Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#1201 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 01 July 2023 - 11:07 AM

Ja meni se tudi zdi,da ce ti tam tip dopusta odgovarja je top. Meni ne,ker nas za kosilo sigurno ne bi bilo v hotelu 🤣
  • 0

#1202 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 01 July 2023 - 11:25 AM

Saj imaš možnosti nočitev z zajtrkom ali polpenzion.
Meni včasih paše hotel.
  • 0

#1203 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 01 July 2023 - 11:31 AM

Ja, ampak govora je o AI, da kao prihranis za hrano. Nam(a) to ne ustreza, saj sem napisala zakaj. Nocitev z zajtrkom mozu ful ustreza, jaz vseeno ce ga ne jem, se pa pac prilagodim za par dni, za dlje ne bi sla.
Tukaj so v hotelu 4* jajca iz vrecke ... Ostalo sicer v redu. V slovenskih hotelih, kjer sva bila, je bil pa povsod bozanski zajtrk, ampak so tudi cene ohoho.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1204 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 01 July 2023 - 11:48 AM

Ja, če si skoz okoli se itak ne splača.
Pa tudi zdaj odvisno, ali greš z namenim raziskovanja ali zgolj počitnic.
  • 0

#1205 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 01 July 2023 - 12:17 PM

Nam tudi ni. Pa ne verjamem, da se to splaca. Mi smo tu dali 200 na dan. Za to dobim apartma in jem zunaj pa se ostane mi (kdo pa lahko je dvakrat, c'mon). Mi smo ocitno bolj zivcne sorte in tezko na mestu. Bi komot popoldne kam sli, ne pa, da si vezan na vecerjo. O zajtrkih pa sploh ne bi. To res v nobl hotele hodite, Jina :D Jaz sem precej specificna glede hrane. Doma jem domaca jajca, tam mi jih pa iz vrecke dajejo. Pa Presadovo marmelado 🫢
Smo si dokazali kako ne it na dopust, haha.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1206 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 01 July 2023 - 12:23 PM

Kakšna pa so jajca iz vrečke? Kar smo bili mi zadnje case po hotelih, je vedno več priprave hrane direkt pred očmi gostov, npr jajca, palacinke, ribe, testenine, rizote... Pa penina pri zajtrku je bila tudi že večkrat zdaj v ponudbi. Jaz sicer za zajtrk ne eksperimentiram kaj dosti, moj pa proba vse, haha.
  • 0

#1207 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 01 July 2023 - 12:25 PM

Umesana so velikokrat iz prahu. Jih takoj vidis. Enotna barva pa veliko vode oddajo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1208 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 01 July 2023 - 12:54 PM

O zajtrkih pa sploh ne bi. To res v nobl hotele hodite, Jina :D

A za te slovenske mislis? To sva midva bila, na Krasu in v Bohinju veckrat. V take ga niti ne bi vzela s sabo.
V tem kjer sva zdaj, tudi skoraj nobenega otroka ni.
Jajc iz vreck pa se sploh nikjer nisem videla. :D Se strinjam s tabo, da se ne splaca, ce gres za dlje kot en teden, je pa sploh obupna cena.
  • 0

― V. Van Gogh

#1209 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 01 July 2023 - 01:50 PM

Pa po enem tednu se res že ful naveličaš hotelske hrane. Jaz sem božanski zajtrk jedla na Tajskem, pri nas ne ravno. Ampak jaz ne kompliciram, ko nisem doma. Če so jajca in zelenjava sem zadovoljna.
  • 0

#1210 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 01 July 2023 - 02:01 PM

Ja če hodiš okoli, potem AI ne pride v poštev. Nam je bil recimo polpenzion v Kranjski Gori super. Itak odkar imava otroka, ne moreva več spat do ne vem kdaj, tako da nam je bila ura zajtrka ravno prav. Večerja pa tudi, ker itak s tamalo nismo do 11h zvečer okoli. Kosilo pa nekje zunaj poješ. V redu bi mi bil tudi apartma, pa da kosilo ješ zunaj. Za zajtrk itak ne rabiš nekaj kuhat, večerje pa tudi nimamo navade kuhat ponavadi, so bolj kaki kosmiči, kaj s kruhom ipd.

