Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 07 September 2009 - 06:05 PM

Aaaa, ne da se mi študirat. :/ Itak pridem ob ene petih/šestih domov, ker sem prej v službi, potem se mi pa nč ne da. Moram zgurat do četrtka, ko mam enga ustnega, potem pa me čaka super vikend z žurkami, požrtijami in pikniki... pa fotkat bom šla v petek. Can't wait! biggrin.gif
  • 0

#12022 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 September 2009 - 06:06 PM

Braunkopf & Frida

Jaz sem to zavestno blokirala, ker bi se mi drugače zmešalo, prisežem. Tak mi je tesno pri srcu, da spet ne morem spat ponoči. Nisem bla velik z njo, ampak sem se res navezala nanjo, tudi ona name. Ne bom pozabla nazadnje ko sem bila pri njej, kok se je stiskala ob mene, kok me je s tistimi svetlečimi učkami gledala, pa kok je praskala po avtu, da bi šla z mano domov. Na vse pretege sem ji skušala najt lastnike, res sem se trudla, vsem sem težila, kolegom, sosedom, vsem sorodnikom, povsod na net sem dala, ampak je bla očitno premal atraktivna in prestara, da bi jo kdo vzel za svojo. Ni mogla tekmovat z mladički in drugimi, glede na splošna merila bolj čednimi psmi. Polno psov okrog nje je našlo lastnike, samo ona je ostajala. Pa še ves čas je imela zlomljeno nogico, je niso nič operirali v zavetišču. Ko sem jo nazadnje ven pelala, je bla tak vesela, da je samo s tremi nogami dobesedno napol tekla/napol poskakovala v hrib, da sem jo komaj pomirila, ker nisem hotla da se še bolj poškoduje. Pa apetit je mela tak, sem ji ful prinesla in je vse pojedla, bajsika moja. Tak mi je hudo, zdej sem spet cela v solzah, tak neizrekljivo me bolijo take krivice. Upam, da je šla v miru, da jo je kdo pobožal in pocartal tik preden se je zgodilo. Upam, da je zdej srečna kjerkoli že je, upam da je tudi nogica ne boli več. Jaz je nisem mogla vzet, če bi bila kakršnakoli možnost, bi jo. Čeprav ni bla moja, se počutim, ko da je na nek način bila.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12023 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 September 2009 - 06:10 PM

Ne saj, sploh ni dvoma da je bila njena usmrtitev dobro delo. Mislim, imo se niti ne gre toliko za to da je bila težko posvojljiva, kot bolj za kvaliteto njenega življenja, glede na to da je imela zlomljeno tačko in kronično vnetje ušes. To ziher ni prijetno za živalico in ne bi bilo fer da se matra tam poškodovana, dasiravno morda ni lih očitno kazala bolečine.
Sej bo.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12024 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17141 posts

Posted 07 September 2009 - 06:16 PM

Jaz sm kornani osl, no oslica!!! Cel čas že nakaj brkljam pi netu in iščem razne stvari,da bi si malo razjasnila politično ozadje določenih stravi, povsod neke zmešano napiano, zaj pa njadem ena zapiske in na vrhu piše preberi v tej in tej knjigi. Sej ne da mam to knjigo že lep čas doma. Zakopana pod goro drugih knjig in papirjev, sm lepo pozabla na njo rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12025 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 September 2009 - 06:20 PM

Braunkopf, sej se čist strinjam s tabo, da je bolje, da je bila uspavana, ko pa da bi še naprej ždela v začetišču ali pa bi jo vzel kdo, ki se ne bi zavedal, koliko dela je s starim in zelo občutljivim psom. Samo mene boli to, da bi lahko vseen še ene dve leti živela, dalo bi se rihtat lepo sproti njena ušesa, tudi tačko bi se dalo porihtat, samo morala bi bit v dobrih rokah. Morala bi bit ob nekom, ki bi ji dal tolk ljubezni, da bi dobila vse za nazaj, ob nekom, ki bi jo cartal, ki bi bil nežen in pozoren do nje, ki je ne bi veliko puščal same. Potem mislim, da bi bila tudi kvaliteta njenega življenja na nivoju, ampak ne vem kdo bi se ji tolk lahko posvečal. Verjetno noben, mogoče kaka starejša gospa, ki ne hodi veliko naokoli. Glede na to, da pa takega posvojitelja ni bilo na vidiku, jo je bilo res najbolj smotrno uspavat.

