vprašanja (zanima me, ...)
Posted 28 March 2009 - 05:25 PM
Posted 28 March 2009 - 07:46 PM
Zanima me, če je kdo že opravljal ali vsaj kaj ve o testih za angleščino. Zanimam se za msc v tujini in je kot pogoj navedeno tudi to: you will require an IELTS 6, TOEFL 580, CBT TOEFL 237 or equivalent.
Nekaj sem gledala po netu, ampak si ne znam predstavljat za kakšno težavnost gre. Bi meni s povprečnim gimnazijskim znanjem ratalo ali bo potrebno intenzivno in večmesečno študiranje angleščine?
Plz help, da grem lahko pol spraševat naprej.
TOEFL je moja prjatlca hotla it delat (ker je hotla it v tujino študirat) in mislm, da je ta na nivoju mature al pa malo težji.
Posted 29 March 2009 - 08:48 AM
Posted 29 March 2009 - 12:11 PM
Pozna kdo koga, ki bi bil pripravljen poceni oddat sobo s kopalnico in kuhinjo in internet dostopom od 25. aprila do 25. maja? Al pa kakšen študentski dom al kej podobnega? Kje nej se to pozanimam?
Posted 29 March 2009 - 01:08 PM
hvala ora!
Posted 29 March 2009 - 04:14 PM
3 stvari me zanimajo =)
* kje lahko kupim himalajsko kristalno sol v kamnu / stiku ?
* a je za kej od neutrogene tist gel za ogrce stran dajat, pa, a ga lahko uporabljam tud tko kot masko tud? (ne,a ne?)
* rabla bi eno dobro kvalitetno masko iz mrtvega morja, oz. kako glineno masko k se jo lahko kup v DM
Fuuul najlepša hvala!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 March 2009 - 05:37 PM
Kolegica joče, da nima doma nič za jest in sta s fantom lačna kot volka. A se sploh da danes kje v Mariboru ob tej uri dobit za jest?
Mislim predvsem kakšna dostava na dom, kjer bi se dalo naročit pice v nedeljo zvečer. Sklepam, da bosta ostala lačna, ampak raje vseeno vprašam.
Posted 29 March 2009 - 05:48 PM
One quick question!
Kolegica joče, da nima doma nič za jest in sta s fantom lačna kot volka. A se sploh da danes kje v Mariboru ob tej uri dobit za jest?
Mislim predvsem kakšna dostava na dom, kjer bi se dalo naročit pice v nedeljo zvečer. Sklepam, da bosta ostala lačna, ampak raje vseeno vprašam.
Nočem biti nesramna ali zajedljiva, ampak a je res težko tako sam kaj poguglat?
Jaz sem takoj našla eno v MB, ki obratuje tudi v nedeljo: http://www.pizzerija-roma.com/
Sicer nisem pogledala, če dostavljajo na dom ... ampak če sta lačna, kot volka, bosta pač že nekako prišla do tja.
edit: da, tudi na dom dostavljajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 March 2009 - 05:51 PM
Aja, hvala!!
Posted 29 March 2009 - 05:52 PM
FTSE-jin odgovor me je spomnil na to slikico:
Posted 29 March 2009 - 05:54 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 March 2009 - 05:54 PM
Ja nam pa se mora dat?
Nista nič našla ja ... eni pa so dojenčki. Me zanima, kako sploh preživijo sami pol ure, LOL.
Mislim, saj ne rečem, tema je namenjena vprašanjem, takšnim in drugačnim ... ampak da pa se postavljajo takšna vprašanja, pa me malo pogreje, sploh zato, ker je to podpiranje lenobe in nič drugega.
Prosim. ;-)
Ančka Pomarančka,
tudi ta stran ni švoh: http://letmegooglethatforyou.com/
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 March 2009 - 05:56 PM
Malo nižje od slikic so linki do posameznih gostiln / picerij, ki dostavljajo.
Posted 29 March 2009 - 06:00 PM
Ja nam pa se mora dat?
Jaz sem vprašala zato, ker sem misla, da katera tle pač ve kar iz glave, da tudi sama naroča v nedeljo. Drgač pa ja, vem da take stvari človeka pogrejejo.
Zdej prideta k men jest juho, pol pa bota še pico naročila. Jeeeej, the day is saved thanks to the Powerpuff Girls!!
Posted 29 March 2009 - 09:17 PM
Zanima me, če katera ve, če je na Vrhniki kje organizirana aerobika, ali pa TNZ vadba ali karkoli podobnega?
Posted 29 March 2009 - 09:18 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 30 March 2009 - 09:01 AM
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users