nihrida .. ker ko gledam tvoje risbe, sem kar n`malo žalostna, da kaj takega meni ne bi ratalo, predvsem pa sem najbolj ponosna pri tebi nad tem, da se ti da kar nekaj časa vzeti za takle hobi, ki ga imaš v krvi in narediš veliko umetninčic v svojem prostem času .. pa itak je vse skup n.o.r.o in imamo verjetno ob gledanju tvojih risb in risb drugih vsi "gledalci" jezik dol in slino po tipkovnici
Naše risarske/slikarske/ročne sposobnosti
Posted 09 September 2007 - 07:22 PM
nihrida .. ker ko gledam tvoje risbe, sem kar n`malo žalostna, da kaj takega meni ne bi ratalo, predvsem pa sem najbolj ponosna pri tebi nad tem, da se ti da kar nekaj časa vzeti za takle hobi, ki ga imaš v krvi in narediš veliko umetninčic v svojem prostem času .. pa itak je vse skup n.o.r.o in imamo verjetno ob gledanju tvojih risb in risb drugih vsi "gledalci" jezik dol in slino po tipkovnici
Posted 09 September 2007 - 07:26 PM
Posted 09 September 2007 - 07:29 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 September 2007 - 07:31 PM
Mladoletna, tudi tvoje mi je ful všeč
Posted 09 September 2007 - 07:36 PM
jaz sem tole ravno po verjetno 10ih letih nekaj narisala, tebi se da več in je vse super, tako da si v tej smeri lahko res vesela zase
Posted 09 September 2007 - 07:41 PM
Posted 09 September 2007 - 07:50 PM
Tole je pa moje današnje packanje, ki se umetninam zgoraj ne more niti rahlo dotakniti
Blabala, packarija ja. Dej no mir, da bi jaz znala tok lepo risat... To so sanje!
Nihrida, ti si GENIJ!!!
MLadoletNa, če verjameš ali ne tudi tvoja slikca mi je tudi blazno všeč.
Sem začela že premišljevati če bi vam dala kak izziv kaj narisat, res ste dobre!
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 09 September 2007 - 08:16 PM
Nisem si mislila, da bo glede na vse perfektne risbe, ki so v tej temi, komu moja všeč .. hvala punce !
Men je ZELO všeč!
Kot prvo, nimaš za kej bit žalostna! Ti si še tolk mlada...da imaš še vse pred sabo in lahko pri mojih letih rišeš 100000X bolje k jst! Verjemi mi to. Amikadeja ni risala prej skor nč. Lani je enga Shreka in Garfielda narisala...prej pa samo kar je bilo potrebno v šoli naredit. Če si res želiš, da bi dobr risala (kar jst še zdaleč ne), pol ni ovir in omejitev. Samo vadit je potrebno!
Če bi js polovico tok znala, kot vidve z nihrido, bi bla najsrečnejši človek.
Verjem, da ne bi bila. Če si vsaj malo taka k jst... Nikol ni nč dost dobro, zmer hočeš več. Kar je po eni strani dobro, ampak si konstantno nezadovoljen z vsem kar narediš. Ma jeba!
Nihrida, ti si GENIJ!!!
Sooooo far from the truth! Ampak hvala vseeno!
Tole delam trenutno, nameravam dons skončat. Ja, se vidi, da je izpit pred mano... Upam, da mi jo bo ratal naredit predn orgazem doživi (...mass manual stimulation ---> salvation)
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 September 2007 - 08:47 PM
tale zadnja me pa na joss stone spominja
Posted 09 September 2007 - 09:09 PM
Pa ni Joss Stone! Oziroma, če tko želiš je tud lahko.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 September 2007 - 09:15 PM
Jenna je.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 September 2007 - 11:21 PM

Posted 11 September 2007 - 11:23 PM
Jst sm tumasta, kar se tega tiče...
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 11 September 2007 - 11:26 PM
Sj bi ti plačala, no. V naturalijah se da?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 September 2007 - 11:29 PM
Posted 11 September 2007 - 11:52 PM
Nihrida, a ti bi mene narisala?
Sj bi ti plačala, no. V naturalijah se da?
Navadn kompresor z gibljivo cevjo, na koncu je privit air-brush, zračni čopič, pištolci podobn.
Aaaaa, vidiš, pa nisem tko mimo brcnila! Samo to mora imet pa kr mirno roko, ne? Moj bi imel verjetno cik-cak vzorec.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 13 September 2007 - 08:04 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 13 September 2007 - 08:56 PM
Na tej sliki je res še kar bedasta, ja.
A narisano je pa lepo. Usta si jih ful zadela.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 September 2007 - 10:16 PM
Ja, če ti tko pravš!
Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic