Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#1201 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 April 2011 - 05:35 PM

Ne, ne, jih tudi jaz več pojem kot samo enega;).
  • 0

#1202 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27681 posts

Posted 02 April 2011 - 05:36 PM

thumbup.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1203 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 April 2011 - 05:37 PM

Srček napolnjen z vodo je pa sploh nekaj najboljšega, mm.
  • 0

#1204 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 02 April 2011 - 07:35 PM

Ko jem pico in vzamem poleg še extra kečap, si ga nikoli ne polijem po pici, ampak zraven na krožnik in potem pomakam koščke pice noter. Se je še fant tega navadil od mene. biggrin.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1205 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 April 2011 - 07:36 PM

Vedno, ko stopim na tehtnico, potegnem trebuh noter. Mogoče mislim, da bo zato pokazala manj. No, ne. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1206 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 April 2011 - 07:47 PM

laugh.gif
  • 0

#1207 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 02 April 2011 - 07:54 PM

Hahaha, Nincha. laugh.gif

Ne vem, če sem že napisala...Jaz si nikoli ne umivam las med tuširanjem. Vedno si jih prej ali potem.
  • 0

#1208 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 April 2011 - 07:56 PM

Za kaj takega pa še nisem slišala. laugh.gif
  • 0

#1209 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 02 April 2011 - 07:58 PM

Saj sem nekajkrat probala ampak mi ne paše. Ful mi gre na živce, da mi teče voda po obrazu in se mi lasje "lepijo" na hrbet in si jih ne morem v redu izprat, niti ne vidim, če so dobro splaknjeni. Skratka, cele komplikacije imam. biggrin.gif
  • 0

#1210 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 April 2011 - 08:00 PM

Vidim, ja. laugh.gif
  • 0

#1211 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 April 2011 - 08:05 PM

moja mami si jih tut nikoli med tuširanjem, ker se boji, da ji voda steče v ušesa, ker tko takoj dobi asociacijo na utopitev in se tega full boji. in si zmeri lase umiva nad banjo po tuširanju. js bi si jih težko kako drugače kot med tuširanjem, ker mam samo tuš.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1212 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 02 April 2011 - 08:09 PM

Ja, jaz si jih nad banjo, pa tudi nad tuš kabino. Pa med tuširanjem tudi nikoli ne dam tuš ročke v tisto držalo zgoraj, ampak vedno v roki držim. Me zelo moti, če mi šprica voda po obrazu, ker moram imet potem zaprte oči in zadrževat dih. biggrin.gif
  • 0

#1213 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 April 2011 - 08:42 PM

QUOTE(Marmelada @ 2. 4. 2011 - 20:54) View Post

Hahaha, Nincha. laugh.gif

Ne vem, če sem že napisala...Jaz si nikoli ne umivam las med tuširanjem. Vedno si jih prej ali potem.

Tudi jaz!! ohmy.gif

To pa zato, ker imam ful čudne lase, če si jih med tuširanjem umivam. Čisto drugačni so na otip/izgled.
Ne vem, v čem je finta, pa prisežem, da ni to samo neka moja izmišljotina.
Domnevam, da se nekaj z mojimi lasmi zgodi, če so predolgo namočeni, razmočeni, vlažni... preden si jih dejansko umijem. hmm.gif

QUOTE(Marmelada @ 2. 4. 2011 - 21:09) View Post

Ja, jaz si jih nad banjo, pa tudi nad tuš kabino. Pa med tuširanjem tudi nikoli ne dam tuš ročke v tisto držalo zgoraj, ampak vedno v roki držim. Me zelo moti, če mi šprica voda po obrazu, ker moram imet potem zaprte oči in zadrževat dih. biggrin.gif

Enako! biggrin.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1214 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 02 April 2011 - 08:42 PM

pa verjetno si je lažje dolge lase posebi umivat. meni umivanje las vzame minimalno časa, ker mam tok kratke.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1215 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 April 2011 - 08:43 PM

QUOTE(Marmelada @ 2. 4. 2011 - 20:58) View Post

Saj sem nekajkrat probala ampak mi ne paše. Ful mi gre na živce, da mi teče voda po obrazu in se mi lasje "lepijo" na hrbet in si jih ne morem v redu izprat, niti ne vidim, če so dobro splaknjeni. Skratka, cele komplikacije imam. biggrin.gif

Mhm. yes.gif

QUOTE(Špela @ 2. 4. 2011 - 21:42) View Post

pa verjetno si je lažje dolge lase posebi umivat. meni umivanje las vzame minimalno časa, ker mam tok kratke.

