Krema / serum za obraz
Posted 24 July 2009 - 05:59 PM

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 07 August 2009 - 01:57 AM
Zanimajo me vaša mnenja o tem ker ni neki poceni špas .. bi pa probala ker sem že čisto obupana glede moje kože res.
Posted 10 August 2009 - 02:08 PM
Nikar se ne prenagli, ker to skoraj zagotovo ne bo dobro investiran denar.
Deodorant, radira mozolje, puca zobe inšestodrugihfunkcij se sliši, no ne samo sliši, JE zelo za lase privlečeno, mar ne?

Še enkrat, si bila že kdaj na čiščenju pri kozmetičarki?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 August 2009 - 10:11 PM

Mi je eno kremo za mozolje priporočala .. pa sem dala sem sestavine ocenit .. in je bla tak mastna (nisem navedla točno zakaj se uporablja) da je Dilema mislila da je kaka zadeva za lase.

Posted 11 August 2009 - 07:51 PM
Aja, škoda

Zato pa se moraš prej pozanimat in preverit izkušnje drugih!

Jaz sicer še nisem bila pri nobeni, a v kratkem načrtujem obisk pri eni, za katero sem ziher, da bo delala tako kot je treba. To pa seveda stane več.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 August 2009 - 02:11 PM
Pa zanima me še na podlagi česa si se odločla za ta salon
Posted 13 August 2009 - 01:32 PM
Gre samo za to, da uniči skoraj 100% bakterij. Samsung je to patentiral. Na podlagi te tehnologije sedaj delajo belo tehniko. Ni pa še dokazano, da ni škodljivo človeku.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 August 2009 - 01:50 PM
Posted 26 August 2009 - 07:06 PM
Posted 26 August 2009 - 07:55 PM

Posted 03 October 2009 - 02:41 PM
Posted 03 October 2009 - 07:35 PM
Krema je konkretno mastna, tako da jo bom jaz uporabljala zgolj ene 2x na teden pred spanjem, jo pa baje stranke ful hvalijo, vsaj tako je rekla ženska v Sanolaborju.
Posted 03 October 2009 - 10:48 PM

Posted 04 October 2009 - 01:37 AM
Jaz sem danes kupila Grenifit hidratantno kremo za obraz. Vsebuje ekstrakt grenivkinih pešk, ki ima močne antibakterijske lastnosti in se ga priporoča pri negi problematične, nečiste kože.
Krema je konkretno mastna, tako da jo bom jaz uporabljala zgolj ene 2x na teden pred spanjem, jo pa baje stranke ful hvalijo, vsaj tako je rekla ženska v Sanolaborju.
kako je lah krema konkretno mastna, če je za nego nečiste kože, a so to potem ta nekodogena olja al kako?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 October 2009 - 08:27 AM
Posted 04 October 2009 - 08:39 AM
Men so fejst všeč, piše da so naravne precej (samo vemo kako je to danes) in me zanima če katera zna kej povedat s prve roke, al pač grem pisat sestavine?
Posted 04 October 2009 - 12:32 PM
Jaz uporabljam Cliniquov DDMG, različico za normalno do mešano kožo, ki pa mi je za zdaj premalo in iščem kakšno rahlo bogatejšo kremo, mi lahko katera kaj predlaga? Morda Alverde Aloe Vera fluid?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 October 2009 - 02:38 PM
Mene pa sam zanima kaj si mislite o Dr. Scheller proizvodih in kremah?
Men so fejst všeč, piše da so naravne precej (samo vemo kako je to danes) in me zanima če katera zna kej povedat s prve roke, al pač grem pisat sestavine?
Scheller je meni ok, ima sicer nekaj naravnih stvari notri, a se jaz kaj preveč ne oziram na to. So pa nekaj sortiment spreminjali, tako da ne vem kakšne so kaj nove stvari.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 04 October 2009 - 02:46 PM
Za ostale kreme pa ne vem. Moja mami ma tisto proti gubam in ji je tud všeč, se hitro vpije, ne pusti mastnega filinga.
Celia, prek neta se da dobit serum še ceneje, na strawberry.net je nekej evrov manj.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users