Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1201 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 June 2006 - 08:21 PM

QUOTE(metal*girl)
ma ja z pištolo mi je...sploh ni ful bolel..pa unga maliga medicinskega mi je dala ermm.gif zj pa nwm kak nej povečam :/

OMFG.Daj si ga ven, pusti da zaraste in si daj normalno preluknjat. S pištolo ti ne more vzeti normalne količine kože. Ne morem se načudit, da še take teletine obstajajo, da ti gre s pištolo popek luknjat.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1202 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 June 2006 - 08:24 PM

Aja, Cvetkolinka ful dobro ti pristaja wink.gif Všeč mi je. biggrin.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1203 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 June 2006 - 08:35 PM

a slučajno kdo ve kakšen je delovni čas Cult-a ob sobotah? ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1204 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 30 June 2006 - 09:41 PM

Ma neee, ka jo strasis no biggrin.gif ni treba nc vn dajat iz popka, men je tut dala notr unga okroglga k je loh tut za uses, k je ful ozk za vidt...pol k se ti bo zacell (js sm si zamenala cez 2 tedna mensezdi), ti bo vecji ozeroma normaln za popk kompt notr sou. Ne panicart wink.gif
unile šagabejbiki kr pase, na men bo se bols, k ne bom mela tok ogrooomne bunkice, wua sm se spet cist naudusla. Se posebi glede na to, da za nipl pride na vrsto sele kksnga septembra, da mi neb blo treba se za to skrbet na morju... o kul laugh.gif stane mensezdi okrog 7k, 7.5k.
  • 0

• Guests

Posted 30 June 2006 - 10:16 PM

metal* girl ne poslušaj powerpuff, ker nima pojma kaj ti govori. Vsak, ki te vredu pirsa ti pove, da pirs daš ven komaj ko ti zaceli ( 6 do 12 mesecev) in ne po dveh tednih. Jaz ti svetujem, da daš pirs ven počakaš, da zaceli in greš nato k nekomu, ki ti bo znal vredu naredit.

p.s: powerpuff malo se pozanimaj pol pa deli nasvete.
  • 0

#1206 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 30 June 2006 - 10:19 PM

in op kolkih dnevih si dala tavečga not?
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1207 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 30 June 2006 - 10:33 PM

ja fak metal*girl, kam si pa ti šla luknjat popek no, s pištolco ti je nardila, faaaaaaaaaaak rolleyes.gif rolleyes.gif , čist sem zgrožena. Pa si ja dost postov prebrala in bi lahk vedla, da to ni pravilno pirsanje in ti priporočam, da daš ven in pustiš, da zaraste, pa greš h kakemu profiju. Že tako so drugače problemi s temi luknjami v popku, ko se kar nekaj skoz gnoji itd... Jaz bi tožila tistega, ki ti je s pištolo šaral po popku biggrin.gif , zasluži diplomo za idiotizem.
Dala si pa 500 sit, al pa jurja za pirs a ne? Al te je uspel/a še oskubit za ta feler? rolleyes.gif Mislim no, jaz sem res čist zgrožena.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1208 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2006 - 10:43 PM

QUOTE(cvetkolinka)
sam me skrbi da se pol lupčkat ne morš normalno, če ga maš tk čist pod ustnico, tk ko bi jst mela:)

Se da popolnoma vredu lupčkat, če ga maš pod ustnico. Tudi, če maš špico. Verjemi. twisted.gif

No, da se še jaz malo považim:
IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1209 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 June 2006 - 10:54 PM

biggrin.gif Jes!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1210 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 30 June 2006 - 11:37 PM

QUOTE(Chandra)
ja fak metal*girl, kam si pa ti šla luknjat popek no, s pištolco ti je nardila, faaaaaaaaaaak  :roll:  :roll: , čist sem zgrožena. Pa si ja dost postov prebrala in bi lahk vedla, da to ni pravilno pirsanje in ti priporočam, da daš ven in pustiš, da zaraste, pa greš h kakemu profiju. Že tako so drugače problemi s temi luknjami v popku, ko se kar nekaj skoz gnoji itd... Jaz bi tožila tistega, ki ti je s pištolo šaral po popku  :D , zasluži diplomo za idiotizem.
Dala si pa 500 sit, al pa jurja za pirs a ne? Al te je uspel/a še oskubit za ta feler? rolleyes.gif Mislim no, jaz sem res čist zgrožena.

