najbolj nenavadne navade
Posted 02 April 2011 - 05:35 PM
Posted 02 April 2011 - 05:36 PM

Posted 02 April 2011 - 05:37 PM
Posted 02 April 2011 - 07:35 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 April 2011 - 07:36 PM

After all this time?
Always.
Posted 02 April 2011 - 07:47 PM

Posted 02 April 2011 - 07:54 PM

Ne vem, če sem že napisala...Jaz si nikoli ne umivam las med tuširanjem. Vedno si jih prej ali potem.
Posted 02 April 2011 - 07:56 PM

Posted 02 April 2011 - 07:58 PM

Posted 02 April 2011 - 08:00 PM

Posted 02 April 2011 - 08:05 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 April 2011 - 08:09 PM

Posted 02 April 2011 - 08:42 PM
Hahaha, Nincha.

Ne vem, če sem že napisala...Jaz si nikoli ne umivam las med tuširanjem. Vedno si jih prej ali potem.
Tudi jaz!!

To pa zato, ker imam ful čudne lase, če si jih med tuširanjem umivam. Čisto drugačni so na otip/izgled.
Ne vem, v čem je finta, pa prisežem, da ni to samo neka moja izmišljotina.
Domnevam, da se nekaj z mojimi lasmi zgodi, če so predolgo namočeni, razmočeni, vlažni... preden si jih dejansko umijem.

Ja, jaz si jih nad banjo, pa tudi nad tuš kabino. Pa med tuširanjem tudi nikoli ne dam tuš ročke v tisto držalo zgoraj, ampak vedno v roki držim. Me zelo moti, če mi šprica voda po obrazu,

Enako!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 April 2011 - 08:42 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 02 April 2011 - 08:43 PM
Saj sem nekajkrat probala ampak mi ne paše. Ful mi gre na živce, da mi teče voda po obrazu in se mi lasje "lepijo" na hrbet in si jih ne morem v redu izprat, niti ne vidim, če so dobro splaknjeni. Skratka, cele komplikacije imam.

Mhm.

pa verjetno si je lažje dolge lase posebi umivat. meni umivanje las vzame minimalno časa, ker mam tok kratke.
Ja! Ful je težko. Jaz jih nimam več čez rit, ampak včasih, ko sem jih imela, je bilo praktično nemogoče izvajati tuš + umivanje las naenkrat.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 April 2011 - 08:56 PM
Srček napolnjen z vodo je pa sploh nekaj najboljšega, mm.

Saj sem nekajkrat probala ampak mi ne paše. Ful mi gre na živce, da mi teče voda po obrazu in se mi lasje "lepijo" na hrbet in si jih ne morem v redu izprat, niti ne vidim, če so dobro splaknjeni. Skratka, cele komplikacije imam.

Ja, jaz si jih nad banjo, pa tudi nad tuš kabino. Pa med tuširanjem tudi nikoli ne dam tuš ročke v tisto držalo zgoraj, ampak vedno v roki držim.
Same here. Rocke pa ne dajem v drzalo, ker tistega drzala preprosto nisem navajena, nikoli uporabljala.
Posted 02 April 2011 - 09:04 PM
Aja pa v banji ne sedim na tleh, ampak čepim.
Posted 02 April 2011 - 09:22 PM

Posted 02 April 2011 - 09:43 PM
Ko grem iz banje nikoli ne stopim z mokrimi tacami na tla, ampak izvajam prave gimnastične podvige, ko lezem iz banje- ko že stuširana hočem stopiti iz banje, si najprej zmočim eno stopalo (da jo kao čistooo očistim) in se obrišem. Stopim direkt na copat. Nato sledi še druga noga, naprej jo še enkrat sperem, obrišem in šele nato stopim na tla. Zdaj že ne lovim več toliko ravnotežja, ker sm se precej navadila.
Jaz tudi izvajam vse mogoče preden grem ven iz banje...od tega, da še ko sem v banji postavljam na najvišjo možno polico šampone in druge stvari do tega, da sem imela prav poseben pristanek na obe nogi, ko sem šla ven iz banje.

Aja pa v banji ne sedim na tleh, ampak čepim.
Jaz isto, ker drugač me zebe.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 April 2011 - 05:35 PM
Ko grem iz banje nikoli ne stopim z mokrimi tacami na tla, ampak izvajam prave gimnastične podvige, ko lezem iz banje- ko že stuširana hočem stopiti iz banje, si najprej zmočim eno stopalo (da jo kao čistooo očistim) in se obrišem. Stopim direkt na copat. Nato sledi še druga noga, naprej jo še enkrat sperem, obrišem in šele nato stopim na tla. Zdaj že ne lovim več toliko ravnotežja, ker sm se precej navadila.
Aha. : ) S tem, da tudi mene obcasno presine - enkrat si bos nekaj zbila. :| Na sreco imam doma tus s cisto nizko stranico, tako da je nekoliko lazje.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users