Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1201 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 April 2008 - 03:24 PM

Omg, blečice sovražim, hvala za opozorilo smile.gif Sej grem danes malo povohat, mogoče celo kej domov privlečem.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2008 - 07:48 PM

Torej, Wiccy - nedvomno ima ploščica od Adriane precej bolj zaznaven vonj po mentolu, kot moja (ki ga takorekoč nima), torej je iz druge serije.
Ampak jaz še skos prvotno voham cimet. closedeyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1203 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 April 2008 - 07:52 PM

Vidva z D. sta glede tega cimeta itak neverjetna. rolleyes.gif
Mogoče bo v notranjosti bolj po mojem okusu. woot.gif Sanja svinja kukuruz...

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1204 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2008 - 07:56 PM

QUOTE(Adriane @ 16. 4. 2008 - 20:52) View Post
[size=1]Vidva z D. sta glede tega cimeta itak neverjetna. rolleyes.gif

2 : 1. Večina ima skos prav, torej je v tebi problem. closedeyes.gif
No, kot sem napisala... moj nos pravi, da je cimet še vedno v ospredju, je pa res, da se voha mentol, kar se pri moji ne.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1205 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 April 2008 - 08:06 PM

S heveo nama je končno ratalo prit v lush.
Prevohali sva čisto vse, ampak kmalu ne vohaš več nič mad.gif No na koncu sem kupla, kremo za roke (helping hands), masažno ploščico soft coeur in smrdljivi šampon proti prhljaju (fant pravi, da daje po zažganem pepelu). Hevea ima en trd šampon in trdo milo z medom. Nisem pa zasledila Shimmy shimmy-ja, vprašat ap sem pozabla sad.gif
Ful me mikajo še mila v želeju, ker so ful kul laugh.gif Kako se to kej obnese? A se ful hitro porabijo?

btw: Ploščic It's a pleasure treasure je bilo danes še cel kupec!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1206 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 17 April 2008 - 08:36 AM

Želeji trajajo dolg, nekak tko kot milo in tudi penijo se dovolj. Pa vedno trši ratujejo. Lohk jih pa tud zmrzneš al pa imaš v hladilniku, čeprav mi ni jasno v čem je ravno fora, da ga daš zmrznit. Mene nekaj ledenega v banji med tuširanjem ne gane prav preveč, komu bi pa verjetno pasalo biggrin.gif

Shimmy shimmy se mi zdi da imajo, mene zdej ful mika Soft coeur, diši mi stokrat lepše kot pa It's a pleasure treasure. Pa Love bug masažna mi tud zmaga njam.gif
  • 0

#1207 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 17 April 2008 - 09:49 PM

QUOTE(redkvica @ 16. 4. 2008 - 21:06) View Post
Nisem pa zasledila Shimmy shimmy-ja, vprašat ap sem pozabla sad.gif

Shimmy shimmy je takle:IPB Image

Samo v resnici je bele barve s srebrnim shimmrom in bleščicami. Diši pa uau. V torek sem jih še videla...pa Sleepy head tudi spet imajo, ta bo moja naslednja...mi diši mešanica vanilije in sivke.

Če se še jaz uštulim za Wiccy...moja tudi ni imela preveč mentola. Prav ostro je dišala po cimetu.

Frida, kaj ni L Bug ista reč kot Shimmy, kar se tiče bleščic, samo da so tu zlate? (Ista reč, kar se tiče uporabnosti, ne vonj)

• 0

#1208 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 18 April 2008 - 07:10 AM

Klavdija - jaz tud nisem privrženka bleščic, mi grejo na živce, ampak pri Love Bug so mi čist okej, ker so čisto majhne. Res pa je, da se z njim mažem samo po celih rokah, niti slučajno se z LB ne bi masirala po celem telesu.
  • 0

#1209 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 19 April 2008 - 01:49 PM

Klavdija, pa res zdej se ga spomnim po obliki. Milsim, da sploh nisem zaznala vonja pri tej ploščici. cry.gif
  • 0

#1210 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 April 2008 - 05:03 PM

A je katera že naročala preko Lusheve spletne strani? Zdej vidim, da sploh nimajo plačila po povzetju, ampak samo pačilo po predračunu in plačilo s kreditno kartico. Mi lahko ena pove, kako izgleda plačilo po predračunu?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1211 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 05:09 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 4. 2008 - 18:03) View Post
Mi lahko ena pove, kako izgleda plačilo po predračunu?

