Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1201 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 December 2011 - 11:48 AM

Za ta timeline sploh nisem vedela, dokler nisem tukaj prebrala. Da se ne bom potem kaj zajebavala z brisanjem in urejanjem, sem vse že zdaj uredila. Včeraj sem kar ene par ur brisala prijatelje, ker je ful komplicirano ratalo in te stalno meče na začetek, ko enega zbrišeš in osvežuje se ti stran... Kriza. Sem bila kar stroga pri brisanju in sem tudi nekatere zbrisala, ko jih kdo drug ne bi... Samo meni se je prav zdelo. Mislim, da sm jih 80 vsega skupaj zbrisala in zdaj je številka samo 219 smile.gif
FB mi ni ravno za zbrisat, sem pa veliko stvari zbrisala, ker tisti, ki me pozna, ve tudi 100 drugih stvari okoli, ne pa da s FBja izve določene stvari o meni. Tudi nič več statusov ne pišem, mogoče samo kdaj kakšen link od muske, ampak še to bom zdaj omejila. Imela ga bom le še kot kontakt.
  • 0

#1202 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 December 2011 - 11:51 AM

Jaaa, jaz sem bila tako razp* zaradi tega novega sistema! Sem potem reševala tako, da sem šla po seznamu in jih odpirala v zavihkih, in potem po eno rundo zbrisala (npr 20-30 naenkrat).
  • 0

#1203 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 19 December 2011 - 12:03 PM

V Timeline-u bodo tudi tiste stvari, ki si jih napisal na nek drug zid?

Meni je res čudno... Jaz takoj pridem do leta 2008, sploh ne vem kam so vse objave izginile. Pa sploh nisem nikoli pobrisala zidu (vsaj ne, da se spomnim).

Zdaj vidim, da se temu reče ČASOVNICA biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1204 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 December 2011 - 12:22 PM

jaz mam celih 46 ljudi, če pa ti berejo kar pišem, mi je pa vseeno.
Pa še to jih imam par tako nastavljenih, da vidijo samo tri podtke več, kot če sploh ne bi bili prijatelji.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1205 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 19 December 2011 - 03:55 PM

Mene si pa pobrisala vidim.

Ma meni ta timeline ni napačen, lepo zgleda če nič drugega smile.gif
  • 0

#1206 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 19 December 2011 - 04:13 PM

Men tud kar kul zgleda, in tud neki folka sm dol zbrisala, ker jih itak samo na videz poznam. Imam jih pa še vedno prek 700. Veliko je sicer teh organizacij, trgovin in lokalov, ampak sem pa dost folka spoznala v lokalu kjer sem delala in se z njimi dejansko pogovarjala.

Jaz imam samo 27 članic tega foruma dodanih na fb. Fluffy sem že nevemkdaj dodala, pa me noče sprejeti biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1207 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 December 2011 - 05:07 PM

Ja, sem zbrisala vse čudovite.
Saj se tu družimo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1208 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 19 December 2011 - 05:29 PM

Sej nisem rabila pojasnila, samo opazila sem smile.gif. Jaz vsake toliko delam čistko, spravim na 200, pa jih imam potem hitro spet okrog 300. Očitno mi je ta cifra prav namenjena smile.gif
  • 0

#1209 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 December 2011 - 08:16 PM

Kje lahko naštimam timeline? Klikam in klikam in ne najdem opcije.
  • 0

#1210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 December 2011 - 08:21 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 12. 2011 - 19:54) View Post

Na FBju v iskalnik vpiši 'timeline', klikneš gor in si ga tako naštimaš.

;)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1211 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 December 2011 - 08:25 PM

To sm že naredila in me vrže kar nekam na eno aplikacijo čudno... kr neki. zato mi ni bilo jasno.
Bom še poskušala, drugač pa hvala za nasvet.
  • 0

#1212 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 December 2011 - 08:28 PM

Ja, saj te vrže na aplikacijo. Potem daš puščico za naprej in mislim, da se ti bi že moral pojaviti
tvoj profil v TL verziji.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1213 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 December 2011 - 08:32 PM

Ej joj no, to se mi VEDNO zgodi - tam nekaj čaram in mi pač ne gre, pol pa pridem sem, vprašam in istočasno z odgovorom ugotovim kako se kej nardi. rolleyes.gif Izpadem pa bebo.
Hvala fuL. wink.gif
  • 0

#1214 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 December 2011 - 08:36 PM

Glavno, da dela! Uspešno krmarjenje po prečudovitem TL!

• 0

#1215 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 December 2011 - 08:41 PM

Že raziskujem, je kr kul.
  • 0

#1216 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 December 2011 - 08:42 PM

ko je na delu Čudovita.si power, ni nikol nihče bebo, a prou? wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1217 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 December 2011 - 08:57 PM

Ja ane, kdor vpraša je sam 5 minut neumen... smile.gif

• 0

#1218 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 28 December 2011 - 04:23 PM

Kaj je zdaj s Timeline-om, a ni bilo rečeno, da ga po 22. vsi dobimo? Očitno je opcijski.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1219 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 December 2011 - 04:36 PM

Ne, dobiš ga en teden po tem, ko si ga naštimaš, očitno je tista, ki je to trdila, storila to 15. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1220 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 December 2011 - 04:39 PM

Ne, je pisalo, da bo po 23. za vse, sem tudi jaz videla. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users