SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 03 September 2012 - 12:14 PM
ampak izvedba pa je porazna in komična. Če boš pogledala, me resnično zanima tvoje mnenje. Jaz sem bila
kar precej razočarana, fant pa se mi je smejal, da sem se spravila kaj tako bedastega v kino gledat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 September 2012 - 12:16 PM

Dobila sem pa eno srednjo žalost, čeprav so mi bili nekateri elementi in zamislice všeč (oziroma so obetale, niso bile pa izpeljane tako, da bi me zadovoljile).
Dam mu slabo 5/10,
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 September 2012 - 04:22 AM
njihovih prav tako kultnih likov, pa če veš, kaj lahko pričakuješ in kaj so hoteli s tem filmom dosečti - dobro akcijo, nič
hude filozofije, nekaj parodije.
The Dark Knight Rises mi je isto tako minil kot šus - dobra zgodba, efekti, vse na visokem nivoju, ni kaj dosti za očitati.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 September 2012 - 07:53 AM
in je res fenomenalen film - čisti poklon vsem pravim streljačinam. Ob prvi priliki pogledam še dvojko. Edino razočarana sem bila, da Arnie ni imel večje vloge (je bila pa z njim najboljša fora - režala sem se ko ubrisana).
Včeraj pogledala Terminatorja - ene 10ič. Še vedno mi je zakon!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 September 2012 - 11:29 AM
The Expendables 2 so mi bili mega! Sploh humor. Preprosto ti ne morejo biti slabi, če si oboževalec kultnih akcij in njihovih prav tako kultnih likov,
pa če veš, kaj lahko pričakuješ in kaj so hoteli s tem filmom dosečti - dobro akcijo, nič hude filozofije, nekaj parodije.
The Dark Knight Rises mi je isto tako minil kot šus - dobra zgodba, efekti, vse na visokem nivoju, ni kaj dosti za očitati.
To pa je bil uspešen filmski dan!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 September 2012 - 06:04 PM
Posted 10 September 2012 - 09:47 AM
V prvo deseterico so se med drugimi uvrstili tudi Borat, Ameriška pita in Brianovo življenje.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 10 September 2012 - 02:19 PM
in mi je bil precej simpatičen, čeprav sem zaradi igralske zasedbe, več pričakovala
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 September 2012 - 07:26 PM
A je gledala katera The Cabin in The Woods?
Meni je bil to eden tistih 'WTF' filmov. Kar nekaj vse skupaj.
Gledala sem tudi The Dark Shadows. Tipičen 'Burton' film, fanom priporočam ogled.
Je sicer precej predvidljiv, ampak so igralci super odigrali svoje vloge. Sploh Johnny Depp, njegova maska, mimika, odličen je!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 October 2012 - 11:49 AM

Posted 04 October 2012 - 11:02 PM
Film je lep, vzdušje je čudovito. Vedno bolj vidim da me dosti bolj navdušujejo neholivudski filmi, pa tudi filmi posneti z nižjim proračunom. Sicer me ni tako navdušil kot Kinky, je pa glasba res noro dobra in sem si že snela vse pesmi. Jih vsak dan poslušam. Priporočam ogled, ne dam mu pa desetke, ker mi nekaj manjka, pa ne vem točno kaj.
Spoiler : jaz sem ves čas mislila da bosta na koncu skupaj. Tam na hribu mu reče da ga ljubi.

Posted 05 October 2012 - 07:15 AM

Film je bil posnet s proračunom cca 150 tisoč evrov, kar ni nič v primerjavi z nekaterimi drugimi, predvsem holivudskimi, filmi.

Verjamem ja, mi je pa všeč, da te je navdušila glasba, ki ta film odlično dopolnjuje. Film vsaka gleda z drugačnimi očmi,
in smo si različne karakterno .... tako da mi je povsem jasno, da mu ne bi vse dale čiste 10ke kot jaz.

da v njem vidite neko dodano vrednost, me zelo veseli.
Tudi konec mi je bil všeč, ker je bil realen. Si opazila, da ni bil preveden tisti stavek?

Pesmi pa tudi jaz že 14 dni poslušam vsak dan.

Posted 05 October 2012 - 08:55 AM
Konec je res realen ja, škoda samo da se zaključi tako strogo. Čeprav spet, če bi bilo vse srečno, bi bilo spet holivudsko. Najbrž je prav da je tako.
Sem pa opazila da ni preveden stavek ja, jaz sem ga razumela ker je rekla tebe. Ampak spet, omejena skupina gledalcev potem to razume in meni se zdi vseeno pomemben dodatek filmu.

Posted 07 October 2012 - 02:04 PM

Posted 07 October 2012 - 03:07 PM
Kinky, si vedela da sta bila glava igralca filma Once dejansko par v času snemanja filma? Razšla sta se leta 2009.
Ja, sem prebrala. Je morala biti pa velika starostna razlika med njima (nisem šla računat, ampak se mi zdi).

16 let razlike sta.

Edited by Kinky, 07 October 2012 - 03:36 PM.
Posted 07 October 2012 - 03:21 PM
Moti me, ker nam niso ponudili nobenega vpogleda v različna območja.
Več boš izvedela, če prebereš knjige (predvsem v drugi je lepo opisano kaj pridelujejo v posameznih območjih).
Četudi je mladinska literatura, sploh niso slabe.

Priporočam vsem, ki vam gre ob gledanju sage Somrak malce na bruhanje.
HAHAHA

Posted 07 October 2012 - 05:45 PM

Posted 07 October 2012 - 06:30 PM

Posted 07 October 2012 - 06:55 PM

Posted 07 October 2012 - 07:03 PM
Ja, sem prebrala. Je morala biti pa velika starostna razlika med njima (nisem šla računat, ampak se mi zdi).
16 let razlike sta.
Sploh si ne bi mislila, ona mi izgleda starejša, kot je, on pa mlajši.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users