Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1201 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 August 2008 - 04:28 PM

Butaste sanje, čeprav mi je zjutri odlegel, da niso resnične.

In sicer sanjala sem, da so napovedal, da bo konc sveta, da se bodo celine evropa, amerika čist zbrisale iz sveta zato, ker smo že vse tok zasvinjal in zaj**** ostala naj bi samo še antarktika. Ostal nej bi kao nam samo še 2 dni medtem se je pa že začel spreminjat ozračje, tak rdeče-oranžen je bil, težko smo dihal...smotan filing...ta ozračje je bil tud že tok strupen, da te je kar mal omamu in smo bli pol tud vsi zadeti. Ker naj bi ostala še samo antarktika je valda folk hitr začeu pakirat, da bi lahko šli tja...med njimi tud jst, sam sem zelo težko pakirala, ker sem bla tok zadeta (od ozračja), da sem komaj kej vidla in non stop sem po tleh padala, komi sem hodila. down.gif Pa hudo mi je blo, ker sem vidla kok stvari bom mogla pustit v sloveniji, celo hišo, ki bo kmal izbrisana iz obličja...no potem vem, da se mi je nekak uspel spravit s kovčkom na letališče komaj (vmes sem še skoz razmišlala kaj vse sm pozabila tam, ampak pač sem bila tok zadeta, da ni znesl, da bi vse spakirala). Pol je pa na letališču en tip reku, da itak brezveze vse, da tud na antarktiki ne bomo preživel, ker nimamo osnovnih pogojev, nobenih trgovin oz. nobene civilizacije sploh pa še antarktika se naj bi tud kmal okužla tega zasvinjanega ozračja....ne vem več kaj je bilo potem ali smo sploh do tja pršli ali smo se kar udal v usodo, ker sm se zbudila. hmm.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1202 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 August 2008 - 05:34 PM

Hja, Emily. Me ne bi čudil, če bo res enkrat tako ozračje pa to... ermm.gif

hehe...js sm mela pa dobre sanje dones...Sanjala sem, da sva s fantom seksala na tleh v moji sobi... oops.gif oops.gif tongue.gif Ha! Potem so pa naši uletel. Sam je blo "glavno" že mim. biggrin.gif tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1203 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 August 2008 - 06:02 PM

Čefurji so mi ukradli belo krzneno jakno. Pol je pa en reku :"Jo bom daL svoji pićki!" huh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1204 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 25 August 2008 - 04:19 PM

dans sm sanjala,da sm noseča in da bom imela dvojčke. blink.gif hmm.gif

lp
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#1205 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 August 2008 - 08:20 PM

da se mi je brat utopil, pa da sm mu hotla dat umetno dihanje, pol je pa pršla njegova bivša prfoksa za fizko, pa mu je ona pol dala umetno dihanje ampak je useen umru cry1.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1206 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 August 2008 - 09:13 PM

Bili smo v neki džungli, pot je prečkal en krokodil. Ostali so lahko šli mimo normalno, mene je pa hotel napast, me lovil.. Dvakrat sem prijela njegov gobec pa dala čeljusti narazen in obakrat me je na koncu malo ugriznil.. Lovil me je pa povsod, pa sredi đungle je bil potem kar nekakšen raziskovalni laboratorij, ker so hoteli vedet a je prišel od drugod ali je bil tam že prej (krokodil). In bil je alergičen na sadje. No, na koncu sem mu pobegnila, ampak za komaj, komaj. Spala sem pa s temi sanjami skoraj do pol 12ih danes. Ponavadi se vedno prej zbudim. huh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1207 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 11 September 2008 - 07:31 AM

Da sem sexala z Ben Afflecom.

Škoda da sem se zbudila, bilo je sanjsko! tongue.gif
  • 0

#1208 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 13 September 2008 - 03:29 PM

Sanjala sem , da so hišo ki jo imam ogladano eni kupili in jo predelali v tako bolj fino restavracijo.Sej so jo kr lepo prevredili sam js imam namen živet tam ne pa da bi bila tam restavracija in potem sem v sanjah vse ljudi k so bli tam grdo gledala in bila zoperna. Morasto vglavnem laugh.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1209 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 September 2008 - 08:29 PM

Prejšnjo noč sem sanjala, da me je sosed osvaju. Oziroma sva se neki zafrkavala samo meni ni blo, ker imam svojega lubija. tongue.gif smile.gif
Današnjo noč pa se mi je sanjalo najprej, da je stara mama umrla. In sem jo jaz našla. Umrla je kao tik pred tem, ko sem jo jaz našla, ampak je bla vsa modra pa zabuhla v obraz. Grozno, res... ermm.gif huh.gif
Drugi del pa sem sanjala, da je bila vojna. Oči je bil neki proti nam tud in smo se skrival. Jaz, moj fant, kolegica in njen fant pa tko. Pa neki smo se skrival pa kr ven smo šli lahko (jaz sem šla čist normalno na šiht, edino to, da sem skoraj pozabila it in sem zamudila 3 ure) in potem smo nazaj prišli, ker smo pač bili ugrabljeni. Grozno, zmedeno in malo smešno obenem. biggrin.gif Razen prvi del. Še zdaj sem čisto šokirana nad tistim mrtvim izrazom... cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1210 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 September 2008 - 02:35 PM

