Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1201 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 15 June 2022 - 06:32 AM

Sledite kaj dogajanju okoli reklame Sanje Grohar za njeno kozmetiko?

• 0

#1202 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 15 June 2022 - 06:33 AM

Ne glih, sem videla da je Maša Muster imela nekaj. Kaj je fora?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1203 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 15 June 2022 - 08:11 AM

Ja, sem.
Bolano pac. Sanja je najmanj pol pismena. Ciljna publika, ki si jo je izbrala za prodajo svojega produkta je seveda siroka in se kako obstojeca. Da pa reklamira svoj sampon za potenciranje travm nekoga in naredi tak oglas v 21stoletju...
Mislim, meni je zadeva glupa, zenskam, ki mislijo, da morajo biti lepe za druge pa najbrz sveti gral...
Verjamem da tega ne bi kupila mamica, ki je vceraj prisla na zakljucek v vrtcu v kratkih hlacah, kosmata pod pajsko in z dlakami na nogah za plest kite. Respect. Drugace ful urejena in lustna punca, sam ocitno nje dlake ne motijo, pa jih ne odstranjuje samo zato ker druzba tako hoce.torej dela v skladu s tem, kar je njej ok.
Sama priznam da se ne bi brila ce ne bi bilo "tako prav". Vsaj po nogah ne, spodaj pa pod pajsko pa ja ker me iskreno moti in svicam in smrdim in je neprijetno.
Imam se dela na tem podrocju....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1204 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 15 June 2022 - 10:30 AM

Ne, je ne spremljam in ne vem, kaj se dogaja. Bom šla pogledat. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1205 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 15 June 2022 - 10:40 AM

Ne najdem oglasa, sem pogledala storyje od Maše, pa tudi feedback od Sanje. A to je njo kao zapustil tip? Sicer pa bedna je, ampak bedna je bila ze brez tega.
  • 0

#1206 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 15 June 2022 - 10:48 AM

Nimam pojma, za kaj gre in me niti ne zanima, mi je pa ta Masa skrajno antipaticna. Sem videla, koliko storyjev je naklofala in zaprla.

Pa se en splosen komentar: Folk ima cisto prevec casa v zivljenju in se ukvarja z neumnostmi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1207 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 15 June 2022 - 10:59 AM

Jaz pa rada spremljam Mašo. Je eden redkih profilov, ki ima globino.

Gre se za en Tik Tok video, ki je oglas za kozmetiko Lepa, katere ustanoviteljica je Sanja Grohar. Površinsko sporočilo oglasa pa je, da kupi to kozmetiko, če nočeš, da gre mož z varuško.

• 0

#1208 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 15 June 2022 - 11:31 AM

Svašta. Men se bere kot neke najstniške neumnosti, haha.
  • 0

#1209 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 15 June 2022 - 11:34 AM

Btw vceraj je bila super polna luna in je tudi na IG konkretno metalo ljudi.

Mislim, da bi se morali tudi tisti zamisliti, ki na to nasedajo in v to verjamejo in kupujejo, in prevzeti del odgovornosti. Zakaj bi bil advokat za tiste, ki ne vejo, da je 2022. Ali za tiste, ki kupujejo od Groharce :o Naj, ane.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1210 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 15 June 2022 - 11:34 AM

Aja, to je. Jaz nisem nič videla, samo, da ima neke fotke neke svoje kozmetike, naprej nisem niti gledala.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1211 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 15 June 2022 - 11:47 AM

Svašta. Men se bere kot neke najstniške neumnosti, haha.

Ja. Mogoče se še ne zavedaš, ampak ko bo enkrat Katja tako daleč, da bo želela uporabljati socialna omrežja, bo to mogoče tudi za tebe postalo kaj več kot najstniška neumnost. Pa mogoče Katja niti ne bo nasledla takim foram, ker se mi ne zdi tak tip, ampak za deklice, ki so sicer manj samozavestne in hitro padejo pod vpliv socialnih omrežij, so pa te zadeve kar težke. Pomen videza, da se urejamo za druge itd...

• 0

#1212 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 15 June 2022 - 11:49 AM

Ja Barbarina se kar strinjam, se mi na sploh zdi,da smo malo obcutljive na to temo, sploh kose zacno telesa enkrat spreminjat je to vcasih tezko sprejet. Tu se mi sicer zdi da smo vseeno starsi zgled, da so mediji samo en vidik tega, ampak se mi zdi na mestu,da se govori o tem.

Poleg tega, ni nujno, da je tvoj otrok tisti,ki nanjga to vpliva, je pa mogoce pomembno, kako reagira ko je nekdo drug v stiski zaradi svojega videza? Ali pa zlorabe, ker sem vceraj dobila malce obcutek, da se ti je zdelo da pretiravam 😁 a se mu zdi mozno, da se je to nekomu res zgodilo, ce se mu zaupa, ali ima sporocilo, da je to nekaj kar se pri nas ne dogaja...
  • 0

#1213 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 15 June 2022 - 12:12 PM

Ja, imata prav, jaz na to še ne gledam toliko s tega vidika, kako bo to vplivalo na otroka. 

• 0

#1214 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 15 June 2022 - 12:28 PM

Kar ni ok, je to, da naslavlja ženske, ki so nezadovoljne s sabo. In bodo potem rešile to težavo s to kozmetiko.

O pravopisu pa sploh ne bi.

• 0

#1215 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 15 June 2022 - 12:30 PM

O šit, no, kakšen pristop, no comment. 

• 0

#1216 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 15 June 2022 - 12:36 PM

Sem sla zdaj se enkrat pofirbcat, saj ne mores no good vibes only in potem serija izgovorov, zakaj se ji je to zdelo ok in da sama nikoli ni urejena zaradi drugih pa da je bila vse skup fora al kaj 😁 skratka res nima punca vseh pik, pa da sploh postavlja sebe kot bivso miss pri 30+ za referenco,ko pa nam je vsem jasno, da niti od dalec ni to niti ciljna publika niti ...nič.
  • 0

#1217 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 June 2022 - 12:36 PM

Mene ta polpismenost instagramuš pod pretvezo, da se na ta način ustvarja sproščen prostor, kjer je kao vse po domače, TAKO moti. Nevem, nemorem, zdj, usaj. Ali uporaba slabe angleščine, whyyyyyyyy. Vsakič, ko slišim Petro Parovel in ČALK (chalk), mi zakrvavijo ušesa.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1218 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 15 June 2022 - 12:37 PM

Hahaha, pri meni tudi vsi izgubijo pike, takoj ko se pokaže kaj takega.
  • 0

#1219 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 15 June 2022 - 12:51 PM

Meni sicer ne zaradi same slovnice ampak res zaradi te narejenosti, neke kvazi infantilnosti ki jo ustvarjajo na svojih profilih, ker ciljna publika teh babur so najstnice in mlajse zenske s slabsim dometom, oz.prav od njih najvec potegnejo in s temi forami po mojem mnenju prav nanje sicajo. Prav tako mi hitro dvigne zelodec,ko vidim oglas,ki apelira na hormonov polne nosecnice in mamice 😁
  • 0

#1220 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 15 June 2022 - 12:58 PM

Mhm. Torej vsi od Mali zakladi in Hajdi. :D

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users