Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12041 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 September 2009 - 10:55 AM

Ančka, vedno smo se sposobni premakniti točko naprej, nikoli ni prepozno, da spoznamo, da nekaj ne delamo prav. Vedno lahko spodbudimo cilje in jim sledimo. Ker je želja dovolj močna, da nas notranje motivira in nam daje življensko pomembno energijo.
Še vedno si ti ti, taka kot si. Ampak vse te sile so bile, te spremljale in so bile znotraj tebe potlačene, čeprav se nisi zavedala, da lahko ravno take lisičje ter tiho ždijo v človeku, kot da nič ni narobe. In zato so ljudje, ki nas imajo radi. Da nam na stopnji povedo in pokažejo, da zadeva ne gre več naprej. Da se USTAVIMO, pogledamo za sabo in vase. In se zavemo.
Nikoli ni prepozno... blagodejno je še vedno. In čeprav spoznanje boli, bo nekoč veliko lepše.

Kako sta se pa s fantom pogovorila? Ti je on postavil dejstva pred oči??

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12042 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 10:58 AM

ja, on mi je postavil dejstva pred oči in sedaj je pri njemu tisti strah, da se jaz zdaj trudim, zaradi tega, da bi ga obdržala, čez nekaj časa pa se bom vrnila na "ustaljene tirnice" in bo spet eno samo sranje...
  • 0

#12043 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18564 posts

Posted 08 September 2009 - 11:00 AM

Moja tanova je brhka... oops.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#12044 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 September 2009 - 11:03 AM

O fak, ista zgodba, kot pri moji prijateljici ermm.gif ermm.gif Identično... Sam to sploh ni rečeno... Ko človek spozna, da je nekaj, kar ga je tako zelo potlačevalo, pa se prej ni zavedal, kako grdo in tiho, se ob spoznanju zgodijo čist drugačne vizije, češ da moraš nekaj spremeniti. In ko to počneš-pa naj bo bodisi šport, pozitivne misli, hujšanje, izobraževanje,... in če te to spravi na silnice, polne energije, ti pride v kri in v tem uživaš. Najdeš se. Saj ljudje na trenutke 'zlutamo' na napačne poti, in tisti, ki nas imajo radi, so naši kažipoti. Še vedno se lahko premislimo in pot nadaljujemo na pravi cesti. Tisti, ki nas bo filala z energijo in osrečevala...
  • 0

#12045 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 11:10 AM

oh, ko bi te A. slišal...
  • 0

#12046 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 September 2009 - 11:16 AM

Ančka, dokaži, da znaš in zmoreš. Res!! Sej v življenju ne hodimo po isti vrvi. Moramo na močnejšo, boljšo, bolj stabilno! Prejšnja se lahko že trga, pa sploh ne opazimo. A dokler se ne strga, je ok. In pri tebi se ni. Si močna,s rčna oseba in ne dovoli, da te podcenjujejo. Dokaži, da zmoreš in bo dojel, pogovorita se. Mi te podpiramo.
  • 0

#12047 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 11:17 AM

ej hvala punce, ful ste srčki! Jaz se bom potrudila in upam na najboljše. Vprašajte me, kako je s situacijo čez slab mesec...
  • 0

#12048 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 September 2009 - 11:22 AM

Sploh ne dvomim vate smile.gif vse bo ok, boš videla. In če se misliš pridružit klubu 'Stagnira naj samo Damjan Murko', pol vabljena wink.gif
  • 0

#12049 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 September 2009 - 11:25 AM

Princeska, lepo povedano.
Ančka, osredotoči se na svoje cilje in sebi plus vsem ostalim okoli sebe dokaži, da zmoreš. Ne bo lahko, bo pa vedno lažje. In občutek na koncu bo božanski. Kot sem že rekla, držim pesti zate tudi jaz.

• 0

#12050 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 08 September 2009 - 12:40 PM

Tudi js se strinjam kar je napisala Princeska...in kot sm napisala kakšno stran nazaj...sam volo rabišš.. to pa ne dvomim d je nimaš.. boš vidla k se bš tudi ti spremenila in ti bo življenje drugačno-boljše, in ko se bš navadila bo čisto na izi...vidiš vse te podpiramo smile.gif smile.gif

Čakam kolegico da grem k njej v LJ do petka:) Sm vesela d se mal oddahnem od vsegaaa smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12051 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4320 posts

Posted 08 September 2009 - 01:55 PM

Dobila sem obvestilo o priporočenem pismu iz Ljubljane...super ziher je carina verymad.gif Enim pustijo vso sranje iz Kitajske mimo z višjim računom...meni pa te ne morejo bogega paketa za 40€ iz Amerike pri miru pustit.
  • 0

#12052 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26067 posts

Posted 08 September 2009 - 02:13 PM

živčna zarad jutrišnjega izpita, ampak da bi se spravila učit, to pa ne ... vse drugo je bolj pomembno: popucat kopalnico, populit obrvi, pomit okna, odpisat na milijon mailov ... rolleyes.gif jutri se bom pa po glavi tolkla. *sigh*
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12053 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 September 2009 - 03:14 PM

