Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#12081 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28633 posts

Posted 28 March 2009 - 05:25 PM

http://www.prometnov...arne-voznje.php
tu je nekaj, drugače pa išči po Šola varne vožnje
  • 0

#12082 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 28 March 2009 - 07:46 PM

QUOTE(redkvica @ 26. 3. 2009 - 18:10) View Post

Zanima me, če je kdo že opravljal ali vsaj kaj ve o testih za angleščino. Zanimam se za msc v tujini in je kot pogoj navedeno tudi to: you will require an IELTS 6, TOEFL 580, CBT TOEFL 237 or equivalent.
Nekaj sem gledala po netu, ampak si ne znam predstavljat za kakšno težavnost gre. Bi meni s povprečnim gimnazijskim znanjem ratalo ali bo potrebno intenzivno in večmesečno študiranje angleščine?

Plz help, da grem lahko pol spraševat naprej. smile.gif

TOEFL je moja prjatlca hotla it delat (ker je hotla it v tujino študirat) in mislm, da je ta na nivoju mature al pa malo težji.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#12083 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 29 March 2009 - 08:48 AM

Je katera že iskala kaj note (klavirske, violinske) od filma The Reader?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12084 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2009 - 10:06 AM

QUOTE(Nincha @ 23. 3. 2009 - 16:09) View Post

Plain Jane, a si mela dons v šoli oblečeno sivo jakenco pa rjave hlače? Se mi zdi da si bla ti oops.gif

Sem pa zgodna, ni kej. laugh.gif Rjave hlače? blink.gif No way, wasn't me. biggrin.gif
  • 0

#12085 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2009 - 12:11 PM

NUJNO!
Pozna kdo koga, ki bi bil pripravljen poceni oddat sobo s kopalnico in kuhinjo in internet dostopom od 25. aprila do 25. maja? Al pa kakšen študentski dom al kej podobnega? Kje nej se to pozanimam?
  • 0

#12086 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 March 2009 - 01:08 PM

kje?

hvala ora!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#12087 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 March 2009 - 04:14 PM

Heej!
3 stvari me zanimajo =)

* kje lahko kupim himalajsko kristalno sol v kamnu / stiku ?
* a je za kej od neutrogene tist gel za ogrce stran dajat, pa, a ga lahko uporabljam tud tko kot masko tud? (ne,a ne?)
* rabla bi eno dobro kvalitetno masko iz mrtvega morja, oz. kako glineno masko k se jo lahko kup v DM

Fuuul najlepša hvala!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12088 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 March 2009 - 05:37 PM

One quick question!

Kolegica joče, da nima doma nič za jest in sta s fantom lačna kot volka. A se sploh da danes kje v Mariboru ob tej uri dobit za jest?
Mislim predvsem kakšna dostava na dom, kjer bi se dalo naročit pice v nedeljo zvečer. Sklepam, da bosta ostala lačna, ampak raje vseeno vprašam. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12089 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2009 - 05:46 PM

QUOTE(sahara @ 29. 3. 2009 - 14:08) View Post

kje?

Lol, najpomembnejše pa pozabim. laugh.gif V Ljubljani, čimbolj v centru.

• 0

#12090 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 March 2009 - 05:48 PM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 3. 2009 - 18:37) View Post

One quick question!

Kolegica joče, da nima doma nič za jest in sta s fantom lačna kot volka. A se sploh da danes kje v Mariboru ob tej uri dobit za jest?
Mislim predvsem kakšna dostava na dom, kjer bi se dalo naročit pice v nedeljo zvečer. Sklepam, da bosta ostala lačna, ampak raje vseeno vprašam. tongue.gif

Nočem biti nesramna ali zajedljiva, ampak a je res težko tako sam kaj poguglat?
Jaz sem takoj našla eno v MB, ki obratuje tudi v nedeljo: http://www.pizzerija-roma.com/
Sicer nisem pogledala, če dostavljajo na dom ... ampak če sta lačna, kot volka, bosta pač že nekako prišla do tja.

edit: da, tudi na dom dostavljajo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12091 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 March 2009 - 05:51 PM

Jaz nisem šla googlat za njiju, ker se mi res ne da in se tudi ne gre zame, onadva pa sta mi rekla, da nista čisto nič našla. laugh.gif

Aja, hvala!!

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12092 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26378 posts

Posted 29 March 2009 - 05:52 PM

^ laugh.gif

FTSE-jin odgovor me je spomnil na to slikico:
IPB Image

• 0

#12093 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30513 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 March 2009 - 05:54 PM

PJ, kok za kok folka pa rabiš to?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12094 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 March 2009 - 05:54 PM

Ja nam pa se mora dat? blink.gif laugh.gif
Nista nič našla ja ... eni pa so dojenčki. Me zanima, kako sploh preživijo sami pol ure, LOL.
Mislim, saj ne rečem, tema je namenjena vprašanjem, takšnim in drugačnim ... ampak da pa se postavljajo takšna vprašanja, pa me malo pogreje, sploh zato, ker je to podpiranje lenobe in nič drugega. sleep.gif
Prosim. ;-)

Ančka Pomarančka,
tudi ta stran ni švoh: http://letmegooglethatforyou.com/
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#12095 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26378 posts

Posted 29 March 2009 - 05:56 PM

da nista nič našla sta morala pa res ne vem kaj vpisat v google.... Meni je takoj vrglo ven to picerijo kot FTSE, malo bolj poglobljeno (recimo 3 klike) pa še tole: http://www.maribor-p...x...k=1&stran=9

Malo nižje od slikic so linki do posameznih gostiln / picerij, ki dostavljajo.

• 0

#12096 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 March 2009 - 06:00 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 3. 2009 - 18:54) View Post

Ja nam pa se mora dat? blink.gif laugh.gif

Jaz sem vprašala zato, ker sem misla, da katera tle pač ve kar iz glave, da tudi sama naroča v nedeljo. Drgač pa ja, vem da take stvari človeka pogrejejo.

Zdej prideta k men jest juho, pol pa bota še pico naročila. Jeeeej, the day is saved thanks to the Powerpuff Girls!! tongue.gif

• 0

#12097 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2009 - 06:03 PM

QUOTE(Špela @ 29. 3. 2009 - 18:54) View Post

PJ, kok za kok folka pa rabiš to?

Za eno, ena punca bi prišla iz Avstralije. smile.gif
  • 0

#12098 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 March 2009 - 09:17 PM

Vprašanje za punce z Vrhnike:
Zanima me, če katera ve, če je na Vrhniki kje organizirana aerobika, ali pa TNZ vadba ali karkoli podobnega?
  • 0

#12099 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 29 March 2009 - 09:18 PM

Zanima me, če katera vsaj malo obvlada statistiko? Sem jo imela lani, ampak sem pogruntala, da mi tisto znanje za začetek nič ne koristi... ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#12100 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 30 March 2009 - 09:01 AM

Koliko je poštnina na Asosu (za lak naprimer)?
  • 0

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users