Če greš ven na kosilo vsak dan, je za 3 ljudi takoj 50 eur, kar za en teden pride čez 300 eur, plus kar še kupiš v trgovini za zajtrk in večerjo, pa si čez 400. Glede na to, da so neki solidni apartmaji okrog 100 eur/noč, si v enem tednu čez 1000 eur. Če je recimo 200 eur razlike med hotelom z AI in apartmajem+hrana, se mi hotel ne zdi toliko dražja varianta.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1211 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 01 July 2023 - 02:18 PM

Pa ce ti je sprejemljivo bit v eni sobi z otrokom. Meni nikakor ni, to varianto bi sla za maks. 3 dni pa se to ne prav z veseljem. Mi smo navajeni na veliko prostora in svoj mir, tega mi nic ne odtehta.
  • 0

― V. Van Gogh

#1212 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 01 July 2023 - 03:51 PM

Ja sej to smo pa že tudi velikokrat predebatirali.
  • 0

#1213 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 July 2023 - 11:02 AM

Jaz sicer v Slo kupujem v Hoferju, ne Lidlu, ampak se mi je zdel Lidl na Lošinju neverjetno poceni. Tko vsaj 30% ceneje, kot če grem v trgovino pri nas. Enkrat sem prav razmišljala na blagajni, da bo ziher skupaj ene 80€, pa je bilo na koncu 50 za dve veliki vreči hrane + alkohol je bil zraven. Ko sem gledala cene sirov itd. se mi je vse zdelo 1-2€ ceneje kot pri nas. V lokalih in restavracijah je pa dražje kot v Ljubljani.

• 0

After all this time?

Always.

#1214 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 03 July 2023 - 12:43 PM

Se strinjam z Nincho.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1215 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 17 July 2023 - 09:01 AM

Split
https://m.facebook.c...100067746103223

Zalostno, da morajo postavljat taksne znake. :(
  • 0

#1216 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 17 July 2023 - 08:10 PM

Tudi pri nas (Biograd) Lidl zelo ugoden. Prav smejala sem se, ko sem zagledala Palomin wc papir za 2,59e🤣. Mogoče je kakšen artikel malenkost dražji, ampak bolj izjema. Kepica sladoleda 2e (ponekod 3), kava z mlekom cca. 1,4e. Enkrat smo šli ven jest in smo za 3 jedi + pijače dali 48,5e. Normalno.
Se najdejo mini trgovine z nabitimi cenami, sploh ob plaži in v campih. Teh smo se seveda izogibali.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1217 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 18 July 2023 - 09:49 AM

Split
https://m.facebook.c...100067746103223

Zalostno, da morajo postavljat taksne znake. :(

ampak zapis je pa VRHUNSKI!!! 

Lidl v Puli sva midva na hitro preračunala, da je ene 20% dražji, kot v LJ. Vsaj spomladi je bil. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1218 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 29 July 2023 - 08:46 AM

Vprašanje za tiste, ki ste bile v Termah Tuhelj: me zanima, kakšen je notranji termalni del? Sem bila pred prenovo in se niti ne spomnim kaj dosti, ampak za jesen recimo, ko ne moreš računati na zunanji del, kaj ponuja notranji del za otroke?

• 0

#1219 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17293 posts

Posted 29 July 2023 - 08:53 AM

Velik tobogan in se ene 4 manjse v otroskem bazenu (ampak vseeno niso to najmanjsi tobogani, so se tudi veliki otroci zabavali gor). Pa velik bazen z zunanjim in olimpijski. Pa se en topel z masazami.
  • 0

Tumblr

#1220 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 August 2023 - 01:28 PM

Jaz sem včeraj za foro neki gledala na googlu fotografije menija ene restavracije, kamor skos hodim na HR. Moje najljubše testenine so bile 5+ let 129kn, potem so jih pa lani na koncu sezone podražili na 169kn (skoraj 6€!!!), da so potem samo preračunali v evre, ker z evri niso smeli višati cen. Margerita je šla s 50kn na 97kn (oz. 13€). Sej vem, da so to verjetno vsi delal, ampak me je ful pogrel. Zajebavajo se.

• 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users