Sanjala sem da sem bila na neki keskurziji in sem sedela nekje na enem placu malo sličnem Metelkovi, oz. kranjskemu Bazenu. Pa Peče se je vsedel zraven pa me nekaj pecal oops.gif . That is - mlajša in bolj hot verzija Pečeta, v živo je bistveno manj dober, oz. "not my type".

Je blo pa super bit z njim blush2.gif ...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1211 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 September 2008 - 11:19 PM

Joj sem mela mal moro in se zbudila ful izčrpana, sj baje te res nočne more izčrpajo, se zbudiš zmatran.

Je pa blo tko, da sm sanjala, da je moja sestrična k je na horsu pršla povedat da je povrgla končno in to je to. Joj kok morbidno, no. Zgledala je pa taka / , grozna.
Potem grem v sanjah do fanta, mu to povem, in vidim da je on tud zadet in ga vprašam na čem je, in mi odgovoru, da je na morju in zraven z rokami ''zagruva'' laugh.gif in jaz njemu pa na čem si, kaj si vzel, ah sam mal gob huh.gif
Bli smo očitno na žuru ker je enmu ukradel denarnco s katere je izmaknu denar, denarnico pa men podtaknu v žep od halje. rolleyes.gif
Krasne sanje, lol.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1212 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 September 2008 - 06:17 AM

Celo jutri sem sanjala, kako sem prijateljica s Katarino Srebotnik in kako igrava tenis. (je pa drugače moja soseda in jo vsake toliko vidim in po moje od tu njena slika v glavi).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1213 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 September 2008 - 07:34 AM

Jaz pa vsako noč sanjam in je zraven glasbena podlaga, ki sem jo slišala v enem filmu. Skoraj vse moje sanje se zaključijo s to melodijo, za katero pa ne vem od kje je pobrana.

It is driving me CRAAAAAAAAZYYYYYYYY!!!! ermm.gif mad2.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1214 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 23 September 2008 - 12:13 PM

...
  • 0

#1215 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 September 2008 - 12:20 PM

Jz sm pa sanaja- zdj že drugič huh.gif da sm umorila človeka.
Dans sem 2 ubila v neki hotelski sobi nekje v Aziji in potem cel potek sanj se je odvijal Taaakooo v živo, da sem kalkulirala, kdo me je vidu, kje so odtisi, spomnila sem se, da nisem na recepciji podala pravega imena in priimka, lastnik pa me sploh ni mel časa videt, tko, da sm bla mal pomirjena. Samo to so ble res tko žive sanje, da me je blo strah aresta, na jok mi je šlo, bežala sem...
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1216 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 14 October 2008 - 07:48 PM

sanjala sem, da sem nekoga poljubila (enga znanca) ... in v bistvu je blo zlo fajn vse, razen tega, da sem mela skos nekak v glavi, da je on C. - enostavno sem si tok želela njegove bližine, da se mi je nekak realnost pomešala :S. ko se je slika malo zjasnila, mi je blo neizmerno hudo in sem bila vsa živčna ... razmišljala, a naj to obdržim zase al nej povem c.-ju pa vse skupej zamočim ... ker v bistvu sem ga "prevarala" z "njim", do unga 2. mi itak ni bilo ...

moje sanje majo čedalje manj smisla (kot da so ga kdaj imele laugh.gif ). :weirdo:
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1217 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 October 2008 - 11:26 AM

Danes sem imela ful zmedene sanje. Spomnim se samo tega, da me je kolegica barvala in strigla, pa mi je nardila ful luškano paževsko čupo in me pobarvala na res lepo platinasto blond (nič rumeno), ampak meni fuuuuul ni pasalo in sem bla cela nesrečna, prav jokala sem se čist histerično in nisem mogla nehat. laugh.gif Skos sem samo ponavljala, kako pogrešam svoje dolge rjave lase in sem bla čist iz sebe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1218 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 November 2008 - 08:56 PM

Poba. Topless. oops.gif Pa napovedala sem mu skoraj do potankosti današnji dan. Imel je tekmo, pa se mi je sanjalo točno da zmaga, in točen rezultat. biggrin.gif Faaaak. Kr nisem mogla vrjet.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1219 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 08 November 2008 - 09:35 PM

Lado Bizovičar me je na zmenk povabu... fakof... a sm se mogla zbudit?!?!?!? blink.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1220 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 November 2008 - 01:00 PM

Celo noč sem sanjala o tem kako sem kupovala rumen pulover z motivom pikapolonice na listu detelje. laugh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users