živce.
Posted 26 July 2007 - 07:12 PM
eh pismo, mal sm zgrešila temo. Prosim moderatorje če bi lahko post prestavli v temo vtisi današnjega dne. Hvala
[Napoleon]
Posted 27 July 2007 - 07:19 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 July 2007 - 07:21 AM

Posted 27 July 2007 - 07:23 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 July 2007 - 07:26 AM

Posted 27 July 2007 - 07:30 AM

Posted 27 July 2007 - 07:39 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users