Ja! Ful je težko. Jaz jih nimam več čez rit, ampak včasih, ko sem jih imela, je bilo praktično nemogoče izvajati tuš + umivanje las naenkrat. ermm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1216 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27681 posts

Posted 02 April 2011 - 08:56 PM

QUOTE(Sinnaia @ 2. 4. 2011 - 18:37) View Post

Srček napolnjen z vodo je pa sploh nekaj najboljšega, mm.

yes.gif

QUOTE(Marmelada @ 2. 4. 2011 - 20:54) View Post

QUOTE(Marmelada @ 2. 4. 2011 - 20:58) View Post

QUOTE(Marmelada @ 2. 4. 2011 - 21:09) View Post

Ja, jaz si jih nad banjo, pa tudi nad tuš kabino. Pa med tuširanjem tudi nikoli ne dam tuš ročke v tisto držalo zgoraj, ampak vedno v roki držim.

Same here. Rocke pa ne dajem v drzalo, ker tistega drzala preprosto nisem navajena, nikoli uporabljala.
  • 0

#1217 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 April 2011 - 09:04 PM

Ko grem iz banje nikoli ne stopim z mokrimi tacami na tla, ampak izvajam prave gimnastične podvige, ko lezem iz banje- ko že stuširana hočem stopiti iz banje, si najprej zmočim eno stopalo (da jo kao čistooo očistim) in se obrišem. Stopim direkt na copat. Nato sledi še druga noga, naprej jo še enkrat sperem, obrišem in šele nato stopim na tla. Zdaj že ne lovim več toliko ravnotežja, ker sm se precej navadila.

Aja pa v banji ne sedim na tleh, ampak čepim.
  • 0

#1218 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 02 April 2011 - 09:22 PM

meni se je totalna muka tuširati v banji, še dobro, da je nimam. azijske hotelske kopalnice so mi zakon, k sploh tuš banje ni, sam tuš maš iz stene. laugh.gif držalo za tuš pa redno uporabljam, mi je zakon, da mam roke frej.
  • 0

#1219 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 April 2011 - 09:43 PM

QUOTE(ananas @ 2. 4. 2011 - 22:04) View Post

Ko grem iz banje nikoli ne stopim z mokrimi tacami na tla, ampak izvajam prave gimnastične podvige, ko lezem iz banje- ko že stuširana hočem stopiti iz banje, si najprej zmočim eno stopalo (da jo kao čistooo očistim) in se obrišem. Stopim direkt na copat. Nato sledi še druga noga, naprej jo še enkrat sperem, obrišem in šele nato stopim na tla. Zdaj že ne lovim več toliko ravnotežja, ker sm se precej navadila.

Jaz tudi izvajam vse mogoče preden grem ven iz banje...od tega, da še ko sem v banji postavljam na najvišjo možno polico šampone in druge stvari do tega, da sem imela prav poseben pristanek na obe nogi, ko sem šla ven iz banje. huh.gif Sem pa to zadnje opustila odkar si je ena znanka odbila v kopalnici sprednje zobe. down.gif

Aja pa v banji ne sedim na tleh, ampak čepim.

Jaz isto, ker drugač me zebe. cold.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1220 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27681 posts

Posted 03 April 2011 - 05:35 PM

Aha. : ) S tem, da tudi mene obcasno presine - enkrat si bos nekaj zbila. :| Na sreco imam doma tus s cisto nizko stranico, tako da je nekoliko lazje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users