Zanimivi linki
Posted 04 December 2007 - 08:43 PM
Hahahah, pa kak komad kao od Tomija. Čist prav je zadel njhova "kao ful globoka in inteligentna" besedila.
Posted 08 December 2007 - 06:27 PM
Posted 09 December 2007 - 08:21 PM
Posted 10 December 2007 - 10:19 AM
Posted 13 December 2007 - 02:55 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 December 2007 - 10:07 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 December 2007 - 10:21 PM
LINK
Poljaka znata tudi č in š, če vpišeš:
Č = cz
Š = sz
In tako se ti nabor besed poveča

Poljak zveni dost dobr v slovenščini, skopiraj naslednji tekst not:
Napoved za Slovenijo. Ponoczi bo oblaczno, padavine se bodo spet okrepile in od zahoda zajele vso Slovenijo. Meja snezzenja se bo spustila do okoli szesto metrov nadmorske viszine.
ali pa kaj po lastni želji, tip zveni ko da bi poročila za slovensko manjšino na poljskem bral

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 December 2007 - 02:26 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 December 2007 - 09:31 PM
Posted 17 December 2007 - 11:27 AM
http://www.lubica.ne...le/blog/?p=1099
Posted 19 December 2007 - 07:28 PM

Evo, še nekaj da vas prime nekam: http://www.antena.si.../2006/47/glavni
Intervju z Damjanom Murkom ... za crknit

Posted 19 December 2007 - 08:24 PM

"Ko se z Majo že pripraviva na spolnost, gre to precej hitro. Rad imam romantiko, vendar pa nikakor ne med seksom. Po ali pred ja."

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 December 2007 - 08:47 PM
Pa ne odgovarja mi dobro, v bistvu mislim, da velikokrat sploh ne šteka vprašanja in kr neki tvezi.
Posted 19 December 2007 - 08:55 PM
Npr:
Kakšno mnenje o svojem glasu imaš, se ti zdi, da je dober?
Mislim, da sem na dobrem glasu. (biti na dobrem glasu slučajno nima istega pomena kot imeti dober glas)
Odrasel si blizu Maribora. Si hodil v Maribor žurat?
Zelo malo, ker sem se zelo zgodaj začel spopadati s svetom glasbe, danes pa tudi ne, ker ko gredo moji prijatelji ven, grem jaz na nastop. Za to sem bil prikrajšan. Pri 15. letih pač nisem čutil potrebe po zabavi, ker sem še hodil v šolo, potem pa začel peti. Najprej v barih, v prostorih, ki bi jih po mojem moral občutiti vsak pevec, da bi začutil, kako trd kruh je to.
Kakšen je bil takrat tvoj repertoar?
Predvsem se spomnim doma, da sem takrat pel Dan ljubezni.
Ti znese zapeti ta komad? Če bi se zavzel, mislim, da bi lahko ta komad izvedel kar zanimivo. Moram pa reči, da je moj prvi nastop povezan s to pesmijo. Na živilski šoli v Mariboru smo imeli vsako leto šolsko prireditev Živilko poje v dvorani Tabor in tedaj sem zapel to pesem. To je bil neki začetek tiste neke res profesionalne kariere, ... (govori kako je začel popevat v barih, potem pa omenja živilsko šolo; lahko pa da je kasneje res bil v kakem baru)
Ti res verjameš, da Slovenijo vidva z Majo zanimata?
Ne , rad bi samo povedal, da sva takrat že živela skupaj in sva nalašč počakala s tem, da sva priznala, da sva skupaj in da sva par. b- govori še naprej o Maji - (kr neki po svoje bluzi no)
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 December 2007 - 09:08 PM
Je pa zelo samozavesten, sploh ga ne gane, če mu nekdo reče, da je slab pevec oz., da ni slaven kot sam misli. Jaz bi se tisočkrat v zemljo pogreznila.
Posted 20 December 2007 - 01:09 AM

Posted 20 December 2007 - 03:49 PM
naj komentator

Edit: Vzeli so ga dol

Glede Murka:
Ja, mate prav. Res ga je bluzil. Npr. tota:
Potemtakem si imel najboljšega prijatelja. Kdo je tvoj najboljši prijatelj iz otroštva?
Zadnje čase je sicer veliko teh, ki bi radi bili najboljši prijatelji, sicer je pa to Aleš, fant, ki je moj sosed, s katerim sem se družil in se družim še zdaj, ko se dobivamo, on s svojo punco in jaz s svojo. Ponavadi igramo karte, uno, šnopca ne znam, slačipoker pa mi je dolgočasen, ker predolgo traja. Hecam se. Ko se z Majo že pripraviva na spolnost, gre to precej hitro. Rad imam romantiko, vendar pa nikakor ne med seksom. Po ali pred ja.

Htela sem rečt, da se je znašel v tem smislu, da se ni pusitl sprovocirat od novinarja, ki si je mislil, da je blazno frajerski, ko mu je zastavljal taka vprašanja. Eno je cinizem, kjer preizkušaš gosta, kako se bo znašel s kočljivimi vprašanji (stil Ali-Gja), drugo, česar se je posluževal novinar, pa je za moje pojme grde poniževanje. Skrajno neprofesionalno. S te plati, se je Murko dobro odrezal.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users