Svetovalnica
Posted 10 November 2011 - 08:16 PM

Posted 10 November 2011 - 09:52 PM
Kinky, kva pol? Kakšna je situacija?

Status quo.

Pes dobi vsak dan še vedno svoj piškot, z Mikijem se pa na skrivaj sestajava; če pes mene ne vidi z mačko v naročju, ne laja, tako da se z mačko igram malo stran od njega.

What she said. Dogs have owners, cats have staff, hell yeah!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 November 2011 - 11:08 AM
Well executed!
New question - tisti, ki imate pse in ste jih dali sterilizirat. Koliko časa mora imet on plastičen ovratnik gor?
.jpg)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 November 2011 - 11:11 AM

Posted 11 November 2011 - 11:20 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 November 2011 - 01:11 PM
Ima katera kakšne izkušnje z združevanjem mačk?
Mi imamo zdaj že dobro leto mačko (ženski spol), ki se je pač potepala okoli hiše in smo jo počasi začeli hranit, smo jo sterelizirali in zdaj je čisto naša. Nikamor več ne gre. Ven jo moramo prav nest, ker noče.

Mislite da se bo to sčasoma uredilo in jo bo sprejela?
Posted 27 November 2011 - 01:33 PM
pri mojih starših je skos kakšna nova pritepenka/novorojenka pa je najprej špalir in jo hranita posebi, potem se je pa ostale mačke navadijo in ni problema.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 November 2011 - 01:35 PM
Ja, saj jaz tudi mislim da bo tako. Ta mala muca drugače ful sili v Tačko in jo hoče lizat... Mislim da jo bo slej kot prej sprejela.
Posted 27 November 2011 - 02:57 PM
Lilu je najbolj sitna, pa Brisa tud. Liliu vedno ful renči, še posebi zdej k sta prišla še Taj in Diego. En čas sploh v hišo ni hotla, zdej k jo pa zebe, pa verjemi se je unesla in je že boljš in je tud skoz notri.
Pazimo pa pri hranjenju, da tisti k so problematični sami jejo.
Taj pa Brisa sta tud kar lep čas "plesala". Taj jo je skoz zasledoval in prov tko se ji je predajal, češ hočm bit tvoj prijatelj, una kavka stara ga je pa hotla usekat. Zdej lah spita na isti postli.
Isto so bli s Piko mal cirkusi. Taj se ful psov boji, ker je bil najden na smetišču in sumim, da je tam dobil slabe izkušnje s psi.
Diego je pa spet čist druga pesem, on je pa živel s 3 psi in ko je Piko videl, je hotel it k njej spat. Fora je pa v tem, da Pika ne mara mačk, kaj šele takih k niso domači. No zdej je dojela, da sta taj in Diego domača in edin Diego gre lahko zravn nje ležat pa njemu tud dovol, da kje okol njene hrane šar.
V glavnm vse se da, sam čas in potrpljenje sta potrebna:)
Posted 27 November 2011 - 06:37 PM

Posted 27 November 2011 - 06:42 PM
Posted 27 November 2011 - 06:48 PM

Posted 27 November 2011 - 09:45 PM
Umiram.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 December 2011 - 01:08 PM
a je mela katera podoben problem?
potepuške bodo dobile zdajšnje brikete, Kazotu grem pa kupit Almo oz. še Trainer bom vzela, da probam, če bo OK.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 10 December 2011 - 01:22 PM
Najbrž mu res ne pašejo spremembe. Razen, če bruha mogoče dlako? Samo to zihr ne bi vsak dan. Jaz sploh še nikoli nisem vidla izbruhane kroglice dlake.
Posted 10 December 2011 - 01:28 PM
očitno ni sam izbirčen, ampak tut ve, kaj je kvaliteta.

Posted 12 December 2011 - 10:39 AM
Imam težavo z Zofijo, namreč še vedno grize. Ne grize vedno, ampak takrat ko ji recimo ne pustim, da gre na kuhinjski pult(skoči na stol, nato na mizo, z mize na pult, pri tem je res vztrajna, rekord je bil 52x!)), da mi odvleče nogavice(Sissi je mahnjena na bombaž in ga je

Sprobala sem že nekaj prijemov. Najbolj klasični je da jo primem z vratno gubo in jo stresem, včasih jo zaprem v malo ptovalno keltko za prib. 10 minut. Nekdo mi je povedal tudi za prijem, da daš žival na bok in jo z rokami pritiskaš k tlom toliko časa da se umiri, s tem naj bi se ti podredila....right....s fantom imava občutek da jo vse to še bolj razjezi, sicer ne vsakič pa vseeno.
Imate vi še kakšne ideje?
Počasi imam res dovolj svojih pogriženih dlani, bolečih blazinic na prstih....zjutraj oz. ko se zbudi pa je izjemno prisrčna, mi da "lupčka", se crklja,....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 December 2011 - 11:15 AM
Čeprav recimo moja maca točno ve, česa ne sme počet, ampak še po osmih letih VEDNO izkoristi priložnost in to naredi, dokler se ne razjezim. Briga jo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users