Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3898 replies to this topic

#1201 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 August 2008 - 07:24 AM

Ja, cesarjeva nova podoba je tud fajn risanka. Sta pa tud dva dela. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 17 August 2008 - 08:15 AM

Kinky samo sedmico bi dala novemu Batmanu? Sem brez komentarja na to.

No za moje pojme The Dark Knight absolutno povozi vse ostale Batmane do sedaj, se sploh pa predhodnika Batman Begins, ki me ni niti malo navdusil. Je pa res, da je temu Batmanu slavo prinesel Heath Ledger in noben drugi. Se najmanj pa Christian Bale. Bi prej rekel, da so se celo bolje oddigrali svoje vloge Michael Cain in Morgan Freeman. Pa tudi Aaron Eckhart.

No meni je ta film bil res vrhunec-vrhuncov. Absolutna cista desetka.
  • 0

#1203 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2008 - 08:39 AM

QUOTE(Oakland Raider @ 17. 8. 2008 - 9:15) View Post

Je pa res, da je temu Batmanu slavo prinesel Heath Ledger in noben drugi.

Agree. Dasiravno sem veliiiik Christian Bale fan se tukaj strinjam s tabo. Brez Jokerja bi film bil....khm khm....povprečen. oops.gif Se mi pa dozdeva, da če to ne bi bil njegov zadnji film, se ga ne bi tako zelo kovalo v zvezde, in ne bi v kino norele tudi 11 letne vreščeče najstnice, ki v življenju za Batmana prvič slišijo.

Oakland Rider, pač vsak ima svoje mnenje, kajneda?

Pa ne škodi če še malo argumentiraš svojo oceno. Jaz sem jasno napisala zakaj mi je slabši od Batman Begins in stojim za tem, odločno. wink.gif Da je na prestolu imdb-ja - se nikakor ne strinjam, nekam med prvih 50 recimo da spada. sleep.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1204 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15824 posts

Posted 17 August 2008 - 08:56 AM

Men je bil Batman Begins tut boljši, dost boljši.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 17 August 2008 - 10:07 AM

Ja glej recimo, da bom takole povedal.

1. Heath Ledger je bil in mi je eden izmed najbolsih filmskih igralcev nasploh. Ze dolgo ga spremljam.
2. Sem bolj pristas Jokerja kot Batmana.
3. Heath Ledger bi bil nedvomno kovan v zelo visoko zvezdo tudi, ce bi se zivel naprej. Njegov talent se je se komaj razvijal. To so potrdili stevilni hollywoodski zvezdniki med drugim tudi najvecji kot so Jack Nicholson in Robert De Niro. Ne pozabit, da je umrl komaj 28 let star.
4. No to z 11 letnicami nimam blage veze, ce hodijo vrescat v kino. Konec koncov me niti ne zanima.
5. Christian Bale je bil meni absolutno boljsi v vlogi Ameriskega Psiha. Drugace mi igralec ni simpaticen.
6. Da je film na prestolu imdbja pa moras vsekakor razumeti, ker film pac podira vse svetovne rekorde po vrsti. 11 letnic je pa ogromno na tem svetu. Jbga. wink.gif
7. Batman Begins je spet film za sebe. Ne mores ti primerjat ta dva filma, ker sta cist za sebe. Ze po sami zgodbi. Je res, da Begins zelo lepo prikaze popoln zacetek Batmanove zgodbe ampak to je pa vse. Na tvojo zalost Heath Ledger na veliko zasenci ves vlozen trud Bejla do sedaj. Popolnoma ga je sesul. To je rekel cist vsak clovek z katerim sem govoril, ki je gledal temnega viteza. Se sam Bale je priznal v enem intervjuju, da je neverjetno kak trud je Ledger vlozil v samo vlogo Jokerja. In tako upraviceno mislim, da je ta temni vitez najboljsi Batman dosedaj. Seveda po zaslugi Ledgerja...

• 0

#1206 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 17 August 2008 - 10:12 AM

Včeraj gledala film Felon. Film je fantastičen, rada imam filme kateri naredijo 'učinek' name, npr. včeraj me je že vse v trebuhu zvijalo od take psiherancije in napora. Film je več kot vreden ogleda in je res fantastičen. Igralska zasedba je odlična, prikazuje pa življenje v ameriških zaporih, in tudi zgodba je zelo zanimiva, kako in zakaj je on sploh prišel v zapor in kam ga je to privedlo. Priporočam!

http://www.imdb.com/title/tt1117385/
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1207 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2008 - 11:13 AM

QUOTE(Oakland Raider @ 17. 8. 2008 - 11:07) View Post

6. Da je film na prestolu imdbja pa moras vsekakor razumeti, ker film pac podira vse svetovne rekorde po vrsti. 11 letnic je pa ogromno na tem svetu. Jbga. wink.gif

smile.gif

Karikirala sem, čeprav je nekaj resnice v tem. Ne razumem pa (še vedno) kako je lahko ta film na imdb-ju tako zelo visoko.....tej lestvici ne zaupam več, ker je merilo popularnosti in ne kvalitete filma.

QUOTE(Oakland Raider @ 17. 8. 2008 - 11:07) View Post

7. Batman Begins je spet film za sebe. Ne mores ti primerjat ta dva filma, ker sta cist za sebe. Ze po sami zgodbi. Je res, da Begins zelo lepo prikaze popoln zacetek Batmanove zgodbe ampak to je pa vse. Na tvojo zalost Heath Ledger na veliko zasenci ves vlozen trud Bejla do sedaj. Popolnoma ga je sesul. To je rekel cist vsak clovek z katerim sem govoril, ki je gledal temnega viteza. Se sam Bale je priznal v enem intervjuju, da je neverjetno kak trud je Ledger vlozil v samo vlogo Jokerja. In tako upraviceno mislim, da je ta temni vitez najboljsi Batman dosedaj. Seveda po zaslugi Ledgerja...

