Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12061 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 08 September 2009 - 05:33 PM

Namesto da bi se učila, na internetu rešujem IQ teste. Moj IQ je 122, 149 in 131, according to the internet.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12062 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32727 posts

Posted 08 September 2009 - 06:20 PM

Rada bi pršla v kontakt z nekom in zato sm dans končno uporabila veze, ki obetajo... laugh.gif oops.gif
  • 0

#12063 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 07:24 PM

Frči tenks...mogoče te kliknem kakšen dan, ko se mi bo jokalo...

Sej veste kako gre to - what doesn't kill you makes you stronger. Priznam, da oba čutiva olajšanje. Ne glede na mišljenja drugih o tem, bova ostala prijatelja. Vem, da nekateri ne odobravate tega, vendar se nama zdi to prav. Veste, iz vsake situacije se je treba naučit prit ven z dvignjeno glavo. In to počnem. Čeprav mi je hudo in težko. I'm strong and I'm proud (pa čeprav mi zdajle solze tečejo po obrazu...time heals).
  • 0

#12064 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 September 2009 - 07:27 PM

OMG Anča! Vidva to resno! ohmy.gif
Želim ti, da se stvari razpletejo najboljše ZATE. Drži se!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12065 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 September 2009 - 07:28 PM

sad.gif

ančka, sicer jz ne najdm kjer si se spovedala... ampak men je všeč, da bosta ostala prjatla, to ful mal parov nrdi... pa še sploh, je to okej, ker sta bla odkrita, ni blo nč podlega vmes ipd..
men se tud zdiš res trdna ženska in boš to prebrodla, itak
a zdj je to, to, gresta narazen...?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12066 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 September 2009 - 07:36 PM

Ančka, jaz podpiram odločitev, da ostaneta prijatelja - ker konec koncev, dva človeka v razmerju veže več kot le ljubezen. drži se! console.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12067 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 September 2009 - 07:38 PM

Podpis pod obe zgoraj.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#12068 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 08 September 2009 - 07:40 PM

Ančka, console.gif
Drži se! Saj nevem, kaj naj rečem...upam, da se ti čimprej uspe pobrat...verjamem da prekleto boli!

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#12069 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 September 2009 - 08:07 PM

Ančka, tudi jaz ti želim, da bi se čimprej pobrala, drži se, punca! console.gif Sem bla ful šokirana, ko sem vse to prebrala... sad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#12070 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 08 September 2009 - 08:36 PM

Ančka console.gif Hang in there, woman.

Fajn mi je.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#12071 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 September 2009 - 09:20 PM

Ančka, kaj zdaj sta šla narazen?
Pa kako, saj sta se komi skupaj vselila, sanjala o poroki, otroku... ohmy.gif

Lahko napišeš malo daljše v probleme, me zanima...
Drugače pa drži se,res...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#12072 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 08 September 2009 - 09:23 PM

Uf Ančka, kar kri mi je butnila v lica, pa vilico sem odlozila in glasbo ugasnila, ko sem prebrala tvoje danasnje pisanje na zadnjih dveh straneh (podpisem se pod Chandro!). Se mi je pa zdelo, da je nekaj narobe - ni bilo vec tvojih saljivih juter v Prostem cveku ipd.. :|

Meni se je tudi danes zgodilo nekaj bednega, za kar sem cutila, da se bo - s punco, za katero sem mislila, da bova na poslovnem podrocju se najprej dobro sodelovali (kljub trenutnim tezavam) in s punco, za katero sem mislila, da je moja prijateljica in, da mi bo prej povedala, ko se bo odlocala v drugi smeri, ne sele, ko bo ze odlocena, sva danes na njeno zeljo sli vsaka svojo poslovno pot.
Vrtim si Fix you pa se malo smilim sama sebi, ampak ne bo dolgo trajalo!! Jebesh!!! Sem ze toliko stara, da sem se naucila, da je vsaka stvar za nekaj dobra in ja, sto ne ubije jaca. Dosedaj mi je se vsaka sprememba, ki sem se je bala in se ji upirala, na koncu prinesla veselje.