lol 3jurje sn dala tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1211 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 July 2006 - 05:33 AM

Kje si dala to delat metal*girl?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1212 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 01 July 2006 - 08:41 AM

kk prkleta prasica....
  • 0

#1213 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 July 2006 - 10:03 AM

faaaqq blink.gif blink.gif blink.gif s pištolco?? blink.gif blink.gif res bo najboljše da ga daš ven pa pustiš da se ti zaceli...pa daš si nekam k kakemu profiju naret....z iglo!..kr je vseeno majn možnosti da se zagnoji kot pa s pištolco... blink.gif
  • 0

#1214 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 01 July 2006 - 10:20 AM

QUOTE(metal*girl)
lol 3jurje sn dala tongue.gif

Pejt tja pa ji reč dnar nazaj, ker ti je šla s pištolco delat, koza neumna ona, ne ti!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1215 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts

Posted 01 July 2006 - 10:26 AM

QUOTE(hudichek)
metal* girl ne poslušaj powerpuff, ker nima pojma kaj ti govori. Vsak, ki te vredu pirsa ti pove, da pirs daš ven komaj ko ti zaceli ( 6 do 12 mesecev) in ne po dveh tednih. Jaz ti svetujem, da daš pirs ven počakaš, da zaceli in greš nato k nekomu, ki ti bo znal vredu naredit.

p.s: powerpuff malo se pozanimaj pol pa deli nasvete.

rolleyes.gif
Heh, pozanimam naj se? Ce pa ga sama mam in vem, da ti najprej da unga maliga, po pa zamenas brez blema. Js sm ga res zamenala u dveh, mogoc treh tednih, sam mam res ful sreco, usi uhani se mi zaceljo ful hitr, tale popk me ni boleu niti 3 ure po pirsanju, niti cez 3 dni.
Se pa strinjam, da je nenavadn ozeroma sploh ne morm vrjet, da tko kje delajo s pistolco blink.gif
  • 0

#1216 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 July 2006 - 10:30 AM

Metal*girl, dej mi povej točno kje, pa telefonsko številko zravn napiš. Me res zanima kter amater se je to spomnu. Po mojem bi bilo najboljše, da daš to sranje ven... Em... In greš nekam, kjer vejo kako se stvari streže. Če želiš, grem lahko s tabo v LJ.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1217 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 July 2006 - 10:31 AM

Aja, by the mim. Men 3 piercingi niso dovolj. Rada bi ga imela v obrvi ali pa v bradi (tko kot ga ima Jenna: Jenna, zelo ti paše). Pol me pa sestra prepričuje naj si ga ne dajem na obraz... Eh. Res ne vem.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1218 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 July 2006 - 10:35 AM

am...nihrida...nene se oziraj na sestro...daj si delat pirs tam kje je teb ušeš..sai ga boš ti nosla ne sestra...pa kok sm vidla kaka oblačila so ti ušeč pa to bi k tvojemu stilu kr paso tak pirs kot ga ma Jenna. wink.gif
  • 0

#1219 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 01 July 2006 - 10:50 AM

eh pa sej je ql sam če spim na trebuhu me ful boli...zj me bol skrbi za uho...ful me boli nwm mnda sm prveč žnarala....pa nmorm spat na uni strani ko so uhani sad.gif
  • 0

#1220 anakonda

anakonda

sramežljivec

• Člani
  • 88 posts

Posted 01 July 2006 - 11:02 AM

haha nevem kako ti gre ahko tam sarit s pistolco, pistolca je za usesa.

Drugace das v Exitu 4k in imas v redu.
  • 0
kace so kot zvitorepke

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users