Se nikakor ne morem strinjati. Seveda ju lahko primerjam, ker je The Dark Knight nadaljevanje Batman Begins, in seveda sta oba filma o Batmanu, le zakaj ju potemtakem ne smem/morem primerjati? Tako kot lahko oba filma primerjam s prejšnjimi Batmani, Heatha kot Jokerja z Jackom Nicholsom, itd. wink.gif

OK, sem tudi sama v prvem postu priznala, da je Joker zasenčil Batmana, a nisem? Glede tega se strinjava, ampak ne strinjam se pa s tem, da je zasenčil ves vložen Balea do sedaj. Bil je odličen igralec in tudi meni je žal, da ne bomo mogli videti, kako bi svoj talent v prihodnje še razvil.

Jaz sem film ocenjevala ne samo na podlagi Jokerja, ampak na podlagi same zgodbe, itd-

Z ostalimi stvarmi se pa več ali manj strinjam s tabo. happy.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1208 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15824 posts

Posted 17 August 2008 - 07:04 PM

Mene je blo fuuul smešn kak glas je mel Bruce Wayne kot Batman, ma dej, tak tu mač globok, prav hecno je blo. laugh.gif

Pa un two face bruh.gif

Heath je bil res dober, sam na splošno je bil men film Batman Begins res dost boljši, boljša zgodba, res, ko sem šla iz kina sem bla čist navdušena. Enkrat se bom spravla vse Batmane še enkrat pogledat, čeprav jih večina sux (batman forever, batman & robin rolleyes.gif ). 1. je bil še ok, 2. pa nikakor ne morm pogledat, un pingvin pa catwoman me ful nervirata, še nikol nism ceuga gledala.

Si pa ravno vlečem dol tale film, sem ga sicer že gledala, ampak je tak dober, da ga morm še enkrat.

IPB Image

Brez podnapisov ne bo šlo, razen, če obvladate švedščino. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1209 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 August 2008 - 07:42 PM

A je katera že gledala Belo masajko? A je tako kot v knjigi, najbrž slabše ane? biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1210 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46270 posts

Posted 17 August 2008 - 07:54 PM

QUOTE(Sarah @ 17. 8. 2008 - 20:42) View Post

A je katera že gledala Belo masajko? A je tako kot v knjigi, najbrž slabše ane? biggrin.gif

Meni je bil film sam po sebi lep, čeprav mi je bila knjiga ful boljša. Pač film ne omogoča tako lepega vpogleda v stiske, misli ipd. Poleg tega pa tudi nekatere stvari izpustili. V filmu pa mi je bilo všeč, da sem videla kako so zgledale nekatere stvari, npr. okolje, narava ipd.
  • 0

#1211 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 August 2008 - 08:17 PM

Aha, ja no sej, ponavadi so take stvari v knjigah stokrat boljše kot potem film.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1212 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 August 2008 - 01:20 PM

Jaz sem ga nekaj gledala po tvju, a nisem dolgo zdržala zraven, ker mi je bila igra preveč gledališka, pa tudi malo preveč stereotipen se mi je zdel. Nekako ne verjamem, da Masaji res še vedno nosijo svoja tradicionalna oblačila, po moje se vanje oblečejo le še za turiste, raziskovalce in filme.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1213 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2008 - 01:57 PM

Računajte da je bila knjiga napisana oz. bolje rečeno, zgodba se je odvijala v zgodnih devetdesetih. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1214 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12384 posts

Posted 18 August 2008 - 02:17 PM

Kopps (od Dragice) je tud men ful fajn film. Všeč mi je, ker je lahkotna komedija in ker je skandinavski film. Jezik mi je ful všeč in traparije, ki jih zganjajo v filmu.

Bela masajka film mi pa ni bil preveč všeč. Gledala sem ga zato, ker sem vse tri knjige prebrala v hipu. Preveč detajlov iz knjige je bilo v filmu izpuščenih. Če bi bil to film kot tak, brez knjižne podlage, potem bi še nekak šlo, tako pa ne.
  • 0

#1215 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 August 2008 - 02:26 PM

A je katera gledala film The Basketball Diaries, pa da malo pokomentira?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 18 August 2008 - 06:41 PM

Rad bi gledal hrvaski film Zivi in Mrtvi pa ga niti en torrent ne poseduje za dol skinit sad.gif
  • 0

• Guests

Posted 18 August 2008 - 07:39 PM

Ok, nevermind. Ze ga imam dol... biggrin.gif

• 0

#1218 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 August 2008 - 12:27 AM

QUOTE(Coco* @ 18. 8. 2008 - 15:26) View Post

A je katera gledala film The Basketball Diaries, pa da malo pokomentira?

Lahko ti ga kar priporočim. Sicer ga skoraj pol nisem vidla, ker filme redko pogledam cele, pa tudi programa ne čitam, pol ponavadi ujamem film nekje na sredi.

Uredu je, gledala sem del kjer že zapade v droge in je kar fajn prikazano. Kolikor mi je Dikaprijo grd in odbijajoč sluzav mulc izbira kar dobre vloge in ta je ziher ena izmed njih. Dobro odigra čustveno invalidnega đankija.

Sarah, pa saj deset, dvajset let nazaj ni bilo toliko drugače, vsaj zdi se mi da ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1219 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 August 2008 - 10:47 AM

OK, ga bo treba pobrat. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1220 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15824 posts

Posted 19 August 2008 - 11:13 AM

Jst sem ga sicer že malo pozabla, ampak kolker se spomnem, mi je bil zelo všeč.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users