Ok, zdaj sem prebrala kar je Ančka napisala par strani nazaj, pa ne morem mimo čudnega občutka. Ančka ne me narobe razumet, ampak a je ta tvoj perfekten, zmeraj vse prav naredi? Za stagnacijo ni kriv samo eden, nikoli. Pa ne razumem zakaj je čakal tako dolgo, da ti je povedal da ga določene zadeve motijo? Očitno je moral kar nekaj časa držat v sebi, če praviš, da se je tebi zdelo vse lepo in prav. Koliko časa sta vidva skupaj? Meni je hecno, da eni hočejo tako hitro vrečt puško v koruzo, življenje je tako da so vzponi in padci in žal je treba it skozi vse. Kako pa te zadeve vzameš, rešiš, se jim ogneš je pa odvisno od nas. In nikoli, res nikoli ni tako velikega problema, da se ga ne bi dalo rešit.
Sem šla v svojih 11. letih zveze čez marsikaj, ampak je vse rešljivo.
Upam, da rešita te zadeve Ančka, good luck!
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#12054 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 03:28 PM

Ne, ni perfekten in to odkrito priznava. Danes sva se čisto do konca pogovorila in zadeva je taka, da se na žalost (kolikor močno se trudi) ne vidi z mano "do konca življenja". To je odkrito končni in največji problem. Prelomnica je bila poroka prijateljice pred 14 dnevi. Pravi, da lahko tudi rečem, da se je ustrašil poroke (če bo meni tako lažje).

Bo že... life goes on. Pa ne me zdej pomilovat, ker mi bo samo še težje. Ful se imava rada (ja, jaz njega in on mene). Ampak če to ni to, to pač ni to. Ne moreš človeka silit v nekaj, za kar mu srce vpije, da ni prav. Vsaka šola nekaj stane. Ta šola je pač trajala 4 leta.
  • 0

#12055 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 September 2009 - 03:42 PM

QUOTE(bellini @ 8. 9. 2009 - 14:55) View Post

Dobila sem obvestilo o priporočenem pismu iz Ljubljane...super ziher je carina verymad.gif Enim pustijo vso sranje iz Kitajske mimo z višjim računom...meni pa te ne morejo bogega paketa za 40€ iz Amerike pri miru pustit.

A se ni meja za carino ful povišala in ni več 22, al kolkr je pač bila..? ermm.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#12056 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 08 September 2009 - 03:48 PM

Ančka, mene si prav šokirala zdaj. Sta se mi vedno zdela tak enkraten par. Držim pesti, da rešita vse skupaj. console.gif

Moja spoved... sita sem učenja, sita sem zgodnjega vstajanja, rada bi počitnice. Prave počitnice, ko lahko 24h samo lenarim brez skrbi... Zgleda, da bo še dolgo preden jih bom dočakala.
  • 0

#12057 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 September 2009 - 03:54 PM

Jaz ne razumem več dedov, no. Kako te lahko ima ful rad, pa se ne vidi s tabo v prihodnosti? Meni je to čist kontradiktorno. Ko imam jaz nekoga ful rada, pa ravno nasprotno - ne vidim tega, da ne bi bila z njim v prihodnosti, mi je čist nemogoče dojet, da bi morala nekoč nadaljevat življenje brez njega. Razen če je to, da te ima ful rad, mišljeno bolj v prijateljskem smislu, ne v partnerskem. Se pa strinjam tudi s Chandro, ne kapiram kako lahko nekateri kar čez noč vse zasuknejo, prej bi se že moral pogovorarjat s tabo o tem, da bi sproti poskušala razčistit. Takrat, ko še ni tako počilo.

Sicer pa, drži se. Če sem dobila glede česarkoli o tebi občutek, je to ravno občutek, da si zelo močna in trdna oseba.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12058 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4320 posts

Posted 08 September 2009 - 04:17 PM

QUOTE(Sarah @ 8. 9. 2009 - 16:42) View Post

A se ni meja za carino ful povišala in ni več 22, al kolkr je pač bila..? ermm.gif

Ja se je..sam DDV pa se ni. Itak je carina le par procentov (odvisno od blaga) sam DDV ti pa kasirajo na znesek s poštnino vred. Da ne govorim, da bom morala še pošti slovenije plačat poštnino od carine pa do mene domov, čeprav sem že enkrat to poštnino ob nakupu plačala.
  • 0

#12059 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 September 2009 - 04:23 PM

Aha to pa. yes.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#12060 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14307 posts

Posted 08 September 2009 - 04:54 PM

Ančka, tole me je pa res šokiralo sad.gif drži se, pa če se rabiš pogovorit maš moj msn

hudič naj vzame visoke pete in moj optimizem, da bom lahko hodila v njih brez žuljev. res pametno da to naredim malo pred potovanjem mad.gif
Živčna sem za sestanek jutri

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users