Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12081 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15270 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2009 - 01:56 AM

IPB Image

IPB Image IPB Image

Ancka, ne bom nic pametovala ker sama ves in znas najbolje.

Spovedujem se, da sem se nazrla sladkarij in krekerjev. Bruhala bom. bruh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#12082 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 09 September 2009 - 06:08 AM

Dejansko je res, da ne veste vsega ozadja. Chandra, tistih zadev, ki si jih izpostavila, mi ni očital on, ampak sem si očitala sama, ker sem "se zapustila". Sej midva bi lahko furala naprej to zvezo in bi se vsem zdelo OK. Ampak midva pa veva, da ne bi bilo OK. Sedaj, ko vse to prihaja za mano (in možgani delajo 100/h) se mi zdi, da delava prav. Čeprav mi je zelo težko, sem neizmerno žalostna, čutim neko olajšanje. Oba ga čutiva.

manj ga boste blatile, raje vas bom imela biggrin.gif ni potrebe po analizi. to nalogo imava midva smile.gif

• 0

#12083 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4320 posts

Posted 09 September 2009 - 08:50 AM

Jezna sem, ker sem ugotovila, da mi je nekdo, ki ga smatram za prijatelja, lagal. verymad.gif
  • 0

#12084 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 09 September 2009 - 09:47 AM

Ančka tudi midva s fantom sva se to poletje po skoraj 4 letih razšla. Nekako sva ugotovila, da to ni več to. Seveda sem bila žalostna, ampak po nekaj dnevih sem ugotovila, da je boljše tako in sem tako kot ti začutila neko olajšanje in ga čutim še sedaj. Če ne gre pač ne gre. Drži se.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#12085 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6788 posts

Posted 09 September 2009 - 10:25 AM

Če začutiš olajšanje ob prekinitvi zveze, si na pravi poti! Isto sm čutla jst, ko sva se razšla po štirih letih. In še dobro, da sva se, ker res ni peljalo nikamor ...

Vesela sem, da imam vsaj eno prijateljico, s katero se lahko vse lepo pomenim.
Komaj čakam konec septembraaa smile.gif
  • 0

#12086 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 September 2009 - 12:50 PM

QUOTE(Cvetka @ 9. 9. 2009 - 2:56) View Post

IPB Image

Zakon, hahaha!! thumbup.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12087 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 09 September 2009 - 01:13 PM

^^

Jaz se jima tudi rezim, kaj sta to zaena tipa? laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12088 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 September 2009 - 01:24 PM

lol1.gif lol1.gif Ful dobro. biggrin.gif

Moja spoved:

Jst sm shopaholic. oops.gif Samo da dobim nekej keša, takoj moram iz zapravljat, joj. In ne znam se brzdat, vse bi pokupila. Pol bom pa spet jambrala, kako nimam nič keša, čeprav sem te počitnce precej zaslužila. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#12089 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 09 September 2009 - 01:25 PM

hehe sem videla,da si pisala v 2 temi (kaj ste kupili) in si mislila - eve je spet shoppingirala biggrin.gif
  • 0

#12090 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 September 2009 - 01:30 PM

Joj, ja, jst nisem normalna. cry.gif Pa jutri grem spet v Lj, moram še zadnji oceni vpisat, da se vpišem naprej in upam, da se bom bolj brzdala... Se vid, da sem bla sama dons, ni blo nobenga, da bi me nazaj držal. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#12091 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15270 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2009 - 02:26 PM

QUOTE(_Planet_ @ 9. 9. 2009 - 13:13) View Post

^^

Jaz se jima tudi rezim, kaj sta to zaena tipa? laugh.gif

Nimam pojma. Vceraj sem ju srecala na sprehodu pa sem ju mogla posnet, ker sta bila res prisrcna. Ker sem jima dala telefonsko stevilko, da se se kdaj dobimo na kavici, me sedaj vsake 5 minut kliceta in spuscata v telefonsko slusalko cudne zvoke, desni pa sedaj dela balone, in jih poka, levi pa se mu smeji. Mislim, da sta prevec cudna, in se ne bom vec druzila z njima. Ce pa ju se kdaj kje vidim, ju bom skrivaj posnela in vam pokazala posnetek, velja?

wink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#12092 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 September 2009 - 02:59 PM

Ančka, drži se. console.gif

Cvetka, laugh.gif laugh.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#12093 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 09 September 2009 - 04:02 PM

QUOTE(Cvetka @ 9. 9. 2009 - 15:26) View Post

Nimam pojma. Vceraj sem ju srecala na sprehodu pa sem ju mogla posnet, ker sta bila res prisrcna. Ker sem jima dala telefonsko stevilko, da se se kdaj dobimo na kavici, me sedaj vsake 5 minut kliceta in spuscata v telefonsko slusalko cudne zvoke, desni pa sedaj dela balone, in jih poka, levi pa se mu smeji. Mislim, da sta prevec cudna, in se ne bom vec druzila z njima. Ce pa ju se kdaj kje vidim, ju bom skrivaj posnela in vam pokazala posnetek, velja?

wink.gif

Can't wait!! woot.gif

biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12094 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 September 2009 - 04:58 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 9. 2009 - 7:08) View Post

manj ga boste blatile, raje vas bom imela biggrin.gif ni potrebe po analizi. to nalogo imava midva smile.gif
Ja, saj vem. Niti prvotno a nismo želele, kot je morda grobo izpadlo. Tako ali tako sama vesta kak stvari stojijo.
V glavnem, smo tu, če nas boš rabla!

Imam novo žrtveno jagnje, samo ni na D, tak da ne vem, kak bo šlo skozi. Ne vem, ne vem... To so že minus točke laugh.gif
Zaenkrat pa ustreza drugim kriterijem, posebej najvažnejšemu - 87 letnik je lol1.gif Mater, kje pobiram te mladiče wacko.gif

Ne me resno jemat s temi fanti. Misli na njih so bolj eskapada od vsakdanjih težav. Toliko, da se razbistrim in raje pišem o tem, kot pa kak mučno mi je sedet za knjigo, da sta moja koža in kilaža v razsulu, in da sem POPOLNOMA Brez ficka. To itak vemo vsi, da ni ravno višek dobrega počutja.
Let's keep it positive. Jamranje ne pomaga ˇ-ˇ
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12095 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 September 2009 - 05:42 PM

O moj bog!!!!

Ni me bilo tukaj že CELO VEČNOST (več kot 3 mesece!!) shame on mee!
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#12096 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 September 2009 - 06:42 PM

^^to pa je spoved in pol. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12097 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 09 September 2009 - 06:51 PM

urs what happened???

delam, pa sm spila že 2 bambusa, kr je bilo pač treba malo nazdravit na vse opravljene izpite!!! butl.gif smile.gif

za večerjo bom jedla nagece in pomfri rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12098 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 September 2009 - 07:26 PM

Meša se mi. Od izčrpanosti in neprespanosti se na momente prav tresem in ne morem nehat.
Biti v negotovosto DO ZADNJE SEKUNDE glede zelo pomembne zadeve je res nekaj najlepšega, kar lahko doživiš.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12099 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6788 posts

Posted 09 September 2009 - 07:34 PM

Ne da se mi učit, niti odprla še nism zvezkov ...
Igram Farmville na FB-ju oops.gif ermm.gif
  • 0

#12100 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 09 September 2009 - 08:36 PM

Ful sem slabe volje, ful sem se učila, clo mislila, da dost znam, pol na izpitu pa tema, kr neki...mah, marš vse nekam down.gif down.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users