To pomeni, da pač plačaš prej, kot dobiš paket.
A nič ne piše, kako se to plača? Al nakažeš na tekoči račun (kot npr. pri Aubrey Organics) al kako drugače?

• 0

#1212 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 April 2008 - 05:26 PM

Ja zdej sm naročila in sm dobila mejl, da moram nakazat pač, pa številko njihovega transakcijskega računa in pripis, ki pravi: Pri plačilu se sklicujte na številko 00 99999-00102-99682420. To sklepam, da je sklic pač. hmm.gif Bom jutri šla nakazat, ko mi fant da ninarčke. On časti, 90,79€. Bova mela robe za en čas, sploh jaz. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1213 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 05:29 PM

Ja ja, to je torej plačilo po predračunu, kot sem sklepala. Da pač nakažeš, predno dobiš.
Saj pri Aubrey Organics je tudi to ena izmed možnosti... sem jaz tudi kremo tak plačala.
No, še enkrat čestitke glede nakupa! ;-)

• 0

#1214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 April 2008 - 05:33 PM

BTW, Sympathy For The Skin in It's A Pleasure Treasure sem vzela ravno zaradi tvojih ocen, upam da mi bo oboje všeč. tongue.gif wink.gif
  • 0

#1215 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 05:44 PM

Uf, a res... zdaj pa se počutim nekako, hm, odgovorno za tale nakup. closedeyes.gif
Eh, ti bo všeč. Saj imaš enako izpiljen okus, kot jaz, vendar. closedeyes.gif
  • 0

#1216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 April 2008 - 05:53 PM

Ja, tudi jaz računam na to. =)
  • 0

#1217 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 21 April 2008 - 07:55 PM

Uh Dilema, dej povej kaj si vse naročila smile.gif
Pa za Sympathy ti ne bo žal, kljub črnim pikicam, k si zadnjič pisala, da te to moti. Vsaj zame so popolnoma nemoteče in kr padejo dol enkrat, jih niti na obleki ni...
  • 0

• Guests

Posted 21 April 2008 - 08:58 PM

Eno vprašanje: še nikoli nisem probala tehle masažnih ploščic. Kupila bi eno ali dve, da bi ju uporabljala oba s fantom. No, vprašanje pa je, katere imajo take vonje, da niso izrazito ženski, ampak da so primerni tudi za moške? hmm.gif
Če pa so vonji taki, da so sprejemljivi za oba spola, me pa še zanima, katere so vaše najljubše. Za prvič bi res rada kupila kakšne fajn. smile.gif
Hvala. oops.gif
  • 0

#1219 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 09:58 PM

A bo trpela moškost, ako ne bodo ostro "moške" vonjave? laugh.gif
Mah meni se zdi, da fantje s tem nimajo težav (vsaj moj nima, pa klko vidim, še marsikateri od kolegic) - saj na koncu koncev veliko njim dišijo tudi ženski, sladki vonji... mojemu dišijo vse te masažne ploščice...
Po moje bi še najbolj trpel ob kakšni Fever. Nutts pa je tak lešnikast, kakavast vonj... ta bi mu po moje bil. Ali pa kakšna sivka (Sleepy Head)?
  • 0

• Guests

Posted 21 April 2008 - 10:05 PM

Ne, ne, saj njemu so všeč vonjave eteričnih olj, čokolade itd., samo ko sem recimo brala ocene ploščice Fever (v ustrezni temi), sem se malo ustrašila, da bi se meni ta sigurno zdela presladka, kaj šele pobu. biggrin.gif
Ok, hvala za nasvet. Bom šla čekirat jutri in bom pozorna na Nutts in Sleepy Head.
Je še kakšna, ki je fajn, pa ni pretirano sladkasta? Ker vem, da če jih bom tam preveč prevohavala, na koncu sploh ne bom več nič vohala, tako da rabim ožji izbor. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users