Ančka, drzi se! Klikni me, ce ti bo kdaj do pogovora.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12073 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 September 2009 - 09:28 PM

Wtf Ančka, zdaj mi šele ni nič jasno, to zdaj kar tako, bum, gremo narazen blink.gif Pa nista vidva že prej enkrat šla narazen, potem pa spet skupaj in sta se pol skupaj preselila? Sicer nimam pravice in ne poznam dovolj ne tebe, ne njega, ampak ne morem mimo da ne bi rekla, da kdo je zdaj tu nedorasel zadevam?! A ti je povedal kako dolgo že ve, da se ne vidi do konca življenja s tabo? No saj v bistvu nima veze, zdaj je kot je.
Malo je čudno vse skupaj sicer, taka banalna fora, ampak verjamem, da se boš pobrala in šla naprej. Če boš potrebovala uteho, sem ti na voljo. Definitivno pa je nekaj narobe z njim in ne s tabo, tako da se ne muči s tuhtanjem kaj si in kaj nisi naredila. Jaz rečem samo to, še dobro, da se nista že poročila..., v dobrem in slabem, z napakami, odvečnimi kilogrami, mastnimi lasmi, kosmatimi nogami, tečnobo..., če je pravi bo trdno stal za tem sleep.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#12074 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 September 2009 - 09:42 PM

Chandra je povzela moje mnenje. Ančka, z mislimi sem s tabo. Res!!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12075 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 September 2009 - 09:45 PM

QUOTE(Chandra @ 8. 9. 2009 - 22:28) View Post

Definitivno pa je nekaj narobe z njim in ne s tabo, tako da se ne muči s tuhtanjem kaj si in kaj nisi naredila. Jaz rečem samo to, še dobro, da se nista že poročila..., v dobrem in slabem, z napakami, odvečnimi kilogrami, mastnimi lasmi, kosmatimi nogami, tečnobo..., če je pravi bo trdno stal za tem sleep.gif
To so samo bedni razlogi, da se prikrije dejanski vzrok. Najlažje itak vrečt puško vkoruzo in si mislit, da pri drugi pa en bo takšnih in drugačnih problemov rolleyes.gif
Bla na istem. Čustveno nezrela bitja in popolnoma nesposobna ubesedit dejanskega stanja rolleyes.gif

Oprosti, vem, da nočeš tega brat, ekr ga imaš še zmeraj zelo rada, čutiš to kot grd napad nanj in si misliš, da ne moremo vedet, ker ne poznamo njegove plati zgodbe, a vendarle. Ščasoma bošvidla, da je tako. Stvari s ene rešujeo na tak način. Ne pravim sedaj, da njegovi pravi razlogi niso dovolj dobri, a naj jih ne zavija v celofan, predvsem pa naj jih ne podaja zadnjo sekund, ko ima človek že čisto zvezane roke.
Be strong in potegni največ iz tega! builder.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#12076 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 08 September 2009 - 09:53 PM

Se strinjam s Chandro in Adriane! Sem ti ze zadnjic napisala, ko sta imela konflikt, da upam, da ne jemljes vsega nase!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12077 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 September 2009 - 10:05 PM

QUOTE(Adriane @ 8. 9. 2009 - 22:45) View Post

To so samo bedni razlogi, da se prikrije dejanski vzrok. Najlažje itak vrečt puško vkoruzo in si mislit, da pri drugi pa en bo takšnih in drugačnih problemov rolleyes.gif
Bla na istem. Čustveno nezrela bitja in popolnoma nesposobna ubesedit dejanskega stanja rolleyes.gif

Oprosti, vem, da nočeš tega brat, ekr ga imaš še zmeraj zelo rada, čutiš to kot grd napad nanj in si misliš, da ne moremo vedet, ker ne poznamo njegove plati zgodbe, a vendarle. Ščasoma bošvidla, da je tako. Stvari s ene rešujeo na tak način. Ne pravim sedaj, da njegovi pravi razlogi niso dovolj dobri, a naj jih ne zavija v celofan, predvsem pa naj jih ne podaja zadnjo sekund, ko ima človek že čisto zvezane roke.

eto, točno tak! smile.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#12078 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 08 September 2009 - 10:08 PM

Jz tud pošiljam objem :hug:
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#12079 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 September 2009 - 10:23 PM

Dobila lisico na avto, plačala kazen s še zadnjim denarjem iz denarnice, zdaj do nasl. tedna verjetno ne grem več ven. down.gif

Iz Uni Lj odpisali totalno brezvezen mejl na ravni petletnega mongoloida iz Černobila, sram naj jih bo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12080 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14307 posts

Posted 08 September 2009 - 10:55 PM

QUOTE(Adriane @ 8. 9. 2009 - 22:45) View Post

Ni tole moj zagovor ali zagovor ančkinega bivšega ampak....jaz sem naredila podobno kot on. enega dne je pač dozorelo, ne vem kje se je kuhalo ampak se je in je ena malenkost sprožila cel plaz. Nisem si več predstavljala da bi živela z njim do konca, sigurno ne na način kot si je on zamislil. Ampak si ne očitam popolnoma nič, zase vem da sem prej naredila vse da bi se nama izšlo. danes(po 10 mesecih) je on že en 3 mesece srečen z novo punco, kljub temu da je msilil da je konec sveta.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users