Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#12161 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29691 posts

Posted 03 April 2009 - 08:44 AM

Ja, sej prijateljica mi pravi, da ona tudi vse da v stroj, jaz se pa kar trest zacnem, ko ga polozim v stroj. biggrin.gif Sem ze enkrat dala enega not pa ga potem vzela ven. smile.gif Ma res me mikajo te "krogle". smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 03 April 2009 - 09:15 AM

Jaz jih vedno na roke perem.
  • 0

#12163 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 03 April 2009 - 10:21 AM

Jst jih dam pa v eno posebno mrežico, pa je tud vse ok.
  • 0

#12164 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 April 2009 - 10:32 AM

^^Jaz tudi. Je pa iz takega materjala kot nekej tanke zavese ali pa mreža za komarje smile.gif Se mi še ni nič zgodlo z modrci smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 03 April 2009 - 09:12 PM

A mi lahko kdo prosim razloži, kako se naredi online check-in pri ryanairu? Kdaj in kako? hmm.gif Kakšen papir moraš imeti s seboj? Sem nekaj brala nekaj strani nazaj (crna in rea), ampak mi ni čisto jasno, kako to gre. Se komu da razložiti, ki je to že prakticiral? Hvala! wink.gif
  • 0

#12166 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 April 2009 - 09:24 PM

Pač plačaš karto pa izbereš opcijo (preden plačaš) online check-in, in potem meni so poslali nekaj dni pred letom mejl, da se moram čekirati, dobiš link povezavo pa vse, pa se lahko nekaj dni pred letom čekiraš, sprintaš tisti obrazec in to je to. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12167 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2009 - 10:25 PM

Kinky, jaz sem rezervirala let in pač je vse šlo ok, so mi napisali, da mi bojo poslali potrditveni mail pa še nič. What to do ? sad.gif Mene skrbi, let je 24.4.09 !
  • 0
Viens, reste ici!

#12168 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 April 2009 - 10:30 PM

hmm.gif

A to nisi dobila takoj tistega mejla, enega dobiš namreč TAKOJ ko izvršiš transakcijo? Tega nisi dobila?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

• Guests

Posted 03 April 2009 - 10:40 PM

Hvala, Kinky!
Samo meni tudi ni jasno - ta link ti pošljejo, ko dobiš tisti prvi mail, ko plačaš let, al ta mail pride kasneje? hmm.gif
  • 0

#12170 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2009 - 10:49 PM

Ne, nobenega maila nisem dobila !
  • 0
Viens, reste ici!

#12171 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 April 2009 - 10:49 PM

Bom preverila. smile.gif

edit: torej, letela sem 15.12.2008

Mail, da se moram čekirati online so mi poslali 10.12.2008, torej 5 dni pred letom, čekirala sem se pa 2 dni preden sem letela.

Nila, prideta 2 mejla, en je potrditveni, da si si plačala let.

Drugi je pa ta, ki ga zgoraj opisujem.

Ana, jaz bi jim en mail napisala. Pač poizvedovanje, da preveriš.....kaj pa če pogledaš na KLIK recimo, če ga imaš, če je prikazano, da si plačala? Na kreditni?
  • 0

#12172 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2009 - 11:04 PM

Sem preverila, če so mi cuknili dol - niso.
Sem poslala mail v sredo, niso odpisali.
Ni pametno še enkrat rezervirat ne ?
  • 0
Viens, reste ici!

#12173 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 April 2009 - 11:10 PM

To je pa čudno, ker bi se ti pokazalo, da so ti iz kartice trgali? Pač napiše ti, vsaj meni vedno. Očitno izgleda, kot da nisi rezervirala leta. sad.gif Še en mail jim napiši, naj prosim preverijo, če imaš bookiran let, ker boš v nasprotnem primeru ponovno bookirala! Good luck.

Samo je res čudno to vse skupaj, ponavadi vse lepo deluje.
  • 0

#12174 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2009 - 11:20 PM

Sploh nevem, na keri mail naj še pišem, ker majo tak čudno napisano to na strani...

Hvala ti za pomoč !
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 03 April 2009 - 11:49 PM

QUOTE(Kinky @ 3. 4. 2009 - 23:49) View Post

Bom preverila. smile.gif

edit: torej, letela sem 15.12.2008

Mail, da se moram čekirati online so mi poslali 10.12.2008, torej 5 dni pred letom, čekirala sem se pa 2 dni preden sem letela.

Nila, prideta 2 mejla, en je potrditveni, da si si plačala let.

Drugi je pa ta, ki ga zgoraj opisujem.

Ana, jaz bi jim en mail napisala. Pač poizvedovanje, da preveriš.....kaj pa če pogledaš na KLIK recimo, če ga imaš, če je prikazano, da si plačala? Na kreditni?

Aha, ok. Hvala, Kinky.
Torej je treba čakati drugega za potrditev. Klikneš povezavo, sprintaš, neseš papir s seboj in to je to, a ne? wink.gif

• 0

#12176 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29691 posts

Posted 04 April 2009 - 01:45 AM

QUOTE(urš @ 3. 4. 2009 - 11:32) View Post

^^Jaz tudi. Je pa iz takega materjala kot nekej tanke zavese ali pa mreža za komarje smile.gif Se mi še ni nič zgodlo z modrci smile.gif

Ja imam to mrezico, ampak mene skrbi, da se v njej modrcek pri pranju ravno tako precej premecka in s tem je moznost trganja blaga okoli kosti vecja. sad.gif

Bom narocila ono cudo, da vidimo. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12177 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 April 2009 - 09:52 AM

QUOTE(Nila @ 4. 4. 2009 - 0:49) View Post

Aha, ok. Hvala, Kinky.
Torej je treba čakati drugega za potrditev. Klikneš povezavo, sprintaš, neseš papir s seboj in to je to, a ne? wink.gif

Ja, naslednji mejl lahko pričakuješ nekaj dni pred letom.

Da, tam klikneš, in slediš navodilom, pa sprintaj si, in to = to, full simple. thumbup.gif

Passenger can check-in online for one of both of their flights from 15 days up to 4 hours before the scheduled flight departure time of the flights on:

https://www.bookryan...u...GB&lc=EN-GB

Ja, Ana, sem videla, to sem samo našla - telefonske:

http://www.ryanair.c...mp;div=call_ctr

• 0

#12178 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26417 posts

Posted 04 April 2009 - 10:16 AM

kje se da pri nas kupit rožiče?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12179 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 April 2009 - 12:33 PM

Sem prebrala rožice, pa sem si misla, halo, hehehe.

A je feta manj mastna od mozarele a ne? Mislim na maščobe v suhi snovi v % ?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12180 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15625 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 April 2009 - 12:51 PM

Nika, okol novega leta se jih je dalo v Sparu kupovat, še vsako leto. Mogoče jim mejl napišeš iz kje so jih dobavljali.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users