QUOTE(ora @ 9. 11. 2009 - 18:37)

Pa popravljajo tudi zajčje ustnice in volčja žrela.
OMG, to mormo celo mi znat v nulo. Ne praktično, teoretično pa
Mam pa na splošno veliko predavanj in vaj na medicini-otorinolaringologija, ki pa se še niso začela, poročam, ko bom dobila vtise o medicini in folku ter predavateljih, a prav

QUOTE(Braunkopf @ 9. 11. 2009 - 19:44)

Ej jaz mislim da ti ne bi ratalo vzporedno fizioterapija. Ker imaš dop. predavanja pop. pa vaje, pač cel dan si tam, vsak dan, cel teden. In ej zelo zelo težko kombinirat.
Po omejitvi je pa nekaj čez 80 točk, če se ne motim. Zelo visoko omejitev imajo. Izrednega študija ni.
Čaki a ne gledajo povprečja? Ali točke od mature, ker točk sem imela neki čez 91, povprečje imam pa 9. Nisem pa zdle prepričana, kaj gledajo, čeprav mislim, da kr povprečje na matičnem faksu.
Ja to glede vseh predavanj+vaj vejamem, da je ful težko. Sam ne vem... ker mi imamo tudi čez cele dneve faks in vaje in vse pa se vzporednim ful prilagajajo.
Ora, delovna terapija mi je pa tudi kul, čeprav sam obravnava bolj dolgočasna kot fizioterapevtska, logopedska. Sem prisustvovala prakrat delovno terapevtski obr. z gibalno oviranimi, pa me ni ganilo preveč.
Ma ne vem kaj sploh hočem

Mislim ta poklic logoped mi je zakon, res hudo-polno medicine, zdravstva, psihologije, slovenščine in še pedagogike. Ful mi je zanimivo. Pa tudi zraven, ko sem usposabljam še za učitelja za otroke z motnjami sluha in govora (gluhi in naglušni) pa se učim kretat, kombiniramo z avdio treningi, mislim noro.
Pa ful delamo na dihanju, preponi, glasilkah...
Sploh si nisem mislila, da bo tako dobro. Ampak jst kot jst bi itak še kej zraven. Fizio me že od nekdaj privlači. Je pa mogoče res, da je bolje, da naredim super ta faks in imam potem še vedno možnosti za specializacijo na medicini v smeri klinična logopedija (logopedska obravnava po možganski kapi). Tudi privlačen študij!