vprašanja (zanima me, ...)
Posted 25 March 2009 - 08:34 PM
Posted 25 March 2009 - 08:37 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 March 2009 - 09:07 PM
ej crna, lej da ti razložim
Torej, me smo ko smo kupvale karte preko neta, označle da gre za on line check in, in hand laguage- s tem smo plačale manj kot bi sicer. Z on line check inom pa moreš sabo kot v dokaz prinest list da maš on line check in, da greš direkt do gateov.
Ker ti nis mela lista, si mogla pač plačat tolko.
Zdj, ana bo pa že od začetka označla, da ne bo vzela hand laguage ampak pač običen kos prtljage, ki se bo vplačal istočasno z nakupom letalske karte, in njej ne bo treba absolutno nič doplačat/plačat, če le ne bo presegla zastonjske mere- se prav 15 kg.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 March 2009 - 09:09 PM
Posted 25 March 2009 - 09:11 PM
Ja Ana, potem si pa 5 krat prveč s sabo vzela, no, pa saj ne rabiš za 14 dni.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 March 2009 - 09:11 PM
Ja Ana, al kešica, al pa razkoš - ne moreš met oojega.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 March 2009 - 09:15 PM
Ana, jaz sem letela z RyanAirom in ti lahko zgarantiram da moraš prtljago (razen ene "ročne torbice" do 10kg) doplačat, mislim pa da je 15€ po osebi, lahko pa celo dražje če Check Ina ne narediš prek neta.
i feel sorry for u
Posted 25 March 2009 - 09:21 PM
Lej rea - Check In lahko narediš prek neta tudi če imaš obično prtljago (od 1 do 3 kose do 15kg), pa ti že takrat trgajo s kartice denar za to prtljago. Torej plačaš dodatno nekje 15€ po kosu samo za prtljago.
Če pa Check Ina ne narediš prek neta, ampak na letališču je pa strošek za prtljago še malo večji, torej doplačaš še malo več.
Hand Luggage-a (torej ročne prtljage - 1 kos do 10kg) pa ni treba plačat če narediš Check In prek neta, če pa na letališču pa plačaš enih 10€, al nekaj takega.
Kapiš kaj sem mislila dopovedat zgoraj?
vuelvo a vos,
Posted 25 March 2009 - 09:31 PM
@Kinky sem rabla back up, za hrano in pač vzamem 20 majc za 14 dni (ponavadi jih 10 prinesem neuporabljenih nazaj) That's me.
Je Kinky ti bi znala vedet ! Kam morem iz s tubo, da pridem do tistega dela londona, kjer majo fuuul starinarnic ? Pa ne CT ! Vem, da smo mi šli v nedeljo, ker majo baje samo v nedeljo tam ful teh starinarnic.. se ti kaj svita ?
Posted 25 March 2009 - 09:32 PM
Samo mi smo delali ON line check in, ki ni plačljiv. In ker ni plačljiv, ko plačaš letalsko karto in če potem doma pozabš on line check in list, kazensko plačaš za prtljago, kot si ti.
Ana bo pa vzela običen check in, pa plačala ga, in zato ne bo doplačala prtljage, kot si sprva napisala.
A a veeeeš, a veeeeš, da sem sanjala tebe, ko si se objemal z drugo
a veeeeeeeš
aaaa veeeeeš no
Posted 25 March 2009 - 09:33 PM
a maš velik? če ja, mam kontakt od prevajalca, če ti pomaga. sicer pa google translate?
Posted 25 March 2009 - 09:40 PM
Check in, ja, potem je logično kar si pisala.
Samo mi smo delali ON line check in, ki ni plačljiv. In ker ni plačljiv, ko plačaš letalsko karto in če potem doma pozabš on line check in list, kazensko plačaš za prtljago, kot si ti.
Ana bo pa vzela običen check in, pa plačala ga, in zato ne bo doplačala prtljage, kot si sprva napisala.
Ja veeeeem no. Sam tko v primeru da pozabi narest online check in.
vuelvo a vos,
Posted 25 March 2009 - 09:55 PM
A lah še vseen neki- če ona pozab navadn check in list, ji vseen ni treba plačat, ker lah sam pove ime in priimk, pa te majo not. Ne komplicirajo zato (kokr so to nrdil na on line check in) ker pač več vplačaš, ko bukiraš letalsko karto in pol ne težijo.
Posted 26 March 2009 - 12:30 AM
Posted 26 March 2009 - 07:17 AM
Posted 26 March 2009 - 06:10 PM
Nekaj sem gledala po netu, ampak si ne znam predstavljat za kakšno težavnost gre. Bi meni s povprečnim gimnazijskim znanjem ratalo ali bo potrebno intenzivno in večmesečno študiranje angleščine?
Plz help, da grem lahko pol spraševat naprej.
Posted 26 March 2009 - 06:20 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 March 2009 - 07:04 PM
Aja, pa 6 na IELTS-u ni tako hudo visok prag. Družboslovni MA (če se ne motim je enakovredno kot MSc), ki sem jih jaz gledala, so imeli večinoma zahteve IELTS 7,5. Drugače se pa dobijo ti IELTSovi testi za reševat, da se vnaprej pripraviš, navadiš na tip nalog.
Posted 26 March 2009 - 11:31 PM
Posted 28 March 2009 - 05:17 PM
7 user(s) are reading this topic
0 members, 7 guests, 0 anonymous users