Fak, zdej gledam njene slike na FB-u, is je blind?
Spovednica
Posted 05 September 2009 - 10:20 PM
Fak, zdej gledam njene slike na FB-u, is je blind?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2009 - 09:55 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 September 2009 - 10:01 AM
Posted 06 September 2009 - 10:19 AM
Posted 06 September 2009 - 10:33 AM
Na živce mi grejo v bodoči službi! Dva meseca praktično od njih ni bilo glasu, bi lahko vse zrihtali že do konca avgusta! Kličem pravnika in ga vprašam če moram še kaj naresti in je zdaj rahla panika ker me ni od 12-20 septembra in je treba ravno do 20. nekaj oddati. S tem, da je bilo to znano že mesece prej! Nisem vedela da bi očitno morala najaviti svoj dopust še preden se mi začne delovno razmerje!
Frči ti si cudna, sedaj so bili dopusti, septembra je pa treba v solo in starsi se spet lotijo dela. Haha. :\ Pri meni je enako, dva meseca sem prakticno gledala v zrak v sluzbi, ker se ni dalo nic narediti, s 1.9. se je pa enim spet zacel vrteti svet in je treba vse takoj, sedaj, nujno, panika, kako, da se ni...ma mrs!
Kalypso, Chris!
Posted 06 September 2009 - 10:40 AM
Frči ti si cudna, sedaj so bili dopusti, septembra je pa treba v solo in starsi se spet lotijo dela. Haha. :\ Pri meni je enako, dva meseca sem prakticno gledala v zrak v sluzbi, ker se ni dalo nic narediti, s 1.9. se je pa enim spet zacel vrteti svet in je treba vse takoj, sedaj, nujno, panika, kako, da se ni...ma mrs!
Kalypso, Chris!
Ma me ne moti, da gledajo v zrak, naj! Samo zdaj bom jaz tista neresna, ki gre na dopust v nepravem momentu...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 September 2009 - 10:40 AM
točno to sem si rekla lani, preden sem šla decembra na sopust in isto bo letos, če nama uspe sploh na dopust ...
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 September 2009 - 10:47 AM
Posted 06 September 2009 - 01:02 PM
Pol sm prespala tm pa tko...
Ma ni normalno kok ma ta človek mene rad, svašta. Res. I guess I better stick to him.
Posted 06 September 2009 - 01:04 PM
Posted 06 September 2009 - 05:32 PM
Itk d bi rada nardila vendar se mi zdi d ni niti 10% možnosti... jojjjjj
jutr me bo pa tak strah
Držte pesti jutr ob 14...za mojo malenkost
Strah me je d bm pr moji 23 letih bla čist ob živce
Posted 06 September 2009 - 05:48 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 September 2009 - 07:42 PM
Posted 06 September 2009 - 09:13 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 September 2009 - 09:18 PM
hvala babuške, da ste me spomnile, da obstaja kino.
Posted 06 September 2009 - 10:15 PM
Posted 07 September 2009 - 07:37 AM
Enkrat si grem še pogledt potem pa nič veš...ob 14. pa pisat.
Na šolski strani so šele danes objavl uro izpita, a napisal kao da so že v petek dali obvestilo-idiot
Posted 07 September 2009 - 08:44 AM
Razlog? Tko je ane. Prejšnji teden sme bla 2× v Domžalah za 5 minut! To je prbližno 40-45 minut v eno smer vožnje, pa dost bencina in časa. POtem mi reče zobar da v petek pa res cementirava zobe. Pridem v LJ v petek in ponucam celo popoldne zato, da mi pove da mu barva na enem zobu ni čist všeč in da morm še enkrat pridt. Oziroma, da morm še enkrat v Domžale k unemu k barva zobe, pol pa če bo on isti dan mel čas še do njega v Lj, če ne pa en drug dan, da ne rečem da moram pol še nek tretji dan isti teden še k bivšemu ortodontu v LJ da mi naredi spet uno plastiko za ponoči. Pol pa še šef pa hoče da kej delat pridem. Kurca palca, ni šans!
Ker sem zlo nestresna oseba, in hvala lepa za živčnost, bom ortodontu, unemu z barvanjem zob, mojemu cementerju in še šefu rekla da mam angino in da ne morem nikamor! Vmes se bom pa mirno doma učila in hodila nikamor, razen kamor bom sama hotla. Po 14.9 pa delite kar hočte z mano. ne mislm cel teden preživet živčna na cesti in z nič energije pred knjigami. Won't happen.
Posted 07 September 2009 - 04:24 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users