Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 17 August 2008 - 07:24 AM
Posted 17 August 2008 - 08:15 AM
No za moje pojme The Dark Knight absolutno povozi vse ostale Batmane do sedaj, se sploh pa predhodnika Batman Begins, ki me ni niti malo navdusil. Je pa res, da je temu Batmanu slavo prinesel Heath Ledger in noben drugi. Se najmanj pa Christian Bale. Bi prej rekel, da so se celo bolje oddigrali svoje vloge Michael Cain in Morgan Freeman. Pa tudi Aaron Eckhart.
No meni je ta film bil res vrhunec-vrhuncov. Absolutna cista desetka.
Posted 17 August 2008 - 08:39 AM
Je pa res, da je temu Batmanu slavo prinesel Heath Ledger in noben drugi.
Agree. Dasiravno sem veliiiik Christian Bale fan se tukaj strinjam s tabo. Brez Jokerja bi film bil....khm khm....povprečen.
Oakland Rider, pač vsak ima svoje mnenje, kajneda?
Pa ne škodi če še malo argumentiraš svojo oceno. Jaz sem jasno napisala zakaj mi je slabši od Batman Begins in stojim za tem, odločno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 August 2008 - 08:56 AM
Men je bil Batman Begins tut boljši, dost boljši.
Posted 17 August 2008 - 10:07 AM
1. Heath Ledger je bil in mi je eden izmed najbolsih filmskih igralcev nasploh. Ze dolgo ga spremljam.
2. Sem bolj pristas Jokerja kot Batmana.
3. Heath Ledger bi bil nedvomno kovan v zelo visoko zvezdo tudi, ce bi se zivel naprej. Njegov talent se je se komaj razvijal. To so potrdili stevilni hollywoodski zvezdniki med drugim tudi najvecji kot so Jack Nicholson in Robert De Niro. Ne pozabit, da je umrl komaj 28 let star.
4. No to z 11 letnicami nimam blage veze, ce hodijo vrescat v kino. Konec koncov me niti ne zanima.
5. Christian Bale je bil meni absolutno boljsi v vlogi Ameriskega Psiha. Drugace mi igralec ni simpaticen.
6. Da je film na prestolu imdbja pa moras vsekakor razumeti, ker film pac podira vse svetovne rekorde po vrsti. 11 letnic je pa ogromno na tem svetu. Jbga.
7. Batman Begins je spet film za sebe. Ne mores ti primerjat ta dva filma, ker sta cist za sebe. Ze po sami zgodbi. Je res, da Begins zelo lepo prikaze popoln zacetek Batmanove zgodbe ampak to je pa vse. Na tvojo zalost Heath Ledger na veliko zasenci ves vlozen trud Bejla do sedaj. Popolnoma ga je sesul. To je rekel cist vsak clovek z katerim sem govoril, ki je gledal temnega viteza. Se sam Bale je priznal v enem intervjuju, da je neverjetno kak trud je Ledger vlozil v samo vlogo Jokerja. In tako upraviceno mislim, da je ta temni vitez najboljsi Batman dosedaj. Seveda po zaslugi Ledgerja...
Posted 17 August 2008 - 10:12 AM
http://www.imdb.com/title/tt1117385/
Posted 17 August 2008 - 11:13 AM
6. Da je film na prestolu imdbja pa moras vsekakor razumeti, ker film pac podira vse svetovne rekorde po vrsti. 11 letnic je pa ogromno na tem svetu. Jbga.
Karikirala sem, čeprav je nekaj resnice v tem. Ne razumem pa (še vedno) kako je lahko ta film na imdb-ju tako zelo visoko.....tej lestvici ne zaupam več, ker je merilo popularnosti in ne kvalitete filma.
