Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12121 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 11 September 2009 - 12:57 PM

Joj kak mene razpizdijo babe v našem referatu. NIKOLI ko jih rabiš za kaj več kot da ti sprintajo potrdilo o vpisu ali izpis ocen, NIKOLI ti ne morjo nič pomagat. down.gif Katastrofa.
  • 0

#12122 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 September 2009 - 01:05 PM

Ja, ta naš referat je za popizdit, prav sramoto si delajo, budale ene. Nikol nič ne vejo povedat, nikol nič ne znajo pomagat, pizda so zoprni, res. Zadnjič je bil spet incident, ko jim je profesorca napisala sporočilo, naj mi omogočijo, da se preko AIPS-a prijavim na en izpit, pa seveda niso nič nardil in so nekaj palamudli u tri krasne. Sej sem se pol pač ročno s prijavnico, ampak napisala jim je sporočilo, a so mutavi al kaj. rolleyes.gif Ti ljudje so tam očitno izključno zato, da cel dan sedijo na riti in prejemajo plačo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12123 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 11 September 2009 - 01:24 PM

^^
A niso "zanimivi" ti studentski referati, cisto povsod so problemi z njimi. Na nasem faksu si ze vse spravil skozi pri profesorju/asistentu, potem si naletel na referat in se je zacelo cufanje zivcev zaradi blesave administracije. Govna. down.gif

QUOTE(Kinky @ 10. 9. 2009 - 18:03) View Post

Moram napisat v spovednico, da je bilo na poroki od prijateljice Portugalke in prijatelja Italijana NORO. In uganite kdo je največji žur naredil? The Balkan way.
lol1.gif lol1.gif

BE

TO

NA

ŽA.

Ohohoho she's back! ;) Sem te ze pogresala! ;) Hehe Kinky the party animal! ;)

QUOTE(Špela @ 11. 9. 2009 - 9:08) View Post

ne razumem, zakaj bi blo čudno, da pri plačevanju položnic ne čakam zadnjega dne ali celo ne zamujam s plačili? saj je vseeno, kdaj mi gre denar, itak gre v namen plačevanja računov, nič več mi ne bo ostalo, če bom račun plačala zadnji dan ....

QUOTE(Eli @ 11. 9. 2009 - 9:17) View Post

Špela, jaz tudi rada to prej zrihtam, da sem potem pomirjena in vidim koliko mi ostane za ostalo zapravljanje.
Prav živčna postanem če se že bliža rok plačila, jaz imam pa še vedno položnico doma cry.gif laugh.gif

Me too, ceprav sem enkrat nekje brala, da smo Slovenci prevec ubogljivi, kar se placevanja poloznic tice. Vse, kar dobimo, takoj tecemo placat. Pac, ne morem si pomagati, sem taksen clovek, da moram imeti te stvari urejene, da lahko v miru spim.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12124 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 11 September 2009 - 01:26 PM

QUOTE(DiLeMa @ 11. 9. 2009 - 14:05) View Post

Ja, ta naš referat je za popizdit, prav sramoto si delajo, budale ene. Nikol nič ne vejo povedat, nikol nič ne znajo pomagat, pizda so zoprni, res. Zadnjič je bil spet incident, ko jim je profesorca napisala sporočilo, naj mi omogočijo, da se preko AIPS-a prijavim na en izpit, pa seveda niso nič nardil in so nekaj palamudli u tri krasne. Sej sem se pol pač ročno s prijavnico, ampak napisala jim je sporočilo, a so mutavi al kaj. rolleyes.gif Ti ljudje so tam očitno izključno zato, da cel dan sedijo na riti in prejemajo plačo.

Ma ja. Saj ob takih nesposobnih ljudeh ni čudno, da je pol fakulteta na robu bankrota, da nič ne štima, da so vsi spokregani med sabo. down.gif

• 0

#12125 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 11 September 2009 - 01:33 PM

QUOTE(_Planet_ @ 11. 9. 2009 - 14:24) View Post

Me too, ceprav sem enkrat nekje brala, da smo Slovenci prevec ubogljivi, kar se placevanja poloznic tice. Vse, kar dobimo, takoj tecemo placat. Pac, ne morem si pomagati, sem taksen clovek, da moram imeti te stvari urejene, da lahko v miru spim.

WTF, ubogljivi? laugh.gif Bi se mogli malo puntat in ne plačevat položnic, da bi imeli potem probleme? Za moje pojme je to približno tako, kot da bi rekel, da je nekdo preveč ubogljiv, ker je takoj tekel popravit streho, ko se mu je preluknjala.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12126 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 11 September 2009 - 01:37 PM

Meni se pa zdi, da je plačilna kultura Slovencev pod nivojem. Pač koliko sem se pogovarjala s podjetniki, so vsi zadolženi, ker nihče ne plačuje pravočasno. Glede položnic navadnih smrtnikov pa ne vem. Jaz poznam celi kup folka, ki plačuje na zadnji rok plačila ali kak dan čez. Priznam, tudi jaz navadno čakam do datuma za plačilo. Prej redkokdaj plačam, navadno pospravim položnico v predal, pa pozabim nanjo dokler me nanjo ne spomni mama.
  • 0

#12127 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 September 2009 - 03:33 PM

QUOTE(tašika @ 9. 9. 2009 - 19:51) View Post

urs what happened???

delam, pa sm spila že 2 bambusa, kr je bilo pač treba malo nazdravit na vse opravljene izpite!!! butl.gif smile.gif

za večerjo bom jedla nagece in pomfri rolleyes.gif

Obsedel me je sam hudič!! (resno)

Mja glavno da je mimo in da lahko normalno živim biggrin.gif

Spovedujem se, da sem v DM pustila polovico premoženja sleep.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#12128 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 September 2009 - 03:47 PM

Fak, zdaj mi gre po glavi prizor iz filma the Exorcist. blink.gif

Lena sem. Tukaj za rač gnijem. Evo, zdaj bom stismnila tisti X zgoraj.

