Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12001 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86786 posts

Posted 05 September 2009 - 10:20 PM

Fak, zdej gledam njene slike na FB-u, is je blind? huh.gif Mislim ... saj je ne poznam, ampak ... I do feel a little better now. sleep.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12002 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14305 posts

Posted 06 September 2009 - 09:55 AM

Na živce mi grejo v bodoči službi! Dva meseca praktično od njih ni bilo glasu, bi lahko vse zrihtali že do konca avgusta! Kličem pravnika in ga vprašam če moram še kaj naresti in je zdaj rahla panika ker me ni od 12-20 septembra in je treba ravno do 20. nekaj oddati. S tem, da je bilo to znano že mesece prej! Nisem vedela da bi očitno morala najaviti svoj dopust še preden se mi začne delovno razmerje! mad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#12003 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 06 September 2009 - 10:01 AM

Žalostna sem, zakaj mora bit vedno tak hudo? cry.gif Vrh vsega pa še smrkam, grlo me boli in se počutim kot cota. cry.gif
  • 0

#12004 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6782 posts

Posted 06 September 2009 - 10:19 AM

Žalostna zelo sad.gif Upam, da me bo danes kej poklical... drugače bom kar umrla sad.gif
  • 0

#12005 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28053 posts

Posted 06 September 2009 - 10:33 AM

QUOTE(Frčica @ 6. 9. 2009 - 10:55) View Post

Na živce mi grejo v bodoči službi! Dva meseca praktično od njih ni bilo glasu, bi lahko vse zrihtali že do konca avgusta! Kličem pravnika in ga vprašam če moram še kaj naresti in je zdaj rahla panika ker me ni od 12-20 septembra in je treba ravno do 20. nekaj oddati. S tem, da je bilo to znano že mesece prej! Nisem vedela da bi očitno morala najaviti svoj dopust še preden se mi začne delovno razmerje! mad.gif

Frči ti si cudna, sedaj so bili dopusti, septembra je pa treba v solo in starsi se spet lotijo dela. Haha. :\ Pri meni je enako, dva meseca sem prakticno gledala v zrak v sluzbi, ker se ni dalo nic narediti, s 1.9. se je pa enim spet zacel vrteti svet in je treba vse takoj, sedaj, nujno, panika, kako, da se ni...ma mrs!

Kalypso, Chris! console.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12006 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14305 posts

Posted 06 September 2009 - 10:40 AM

QUOTE(_Planet_ @ 6. 9. 2009 - 11:33) View Post

Frči ti si cudna, sedaj so bili dopusti, septembra je pa treba v solo in starsi se spet lotijo dela. Haha. :\ Pri meni je enako, dva meseca sem prakticno gledala v zrak v sluzbi, ker se ni dalo nic narediti, s 1.9. se je pa enim spet zacel vrteti svet in je treba vse takoj, sedaj, nujno, panika, kako, da se ni...ma mrs!
Kalypso, Chris! console.gif

Ma me ne moti, da gledajo v zrak, naj! Samo zdaj bom jaz tista neresna, ki gre na dopust v nepravem momentu... rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#12007 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29990 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2009 - 10:40 AM

ma mrs!

točno to sem si rekla lani, preden sem šla decembra na sopust in isto bo letos, če nama uspe sploh na dopust ... ermm.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12008 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28053 posts

Posted 06 September 2009 - 10:47 AM

Sej mene tudi ne moti gledanje v zrak, ampak tako kot ti, imam tudi jaz sedaj probleme z dopustom - vedno grem septembra na dopust, ker je hladneje in manj guzve, letos pa ocitno ne bo slo in sem zaradi tega precej slabe volje. dry.gif *sigh*
  • 0

#12009 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 September 2009 - 01:02 PM

Včari je blo v bistvu ful dobr. Šla sva gledat inglorious basterds, in je res fenomenalen film, kapo dol. Tko zakon ej...tud sekundo se mi ni vleku biggrin.gif
Pol sm prespala tm pa tko...
Ma ni normalno kok ma ta človek mene rad, svašta. Res. I guess I better stick to him.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#12010 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 September 2009 - 01:04 PM

Inglorious basterds sem šla jaz gledat v petek- meni je super film!
  • 0

#12011 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 September 2009 - 05:32 PM