7. Batman Begins je spet film za sebe. Ne mores ti primerjat ta dva filma, ker sta cist za sebe. Ze po sami zgodbi. Je res, da Begins zelo lepo prikaze popoln zacetek Batmanove zgodbe ampak to je pa vse. Na tvojo zalost Heath Ledger na veliko zasenci ves vlozen trud Bejla do sedaj. Popolnoma ga je sesul. To je rekel cist vsak clovek z katerim sem govoril, ki je gledal temnega viteza. Se sam Bale je priznal v enem intervjuju, da je neverjetno kak trud je Ledger vlozil v samo vlogo Jokerja. In tako upraviceno mislim, da je ta temni vitez najboljsi Batman dosedaj. Seveda po zaslugi Ledgerja...
Se nikakor ne morem strinjati. Seveda ju lahko primerjam, ker je The Dark Knight nadaljevanje Batman Begins, in seveda sta oba filma o Batmanu, le zakaj ju potemtakem ne smem/morem primerjati? Tako kot lahko oba filma primerjam s prejšnjimi Batmani, Heatha kot Jokerja z Jackom Nicholsom, itd.
OK, sem tudi sama v prvem postu priznala, da je Joker zasenčil Batmana, a nisem? Glede tega se strinjava, ampak ne strinjam se pa s tem, da je zasenčil ves vložen Balea do sedaj. Bil je odličen igralec in tudi meni je žal, da ne bomo mogli videti, kako bi svoj talent v prihodnje še razvil.
Jaz sem film ocenjevala ne samo na podlagi Jokerja, ampak na podlagi same zgodbe, itd-
Z ostalimi stvarmi se pa več ali manj strinjam s tabo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 August 2008 - 07:04 PM
Pa un two face
Heath je bil res dober, sam na splošno je bil men film Batman Begins res dost boljši, boljša zgodba, res, ko sem šla iz kina sem bla čist navdušena. Enkrat se bom spravla vse Batmane še enkrat pogledat, čeprav jih večina sux (batman forever, batman & robin
Si pa ravno vlečem dol tale film, sem ga sicer že gledala, ampak je tak dober, da ga morm še enkrat.

Brez podnapisov ne bo šlo, razen, če obvladate švedščino.
Posted 17 August 2008 - 07:42 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 August 2008 - 07:54 PM
A je katera že gledala Belo masajko? A je tako kot v knjigi, najbrž slabše ane?
Meni je bil film sam po sebi lep, čeprav mi je bila knjiga ful boljša. Pač film ne omogoča tako lepega vpogleda v stiske, misli ipd. Poleg tega pa tudi nekatere stvari izpustili. V filmu pa mi je bilo všeč, da sem videla kako so zgledale nekatere stvari, npr. okolje, narava ipd.
Posted 17 August 2008 - 08:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2008 - 01:20 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 August 2008 - 01:57 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2008 - 02:17 PM
Bela masajka film mi pa ni bil preveč všeč. Gledala sem ga zato, ker sem vse tri knjige prebrala v hipu. Preveč detajlov iz knjige je bilo v filmu izpuščenih. Če bi bil to film kot tak, brez knjižne podlage, potem bi še nekak šlo, tako pa ne.
Posted 18 August 2008 - 02:26 PM
Pablo Picasso
Posted 18 August 2008 - 06:41 PM
Posted 18 August 2008 - 07:39 PM
Posted 19 August 2008 - 12:27 AM
A je katera gledala film The Basketball Diaries, pa da malo pokomentira?
Lahko ti ga kar priporočim. Sicer ga skoraj pol nisem vidla, ker filme redko pogledam cele, pa tudi programa ne čitam, pol ponavadi ujamem film nekje na sredi.
Uredu je, gledala sem del kjer že zapade v droge in je kar fajn prikazano. Kolikor mi je Dikaprijo grd in odbijajoč sluzav mulc izbira kar dobre vloge in ta je ziher ena izmed njih. Dobro odigra čustveno invalidnega đankija.
Sarah, pa saj deset, dvajset let nazaj ni bilo toliko drugače, vsaj zdi se mi da ne.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 August 2008 - 10:47 AM
Pablo Picasso
Posted 19 August 2008 - 11:13 AM
Jst sem ga sicer že malo pozabla, ampak kolker se spomnem, mi je bil zelo všeč.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users