QUOTE(DiLeMa)
Sonchika, totalno sem se zaljubila v tri Lusheve proizvode, pa me zanima komentar sestavin. Bi bile tele zadeve dost negovalne za moje precej suhe lase?
Cynthia Sylvia Stout Shampoo - For control, body, and extreme shine:
Ingredients: Irish Stout (Beer), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocoamide DEA, Lauryl Betaine, Yeast Infusion (Yeast betaglucan), Fresh Lemon Juice (Citrus limonum), Cognac Oil, Lemon Oil (Citrus limonum), Perfume, Methylparaben, Propylparaben.
H'Suan Wen Hua Hair Treatment - Feeds your hungry, out-of-condition hair:
Ingredients: Fresh Bay Infusion (Laurus nobilis), Fresh Watercress Infusion (Nasturtium officinale), Fresh Free Range Eggs, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Fresh Bananas (Musa paradisiaca), Fresh Avocado (Persea gratissima), Balsamic Vinegar, Olive Oil (Olea europaea), Lanolin, Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis), Cinnamon Leaf Oil (Cinnamomum cassia), Lecithin, Perfume, Methylparaben, Propylparaben.
Retread - Triple strength for extra softness:
Ingredients: Agar Seaweed Infusion (Gelidium cartilagineum), Soya Milk (Glycine soja), Propylene Glycol, Fresh Cantaloupe Melon (Cucumis Cantalupensis), Natural Yoghurt, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Olive Oil (Olea europaea), Avocado Oil (Persea gratissima), Perfume, Lanolin, Cetrimonium Bromide, Cetearyl Alcohol, Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Synthetic Musk, Violet Leaf Absolute (Viola odorata), Orange Blossom Absolute (Citrus dulcis), Neroli Oil (Citrus amara).
Hvala!!
Takole je. Lush slovi po svojih naravnih izdelkih. S tem se strinjam. V vsaki stvari skoraj je linonin ali pomarančni sok (izsušuje), poleg tega so pa v skoraj vsaki stvari eterična olja, ki pa tudi niso najbolj nedolžna.
No, pa da ti še ocenim zgornje stvari:
šampon mi deluje super. Je morda namenjen mastnim lasem? Ker ima limono, sicer je pa zelo nežen. Fajn.
Balzam mi je tudi všeč - hja, težko kaj pametnega rečem o njem, ker ne poznam vseh sestavin, ima pa nekaj pohvale vrednih, zato je ocena pozitivna.
Zadnja stvar je definitivno najboljša med vsemi tremi.