QUOTE(MLadoLetNa @ 9. 9. 2007 - 20:22)

Nisem si mislila, da bo glede na vse perfektne risbe, ki so v tej temi, komu moja všeč .. hvala punce !
Men je
ZELO všeč!
nihrida .. ker ko gledam tvoje risbe, sem kar n`malo žalostna, da kaj takega meni ne bi ratalo, predvsem pa sem najbolj ponosna pri tebi nad tem, da se ti da kar nekaj časa vzeti za takle hobi, ki ga imaš v krvi in narediš veliko umetninčic v svojem prostem času .. pa itak je vse skup n.o.r.o in imamo verjetno ob gledanju tvojih risb in risb drugih vsi "gledalci" jezik dol in slino po tipkovnici

Kot prvo, nimaš za kej bit žalostna! Ti si še tolk mlada...da imaš še vse pred sabo in lahko pri mojih letih rišeš 100000X bolje k jst! Verjemi mi to. Amikadeja ni risala prej skor nč. Lani je enga Shreka in Garfielda narisala...prej pa samo kar je bilo potrebno v šoli naredit. Če si res želiš, da bi dobr risala (kar jst še zdaleč ne), pol ni ovir in omejitev. Samo vadit je potrebno!
QUOTE(luciferka @ 9. 9. 2007 - 20:31)

Če bi js polovico tok znala, kot vidve z nihrido, bi bla najsrečnejši človek.
Verjem, da ne bi bila. Če si vsaj malo taka k jst... Nikol ni nč dost dobro, zmer hočeš več. Kar je po eni strani dobro, ampak si konstantno nezadovoljen z vsem kar narediš. Ma jeba!
QUOTE(Sissy @ 9. 9. 2007 - 20:50)

Nihrida, ti si GENIJ!!!
Sooooo far from the truth! Ampak hvala vseeno!
Tole delam trenutno, nameravam dons skončat. Ja, se vidi, da je izpit pred mano... Upam, da mi jo bo ratal naredit predn orgazem doživi (...mass manual stimulation ---> salvation)