Po eni strani me je strah k mam jutr izpit..po eni se mi pa jebe... hmm.gif
Itk d bi rada nardila vendar se mi zdi d ni niti 10% možnosti... jojjjjj
jutr me bo pa tak strah ohmy.gif
Držte pesti jutr ob 14...za mojo malenkost smile.gif

Strah me je d bm pr moji 23 letih bla čist ob živce cry.gif pr 30. bom na živcih bolana. sad.gif Nekak ga morem odjebat in ga ignnorirat (sam ne vem kako), ker drgač ne vem kam pr jst pršla sad.gif sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12012 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29990 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2009 - 05:48 PM

hvala babuške, da ste me spomnile, da obstaja kino. smile.gif ta teden nujno gledat Inglorious Bastards, s K. al pa brez.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12013 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 September 2009 - 07:42 PM

Jap, definitivno pejt smile.gif Že dolgo nisem gledala tak fajn filma. Jst sm bla v zadnjih 14 dneh 2× v kino, še the proposal sem šla gledat...tud luštno smile.gif
  • 0

#12014 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17528 posts

Posted 06 September 2009 - 09:13 PM

Odkar vem, da ne bom naredila letnika, mi vse zelo dol visi. Jutri imam izpit pa si nisem niti malo pogledala kako pa kaj sick.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#12015 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28053 posts

Posted 06 September 2009 - 09:18 PM

QUOTE(Špela @ 6. 9. 2009 - 18:48) View Post

hvala babuške, da ste me spomnile, da obstaja kino. smile.gif ta teden nujno gledat Inglorious Bastards, s K. al pa brez.

yes.gif Tudi mene je pobova sestra spomnila na kino, ko je pohvalila ta film. In me sedaj mika. biggrin.gif

• 0

#12016 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 September 2009 - 10:15 PM

Neki ful bluzim pri učenju, se vidi, da sem mal ven iz tempa ermm.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12017 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 07 September 2009 - 07:37 AM

Živčna, živčna, živčna, živčna,živčna,živčna verymad.gif ......sovražim k nimam nč flegmatika v sebi..vsaj mal. Me po trebuščku že ak črviči blink.gif

Enkrat si grem še pogledt potem pa nič veš...ob 14. pa pisat. ohmy.gif

Na šolski strani so šele danes objavl uro izpita, a napisal kao da so že v petek dali obvestilo-idiot mad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12018 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 September 2009 - 08:44 AM

Zlagala se bom 4-im osebam. Da sem bolna. Upam da ne bom pol res zbolela, kar se mi običajno nardi, zmer ko rečem da že dolgo nism bla bolna *tok tok tok*.
Razlog? Tko je ane. Prejšnji teden sme bla 2× v Domžalah za 5 minut! To je prbližno 40-45 minut v eno smer vožnje, pa dost bencina in časa. POtem mi reče zobar da v petek pa res cementirava zobe. Pridem v LJ v petek in ponucam celo popoldne zato, da mi pove da mu barva na enem zobu ni čist všeč in da morm še enkrat pridt. Oziroma, da morm še enkrat v Domžale k unemu k barva zobe, pol pa če bo on isti dan mel čas še do njega v Lj, če ne pa en drug dan, da ne rečem da moram pol še nek tretji dan isti teden še k bivšemu ortodontu v LJ da mi naredi spet uno plastiko za ponoči. Pol pa še šef pa hoče da kej delat pridem. Kurca palca, ni šans!

Ker sem zlo nestresna oseba, in hvala lepa za živčnost, bom ortodontu, unemu z barvanjem zob, mojemu cementerju in še šefu rekla da mam angino in da ne morem nikamor! Vmes se bom pa mirno doma učila in hodila nikamor, razen kamor bom sama hotla. Po 14.9 pa delite kar hočte z mano. ne mislm cel teden preživet živčna na cesti in z nič energije pred knjigami. Won't happen.
  • 0

#12019 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 September 2009 - 04:24 PM

Od Dileme kužice ni več. cry.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12020 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12133 posts

Posted 07 September 2009 - 05:50 PM

QUOTE(Braunkopf @ 7. 9. 2009 - 17:24) View Post

Od Dileme kužice ni več. cry.gif

Men je tud ful hudo, ko sem to prebrala. Ful velikrat sem se spomnila nanjo in me je kr morilo vse skupaj... Dilema, res lepo od tebe, da ste poskrbeli zanjo cry2.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users