Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1201 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 June 2008 - 09:26 PM

Saj bom pustila, da prerastejo. Blond pa ne bom več nikoli, pač mi ni usojeno tongue.gif Zakaj pa si zakrila obraz na sliki? Lasje mi zgledajo izsušeni hmm.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1202 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 June 2008 - 09:36 PM

Zakrila sem zato, ker je to ona znana plejbojeva zajčica Kendra, ki mi je tako strahotno grda, da sem raje zakrila faco. Lasje so pa dokaj zjebani, jap.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1203 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 June 2008 - 09:40 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 6. 2008 - 22:36) View Post

Zakrila sem zato, ker je to ona znana plejbojeva zajčica Kendra, lol1.gif ki mi je tako strahotno grda, da sem raje zakrila faco. Lasje so pa dokaj zjebani, jap.

• 0

#1204 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 June 2008 - 09:44 PM

Sade, samo zate Kendra Wilkinson, plejbojeva zajčica, Hafnerjeva punca in zvezda reality showa, v svoji žareči lepoti:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1205 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 June 2008 - 09:45 PM

Aja, saj tota pa ve, kera je! Izbrala si pa tudi najgršo sliko biggrin.gif Saj drugače ni taak grda.
  • 0

#1206 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 June 2008 - 09:47 PM

Meni ima noro dober štel ( http://images.grindt...72/58472_20.jpg ) ampak v faco mi je res grda - ko je na kakih ful retuširanih slikah je v redu, ampak ko jo snemajo res od blizu, je pa vsaj meni strahotna in ful plastično zategnen nasmešek ima.
  • 0

#1207 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 June 2008 - 09:52 PM

Meni je od treh The zajčic, ona nekak najbolj normalna in najmanj lutkasta. Je pa precej neposrečena na slikah, čeprav tudi v živo ziher ni oh in sploh.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1208 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 12 June 2008 - 09:34 PM

Kaj je proti izpadanju las? za prjatlco me zanima, prav, da ji ful izpadajo.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1209 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 June 2008 - 09:50 PM

Najbolj hvalijo Revlon Professional in Vichy. Za Revlonovega sem jaz slišala, da je ful dober, ima kao neke breakthrough učinkovine, kolekcija pa vsebuje šampon, dnevni tonik in intenzivne kapsule. Tle si lahko pogledaš:

http://www.revlonpro...tihairloss.html

Cene mislim, da so zmerne - šampon je pomoje ene 8€, tonik kakšnih 10€, ampule pa so verjetno dražje, a se ji pomoje splača vložit nekaj denarja v take zadeve.
  • 0

#1210 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 June 2008 - 07:20 AM

Šampon je 7, tonik je 12, kapsule pa 21 evrčkov (12 kapsul) biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1211 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 13 June 2008 - 08:03 AM

hvala vama! ji bom posredovala info. kje pa se to kupi pr nas?
  • 0

IPB Image

#1212 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 June 2008 - 08:53 AM

Lahko da imajo v kakih salonih, kjer prodajajo Revlon, drugače pa imajo v Studiu Ma v Kranju.

Stran.

• 0
Why so serious?

#1213 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 13 June 2008 - 09:01 AM

na teli strani nism prov posebej revlona najdla. v studiu ma drgač ne prodajajo tko osebam, sam frizerskim salonom, edin če prdeš kao te akcije iskat, ker te obravnavajo kukr da si prek neta naroču. keri saloni na gorenjskem al pa v lj pa majo revlon?
  • 0

IPB Image

#1214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 June 2008 - 09:39 AM

Misliš, da se ne bi dalo v studiu MA naročit? Vedno se oglasi ena ful prijazna ženska in pomoje se da vse zmenit, telefonska pa je 04 / 23 67 600. Jaz mislim, da bi se splačalo vsaj poklicat, v najslabšem primeru imajo vsaj informacije, kateri saloni držijo Revlon Professional.
  • 0

#1215 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 13 June 2008 - 09:45 AM

Moji mami je najbolj pomagal Fitoval šampon in kapsule.
  • 0

#1216 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 June 2008 - 09:48 AM

Js sem enkrat klicala in je en prijazen fant mi reku da se da...sem hotla en sprejček in mi je bil pripravlen vse sestavine dol prebrat biggrin.gif Sej so ful prijazni...pokliči, pa če ne drugo vprašaj po katerih salonih so to naročili da veš kam it iskat.
  • 0
Why so serious?

#1217 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 June 2008 - 09:53 AM

Ja, jaz sem tudi zihr, da pošljejo posamezniku na dom praktično karkoli, ne samo tisto, kar je trenutno v akciji. Res so prijazni, tako dober odnos do strank imajo redko kje.
  • 0

#1218 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 13 June 2008 - 09:53 AM

aja, ok biggrin.gif na to nism pomislna, jz sm šla nazadnje kr tja tongue.gif in so bli mal presenečeni, kr niso vedl kva tm delam, ena ženska me je zmeden sprašvala če sm iz kakšnega friz. salona biggrin.gif
no bom povedala prjatlci, pa se bo poj ona naprej odločila.
  • 0

IPB Image

#1219 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 13 June 2008 - 09:56 AM

Meni lasje še sreči ne izpadajo ful, ima pa mama obupne probleme. Zdej je rekla, da bo spet kupila fitoval. Prejšnjič ji je pomagal. Je cenovno ugoden tko, da bo najprej s tem poizkusla in če ne bo šlo drugače bo jedla b-kompleks. Temu se pa ona ful izogiba, ker baje povzroča grozno lakoto in se boji zredit smile.gif .
  • 0

#1220 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 June 2008 - 10:02 AM

Kot prehransko dopolnilo je po mojem mnenju boljši Perfectil, vsebuje poleg vitaminov še pomembne minerale, itd. Fitoval Plus (rumena pakunga) res ni slab, ampak meni ni všeč to, da pusti nekam motne lase, to mene ful moti. Pri Revlonu mi je všeč to, da njihovi šamponi nardijo krasne lase, pa tisti tonik mi je všeč, ker si ga lahko vsak dan špricaš na lasišče, tudi kasneje za vzdrževanje stanja, da ni treba skos imet kapsul (z njimi narediš samo eno kuro).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users