Nisem še. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12129 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 11 September 2009 - 05:07 PM

^^

Zdaj si ze? biggrin.gif

QUOTE(Hevea @ 11. 9. 2009 - 14:33) View Post

WTF, ubogljivi? laugh.gif Bi se mogli malo puntat in ne plačevat položnic, da bi imeli potem probleme? Za moje pojme je to približno tako, kot da bi rekel, da je nekdo preveč ubogljiv, ker je takoj tekel popravit streho, ko se mu je preluknjala.

Od znancev sem slisala ze vse mogoce teorije, kako prihranis z neplacevanjem in sprejemanjem opominov. Don't ask, si nisem zapomnila.

QUOTE(Kalypso @ 11. 9. 2009 - 14:37) View Post

Meni se pa zdi, da je plačilna kultura Slovencev pod nivojem. Pač koliko sem se pogovarjala s podjetniki, so vsi zadolženi, ker nihče ne plačuje pravočasno. Glede položnic navadnih smrtnikov pa ne vem. Jaz poznam celi kup folka, ki plačuje na zadnji rok plačila ali kak dan čez. Priznam, tudi jaz navadno čakam do datuma za plačilo. Prej redkokdaj plačam, navadno pospravim položnico v predal, pa pozabim nanjo dokler me nanjo ne spomni mama.

Kalypso tudi moje izkusnje iz poslovne prakse kazejo na to. Prav prosjaciti moras za svoj denar. Poznam pa podjetnico, ki placa vse racune, takoj, ko jih dobi, ne caka na valuto. Pravi, da edino tako lahko mirno spi. In jaz se klanjam tej njeni kulturi. Kar se tice navadnih smrtnikov pa poznam taksne in drugacne, moj dec je, dokler nisem sama prevzela kontrole nad placevanjem poloznic, tudi vse zalozil in nanje veselo pozabil. Nikoli nisem razumela v cem je car placevanja dodatnih stroskov opomina in zamudnih obresti. Ali celo pravdanja. Taksne stvari me razkurijo, ne bo nekdo na meni tako na lahko nabiral denarja. Pa ceprav samo nekaj eur. In ne, nisem skrt. tongue.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12130 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 September 2009 - 05:21 PM

Dlesen mi je natekla. Again.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12131 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 11 September 2009 - 06:23 PM

Spušila 100€ v DM.
In nisem kupila čisto nič šminkeraja cry.gif laugh.gif
Denarnica me boli.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#12132 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 September 2009 - 06:31 PM

Doooolgi čvek z enim dečkom oops.gif Še obstajajo fantje z glavo na mestu IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12133 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 September 2009 - 06:37 PM

Spet kava...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12134 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 September 2009 - 06:38 PM

Bored. Malo manjka, da ne grem svoj make up ali pa garderobo slikat. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12135 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 September 2009 - 06:51 PM

Daj! tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#12136 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2009 - 06:53 PM

Kinky, v prihodnje priporočam krepčilni popoldanski spanec. ker se cenimo. laugh.gif mnja, tut fotkanje zna človeka zamotit. smile.gif

ja, itak, da sem spet spala in zdaj pijem mrzlo kavo (si bo treba mikrovalovko omislit, haha, resno.) šla iz službe pred tretjo. oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12137 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 11 September 2009 - 07:03 PM

Kooomaj čakam, da pride h meni in da se malo objemava...

Ful sem zmatrana od dela, ne vem kako bom zdržala tak tempo še jutri sad.gif
  • 0

#12138 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 11 September 2009 - 07:23 PM

Ful pogrešam fanta. Saj vem da sem razvajeno dete, ampak trenutno pač niso trenutki ko bi nesebično lahko sprejemala dejstvo, da se mora učit. Zdaj bi mogla ležat z njim na postelji, se stiskat in se mu potožit kako me lulika in vse živo boli. Sam 2 dni še. V ponedeljek bom itak najsrečnejši človek na svetu, ker ga končno dobim nazaj. Ampak jaz ne morem čakat tako dolgo. Žalostni cry.gif cry1.gif cry2.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#12139 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2009 - 07:25 PM

console.gif saj bo šlo. kaj pa je 2 dni proti večnosti? kako bebač - all ok? wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12140 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32727 posts

Posted 11 September 2009 - 07:31 PM

Komaj se zadržujem, da ne kliknem na link od službenega maila, hehe, oops.gif dans sem imela dopust, pa me firbec matra, če so bli kaki problemi, čeprav me je sodelavka že kmal zjutri klicala, k neki ni vedla...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users