Pa še moja spoved - res me razfuka, ko si ful stari ljudje nabavijo psa mladička. Mislim, what the fuck? Tle blizu naše hiše je ena ženska, stara ene 85 let, ki praktično ne gre ven iz bajte, si je pa za Novo leto omislila pasjega mladiča. In kaj je zdej z njim? SKOS je pred bajto na ketni, ko smo prišli tja, ga je skoraj razgnalo od navdušenja, da ga je končno nekdo povohal. Ona ga namreč 1x na dan potreplja po glavi in to je vsa pozornosti, ki jo dobi pes, ker je poleg tega bajta še ful na samem. Ona pa seveda 24/7 v bajti, na sprehod ga SPLOH ne vozi, tisti bogi pes bo dobesedno zgnil na ketni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12026 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4320 posts

Posted 07 September 2009 - 06:38 PM

Skrbi me, ker še do danes nisem dobila dveh paketov hmm.gif
  • 0

#12027 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14305 posts

Posted 07 September 2009 - 10:38 PM

Ne maram moškega spola! včasih si žeim da bi bila lezbijka! verymad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#12028 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28053 posts

Posted 07 September 2009 - 10:44 PM

Frči, sva ze dve s taksnimi obcasnimi zeljami. Vcasih se mi zdi, da bi bilo vse lazje in bolj samoumevno, brez izgube casa z usklajevanjem moskega in zenskega principa. Ceprav potem pomislim na dolocene bitchy ladies I know in me malo mine. smile.gif

Zvesto gledam serijo L word za potesitev. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12029 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 September 2009 - 02:42 AM

Skp sva. blush3.gif
  • 0

#12030 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 September 2009 - 05:40 AM

Sinnaia, superca!! woot.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#12031 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 05:54 AM

upanja je vedno manj.... srce se mi para, ker se zdi, da je prepozno...
  • 0

#12032 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29990 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 September 2009 - 08:31 AM

sinnaia, jupijajeeeeeeeeeeeeej! WHOA!!!! yahoo.gif
Ančka, console.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12033 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 September 2009 - 09:09 AM

Ančka, vse boš zrihtala tako, da bo dobro. Verjamem vate.

Samo še nanj mislim, lol. oops.gif
  • 0

#12034 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29990 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 September 2009 - 09:17 AM

Frčica, včasih se mi dozdeva, da znamo ženske z ženskami še slabše sodelovati&sobivati kot ženske z moškimi. še je upanje, sploh za flegmatike. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12035 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 09:34 AM

Ni vse samo na meni.... takšne situacije, v kateri sem trenutno, ne privoščim nikomur. It sucks big time.
  • 0

#12036 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 September 2009 - 09:58 AM

Držim pesti.
  • 0

#12037 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 September 2009 - 10:02 AM

Tudi jaz!

Sinnaia, Končala dvoletno smasko življenje. yahoo.gif Jaz bom po moje tudi dooolgo v tem "stanju" laugh.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12038 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 September 2009 - 10:07 AM

Skoraj 2 leti in pol, haha. Ma sej še kr ne dojemam, bom pomojem rabila kakšen mesec, da se sploh navadim. laugh.gif
P.S. Tudi samsko življenje je drgač prav zakon. Mislm, meni nikol ni blo panike zaradi tega, nikoli se nisem počutila prikrajšano, ker nimam nobenega. Znam uživat tako ali drugače. cool.gif

• 0

#12039 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 September 2009 - 10:18 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 8. 9. 2009 - 10:34) View Post

Ni vse samo na meni.... takšne situacije, v kateri sem trenutno, ne privoščim nikomur. It sucks big time.

Ančka, kaj je narobe? cry.gif A to k si pisala, da moraš narediti marsikaj na sebi?? ermm.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12040 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 September 2009 - 10:40 AM

ja, točno to. Bojim se, da je prepozno... Žalostna sem, srce se mi para in strah me je
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users